|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
25.4.2008 7:55:57   
ANIME
STAR SEZNAM!!!!!!

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost        kraj        pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )        28 let           LJ          UZ 05.05. user posted image (NS)

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )        28 let           LJ          NS 23.04.user posted image

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )        27 let          MB         NS 16.04. user posted image (NS)

04.11     zara13                 (?user posted image ,?user posted image       ?? let          kraj        pregled

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )         25 let          CE         NS 18.04. user posted image (NS)

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )        32 let           LJ          NS 22.04.user posted image

05.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )         27 let           MB        NS 30.04. user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image        28 let           LJ          UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )        32 let      Gorenj.     UZ 20.03user posted image

11.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image        28 let          LJ          NS 24.04.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image        29 let         kraj        UZ 01.04.user posted image   

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image       27 let           LJ         NS 25.04.user posted image     

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )         31 let          LJ          NS 24.04. user posted image

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )        42 let          PO          pregled

13.11.    carly                   (?user posted image ,?user posted image )         26 let     Jesenice      NS 06.05.user posted image

13.11     orka                    (3user posted image ,2user posted image )        33 let          kraj        UZ 24.04. user posted image

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image       29 let          KR         UZ 14.05.user posted image

14.11.    pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )        24 let        Štajer.     NS 05.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )        32 let       Koroška     NS 24.04.user posted image  

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )        24 let      Domžale     UZ 08.04.user posted image

16.11.    Šema                  (2user posted image ,1user posted image )        33 let           LJ           NS 29.04.user posted image  

18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )       26 let         KR           NS 08.05.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )        ?? let         kraj          pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )        ?? let        kraj          pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )        ?? let           LJ          UZ 06.05.user posted image

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )         27 let          LJ          UZ 24.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj          UZ 08.04.

22.11.    konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )       30 let         NM           UZ 22.04.user posted image

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )        20 let          LJ            UZ 18.04.

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image       30 let         KP           UZ 12.05 user posted image

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj           NS 24.04.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )        32 let          MB           NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (?user posted image ,1user posted image )        30 let         Žiri           NS 22.05 user posted image  

27.11.     Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )        ?? let         kraj        UZ 09.05. user posted image  

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO         
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj      UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj      pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled

??          RENY19              (1user posted image ,0user posted image )          ?? let         kraj          pregled

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
25.4.2008 9:00:56   
carly
Dobrj jutr punce. Čestitam vsem, ki ste imele preglede.
Včeraj je bil pa tako fajn sonček, sem cel popoldan presedela zunaj s knjigo v roki.Pa mi enkrat sredi popoldneva tašča reče:no mama bo pa voziček kupila. Pa jo jest en cajt gledam pa gruntam kaj misli, pa kdaj se je z mojo mami zgovarjala, glede da jest nič o tem ne vem.Poj pa reče, no a ni prov da vama voziček kupim?Sem šele takrat dojela da je sebe misla.user posted image No sam sva se potlej koj zmenile, da ne bo slučajno kej sama kupovala, da ji bova že midva povedala kaj al pa bova sama kupila pa bo potlej denar dala.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
25.4.2008 9:01:02   
soncek2008
Anime ponovno ti pošiljam podatke, ki jih potrebuješ za dopolnitev seznama. Sem opazila, da sva kar dve uporabnici z zelo podobnimi up.imeni.
Podatki: sonček2008 PDP 26.11.2008, moja druga user posted image  , 0user posted image , sem iz LJ, NS pa imam 20.5.2008. 1 UZ sem že imela in lepo je bilo videti kako bije srček. Upam, da bo tokrat  user posted image  potekala brez večjih težav. Sončen pozdravček vse.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
25.4.2008 9:29:47   
saba
dobros jutros

ste se naspale? Jaz še kar.
Meni je seznam o.k., samo če bil lahko poleg UZ 12.5. označila, da imam isti dan tudi NS

drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse včerajčnje NS in UZ, super, da je vse o.k.
kako sem vam fouš , ki ste vidle vaše pikiceuser posted image ....

no tako, imejte se lepo, pri nas na obali je oblačno, tako da verjetno danes s soncem ne bo nič.
grem nazaj delatuser posted image , pa čeprav se mi nič ne da...ufffaaaaa

lp saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu soncek2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
25.4.2008 9:32:19   
konina
dober dan. Jaz sem bila pa danes že pridna. Sem kopalnico pomila. Sedaj pa jem čokolino in kukam k vam. Upam, da se tale sonček obdrži cel dan, pa še kakšen dan naprej.

