DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 debeluška,da ti kr hitr povem,da te moj možek pozna ,in pazi to njegovmu atiju,je tvoj mož pomagal delat hišo...a kaj praviš na to...hihi...uglavnem svet je majhen ja! Sm pa pri tebi vidla,da mate full slik,od sj veš koga (M*****),Da ne bom zdj glih poimenovala slikarja ,uglavnem moj je z njimi v žlahti,sj hčerko poznaš,ane?Aveš,da bo zdj že 3 rodila?? ČAKAJ, ČAKAJ , tvoj mene pozna , pa "dobro ljudi", zadnjič me je od TinTin prepoznal, zdaj tvoj , kaj šele bo ko bom v politiki znana ! Dej mi pošlji sliko od tvojga, mogoče ga pa jaz tud poznam , pa ti lahko še kaj povem ! Sam je mal premlad zame ! Kaj od M******** je hči je spet noseča, no jaaa... a pa ona sploh kje dela ! No, če ste pa žlahta, pa lahko kakšno sliko pocen zrihtaš, čeprav sta z mojim tud fulll kolega in da nama res slike fullll ugodno ! Bili smo na srečanju, je blo prav fajn, smo mal poklepetale, pa mal opravljale , skratka prav fino je blo, zdajle pa s telefona slike vlečem na računalnik, pa nekaj šteka