|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
30.4.2008 19:12:37   
VANILI
OJ!
Sem prišla noter Teotka podojit, pa sebe nahranit, zdaj pa šibam ven, sta user posted image  in Živa kresek pripravila, da bomo malo poromantizirali. Upam le, da bo šla user posted image  raje k hčerki na kres, ki majo hišo 300m stran... joj žlehtnoba jaz...

suzanamai - zdakj sem tvoj album pogledala, ja kok maš pa ti luškanga sinkota, uau!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 176
30.4.2008 19:49:24   
mama06
Čer!

Midva sva si pa danes prvič prala zobke po kopanju. Sedaj bo to spadalo zraven k večernemu ritualu.

Pa za malo žličko je pojedel svežega jabolka. Si ga je kar sam naribal s svojima "zeko" zobkoma.

LP

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 177
30.4.2008 19:53:38   
lane31
Vedra.......tako za hec je začela pri 4-ih m ....s 5 mesece bolj resno , zadnjih 14 dni pa je taka slika,da odpira usta že na daleč če koga vidi jest

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 178
30.4.2008 20:39:17   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Vedra.......tako za hec je začela pri 4-ih m ....s 5 mesece bolj resno , zadnjih 14 dni pa je taka slika,da odpira usta že na daleč če koga vidi jest

Lane res si lahko vesela, da tako pridno papa. Pridna Aneta, bravo.user posted image user posted image
Jaz ji za vsako žlico pokažem pet igrač, se zraven pačim, sama odpiram usta, ji pojem, ni vem kaj sploh ne počnem, da mi odpre usta. Ni to samo pri GH tudi nad mlekom ni navdušena, samo ponoči, ko sva sedaj prešle iz enega obroka na dva. Ne vem a jo naj silim, čeprav to je težko. Suhica je prava, posvetovalnice pa že tudi nisva imele dva meseca, sedaj pa sva enkrat po 20. maju naročene,user posted image  (zaradi bolezni) da bi kaj vprašala.user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 179
30.4.2008 20:42:24   
suzanamai
Vanili hvala za pohvale. Sem kar ponosna na njega, predvsem ker je izredno priden fant. Drugače mu pa prekipi, ker mu vse starejše ženske rečejo, joj punčka kok si pa ti luštnauser posted image , sva bila danes na pošti, pa je vzel še eno srečko in mu je rekla: "ti si kar izberi in poglej če si kaj zadela"user posted image , sem kar čutila njegovo jezo. Potem ji pa rečem da je fant, pa pravi: "ne morem verjet, pa še tako lepe dolge laske ima"user posted image  

Daschi smo te kar malo pogrešale in upam, da se boš sedaj pogosteje javljala. Omenila si kašice Holla, nisem še videla, kje pa jih kupuješ?

Mama06 user posted image user posted image user posted image  za umivanje zob, midve jih umivava zjutraj in zvečer z gazico. Pa vedno ji dam ogledalo, da vidi kaj delam. Zjutraj pa si ponavadi kar skupaj umivava, malo meni, mali njej in imava cel žur.
Banana pa važno, da ni zelena, čeprav jaz imam take najraje. Je pa normalno, da so nitke v drekcu, kot so ti povedale, če želiš, da zapre, pustiš banano, da posivi-oksidira. kakec se normalizira po ene treh tednih uvajanja, vsaj pri Zoji je bilo tako, prvi teden so bile v kakcu večinoma kar neprebavljene stvari. je jedla korenček in kakala korenčekuser posted image

Lane31 res lepo je juhico, s čim pa jo zgostiš? Jaz ponavadi naredim dosti bolj redko, pa ji potem vse teče zravenuser posted image . Drugače pa štrajka z vso hrano že teden dni, jedla bi samo mlečne kašice in naribano jabolko. Upam da bo bolje, ko se pozdravi, pa tako lepo je že jedla tudi 4 obroke na žlico. Za dojenje jo pa uspem prepričati na vsake dva dni 1x, tako da bom verjetno kar počasi obupala, čeprav takrat ko se priklopi, pa vidno uživa. No pa bodi pameten.

Nič naj bo dosti za danes, grem ležat pred tv, da si malo odpočijem.

