|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
1.5.2008 0:41:57   
nova10ka
Kašice Holle - Suzanamai tudi jaz kupujem samo njihove kašice. Dobim jih v LJ v Šiški v trgovini RŽ, sem pa videla da se jih dobi tudi na http://www.bio-trgovina.si/default.aspx?cid=10
Zeljenjavne in sadne kašice so bile user posted image vse všeč. Od mlečnih kašic smo do sedaj poskusili samo rižev sluz in ga Tjaša kar porajta. Dashi - a ste vi že probali kakšne druge mlečne in žitne kašice (pirino, proseno, zdrobovo) in če ste, kako je bilo user posted image všeč?

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.5.2008 0:44:56   
valči
Zdravo!
Je že četrtek prišel,preden sem vas uspela prebrati.
Ninino zdravje,
ponoči mi ni spala,kašljala,jokala in sva se z možem odločila,da bo treba spet it k zdravniku.Tokrat k pediatru,ki je k sreči delal.Sem sestro klicala in prosila,če lahko prideva.Ker je isti zdravstveni dom,je rekla,naj prideva.Čakali nisva dolgo,zdravnik zelo fajn in prijazen,mu povem,da sva že včeraj bili in da ni nič našla,le bronhitis.
Jo pregleda in napiše Ospen antibiotik,ker ima hudo vnetje grla in žrelniceuser posted image Pljuča pa čista!Si lahko mislite,kaj bi bilo,če ne bi šli nazaj.Sem bila tako jezna na tisto kozo,ki ji je čisto kontra napovedala in sva imeli Ventolin od sinauser posted image Je bil zdravnik čisto zgrožen,je rekel,da nobenih pumpic,da naj samo Ospen spije do konca in tropotčev sirup je rekel,naj kupim.
Evo,dobro,da imam instinkt.Od sedaj naprej peljem vsakega otroka k pediatru,ker to zdravstvo je za user posted image user posted image Da ne morejo dat pediatra,da nadomešča.Ne vem,no.

K sreči je Nini bolje,ji ne hropi in piska več tako.Zdravnik je rekel,da se ji to sluz sceja v grlo in da to hrope.
Tako,toliko poti in vožnje,žer prejšnji teden sva 2 krat bili,sedaj pa sva imeli srečo.
Hvala vsem za vzpodbudo in lepe misli,sedaj grem spat,ji moram ob 3.uri dat zdravilo:Bi kako kitico do takrat oddremala.Nočka.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.5.2008 1:26:08   
pot
Čer desetke!

Saj nevem, če se bom vsem spomnila vse povedat. Po navadi imam okno odprto, pa kar sproti pišem. Najprej hvala za vse odgovore.user posted image

Čestitke vsem slavljencem za nazaj in naprej!!! user posted image user posted image user posted image Saj mamice veste, čigavi otroci so praznovali polovičko te dni.  user posted image

Mi smo bili točno na 6. mesečnico ponovno na ˝kraju zločina˝, da bi se končno dogovorila za fizioterapijo, pa bom mogla še en teden počakat. Vsaj cifra, na katero kličem že dober teden, vem, da je zdaj res prava in celo to mi je uspelo izvedet, da moram klicat od 7-8ih zjutraj, da se naročim. Ker drugače mi bo prej napotnica zastarala, kot bom jaz uspela prit do fizioterapije!
Oskar nič več ne tleska z jezikom. Zato pa še vedno čeplja in ponavlja razne zloge, vsak dan kakšnega nove doda na repertoar. Govorimo pa še ne. Zadnjič smo se samo hecali kaj naj bi tiste njegove: ˝dajtajdaje...˝ pomenile.
Zdaj ima že kar neko rutino, kdaj gre okvirno spat. Obvezno pa je hranjenje na sporedu pred in takoj po spanju. Drugače imamo sireno v ulici.
Zdaj je ugotovil, da se lahko za noge prime in se potem suka levo ali desno z njimi. Tako, da smo še daeč od obračanja, kje je šele plazenje po vseh štirih. Bo prej sedel, ker se zelo rad firbčno dviga in dela trebušnjake, tako doma kot v vozičku. Se mu nikamor ne mudi, meni pa tudi ne. Bi pa rada vedla kako ga na pravilen način spodbujat v tistih stvareh, ki ga zanimajo. Ene ste omenjale knjigo...? Se vam da ponovit naslov? Nekaj o vajah v določeni stopnji razvoja, če sem si prav zapomnila. Da pogledam, če jo je možno kje v bližnji knjižnici si jo sposodit.

