|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
30.4.2008 13:53:25   
mama06
Daschi, sem te že parkrat zasledila, da nas prebiraš. Me veseli, da is našla pot nazaj do nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 151
30.4.2008 13:55:09   
VANILI
user posted image fermentirani izdelki vem da so npr. jogurt, kislo mleko, skuta, kefir, kaj pa sir?? In kaj pomeni, da je mlečni izdelek fermentiran?

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 152
30.4.2008 13:55:12   
mama06
VANILI a niso Babylove plenice od DM-a in ne od Mullerja??

Banana - a je hudi narobe, če banana ni bila ful zrela, ampak normalno rumena. Sem ga tu kaj pobiksala?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 153
30.4.2008 13:56:40   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

user posted image fermentirani izdelki vem da so npr. jogurt, kislo mleko, skuta, kefir, kaj pa sir?? In kaj pomeni, da je mlečni izdelek fermentiran?

fermentácija  -e ž (á) biol., kem. spreminjanje organskih snovi z delovanjem encimov: pospešiti fermentacijo; fermentacija mleka, tobaka

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 154
30.4.2008 13:58:43   
VANILI
mama06, ne sigurno sem kupila v Muellerju in sigurno so babylove, ker sem prodajalko še vprašala, če je to nova linija. ZIHR!!!!

ma ne, nisi ga pobiksala, po moje je važno, da ni še zelena banana, a veš taka,ko ti kar skp usta vleče...user posted image . Jaz, če bi oz. ko se bo kaj takega zgodilo, ker vem, d se bo slej ko prej - bi7bom par dni počakala,pa pol spet probaš. Daj, ko imam priliko te vprašat, a si mleko črpaš za sproti? A vsakič črpalko steriliziraš? Jaz si ga črpam le za spoti, kot mu zmešam s kosmiči, in samo sperem pod vroč vodo.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 155
30.4.2008 14:03:27   
VANILI
PARDON, PARDON, NAPAKA!!!!!!!

v muellerju sem kupila BEAUTY BABY plenice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo mi je zdaj nerodn, kok sem lahko tako motanauser posted image user posted image user posted image
maš prav mama06, baby love so od dm-ja.

oh joj no... sori...

pa še tok za zihr sem trdila.. kje je zemlja, da se pogreznem vanjouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 30.4.2008 14:04:49 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 156
30.4.2008 14:04:53   
mama06

mama06, ne sigurno sem kupila v Muellerju in sigurno so babylove, ker sem prodajalko še vprašala, če je to nova linija. ZIHR!!!!

ma ne, nisi ga pobiksala, po moje je važno, da ni še zelena banana, a veš taka,ko ti kar skp usta vleče...user posted image . Jaz, če bi oz. ko se bo kaj takega zgodilo, ker vem, d se bo slej ko prej - bi7bom par dni počakala,pa pol spet probaš. Daj, ko imam priliko te vprašat, a si mleko črpaš za sproti? A vsakič črpalko steriliziraš? Jaz si ga črpam le za spoti, kot mu zmešam s kosmiči, in samo sperem pod vroč vodo.

Sprašujem zato, ker ima DM Babylove plenice in jih nikoli več ne kupim!!!!!!

Stiskam pa tako, da zjutraj iztisnem okoli 40ml za riževe kosmiče zvečer in dam v hladilnik, potem zvečer pa prekuham še vodo in skupaj zmešam. Prej sem mešala samo z mlekom, samo potem sem imela težave, ker ni toliko pojedel in so me bolele ko user posted image . Stiskam na roke, saj črpalka nič skoraj ven ne potegne, pa še boli me po njej. Sem ročno super zverziranauser posted image user posted image . Sedaj, ko pa dva dni uvajam GH, pa stisnem kar direkt iz zize v hranouser posted image user posted image . Ne banana ni bila zelena, ena je bila že celo malo rjava, pa sem tisto odstranila in pojedla sama.