Uživajte

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 180
30.4.2008 21:29:20   
VANILI
OJ!
Evo kresovanje jeza nami, sta user posted image  in Živa pripravila 3 stolčke, pa nekaj za grickat, pol sva mi2 prišla in smo začeli uživat... je lepo prasketal ogenjček, 5m visoko, čeprav ni dolgo gorel, ker je večinoma vejevje pa bolj malo skratka. No in valjda je idilo prišla pokvarit user posted image ... pa ko bi vsaj tiho zraven bila, neee, ona mora začet nakladat... kar neki...
ma ne bom samo jamrala, saj ne bo nič boljš...

v glavnem, moji hčerki je odpadel drugi zobek, tako da imam dva otroka, ki jima rastejo zobje - malemu prvi, večji pa drugi...

suzanamai - tud jaz bi Teotu pustila dolge laske, če bo mel take za dolge lase. Mi je blo vedno všeč. Da majo fantki frizure na čelade, na primer. Moj je mel kot bebo skodrane in je mel tud dolge - na vseh sliakh zgleda kot punčka.No zdaj pa ga z mašinco strižem na centimeter...
lepi otroci - sem ful razmišljala o tem. In sem ugotovila,da mi ni prav, da tamali skos govorijo, kok je luštna, zlasti moževa žlahta. Čist brez veze. Ok, ne rečem, če se kdaj zrihta za kam ali če ma novo frizuro al kaj jaz vem, da je kaj drugače. Ne pa da ji ka v 3 dni govorijo, kok je luštna. Itak da so za vsako mamico njeni otroci najlepši. Ampak ne maram, da bi ratala prevzetna in ošabna in skos visela pred špeglom in sodila ljudi po tem, kako zgledajo na zunaj. Skušava jo vzgajati tako, da ji privzgajava prave vrednote. Se mi zdi,da je že dost stara zakaj takega. Ampak žal v isti hiši živijo njene sestrične, ki so že 20  in 17 stare in se vse vrti okoli zunanjega izgleda... meni čist mimuser posted image

lane31 - uau, Aneta je res profi, kako lepo je!!! Tamale je kar luštno gleda, kako odpirajo ustka, kako papajo... ja, ker je to najpomembnejše za preživetje, ne??

Neposredna povezava do sporočila: 181
30.4.2008 21:35:15   
VANILI
ok, noben noče nič povedat, se grem pa rihtat - od las mi kar mast kaplja doluser posted image , če bi hodila po gozdu, bi me kak lovec še ustrelil, ker bi mislil, da sem medvedka, pa do poletja moram shujšat, da me ne bodona plažo slučajno grinpisovci prišli reševatuser posted image .

vas preberem še bolj potem

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 182
30.4.2008 21:43:02   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
sanwebdra - juhu za morje, kam pa greste?? Danes sem vidla ful visok in lep mlaj, pa grmado za kres... upam, da jih ne bo dež presenetil.

ROVINJ! V ene prenovljene studio apartmaje - naselje Amarin, ene 4 km do centra ... bomo videli ...
Ja, saj na morej je fanj it ... ampak vse te priprave (pa da samo malo bajto popucaš) in pakiranje ... pa urejanje same sebe (da ne bodo v Rovinju mislili, da je kakšna medvedka pobegnila iz gozda) ...sem takoooooooooo crknjena, pa še nisem čisto fertig ... pa še ob 04.30 se moram vstat ... No, samo da zamenjamo okolje. Včasih bi res rada bila moški!
Ja, naši trije mlaji ponosno stojijo - bravo vsi sodelujoči!user posted image Pri nas veter piha ko user posted image , pa upam, da jih ne zmočilo - pa letos bi takoooooooo šla na kres, ker je po treh letih zopet na stari lokaciji (strelišče pod Pohorjem) - največje kresovanje v MB!

Lane31, joj kak je fajn izpadla tortica - ja starši pa vsi iz tal jemo po novem, kaj?user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 183
30.4.2008 21:44:46   
sanwebdra
Mi gremo pa na morje ...
se plavat naučit ...
nananananana, ¨