Klaudia, čestitke za špago, so mi kar oči ven padle iz jamic. Ni kaj, punca je iznajdljiva, pa predvsem gibčna. user posted image user posted image user posted image Pa še nekaj me zanima: a so pri tebi slabosti že minile?

pingi, tista slikca, kjer sta slikana od zadaj, pa je res user posted image . Zobke pa umivamo z naprstno zobno krtačko. Ampak ne po vsaki jedi. 1-2x na dan. Sploh takrat, ko bi zgrizel vse kar mu pride pod zobe, da mu malo zmasiram dlesni.

zala07
, alergija na hruške je žal možna. Sem se dober teden nazaj pogovarjala z nekom, ki je nanje alergičen. Če jo še dojiš, potem še pri sebi pazi in opazuj ali je po kakšni stvari pikasta. Par dni dajaj isto hrano ali pa kar cel teden. Drugače pa naj P da na potnico za alergološko testiranje, da boš vedla na kaj je alergična.

Claritin. Katera je že rekla, da je otrok dobil claritin? V kakšni obliki pa ga je dobil? Krema (če obstaja), ali zdravilo za pogoltnit? Ali je možno kakšno drugo zdravilo raje namesto tega?
Meni je to zdravilo povzročalo glavobole... Tako, da je bilo jemanje še slabše kot alergija sama. No, saj se vsak posameznik različno odzove na določeno zdravilo. Nimam namena strašit, samo, če je možno raje kaj drugega.

A vaši otroci že jedo čokolado? Mi gremo fuulll počasi čez prve stvari in še nismo tako daleč. Se mi zdi, da ima po vsaki novi hrani malo težave s prebavo. Da ga malo zvija in krči dajejo.

mama06
, nisem pozorno spremljala, kaj so Jerneju že ugotovili zakaj naj ne bi bil tako ješč ali so bili samo zobje?

lane31, po tem seznamu navzrkižnih alergij, jaz ne bi smela nič jest!!! user posted image user posted image user posted image Hvala za seznam. Ga morem dobro preučit, imam zadnje čase težave ne glede na to kaj pojem, saj kar sem na hitro preletela, se niti ne morem čudit. user posted image Vedla sem za par stvari navzkrižnih, ampak tukaj jih je še 5x toliko zraven.

Vsi, ki ste še bolani ali prehlajeni, pa čimprej okrevajte.

Debata o naši dragih: jaz svojega ne menjam! user posted image

Tudi mene že vabi postelja, čeprav spi se mi pa še ne. user posted image

Nočko.

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 203
1.5.2008 1:39:28   
pot
Pa čestitke za vse novo zrastle zobke! user posted image user posted image user posted image

Je treba mislit, tudi malo v naprej,user posted image user posted image user posted image   tukaj lahko shranite prve izpadle zobke vaših junakov:user posted image

Pride pa prav, za vaše večje otroke, ne?

