Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 19:54:57
|
|
|
|
Tanayya29
|
Ja lepo te no prosim, kakšna pa boš?!??????????????????????????????? madonca,a boš rekla,da črna pa ni lepa barva .orkaduš ja marička . lahko zamenjava,da vidm če mi paše blond
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 20:16:14
|
|
|
|
Laubica
|
Kvinojo se da kupit tudi v Mullerju (prav tako amarant) in sicer za evro in še en drobižek 400 g. Mi smo ravno danes jedli kvinojo-soto (to je "rižota" iz kvinoje ): dimljen tofu, koromač, čebula, korenje, jajčevec in paprika popraženo v voku, zraven pa kvinoja in se je kuhalo samo TINTIN-super kosilo,jaz sem pa danes imela kvinojo v omaki z mletim mesom,bučko,papriko,paradižnik,čebulo in je moj prvo ko je to zagledal nos zavihal pol ko je poskusil pa je še jedel repete .AMARANT-to tudi prvič slišim ,sem šla takoj na googl brat da ima tudi ogromno železa vsebi torej moramo še to poskusit Imenuje se Doidy cup . A se to pri nas (slo) tudi uporablja, pa sem jest mal za luno . Salcka pa zgleda takole : Jaz tega ne poznam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 20:22:10
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Ja lepo te no prosim, kakšna pa boš?!??????????????????????????????? madonca,a boš rekla,da črna pa ni lepa barva .orkaduš ja marička . lahko zamenjava,da vidm če mi paše blond Saj ona ni rekla, da je črna grda barva, ona je rekla: JA GRUŠKA, KAKŠNA PA BOŠ KOT COPRNICA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 20:27:01
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Ja lepo te no prosim, kakšna pa boš?!??????????????????????????????? madonca,a boš rekla,da črna pa ni lepa barva .orkaduš ja marička . lahko zamenjava,da vidm če mi paše blond Saj ona ni rekla, da je črna grda barva, ona je rekla: JA GRUŠKA, KAKŠNA PA BOŠ KOT COPRNICA a tko pol .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 20:27:45
|
|
|
|
Laubica
|
ORANŽA-a ti imaš tisti senčnik PEPENI-kako je je vredu kje si ga kupila koliko si dala??????????????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 20:29:08
|
|
|
|
Tanayya29
|
KOT COPRNICA to pa že ne,lahko bi ti pasal,kaj pa veš,lahko zamenjava jaz bi probala blond
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 20:52:17
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Debeluška moje pa ni ,slike!!! Pa saj boooo, ni blo cajta, za naju bom odprla novi album , pa zaklenila ga bom, pa geslo bom dala zbilje, pa ne okol govorit IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76 DEBELUSKA..kaj pa rabis iz Avstrije??Ker jaz prihajam domov ta teden domov,pa se bom sigurno ustavla kje.... HVALA, zelo si prijazna, sem že prosila TinTin! ZA IZVIDE, RES SUPER IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 to pa že ne,lahko bi ti pasal,kaj pa veš,lahko zamenjava jaz bi probala blond A ti nisi blond Emma je bila tudi fulll navdušena, tko da bi se res mogle še srečat tudi s starejšimi otroci, taka primerna lokacija, bi bila primerna tudi Zbilje in to med tednom, ko ni dren, kaj pravite?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 20:54:29
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Saj ona ni rekla, da je črna grda barva, ona je rekla: JA GRUŠKA, KAKŠNA PA BOŠ KOT COPRNICA ALA GRUŠKA ALA COPRNICA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 20:55:39
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: gruška Saj ona ni rekla, da je črna grda barva, ona je rekla: JA GRUŠKA, KAKŠNA PA BOŠ KOT COPRNICA ALA GRUŠKA ALA COPRNICA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 20:55:45
|
|
|
|
tintin
|
Evo še en predlog za srečanje, če pripeljete starejše otročke: Kranjski Gibigib (pri bazenu)! Ful igral,zraven barček (za mamice) in previjalnica
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 20:58:30
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža A ste vidle kako se Gruška obnaša, in to samo zato ker je ''movie star'' ... saj ko boš hotla pa avtogram, ti ga pa ne bom dala ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:00:07