Držim pesti za vse, ki imate danes preglede. Naj srčki veselo bijejo in otroci pripravijo pravo predstavo za vas.

Anime, za seznam: jaz imam NS 16.5. naslednji pregled pa 26.5.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu soncek2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
25.4.2008 10:12:06   
mali_marsovcek
Oj user posted image

Danes imamo NS. user posted image
Ampak vam namo nič povedal kako smo se imel in kakšni so rezultati. user posted image
No ne še dons. Mi gremo s Češnco na morje in pridemo 5.5. nazaj pol pa kej napišemo. Upam da niste jezne .user posted image user posted image

Lepo preživite prvomajske praznike in pazite na svoje trebuščke in na une ki so za te trebuščke krivi user posted image .

Čao

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
25.4.2008 10:54:40   
nagajiva
Ola user posted image
A mb se je sonček potrudil prit skoz oblake.......user posted image  Drugače pa vidim, da se vas veliko čez prvomajske nekam odpravlja....Midva bova kar doma. Moj ne dobi dopusta, tako da vam bom malo fouš.....user posted image user posted image user posted image  Sicer pa grem v soboto malo na našo obalo, gre moj ribit jaz pa se bom malo nastavljala soncu in uživala user posted image user posted image  
Držim pesti za tiste, ki imate danes preglede.....da bi user posted image  čim bolj utripali......

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
25.4.2008 13:00:56   
jelka123
jaz sem že od g-veliki smo 2,8-9t4d-nuhalno imam 12.05 v mb
glede teh cm oz mm-jaz sem bila isti dan na uz v mb in pri svoji g,pa se je rezultat razlikoval za 5dni-prejšnji,tako da jemljem te meritve kot približno

drugače pa ok,srček bije ,gibi prisotni-res lepo

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
25.4.2008 13:24:22   
Anonimen
Zdravo punce moje!

Sem vas prišla malo prebrat, da vidim kako se imate! Vidim, da pridno poročate o uspešno opravljenih NS in sem fuuul vesela za vas. Videla sem tudi par slikic bušijev iz z UZ-ja. user posted image user posted image user posted image

Hkrati bi se vam pa tudi rada zahvalila za vse napisane besede ob moji izgubi! user posted image user posted image user posted image

Uživajte v nosečnosti, ker res hitro mine! Mi pa ko bomo pripravljeni, bomo spet poskusili. Vam javim takoj, ko bo kaj novičk!

Vas še pridem kdaj pa kdaj prebrat, da vidim kako se kaj imate. Če vas seveda ne bo motilo...

Lepo se imejte in UŽIVAJTE VSAK TRENUTEK S TREBUŠČKOM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jelka123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
25.4.2008 13:39:07   
nagajiva
Moje sonosečke, že nekaj krat sem hotla vprašat, pa pozabim.......me skleroza daje.............Te majčke "pridem novembra" ipd., a se jih da dobit tud v Mb al samo v Lj. In seveda kje. Da si jo nabavim, ker so zlo posrečene..........user posted image  Saj mogoče je na kakem forumu že napisamo, pa sem prelena iskat.....user posted image  Hvala vam.....user posted image
Jasna81, seveda se lahko javiš......upam, da boš kmalu spet user posted image . Držim pesti.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
25.4.2008 14:01:55   
pomar*ANČA*
jaz sem pa enkrat zasledila eno stran, kjer lahko te majčke naročiš... pa če katera ve link od te strani...

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
25.4.2008 14:59:39   
tayrin
Pozdravljene
JAz sem imela oz naj bi imela včeraj Ns, pa smo ugotovili da je nosečnost še zelo nizka in ni še čas za NS, tako, da jo imam šele 20.5. in tako mi ni nič več jasno. Glede na to kar sva z mojo G izračunale sva se zmotile za cca 3 t. Ja , kaj čem tako je če imaš neredne cikluse in si ne zapisuješ kdaj je bila akcija user posted image .
Tako kot zgleda se bom morala zglasit pri decembrčicah, namreč slabo kaže da bo nov PDP še v novembru. Kaos!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
25.4.2008 15:03:49   
ANIME
jaz sem jo naročila pri tej ga. Mojci: http://nosecnice.moj-album.com/ na e-mail nalepkice@email.si

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
25.4.2008 18:23:07   
*inči*
Pozdravljene, punce!