Tole sem pa iskala za vaše junake, ki pride prav v tem trenutku:
user posted image

Za vse, ki vas zanima in znate angleško, pa je tukaj še nekaj o zobeh:
http://www.aurorahealthcare.org/yourhealth/healthgate/getcontent.asp?URLhealthgate=%2211521.html%22

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 204
1.5.2008 8:29:53   
lane31
Dobro jutro...........no mi smo imeli kratko budnico - beri daj dudo - ob 2h ,pred 7h pa je že jedla user posted image
Eh en teden ob pol9 ,pol en teden ob pol8 ,no zdaj bomo pa spet en teden pred 7h

Valči.......kaj naj rečem.......naj hitro prime antibiotik ,da bo boljše ....res grdo da so jo tako zapocali user posted image

Janja - jaz ne kompliciram več odkar sem ugotovila da dokler ji bom zelenjavo samo kuhala ne bo nič....pri cvetači je skoraj umrla zraven od bljaka user posted image  , če ji pa naredim kot nam pa ni debate.....juho kuham kot nam......res pa je da nismo navajeni masno jest in kupim kar stegno goveje za juho
Zelenjavo pa ji obvezno podušim na čebuli ,dodam začimbe in žličko smetane
Začimbe - majaron ,bazilika , česen ,čebula ,kumina......ma saj pravim kot nam le z skoraj nič soli
Jedilnik - flaška zj
           -sadna kašica
           -kosilo
          - sadna kašica
           -flašika zv
Pot.......a ti si tako alargična.....moreš paziti ker je velika verjetnost da je dete tudi
Zala07........ kaj pa če bi otročka par dni zgolj v kamilicah kopala , misliš da je res od hrane.......je imela kaj zabuhle oči user posted image
Kako pa jo imaš oblečeno......vročinski osip je tudi lahko user posted image
Alinna_alin........uživajte user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 205
1.5.2008 8:54:57   
janja
Dobro jutro!

Mi smo sicer vstali že ob 7h, pa popapcali mlečno kašico. Lahko si ogledate kako zjutraj papamo http://www.youtube.com/watch?v=XwsN3gtj6nM . Zdele pa ne vem kaj je delal in mi je ves voziček pobruhal. Al si je kej v usta tlačil, ali pa bo spet kak prehlad na obzorju? Se mi zdi, da ga spet slišim hropsti. Sam problem je pa zdej, kako voziček očistit. Sem probala slečt prevleko, pa ne gre. A mogoče katera ve - kako slečeš PP Pramette?

pot - claritine se dobi tudi v obliki tabletk ali sirupa. Mi imamo sirup zaradi Andraža.

Nič, grem se zrihtat, ker gremo mal k moji sestri. Da se bratrančki mal vidijo in poigrajo. Se beremo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 206
1.5.2008 9:16:47   
VANILI
Hitro doro jutro še od mene!

Jaz vsala že ob 1 do 6, ker se je Teo zbudil, pa ni zaspal nazaj. Šla po moža, ki se je ponoči preselil v Živino pojstlo, ker je ona prišla k nama, da on animirauser posted image , jaz pa na hitro lase oprat, posilkepilat...

evo potem sem si stisnila 100ml in naredila riževo kašico,vse pojedel,

moj šel na hitro krompir posadit (celi dve gredici), potem se zbudila Živa, bila jezna, ker je ni zbudil,da bi šla zraven krompir posadit, zato jo jaz hitro oblekla in šibala ven posadit zraven,
jaz men+dte še podojila malega v upanju, da bo še malo odspal, pa ni šans, verjetn je čutil, da bi šla malona RR prečekirat...user posted image

zdaj si o kar sam iz unih gumijastih puclov sestavil kaj, jaz pa tle hitim...
danes praznujeta 2 svakinji rojstne dneve, tako da bomo mal žurali, jutri pa če bo po sreči
še mi skočimo na morje, sicer samo za 1 dan, prečekirat kempe za poleti, okolica Umaga. Ma ni bogve kaj, bo pa za silo tud to ok.

Mika me, da bi šli na Dunaj v ZO. Je kera že bla? Menda je zelo lepo.

ful naredim,če sem na knap s časom.