A misliš, da bi bilo sedaj bolje, da banano pustim za en teden in grem naprej s korenčkom, jabolkom, ...etcuser posted image

pridobivanje teže - bolj ali manj stagniramouser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 157
30.4.2008 14:05:21   
mama06

PARDON, PARDON, NAPAKA!!!!!!!

v muellerju sem kupila BEAUTY BABY plenice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo mi je zdaj nerodn, kok sem lahko tako motanauser posted image user posted image user posted image
maš prav mama06, baby love so od dm-ja.

oh joj no... sori...

pa še tok za zihr sem trdila.. kje je zemlja, da se pogreznem vanjouser posted image user posted image user posted image user posted image

oproščenouser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 158
30.4.2008 14:05:43   
lane31
Ehhhhh moja kurja pamet....pri najboljši volji se ne spomnim imena trgovine.....ma čisto slučajno smo šli mimo ,bom mojga pol vprašala user posted image
Mi smo pa res tortico jedli.......pssstttttttttt ne socialni povedat
Samo da se film naloži čakam ,da vam pokažem

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 159
30.4.2008 14:07:47   
lane31
Evo ga
http://www.youtube.com/watch?v=0txUrOp-jgU
user posted image user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 160
30.4.2008 14:08:02   
mišk
Karton na puloverčku user posted image : A ni ena enkrat tu že pisala, da je imela puloverček za user posted image , ki je imel pod slikico (našitkom) prišit karton? No, meni je mami prej prinesla en puloverček iz Pikapolonice (Venere), ki ima spodaj pod našitkom karton!?!user posted image user posted image ¨Kr neki... Kak pa to zgleda potem, ko se opere?user posted image  Ne moreš da belivaš!!user posted image

Babylove, Prettybaby, Beauty baby,... jst sploh več ne vem od koga je kaj, ker je vse tko podobno! Lahko bi bli malo bolj inovativni pri imenu svojih blagovnih znamk. Sem pa tud jst bla prepričana, da je Babylove od Dm-a. Zdej pa nisem več čist sigurna...user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 161
30.4.2008 14:08:57   
VANILI
mama06, v tisti paparici piše, da se da v prvem tednu poleg rižkaše razredčen sadni sok, v . tednu korenček, potem jabolko... jabolko skuhaš. korenček na koleščke in sopariš 15 minut.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 162
30.4.2008 14:14:13   
mišk
Lane31: Zdej sem se pa res nasmejala!!user posted image user posted image user posted image  Ka ste fajni vsi trije!user posted image  Aneta pa je tak sladka!user posted image

Dona pa že tri ure spi! Sej se mora naspat, ker gremo popoldan, ko pride moj iz službe mal po trgovinah. Pa da ne bo preveč sitna.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 163
30.4.2008 14:25:50   
mama06

mama06, v tisti paparici piše, da se da v prvem tednu poleg rižkaše razredčen sadni sok, v . tednu korenček, potem jabolko... jabolko skuhaš. korenček na koleščke in sopariš 15 minut.

mi riževe kosmiče jemo že cel mesec in je vse OK. Sedaj 2 dni banana, pa je čudno blato.Saj vem, da se spremeni, ker se je pri kosmičih tudi, samo to danes pa je bilo iber čudnouser posted image

Kateri teden se potem smatra korenje in jabolko? Pa glede na to, da jeva kosmiče že cel mesec, lahko dam jutri že korenje, ane?? Milsim sok iz korenja. Sedaj pa spet ne vem, ali naj dam surov sok ali ga naj prej skuham?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 164
30.4.2008 15:00:41   
VANILI
jaz bom korenček zdušila ali usoparila, pa potem spasirala in z mlekom. Tam piše, naj sprva bo hrana bolj tekoča, potem pa vse bolj netekoča. torej vse manj tekočine zraven dodajaš.

ampak zdaj grem poiskat strgalnik in bom nastrgala jabolko oz. sokec iz njega stisnila in ga razredčila 1:1 in ga dala za pit na nastavek. Prvič.

lane31 - jeee, vi se pa taglavni!!ful dober posnetekuser posted image user posted image  Kar tortico je zmazala, frajerka Anetka!!!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 165
30.4.2008 15:17:30   
Klaudia
Prvo vse najboljše Tjaši in Aneti.
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Klaudia: Hvala ti! Ti si res carica!!user posted image user posted image  Dobro, da imamo eno tako majstrco med nami, ki nam pomaga pri raznoraznih tehničnih težavah, iskanju raznih zadev, urejenju seznamov, organizaciji,... Dobra si!user posted image  S čim se že drugač ukvarjaš?user posted image