Sicer vas berem že lep čas, nisem pa še nikoli nič napisala user posted image . V glavnem, sem pa vaša souser posted image . Glede na to, da me skoraj dnevno zabavate, nasmejite, pomirite,...se mi zdi prav, da se vam javim. Zagotovo vas bom redno spremljala, morda malo večkrat tudi kaj napisala user posted image . Čestitke vsem bodočim mamicam novebrčicah!

LP

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
25.4.2008 19:42:58   
Andromeda
Živjo, kako smo kaj danes ko je petek? Jaz sem malo utrujena, ampak še dobro da je vikend in se bom fino spočila.
Jaz imam NS 13.5. pri Pušenjaku v Dravljah. ANIME, si tako dobra da to dodaš na seznam, zraven pa lahko daš srčka, včeraj sem ga končno videla.

(odgovor članu *inči*)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
25.4.2008 19:44:48   
Andromeda
inči, dobrodošla med nami. kdaj pa imaš PDP, lahko kaj več poveš, te bo naša pridna ANIME dala na seznam

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
25.4.2008 21:00:18   
caligula
men je srčka pokazala G že 4.4., ko sem bila na rednem pregledu in sva ugotovili, da sem noseča. Na zadnjem pregledu,22.04. (2,35cm), uradno naj bi bil prvi nosečniški, je bil že bolj izrazit. V prvem UZju je bilo vse več ali manj "rumenjak" s katerega se pikica hrani. Veliki smo bili 6mm. :D Pa se mi je zdelo tako lepo, da me je že kr takoj dala na UZ.  In kolkor mi je nazadnje povedala sestra, me na vsakem pregledu čaka UZ. Komaj čakam. Po vsakem Uzju sem čist blažena, ampak dobesedno, kar smeji se mi. :D
Upam, da ste tudi ostale tako srečne kot jaz.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
26.4.2008 11:03:30   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost        kraj        pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )        28 let           LJ          UZ 05.05. user posted image (NS)

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )        28 let           LJ          NS 23.04.user posted image

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )         25 let          CE         NS 18.04. user posted image (NS)

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )        27 let          MB         NS 16.04. user posted image (NS)
04.11     zara13                 (?user posted image ,?user posted image       ?? let          kraj        pregled

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )        32 let           LJ          NS 22.04.user posted image

05.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )         27 let           MB        NS 30.04. user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image        28 let           LJ          UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )        32 let      Gorenj.     UZ 20.03user posted image

11.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image        28 let          LJ          NS 24.04.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image        29 let         kraj        UZ 01.04.user posted image   

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image       27 let           LJ         NS 25.04.user posted image     

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )         31 let          LJ          NS 24.04. user posted image

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )        42 let          PO          pregled

13.11.    carly                   (?user posted image ,?user posted image )         26 let     Jesenice      NS 06.05.user posted image

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image       29 let          KR          UZ 14.05.user posted image

14.11.    pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )        24 let        Štajer.      NS 05.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )        32 let       Koroška     NS 24.04.user posted image  

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )        24 let      Domžale     UZ 08.04.user posted image

16.11.    Šema                  (2user posted image ,1user posted image )        33 let           LJ           NS 29.04.user posted image   

16.11.    caligula                (1user posted image ,0user posted image )         26 let        kraj           NS 16.05. 

18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )       26 let         KR           NS 08.05.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )        ?? let         kraj          pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )        ?? let        kraj          pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )        ?? let           LJ          UZ 06.05.user posted image

20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )        33 let          kraj        NS 12.05.user posted image

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )         27 let          LJ          NS 13.05.user posted image

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj          NS 12.05.user posted image

22.11.    konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )       30 let         NM           NS 16.05.user posted image

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )        20 let          LJ            UZ 18.04.

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image       30 let         KP           UZ+NS 12.05 user posted image

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj          NS 20.05.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )        32 let          MB           NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )        30 let         Žiri           NS 22.05 user posted image   

26.11.     sonček2008       (2user posted image ,0user posted image        ?? let           LJ          NS  20.05. user posted image     

27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )         ?? let         kraj           UZ 09.05. user posted image   

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO         
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj      UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj      pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled

??          RENY19              (1user posted image ,0user posted image )          ?? let         kraj          pregled

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          *inči*                   (?user posted image ,?user posted image )            ?? let         kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

< Sporočilo je popravil ANIME -- 26.4.2008 11:10:04 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
26.4.2008 11:11:39   
konina
anime, si že pridna na tole sobotno dopoldne. Sem pozabila napisat, da je moj PDP potrdila G. Je pa res, da je sama povedala, da je to okviren datum, glede na to, da nosim dvojčke. Tako, da PDP je 22.11.