Janja, nekaj sem te hotla vprašat- no pa se pozabila. Drek.user posted image

valči - Hb da gre na boljeuser posted image

pot - kje se dobi tista luštna škatlica za zobke spravljat? Mi bi jo rabli!! claritine - jaz ga uporabljam in me tudi glava boli po njem.

user posted image sem že enkrat spraševala: a je katera od vas, ki dojite, alergična na cvetni prah??????

no pa je skipelo mleko za zajtrk!!!user posted image

janja in lane31 - hvala da pišeta jedilnike, si lahko malo pomagam.

janja - vi pa ful lepo jeste, bravouser posted image  (pa nisem to mislila te vprašat...)

daschi - svaka čast,sem si ogledala revjo in vas. bravo in srečno naprej!!user posted image .

tud jaz ne nameravam dajat flaške, zakaj neki?? Bo mali pil po flaši z nastavkom ali iz kozarca.
me pa zanima, tiste, ki dojite, kdaj boste začele dajat user posted image  kaj za pit? Jaz  mu za zdaj samo jošk, pa se od tega napije.

user posted image aha,še neakj: tiste, ki dojite: a vaši user posted image  se kaj manj  dojijo? Moj Teo se mi zdi da še več mleka popije. In, koliko je sploh treba še da se doji?? Ker pri tastarejši ko nisem razmišljala o tem, sem jo dojila 2 leti, pa se mi zdi, ko je njej pasalo, kar je bilo kar pogosto čez dan. hm?
torej, a dojite 2, 3, 4x na dan? Jaz dojim še vedno na 2do3 ure.

alina_alin, fuuuul lepi fotki!! Joj kok so srčlkani otroci!!!

pingi - jaz mam eno tako ščetko za na prst. Pa k zobozdravnici ga bom naroila po praznikih! Da pregleda čeljust, pa na posvet. Sem šla pri tastarejši tudi, ko so prvi zobki ven pokukali.

nova10ka - kako kaj mali hišni ljubljenčki??user posted image

zdaj pa je Teo začel montirat radiator,moram it!!!
Lepo preživite praznik dela!!!!

ŽIVIO 1.MAJ!!!!

< Sporočilo je popravil VANILI -- 1.5.2008 9:24:06 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
1.5.2008 10:10:56   
vedra
Dobro jutro oz. dopoldan..

Vanili - tudi midva se še vedno dojiva na 2 - 3 ure - podnevi in ponoči user posted image in ne vem kdaj se bo to ponočno hranjenje nehalo?!user posted image
Tudi čajekov še ne dajem, bom mu pa začela dajati ko bo zunaj vroče.
Kot sem že pisala pa imava probleme z uvajanjem zelenjave, ki jo ponavadi izbruha (tudi če dodam svoje mleko)

Janja - tudi mi imamo PP Pramete, vendar ti ne morem pomagati, saj ga še nismo slačili. Ko ti bo uspelo, te prosim za navodila.

Lane31- torej lahko računam, da bo tole z GH trajalo, najprej da novih stvari ne bo izbruhal in nato da se bo lahko najedel za cel obrok?

Lep praznujte 1. maj = nič delat - samo uživat!
user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 208
1.5.2008 10:40:34   
mehurčica
Dobro jutro!

Alina_alin, kaki lepi slikici.user posted image

Janja, fajn da daješ tudi ti filmčke gor. Meni je tak fajn gledat te naše oktoberčke. Mam jaz tudi od včeraj en filmček kako papca....pa se mi ga ne ljubi zdaj dat gor. Pa še taka grda slika je na youtube.user posted image
V kakšnem formatu snemate ve filmčke? Mpg, avi?? Mi v mpg in ga potem tako popači, ko ga damo na youtube.

Vanili, tudi Eni se še doji enako pogosto, kot prej - preden je začela dobivat GH. Včeraj je za večerjo pojedla skoraj 100ml mlečne bananine k. ob 18h in se je potem do jutra še ene 6x dojila.user posted image Pa še za dudo ene 5x zbudila. Menda je imela krčke, ker sem včeraj čičeriko jedla. No, drugače se pa vsaj 2x ponoči doji, čez dan pa na 2-3ure.

