VANILI
|
Hitro doro jutro še od mene! Jaz vsala že ob 1 do 6, ker se je Teo zbudil, pa ni zaspal nazaj. Šla po moža, ki se je ponoči preselil v Živino pojstlo, ker je ona prišla k nama, da on animira , jaz pa na hitro lase oprat, posilkepilat... evo potem sem si stisnila 100ml in naredila riževo kašico,vse pojedel, moj šel na hitro krompir posadit (celi dve gredici), potem se zbudila Živa, bila jezna, ker je ni zbudil,da bi šla zraven krompir posadit, zato jo jaz hitro oblekla in šibala ven posadit zraven, jaz men+dte še podojila malega v upanju, da bo še malo odspal, pa ni šans, verjetn je čutil, da bi šla malona RR prečekirat... zdaj si o kar sam iz unih gumijastih puclov sestavil kaj, jaz pa tle hitim... danes praznujeta 2 svakinji rojstne dneve, tako da bomo mal žurali, jutri pa če bo po sreči še mi skočimo na morje, sicer samo za 1 dan, prečekirat kempe za poleti, okolica Umaga. Ma ni bogve kaj, bo pa za silo tud to ok. Mika me, da bi šli na Dunaj v ZO. Je kera že bla? Menda je zelo lepo. ful naredim,če sem na knap s časom. Janja, nekaj sem te hotla vprašat- no pa se pozabila. Drek. valči - Hb da gre na bolje pot - kje se dobi tista luštna škatlica za zobke spravljat? Mi bi jo rabli!! claritine - jaz ga uporabljam in me tudi glava boli po njem. sem že enkrat spraševala: a je katera od vas, ki dojite, alergična na cvetni prah?????? no pa je skipelo mleko za zajtrk!!! janja in lane31 - hvala da pišeta jedilnike, si lahko malo pomagam. janja - vi pa ful lepo jeste, bravo (pa nisem to mislila te vprašat...) daschi - svaka čast,sem si ogledala revjo in vas. bravo in srečno naprej!! . tud jaz ne nameravam dajat flaške, zakaj neki?? Bo mali pil po flaši z nastavkom ali iz kozarca. me pa zanima, tiste, ki dojite, kdaj boste začele dajat kaj za pit? Jaz mu za zdaj samo jošk, pa se od tega napije. aha,še neakj: tiste, ki dojite: a vaši se kaj manj dojijo? Moj Teo se mi zdi da še več mleka popije. In, koliko je sploh treba še da se doji?? Ker pri tastarejši ko nisem razmišljala o tem, sem jo dojila 2 leti, pa se mi zdi, ko je njej pasalo, kar je bilo kar pogosto čez dan. hm? torej, a dojite 2, 3, 4x na dan? Jaz dojim še vedno na 2do3 ure. alina_alin, fuuuul lepi fotki!! Joj kok so srčlkani otroci!!! pingi - jaz mam eno tako ščetko za na prst. Pa k zobozdravnici ga bom naroila po praznikih! Da pregleda čeljust, pa na posvet. Sem šla pri tastarejši tudi, ko so prvi zobki ven pokukali. nova10ka - kako kaj mali hišni ljubljenčki?? zdaj pa je Teo začel montirat radiator,moram it!!! Lepo preživite praznik dela!!!! ŽIVIO 1.MAJ!!!!
< Sporočilo je popravil VANILI -- 1.5.2008 9:24:06 >