Po poklicu sem aranžerski tehnik. Vendar me toliko različnih stvari zanima, da ogromno stvari preberem preko interneta in se hkrati tudi učim. Mami mi že od nekdaj pravi, da sem zelo pametna, samo lena kot ****s. Kar dokazuje tudi to, da sem pustila fax in šla v službo user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 166
30.4.2008 15:19:13   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
samo lena kot ****s

kaj je pa zdaj to nardilo. f.u.k.s je pisalo.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 167
30.4.2008 15:23:19   
Daschi
No, drage mamice, zdaj imam še malo časa, pa še tukaj kaj napišem. Zaira spi, Dian gleda risanko, starejših dveh pa ni doma. Prideta zvečer, sta šla s Sofistki v Avstrijo v park dinozavrov. Najbrž uživata user posted image .

Gosta hrana: Ja, pri nas je bilo kar pestro. Zaira najprej ni hotela nič, je trmasto držala usta skupaj. Sedaj pa že nekaj dni končno lepo je. Uvajat sem pričela pa pri petih mesecih, čeprav sem polno dojila. Ampak, sem imela nekaj sestankov vmes in bi bilo res fino, če bi jedla še kaj drugega. Pa seveda ni hotela.

Začeli smo z banano, jabolko, korenček in riževo kašico. Vse ok prenaša.

Danes je recimo jedla že: košček bučke in cvetačo.
Zdaj, ko se zbudi bo dobila jabolko in banano, zvečer pa še rižko.
Vmes pa se še doji. Itak ji flaške ne oddam. Ni šans, pa če je v njej najboljši sok, ne bo pila.

Tiste, ki dojite in nočejo flaše, kako jim oddate kaj soka ali čaja? Mene kar skrbi, kako bo, ko bo vročeuser posted image

Največ ji naredim in skuham sma, ostale zadeve pa uporabljam kar od Holle. Mi je še najbolj kvalitetna hrana. Imajo super zadeve, sploh večerne kašice. Prav diši, ko pripraviš. Fino je pa tudi, ker se meša z vodo.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 168
30.4.2008 15:28:14   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Tiste, ki dojite in nočejo flaše, kako jim oddate kaj soka ali čaja? Mene kar skrbi, kako bo, ko bo vročeuser posted image

Naš tudi ne sprejme flaške, ker je dojen. Zna že počasi pit kar iz kozarca ali pa po lončku od Tuppervera  - dobiš pri Klaudiiuser posted image . Drugače pa zna pit po brizgalki.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 169
30.4.2008 15:57:41   
lane31
Pa še en kako jemo juhico....a vedno lepo je ,ko se jo pa snema pa take dela user posted image  zdaj je zgruntala glavo nagnit in se nasmejat, ma to tak cartik naredi user posted image  ,recimo ko sedi v vozičku in jo kdo ogovori,nagne glavo nastran-čisto v ramo jo potisne in  se nasmeji....ma za pojest
No tako pa jemo govejo župco
http://www.youtube.com/watch?v=ndKeif2u01Q

Plenice.......mi imamo zdaj od DM ,pa nam zelo odgovarjajo ,smo pa že na št 4 user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 170
30.4.2008 16:04:12   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

mi riževe kosmiče jemo že cel mesec in je vse OK. Sedaj 2 dni banana, pa je čudno blato.Saj vem, da se spremeni, ker se je pri kosmičih tudi, samo to danes pa je bilo iber čudnouser posted image

Kateri teden se potem smatra korenje in jabolko? Pa glede na to, da jeva kosmiče že cel mesec, lahko dam jutri že korenje, ane?? Milsim sok iz korenja. Sedaj pa spet ne vem, ali naj dam surov sok ali ga naj prej skuham?