Flaška ob dojenju:
ji niti ne dajem še. Tu in tam ji dam malo vode kar iz lončka, ker se ji fajn zdi. Sem  Davidu začela dajat sveže sokove pri 8,5m. Verjetno bom zdaj enako ravnala.  Ampak poleti na žalost ni pomaranč in mandarin....user posted image

Janja
, glede vozička bi ti samo predlagala, da ga sparkiraš kar na vrt, skrtačiš z detergentom in dobro spereš s šlauhom. Tak smo mi oprali voziček, ker ga tudi nismo znali slečt. Pa se je na sončku takoj posušil.

Zdaj pa raje skopiram, da me ven ne flikne...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 209
1.5.2008 10:44:15   
Kasija
Dobro jutro (saj je še bilo, ko sem vas začela brat user posted image )!

Živel 1. maj!

lane31 koliko časa po uvajanju se je pa naučila jest trdnejšo hrano? moj se je že 2x davil z malo večjim koščkom jabolka in mu zdaj vse pasiram. kdaj se to naučijo?

pingi jaz sem tudi živčna, če eliana ne vidim. pa mi gre včasih na živse, ko je siten, ampak vseeno ga takoj pogrešam. simbioza pač. bo minilo, ko bodo oni manj odvisni od nas.

začimbe uporabljam vse v manjši meri - peteršilj, baziliko, muškatni orešček itd.

valči user posted image

vanili jaz dojim enako pogosto kot pred gh, razen da kdaj pa kdaj spusti obrok. ampak še ne praviloma. pa manj časa se doji. po moje se bo kar sam začel odstavljat. za piti mu pa dajem čaj ali vodo - sokov ne mara preveč - bolj kot vajo za poleti. pije iz lončka z mehkim ustnikom.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 210
1.5.2008 12:14:50   
maja zarja
Lep pozdrav po dolgem času!user posted image ....imam zadnje čase tako malo časa,da sem rr kar malo zanemarla....zdaj pa grem na part 2 in vidim, da ste se že odselile že kar na part 3user posted image .vvvvvvvav  ste dosti čvekale....user posted image
no pri nas tudi pridno papcamo zdaj jemo stekleničko le še zjutraj in seveda ponoči....dopoldan in popoldan sadje vmes pa seveda kosilo......mmmmmmm rada papa pridno odpira usta in kar prede od zadovoljstva...no pa da še poročam kako smo prestali krst user posted image v cerkvi je bila kar pridna le,da se je celo pridigo igrala s ključi in zapestnico od boterceuser posted image user posted image user posted image ....ko pa ji je polil vodico po glavi je pa bila pri miru in tiho kot miškauser posted image .
No kasneje pa je tudi piknik uspel kert je bilo HB kraaasno vreme.
Slikice dam v albom ko utegnem jih je od dragega bratranec naredil kar 320 od tega 280 v cerkviuser posted image user posted image user posted image ....je faca.

No zdaj pa sem naklofala sta mojadva pri babici jaz pa hitro nekaj v pisker pa na rruser posted image   ...nič grem da ne zasmodim kaj  pa pa

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 211
1.5.2008 12:21:14   
majoli
Pozdravljene,

tile prazniki mi pa niso preveč fajn. Vreme prav ubija. Si že planiraš sprehod, pa začne deževati. Sem že kar malo depresivna. HB za mojega pikca, ki me osreči vsakokrat, ko ga samo pogledam.

Maks je včeraj malo treniral vsedanje, ko je pa že tretjič fajn na bučko priletel, je imel pa vsega zadosti. Plazi se še vedno samo ritensko in rotira sto na uro. GH lepo teče po grlu, zelenjava je boljša od sadja. Včeraj smo mu malo dali za cuzati datelj, danes pa mango in je bilo slastno.

Holle kašice; je eno prinesla tašča. So se mi takoj zamerile, saj ima kašica, ki je kao primerna za štiri mesece starega dojenčka, notri gluten. Pa še ful so drage.

Čestitke vsem slavljencem!