user posted image ne znam več - saj veste tisto od Čukov!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 184
30.4.2008 21:54:13   
lane31
Tako daj sem pa kilogram lažja user posted image ....sem se obrila user posted image
Suzanamai......to juhico danes nisem gostila ,ker sem ji kar cvetačo ven pobrala in korenček ter seveda govedino , pa je bilo dovolj gosto , drugače pa ji kar gris zakuham noter......no kasneje ko smo mi šli jest in smo imeli rezance noter ,smo ji nrmalno morali spet dati ,in je pojedla kar z žlico razkosane rezance ,pa se ji ni nič zaletavalo.......ma je hecna ko gode zraven kot kužek user posted image
Metkica1........ne preveč silit....mi smo imeli obdobje ko ni hotela flaške (pri 2 m ) ma kaj vse smo čarali ,vglavnem je jedla v spanju user posted image  
Ma se mi zdi da je pri hrani vsak teden drugačen......enkrat to enkrat ono
Hvala seveda za vse pohvale.......ko bi jo le videli kako jema kadar se ne snema ,bi videli samo na široko odprta usta in slišali brundanje user posted image
A ste videle kaj dela z glavo ,ko jo tako na stran nagiba.....prav zapeljuje user posted image
No........napredka v motoriki pa ni in ni........klasika iz hrbta hop na trebuh ,par premikov  okoli osi ,nato pa dretje ,ker se noče obrnit na hrbet

Je kar zatišje tukaj......ni Pandice ,ni kinnie.....pa veliko jih je nekje daleč........ahhhhhhhhhhhhhh
user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 185
30.4.2008 21:58:49   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Mi gremo pa na morje ...
se plavat naučit ...
nananananana, ¨

Še kaj placa v kuferanu user posted image  Joj uživajte res user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 186
30.4.2008 22:09:39   
metkica1
Sem ravno gledala napoved vremena za jutri pa je slabauser posted image . Popoldan bo sploh dež. Že danes piha pri nas, kot....
Ne vem kdaj se bo končalo tole deževje, res je potem napoved lepša za vikend, samo vseeno.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 187
30.4.2008 22:11:06   
zala07
OJLA PUNCE,

lane31- ful lepo kako Aneta pridno papa. mi smo tudi že nekaj probali, a sedaj ko ima Zala alergijo sem že čisto panična. Saj sploh ne vem kaj naj ji dajem. načeloma je jedla samo jabolko, hruške. riž, krompir in bučke pa mi ni jasno kaj od tega bi lahko bilo alergheno. preprala sem tudi vse cotike. ne vem več kaj naj.

A ve mogoče katera če je hruška alergen? Po mojem ni!!!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 188
30.4.2008 22:32:16   
pingi
Živjo!

Pa je res malo bolj zatišje tule goruser posted image

Lane31 - sem se zdaj prav nasmejala tvoji pupiuser posted image
A ni smešno, ko si tamali vsako stvar, ki jo dobijo v roke začnejo tlačit v usta? Pa ni važno kaj to je.

Hruška- mislim, da ni alergena. Je pa res, da napenja (vsaj našega, pa mene tudiuser posted image ), tako, da jaz mu jo ponavadi še zmeraj raje skuham.

Začimbe oz. zelišča - do zdaj sem mu dala v hrano baziliko, origano, majaron, peteršilj, kumino, česen in čebulo (to dvoje iz flaške-sušeno)
Pač dam tiste zadeve, ki jih dam tudi nama v hrano, samo malo bolj v iziuser posted image  
In od kar mu tako delam, precej raje in več poje.

Nova10ka - za Grčijo sem že napisala, da je po moje s trajektom lahko prav super potovanje in izkušnja. Če pa vzameš kabino, pa sploh ni panike.
Jaz sem za trajekt user posted image
Ulaa - kul voziček.user posted image Kje ste ga pa kupili in koliko je bila cena?

user posted image  S čim umivate zobke in kdaj (a po vsaki jedi)?
Ene ste napisale z gazico. Kakšne gazice pa to imate? A to so tiste krpice za umivanje?

Danes sem šla pa z moževima svakinjama malo v šoping in je možek bil doma sam s tamalim. In sta se imela prav kulsko. Jaka je pojedel vse kar sem mu že prej pripravila, se potem orng usr.., tako, da je možek izkusil še radosti čiščenja drekca pekca iz bombažnih plenic user posted image (ki jih pač ne vržeš v smeti, ampak jih je potrebno vsaj približno očistit za v pralni stroj)
Potem je pa odspal še eno rundo. No, potem je pa že prišla potrošniška mamica.
Sem ga pa ful pogrešala (Jakata, no, pa možeka tuduser posted image ), sploh, ko sem videvala male otročke.
A se to vam tudi dogaja? Saj včasih sem res že čisto živčna, ko sitka za znoret, ampak, ko ga pa ne vidim kakšno uro, sem pa tudi že čisto prečuser posted image

OK, dost nakladanja. Gremo počasi v mižale.

