janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lane31 Vedra.......tako za hec je začela pri 4-ih m ....s 5 mesece bolj resno , zadnjih 14 dni pa je taka slika,da odpira usta že na daleč če koga vidi jest Pri nas je bilo enako. Sem se matrala z zelenjavo ves mesec. Pa dve žlički, pa mu je šlo na bruhanje in konec. Zdaj je pa zelo priden. Poje vse kar mu dam. Mora pa biti okusno. Naš dan izgleda približno tako: zajtrk: Lino mlečna kašica riž koruza z riževim mlekom (cca 200 ml) malica: sadna kašica (kuhano jabolko in banana) 200 ml kosilo: zelenjavna kašica (krompir s kolerabo) 200 ml malica: dojenje 100 ml večerja: mlečna kašica Milupa 7 žit z mojim mlekom 210 ml (po flaški) Vse ostalo je po žlički. Se pa ponoči še 1x dojimo in podnevi 1x, vendar poje kvečjemu 100 ml. Jaz pravim temu bolj za žejo. Za pit mu pa dam vodo, ali pa kompot v katerem sem kuhala sadje. lane31 - vidim, da ti tudi ne kompliciraš s hranjenjem. A si ji pol že dala govejo juhico? Jaz sem dala Urbanu včeraj "govejo juho", čist nemastno, pol razredčeno z vodo, noter pa korenček, kolerabico, cvetačo in pšenični zdrob. Mu je blo ful všeč, je zmazal kar ves lonček 200 ml. Ponoči pa ni bilo nobenih stranskih učinkov, tako da mu bom to še naredila. Saj govedine mu glih nisem dala. Je pa Aneta taka faca! IZVIRNO SPOROČILO: pingi Sem ga pa ful pogrešala (Jakata, no, pa možeka tud ), sploh, ko sem videvala male otročke. A se to vam tudi dogaja? Saj včasih sem res že čisto živčna, ko sitka za znoret, ampak, ko ga pa ne vidim kakšno uro, sem pa tudi že čisto preč Pingi, čakaj ko bomo šle v službo, mali pa v vrtec. Men se je prvi teden kar mešalo. hruška - jaz tudi mislim, da ni alergen. Lahko pa napenja oz. zapira. Jaz jo Urbanu še vedno pokuham, pa je pol vse v redu. čiščenje zobkov - mi tudi čistimo z bombažno pleničko. Pingi saj lahko uporabiš navadno bombažno pleničko ali pa tiste manjše (najbrž si mislila tiste k majo barvaste robove - roza, rumene, modre) začimbe - jaz uporabljam pri Urbanu peteršilj, majaron, kumino, česen, čebulo... če ni svežih pa tiste posušene variante, vendar v manjši količini. No, pa sem se prebila skozi. Zdej grem pa lahko spat, ko vidim, da itak vse že spite. Aha, še Alina_alin se je vmes vrinla. Lepe slikce, pa še lepše pupe. Ful so dobre. Pa uživajte na morju. nočko...
< Sporočilo je popravil janja -- 1.5.2008 0:06:32 >