Živel 1. maj!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 212
1.5.2008 12:54:06   
Kasija
Vprašanje: Navdušena starša sva včeraj prinesla stolček antiolop iz ikee in zdaj mož seveda hrani potomca v njem. Potomec je navdušen. se pa obenem sprašujeva, kdaj ga lahko začneva dajat v ta stolček (ima pokončen naslon, ki se ne premika). Pomoč, prosim. user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.5.2008 12:58:13   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Vprašanje: Navdušena starša sva včeraj prinesla stolček antiolop iz ikee in zdaj mož seveda hrani potomca v njem. Potomec je navdušen. se pa obenem sprašujeva, kdaj ga lahko začneva dajat v ta stolček (ima pokončen naslon, ki se ne premika). Pomoč, prosim. user posted image

Notri jo dajem že od 6.meseca. S tem da jo ob straneh obložim z brisačo ali pa dekco. Da pride podobno temu, ki je original od stolčka:
user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.5.2008 13:05:37   
Kasija
Hvala klaudia! Tega pa nisem kupila, mi ni bilo všeč. Bom kaj podobnega sčarala.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.5.2008 13:14:37   
Kasija
klik

Slingo-ljubiteljice kaj pa tale? A nima dober zgornji del za čez glavo pokrit (vsaj tako sem si jaz razlagala). Pa spodaj ojačano za okrog pasu. Mmmmm, bi zašile še kakšnega? user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 1.5.2008 13:18:36 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.5.2008 14:29:12   
miska1
Lep pozdrav!

Tudi mene vreme kar ubija. Zunaj dež. Smo hotli za kak dan v Arburetum pogledat in drugi dan do morja. Zdej nevem, kaj bo, moram pod nujno dons gledat vreme. Čez en teden se že veselim, gremo v terme Ptuj. Moram še neoprenske hlačke kupit, plenice za v vodo in fredov obroč. Ma nisem še prišla do tega.

Z uvajanjem GH gre tudi nam bolj počasi. Sem mislila, da bo po enem dveh tednih jedel že kaj bolj hitro. Mu ne dajem po navodilih P, ampak kdaj sadje pa pol naslednji dan zelenjavo. Toliko pazim, če še česa ni jedel, da ne pride do kake alergije. Dons sem mu dala krompirček, bučke in kolerabo vsako stvar posebej, malo solila. Krompirček poje, malo ga solim, pa bučke tudi. Kolerabe ne mara, čeprav je sladka. Že včeraj je zaprl usta in ni in ni šlo. Al gre to sploh kdaj hitrejš? Al bo do enega leta večinoma na mleku? Zobkov pa tudi še nima. Se kar po tem orientiram da, ko bo prvi zobek, bo pa že bolj pripravljen jesti. Hm dobra tolažba. Komaj čaka, da dobi mleko.

Janja, tebi gre pa dobro hranjenje Urbana. Lep filmček, kdaj bo meni tako na široko odpiral usta???

Kasija, sem tud jaz navezana na Martina in ga pogrešam, če predolgo spi. Te deževne dni ima spet en svoj ritual, ko ene pet rund spi podnevi. Prej je pa komaj eno. Se začne cmerat, sam pol ga vzamem v naročje in ga je treba še mal prepričat, da je res zaspan. Včasih se k njemu uležem, da vonjam njegove laske in zaspim zraven. Samo, da sem zraven njega in če nimam za kuhat.

Joj joj, kako je začelo grmeti zunaj. Pa tak 1. maj.
Tiste, ki ste na morju ali kje drugje, pa uživajte!

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.5.2008 14:35:25   
miska1
Še to sem hotla dodati, da sem Martina peljala k P, ker je prehlajen in ima vneti uček, že mal gnojno. Dobr, da sva šla, ker je bil res bogi. Rada bi, da je do naslednjega vikenda zdrav za v toplice. Še zmeri nevem, kje se je tako prehladil. Gre velik fiziološke za učke in noska.

Kasija, zanimivo tole za glavo pokrit. Ti lahko samo došiješ, ko si že celega sama nardila.

