lunca14
|
Ninazverina....... kaj a,boš kar bolna,bejš,no bejš,......no sedaj imaš priliko,da iskoristiš svojega dragega,ker bo doma ,da te popedena ,kar veliko čajčkov,pa sadja,pa bo,torbo za p.pa zaenkrat kar še postavi v kot.No šalo na stran žeim ti ,da se čim prej pozdraviš . No nakratko,še dogajanje pri meni,danes sem mela še zadnji UZ,dete se je že obrnilo na glavo,težek je 2kg in je še vedno pubec .Vse ok razen mojega pritiska ki je vedno 140/90,tako,da se ne smem nič sekirat,da ga ne dvignem še višje .Kar pa se tiče ostalih stavri,starejši je že skoraj pozdravljen in sedaj spi normlno .Tamal je dobil danes vnetje še na drugo oko,tako,da sva šla k zdravniku po zdravila,na srečo ima samo vnetje okic,ostalo vse v redu.NO imam pa še neprijetno novico namreč naša psička stara je 9 let,je praktično čez noč oslepela,tako,da moramo do veterinarja,da preveri ali je bolezensko stanje ali starostna slepota,ampak sem že prebrala,da se psi zelo hitro privadijo na slepoto in živijo normalno naprej. Pa še eno vprašanje ali je še katera čisto brez energije,jaz sem taka kot cunja,kot,da bi mi nekdo vzel baterije ven . Kaja......še za seznam,prosim če popraviš moj datum poroda je 19.06,zredila sem se za 2 kg,naslednji pregled je 22.5,obseg trebuha je 108 cm,imena pa še ne vem.
|