Mama06.....delaj po občutku....če boš dala korenček ,ga pač skuhaš in pretlačiš
Seveda mu lahko daš.....dlje kot bosta odlašala težje bo se sprijaznil z žličko
Sokov ji jaz nisem dajala,ampak kar kuhano vse po par žličk....še to ji nisem ven štela ,ampak ji pustla da poje kolikor misli....pa je glih tako pojedla cc 4 male žličke.....no zdaj pa sploh več ne kompliciram in je skorajda z nami -ko kuham ji pač oddevam proč preden dam ta glavne začimbe -medtem ko majaron, bazilika ,peteršilj to dobi

te bom še tesneje

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 171
30.4.2008 16:21:08   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Mama06.....delaj po občutku....če boš dala korenček ,ga pač skuhaš in pretlačiš
Seveda mu lahko daš.....dlje kot bosta odlašala težje bo se sprijaznil z žličko

Žlička ni problem, pač pa okusi. Na žličko je navajen, saj jeva riževe kosmiče in jo je ful lepo sprejel, saj sem mu pred tem dajala D3 po žličkiuser posted image user posted image Sem ga že predčasno navadila nanjo.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 172
30.4.2008 17:29:41   
vedra
mama06 tudi mi imamo podobne težave z GH. Naš user posted image  zelenjavo celo izbruha (krompir, bučke), pojedel je samo 2 žlički  user posted image
...pa še to z muko. Sedaj mu zelenjavo pripravljam zelo tekočo.
Ko user posted image  jejouser posted image  je pa mislim da normalno da so v drekecu mali temni trakeci - "črvički" in da ni s tem nič narobe.

Riževe kosmiče pa že lep je, vendar zelo malo. Tako da je med lažjimi dojenčki. Upam da se bo kmalu navadil novih okusov in da ne bo več bruhanja.

Lane31 vaša Aneta pa tako z veseljem papa in je taka srčika, da jo je res veselje gledat. Verjetno sta z GH pričeli že veliko pred 6 mesecem?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 173
30.4.2008 17:29:50   
metkica1
A N E T A  in  T J A Š A    čestitke za mini rojstni dan

Je kar malo zatišja tu gori, se pozna, da so odjadrale nekatere na morje. Stara garda pa ostaja.user posted image

Moje dve sta danes tako tečne, da bom......ma ne vem kaj je to. Glava me boli, ker poslušam eno samo dretje. Ni kaj tudi to mora bit.
Drugače pa moja mala princesa zelo malo je, niti ust mi ne odpira, potem pa se še za to sekiram. Pa tak drobiž je, da joj. Sem imela prej celo raztavo različnih kašic na mizi in mleka pa nič user posted image  Pred tem, ko je pa bila bolana je pa jedla zelo rada, ma ne vem. Bo že.

Smo  danes tavečji kupili nov peskovnik in mivko tako da je sedaj zaposlena. Nam je starega veter nekam odpihnil. Luna pa je dobila žogo od tiny love.
Mami si je privoščla po dolgem času je super parfum za dušo, pa ene športne tričetrt hlače in ene fensi opanke, če bo kaj vremena. Za nalašč nisem hotela zavit v H&M, ker potem bi nakupila malima dvema, ki že imata tolko, sploh mala ne ponosi vsega.user posted image

user posted image  še kar nekaj dela na firmi, zadnji čas da se začenjajo prazniki, da bo malo fraj. Jutri bomo doma, dobimo obiske in bomo malo pekli pa kak pirček spili.user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 174
30.4.2008 18:00:22   
suzanamai
suzanamai - gimnastičarka- sanjala sem, da ti moram rečt, da ko boš delala salto-mortale, ne imet Zoje v mei taju!!! sej sm vidla, da si ful spretna, in ti verjamem, a vseeno

Vanili bom upoštevala tvoj nasvetuser posted image . Madonca zdaj te pa v sanjah preganjamuser posted image , sicer pa mislim, da salte ne naredim več z mesta, bi rabila kak trampolin al pa vsaj ponjavouser posted image

Z Maiem in Zojo v vozičku smo danes rolali cca. 2 uri in sem čist crknjena, takega treninga pa še ne, saj po ravnem ni panike, ampak v hrib rint voziček, pa ni tolk enostavno kot zgledauser posted image . Zoja je kar vriskala od navdušenja, voziček je pa zakon, sem danes prvič šla z normalno hitrostjo in se full obnese, bremza je tud zakonuser posted image .
Klaudia a nisi ti enkrat spraševala za inštrukcije, nekaj stvari na rolerjih obvladam, kaj te pa matra?

mala je sitna, greva čofat in potem nadaljujem

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?