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.5.2008 14:38:13   
janja
Madona sem jezna.user posted image Že 2 uri študiram kako bi slekla voziček, pa so povsod gumbki, ki se lepo odpnejo, samo na enem mestu pa je zanetano. Pre... user posted image . Zdaj mi je pa žal, da nisem kupica Chiccota, ker se da lepo sleči in oprati v pralnem stroju.  Mehurčica vrta pa žal nimam. Mi je isto svetovala že sestra. Pa sonček lahko tudi sanjam. Bi ga spucala s H2O pa ne vem, če prenese tako temperaturo.

Ja men je tud ful fajn gledat filmčke od naših user posted image . Zdele ko sem kupila digitalca šele vem kaj sem zamujala. Pa še tko na izi se vse naštima. Snema pa mi filmčke v .avi. Je pa slika tudi nekoliko slabša, ko jo dam na youtube.

dojenje ob GH - vanili mi se dojimo samo še 1x ponoči in 1x podnevi. Res pa je, da ima Urban že vse dnevne obroke v normalni količini. Za žejo mu dajem pa vodo (to mi je svetovala tudi zobozdravnica) in pa kompot od sadja, ki ga skuham za kašico.

< Sporočilo je popravil janja -- 1.5.2008 14:43:32 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.5.2008 20:20:51   
valči
janja,upam,da ti je ratalo voziček oprat nekako.
Tvoj Urban pa je,kot velik.Naša še lep čass ne bo take količine naenkrat dala v usta.Imava mini žličko,za tri,da je ena tvoja.Če ji dam več,mi bruhne.Tako da bravo,veliki jedec,pa kake količine pojeuser posted image user posted image

Ve kera,če so lahko po Ospenu krči?Našo tako zvija in danes mi je že 2 krat v loku bruhnila vbse pojedeno.Prvič banano,sedaj zvečer pa 150 ml riževe kašiceuser posted image In to v loku,da joj,grozno.Pa tako sem bila vesela,da mi je toliko!! pojedla.Ker ponavadi mi poje okrog 100 ml,hrane,več ne gre.
Pa takol se boriva za teb  žličke in za te deke njene.K sreči se veselo doji in jo veliko pristavljam.Koliko se naje,ne vem,vem samo da se rada doji.Vsaj to,po dojenju ne bruiha.
Prosim,če mi kera odgovori ospen in krči bruhanje,je kaka povezava?

Ker sedaj mi je na rokah,pa mi jo tako zvija,da se kar usločujeuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.5.2008 21:15:49   
janja
valči - a je pri vas  v družini morda kdo, ki je alergičen na Ospen. Daj preveri! Če pa krči ne bodo ponehali pa pokliči P ali pa v dežurno službo! Sicer ne vem kaki so znaki alergije na Ospen, vendar se s tem ne gre igrati.
Vozička nisem uspela razstaviti, zato sem na tistem delu kjer je blo pobruhano umila kar s H2O. Zdaj pa čakam da se posuši. Ker samo obrisat pa ne moreš, ker bruhanje ogabno smrdi.

Kje ste zdej vse? Ja seveda, na morju, pa uživate, mi pa g... v tej sivi Ljubljani. Grem še mal pospravt (zame ni praznika dela), pa vas pol še mal prečekiram.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.5.2008 21:26:04   
metkica1
Valči, kot ti je napisala janja, pokliči v dežurno. Tole bruhanje in zvijanje, krči so znak alergičnosri na zdravilo.

Nina user posted image user posted image za tebe pa za mamico.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.5.2008 21:49:26   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

me pa zanima, tiste, ki dojite, kdaj boste začele dajat user posted image  kaj za pit? Jaz  mu za zdaj samo jošk, pa se od tega napije.

user posted image aha,še neakj: tiste, ki dojite: a vaši user posted image  se kaj manj  dojijo? Moj Teo se mi zdi da še več mleka popije. In, koliko je sploh treba še da se doji?? Ker pri tastarejši ko nisem razmišljala o tem, sem jo dojila 2 leti, pa se mi zdi, ko je njej pasalo, kar je bilo kar pogosto čez dan. hm?
torej, a dojite 2, 3, 4x na dan? Jaz dojim še vedno na 2do3 ure.