Lahko noč!

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 189
30.4.2008 22:35:32   
sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Mi gremo pa na morje ...
se plavat naučit ...
nananananana, ¨

Še kaj placa v kuferanu user posted image  Joj uživajte res user posted image

Hvala, bomo! Za kuferang, pa ne govori - polovico prostora zasede samo voziček, katastrofa. Če bi imela to pamet pred 10 meseci ... definitivno drugačen voziček, al pa bi imela tistega od svakinje, zdaj pa bi kupila kako dobro marelo. Ampak ne, sem jezna ko user posted image !

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 190
30.4.2008 22:37:54   
lane31
Zala07
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4479574

Kolikor mi je znano se alergija na hrano kaže z pikicami oziroma rdečino okrog oči ter po trebuhu,pa bruhanje ali driska

te bom še tesneje

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 191
30.4.2008 22:44:11   
sanwebdra
No, naj si bodi dovolj ...

Aja, NK MARIBOR se je uvrstil v finale pokala...jupiuser posted image , a Domžalčanke niste nič žalostne??? Ja, saj vem, sama zloba me vkup drži.

Pridne bodite ve in vaši user posted image . Pa, lepo prosim, nikar ne čvekajte preveč, ker potem vas enostvano ne bom zmogla prebrat ... tak da jaz sem za zatišjeuser posted image ...

Lep 1. maj - delavcem v pozdrav!!! Recimo delavkam v Muri!!!

Se beremo in tipkamo v ponedeljek!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 192
30.4.2008 23:02:05   
zala07
lane31- hvala ti za link. moja ta mala nima nobenih drugih znakov kot to, da je cela pikasta in srbi jo. HVALA BOGU!!!! samo kaj pa naj naredim? sploh ne vem kaj naj ji dam jest? oziroma kako dolgo ostane to v telesu, da potem alergija popolnoma izgine?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 193
30.4.2008 23:06:33   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
Mama06 user posted image user posted image user posted image  za umivanje zob, midve jih umivava zjutraj in zvečer z gazico. Pa vedno ji dam ogledalo, da vidi kaj delam. Zjutraj pa si ponavadi kar skupaj umivava, malo meni, mali njej in imava cel žur.
Banana pa važno, da ni zelena, čeprav jaz imam take najraje. Je pa normalno, da so nitke v drekcu, kot so ti povedale, če želiš, da zapre, pustiš banano, da posivi-oksidira. kakec se normalizira po ene treh tednih uvajanja, vsaj pri Zoji je bilo tako, prvi teden so bile v kakcu večinoma kar neprebavljene stvari. je jedla korenček in kakala korenčekuser posted image

Midva si jih umiva kar z zobno ščetko in ful uživa. Odpira usta kot riba in samo čaka, da drgnem po zobehuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 194
30.4.2008 23:11:32   
mama06
sanwebdra lepo potujte in uživajte. Ne sekiraj se za voziček, ker moj je tako velik, da zavzame cel kuferanguser posted image user posted image user posted image , pa mislim z njim it na letalo. Me ne boli glava, kako ga bodo oni transportirali in nosili na letalo in spet k meni, ko pristanemouser posted image user posted image user posted image

trajekt / letalo - sem za letalo, saj sem prišla v familijo "obsedeno" z letenjemuser posted image user posted image . Hobi mojega dragega je športno letenjeuser posted image . No, res pa je, da je tudi meni všeč. In če lansko leto ne bi zanosila, bi spet z dragim odšla v Kalifornijo in okoliške države. Sva se pa menila, da če bo vse OK, da bomo šli cez par let vsi trije.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 195
30.4.2008 23:12:54   
mama06
Grem pod pojšter gledatuser posted image

Lahko noč!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 196
30.4.2008 23:45:14   
Alina_alin
Hvala za čestitke. Tudi mi smo pihali svečko in jedli tortico, nismo se snemali, smo pa se slikali.
Do sedaj sem pakirala, sem čist hin. Sem vse zminimizirala in naš avto celo (prvič) ne bo nabit do fula in me je celo moj pohvalil, da ne more verjet, da tokrat niamamo tolko robe. Ker sicer zmerom poslušam: pa to rabimo?  pa ne tolko ... itd...
No, jutri, ko bo čas prve runde za spanje  pa na moooorje.
Lepo se imejte, pa se pišemo po praznikih.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 197
1.5.2008 0:02:26   
Alina_alin
Zgledalo je tako:
user posted image
Pri sapici sta pomagali big sister Špela in prijateljica Zara:
user posted image