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Evo še en predlog za srečanje, če pripeljete starejše otročke: Kranjski Gibigib (pri bazenu)! Ful igral,zraven barček (za mamice) in previjalnica ful je lepo, super ideja ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:03:49
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: martita dobili pa smo tabletke za zobke. Martita, kakšne tabletke so pa to? za ta "pravo" konfekcijsko številko. FLUONATRIL - ena na dan po obroku GH...ja, mi mormo najprej do GH pridet, pol bomo tablete jedli. Pa hvala za čestitke!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:03:52
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: gruška Saj ona ni rekla, da je črna grda barva, ona je rekla: JA GRUŠKA, KAKŠNA PA BOŠ KOT COPRNICA ALA GRUŠKA ALA COPRNICA Ti mi pa še nekaj dolguješ ZS IZVIRNO SPOROČILO: tintin Evo še en predlog za srečanje, če pripeljete starejše otročke: Kranjski Gibigib (pri bazenu)! Ful igral,zraven barček (za mamice) in previjalnica OKEJ, pridemo jutri , po praznikih pa res pa ob lepem vremenu !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:04:53
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: martita dobili pa smo tabletke za zobke. Martita, kakšne tabletke so pa to? za ta "pravo" konfekcijsko številko. FLUONATRIL - ena na dan po obroku GH...ja, mi mormo najprej do GH pridet, pol bomo tablete jedli. Pa hvala za čestitke! mi smo tudi te tabletke dobili -ko bo imel zobke morava začet
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:05:14
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža A ste vidle kako se Gruška obnaša, in to samo zato ker je ''movie star'' ... saj ko boš hotla pa avtogram, ti ga pa ne bom dala .... Kakšen movie star? Kaj sem zamudila??? VB super za izvide
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:05:39
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Manca, na tvoji fotki je pa Taja še čist zadekana, zgleda kot bi bla slikana sredi zime ... pa uno fotko, ko jo Vasja osvaja, bi loh izpustila ... kaj pa če jo Tin vidi? Joj, sem takoj navalila na slikanje Taje, ko je bila pa tako luškana videti. Kaj se sekiraš, če vidijo kaj Vasja dela...sej sta tut Maja in Vasja že zdavnaj skupaj rinila
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:06:05
|
|
|
|
tintin
|
Debeluška pošlji mi na ZS, kaj rabiš iz AUT! Ja, Gibigib je pa res luštn, komaj čakam, da bomo hodili tja!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:07:57
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža A ste vidle kako se Gruška obnaša, in to samo zato ker je ''movie star'' ... saj ko boš hotla pa avtogram, ti ga pa ne bom dala .... Kakšen movie star? Kaj sem zamudila??? SCUBA, a ne veš , da je dobila Gruška ponudbo za snemanje v filmu, ja kako pa ti slediš temu forumu
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:09:53
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Debeluška pošlji mi na ZS, kaj rabiš iz AUT! Ja, Gibigib je pa res luštn, komaj čakam, da bomo hodili tja! Že imaš zs!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:14:40
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža A ste vidle kako se Gruška obnaša, in to samo zato ker je ''movie star'' ... saj ko boš hotla pa avtogram, ti ga pa ne bom dala .... Kakšen movie star? Kaj sem zamudila??? SCUBA, a ne veš , da je dobila Gruška ponudbo za snemanje v filmu, ja kako pa ti slediš temu forumu kermu pa? jst pa pojem v zvezde pojejo,ane EMMA?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:15:25
|
|
|
|
Tanayya29
|
pa na zbilje tut lohk pridete,mamo fajn igrala tut na zbilju
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:17:40
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža A ste vidle kako se Gruška obnaša, in to samo zato ker je ''movie star'' ... saj ko boš hotla pa avtogram, ti ga pa ne bom dala .... Kakšen movie star? Kaj sem zamudila??? SCUBA, a ne veš , da je dobila Gruška ponudbo za snemanje v filmu, ja kako pa ti slediš temu forumu Zakaj pa misliš, da sem se tkole pofarbala ... eno Ukrajinko bom igrala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 29.4.2008 21:21:43
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Gruška imaš zs
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......