Pa k zobozdravnici ga bom naroila po praznikih! Da pregleda čeljust, pa na posvet. Sem šla pri tastarejši tudi, ko so prvi zobki ven pokukali.

dojenje - se dojiva in ne pijeva drugega kot joškouser posted image user posted image Flaške ne obvlada, mu pa dam soje mleko kar v kozarec in pije, sicer počasi, ampak gre. Dojiva se na 2-3 ure in ponoči še tudi okoli 2x, včasih več včasih manj. Sedaj, zadnji teden je res priden in se je dane zbudil malo čez pol ena in potem komaj ob 5-ih zjutrajuser posted image user posted image user posted image

zobozdravnik - kako si se naročila. A si prav vedela h kateremu boš otroka peljala? Jaz bi ga tudi rada naročila, pa ne vem,kje zaćetiuser posted image user posted image

GH - včeraj zvečer sem mu dala še košček surovega jabolka in ga je zmazal ko nor in nisem mu ga ribala ali kaj, saj je jabolko drgnil ob svoja zobka in si je sam naredil kašico. Ful je bil posrečen.
Danes sva pa jedla korenček, ki sem ga skuhala, ne do konca, i potem pretlačila z vilicami. Ni šans. Sem dala noter svoje mleko, potem pa je samo sok od tega malo popil, ene tri žličke in ko sem mu dala zizo, je na njo navalil kot nor. A se vam tudi dogaja, da sedaj, ko uvajate GH, da se zize še bolj razveselijo, kot neko olajšanje, končno dobim to, kar imam raduser posted image . No in po dojenju pride v sobo moja mama in poskusi dat korenje in mali počasi nekaj je in meljeuser posted image . Čez dve uri je bil pa ves korenček v pleniciuser posted image .

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.5.2008 21:51:19   
mama06
valči - vidve sta pa res bogi. pokliči P in povej, kako i kaj. Ne igraj se s tem. Držim pesti, da se porihtata.

pot - čakam še na izvide. baje traja vsaj 14dni, da dobim vse.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.5.2008 21:55:40   
lane31
Joj Valči......mislim da bo to alergija na Ospen user posted image  ,pokliči da ne bo še slabše,ker če je alergija lahko pride še do šoka user posted image  upam da ni

Kasija.......pojma nimam ,se mi zdi da ni nikoli imela težav z hrano ,tudi koščke lepo poje ,nikdar se mi ni davila zraven .........ja zdaj se spomnim ko sem ji pri 3-eh m dala malo za hec je bilo tak da je hotela bruhat......pl pri 5-ih pa je čisto normalno ,še pasirat ji ne bi rabla -je dovolj z vilčko samo.......pa ji raje prepasiram ker nima še zobkov

Janja......kriza to z vozičkom ....upam da vama ne ostane ravno grdi flek

Majazarja.....bravo za uspel krst....mi smo ga na junij prestavili ,ker ima oče operacijo kolka v maju

Jaz pa se ubadam s tem ,če je najina hčera morda preokrogla user posted image  pa če ima mleko le zj in zv ,pol pa 2 kašici sadni in obrok kosila.....obroki po cc 160 ml
Je to preveč user posted image  Spije pa še flašo čaja -instant od bebivite
Tiste ki vam otročki že jedo kot moja.........kake kašice sadne delate user posted image  jaz ji najpogosteje skuham 1 jabolko + 4 suhe marelice+ 3 suhe slive + žlička rozin + žlica ovsenih kosmičev - pride nekje za 2 kozarčka in to v enem dnevu poje 1 kozarček - polovico dopoldan in polovico popoldan
Če ji dam presno jabolko naribano z pol banane - mi poje v enem obroku
Ne vem........a dajem preveč user posted image  Pediatrinjo sem vprašala glede teže pa je rekla da je ok....ko pa jo primerjam z vašimi  pa jo šiba samo ena deklica

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?