Nočka!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 198
1.5.2008 0:04:58   
janja

Pri nas je bilo enako. Sem se matrala z zelenjavo ves mesec. Pa dve žlički, pa mu je šlo na bruhanje in konec. Zdaj je pa zelo priden. Poje vse kar mu dam. Mora pa biti okusno.  Naš dan izgleda približno tako:
zajtrk: Lino mlečna kašica riž koruza z riževim mlekom (cca 200 ml)
malica: sadna kašica (kuhano jabolko in banana) 200 ml
kosilo: zelenjavna kašica (krompir s kolerabo) 200 ml
malica: dojenje 100 ml
večerja: mlečna kašica Milupa 7 žit z mojim mlekom 210 ml (po flaški)
Vse ostalo je po žlički. Se pa ponoči še 1x dojimo in podnevi 1x, vendar poje kvečjemu 100 ml. Jaz pravim temu bolj za žejo. Za pit mu pa dam vodo, ali pa kompot v katerem sem kuhala sadje.

lane31
- vidim, da ti tudi ne kompliciraš s hranjenjem. A si ji pol že dala govejo juhico? Jaz sem dala Urbanu včeraj "govejo juho", čist nemastno, pol razredčeno z vodo, noter pa korenček, kolerabico, cvetačo in pšenični zdrob. Mu je blo ful všeč, je zmazal kar ves lonček 200 ml. Ponoči pa ni bilo nobenih stranskih učinkov, tako da mu bom to še naredila. Saj govedine mu glih nisem dala.
Je pa Aneta taka faca! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Sem ga pa ful pogrešala (Jakata, no, pa možeka tud ), sploh, ko sem videvala male otročke.
A se to vam tudi dogaja? Saj včasih sem res že čisto živčna, ko sitka za znoret, ampak, ko ga pa ne vidim kakšno uro, sem pa tudi že čisto preč

Pingi, čakaj ko bomo šle v službo, mali pa v vrtec. Men se je prvi teden kar mešalo.

hruška - jaz tudi mislim, da ni alergen. Lahko pa napenja oz. zapira. Jaz jo Urbanu še vedno pokuham, pa je pol vse v redu.

čiščenje zobkov - mi tudi čistimo z bombažno pleničko. Pingi saj lahko uporabiš navadno bombažno pleničko ali pa tiste manjše (najbrž si mislila tiste k majo barvaste robove - roza, rumene, modre)

začimbe - jaz uporabljam pri Urbanu peteršilj, majaron, kumino, česen, čebulo... če ni svežih pa tiste posušene variante, vendar v manjši količini.

No, pa sem se prebila skozi. Zdej grem pa lahko spat, ko vidim, da itak vse že spite.

Aha, še Alina_alin se je vmes vrinla. Lepe slikce, pa še lepše pupe. Ful so dobre. Pa uživajte na morju.

nočko...user posted image

< Sporočilo je popravil janja -- 1.5.2008 0:06:32 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 199
1.5.2008 0:14:01   
Alina_alin
Kar ne morem nehat, pa me oke že tak pečejo in postelja kliče.
Z GH sva midve še vedno na švoh: mlečnega obroka poje 50 ml zvečer - kašica. Čez dan pa je danes pojedla sadnega glih za 5 žlic (jabolko , banana). Pa je bilo tako okusno - pa nič več...user posted image Jaz res ne vem, kdaj bo to šlo hitreje. Smo pa napredovali v roku 10 dni vsaj to, da ko jo posadim v ležalnik, kjer jo hranim, odpre takoj usta in čaka žličko, sledi pa: ali veselje, ko je mlečni obrok, ali pa razočaranje (pačenje, čudni pogled...) če je sadni oz. zelenjavni. In pa vsaj to, da mi več ne grabi žlice in meče po kuhinji. Ko pa ji ni več za jest (pa tudi če je po peti žlici - to jasno da vedet z zaprtimi usti, ki jih več ne odpre, pa tudi če jo animiram, odpiram jaz usta itditd.) Tak, da ko sem prebrala vaš jedilni urnik - janja, uf, pri nas še bo steklo vode, da bomo imeli tako zapolnjenega....

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?