Punce, jaz imam kar precejšen izcedek, beli tok, pa ni več brezbarven ali bel, ampak je malo zelenkast. A me mora skrbet? Malo me, saj je sobota, pa moja G ne dela, potem pa so prvomajske počitnice, pa spet ne dela cel teden. user posted image  Kja pravite, naj grem v kakšno lekarno po kakšno žavbo al naj počakam na G?

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
26.4.2008 11:17:00   
ANIME
Ojla punce ...

vsem, ki ste mi posredovale nove podatke najlepša hvala. Tiste, ki boste še opazile kakšne ne-ažuriratne podatke, mi to prosim sporočite. Saj se trudim, da bi bilo vse OK, ampak recimo tako -  seznam je res uporabniku zelo neprijazen. Ampak sem trmasta in imam voljo ... skratka se ne dam user posted image

Drugače sem bila včeraj na dopustu ... seveda se nisem  učila toliko, kot sem pričakovala. Ampak mi je pa dan prišel zelo prav za sprostitev in malo počitka.

Danes zjutraj sem šla na tržnico in si kupila naravno mleko za telo, da malo mojega trebuščka razvajam. Menda ima naravne sestavine in za začetek je dovolj vlažilno. Kasneje bom pa morala preklopit na kaj "močnejšega".

Zjutraj je sicer izgledal kar lep dan, zdaj so se pa že eni čudni oblaki začeli podit.

No lepo se imejte in uživajte v vikendu.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
26.4.2008 12:56:16   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Punce, jaz imam kar precejšen izcedek, beli tok, pa ni več brezbarven ali bel, ampak je malo zelenkast. A me mora skrbet? Malo me, saj je sobota, pa moja G ne dela, potem pa so prvomajske počitnice, pa spet ne dela cel teden. user posted image  Kja pravite, naj grem v kakšno lekarno po kakšno žavbo al naj počakam na G?

Skoci do lekarne, povej kaksne tezave imas, pa ti bodo dali kaksno mazilo ali pa svecke, ki jih lahko dobis brez recepta.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
26.4.2008 18:01:30   
pat13

samo da povem, kar se CD, ki sem ga vzela pri NS, in gor ni bilo slikic, sem poklicala in dejala, da ni na njemu nobene slikice, pa so mi sedaj poslali novega. Tako, da imam celoten komplet user posted image , tako, da bom lahko slikice sedaj lahko pokazala tudi ostalim sorodnikom ;)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
26.4.2008 18:21:24   
Polynesia
pat13 supercaaaa user posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz imam cd in gor je kar 21 slikic, res prav luštno, tako da sem že poslala slikcie po mailu tašči in mojim staršem, so naravnost navdušeni...seveda pri njih takrat sploh ni bilo ultrazvokov.

ANIME nuhalno svetlino sem že imela in je vse ok, tveganje 1:9700, PDP pa imam sedaj 06.11.2008, tako da lahko kar poporaviš. Naslednji pregled imam 30.05.2008, morfologijo pa 24.06.2008.

konina kar pojdi do lekarne, nimaš kaj zgubit, ti bodo sigurno dobro svetovali.

Tukaj gor bo pa pomojem sedaj kar zatišje, glede na to da so prazniki, nekateri smo pa doma user posted image .

šema danes sem dobila odločbo od ZZZS in imam bolniško podaljšano do 21.05.2008, čeprav sva z zdravnico napisali samo do konca meseca, oni pa so mi kar podaljšali do 21.05. Tko da do takrat bom zdej še doma, potem pa v službo, nimam kaj če so tko napisali.
A si ti potem verjetno tudi danes dobila odločbo in kaj piše? Pri meni mirovanje na domu in edini dovovljeni izhodi na preglede, ampak bom šla dnevno na kratek sprehod. Piše pa da sem na bolniški zaradi krvavitev v zgodnji nosečnosti, tko da zgleda da ti zaradi tega kar preventivno avtomatsko podaljšajo.

Toliko za sedaj, pa se še javim.

user posted image

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
26.4.2008 19:38:40   
šema
A si ti potem verjetno tudi danes dobila odločbo in kaj piše? Pri meni mirovanje na domu in edini dovovljeni izhodi na preglede, ampak bom šla dnevno na kratek sprehod. Piše pa da sem na bolniški zaradi krvavitev v zgodnji nosečnosti, tko da zgleda da ti zaradi tega kar preventivno avtomatsko podaljšajo.

Jaz sem dobila v petek in imam podaljšano do 10.5. tko da sem v službo že sporočila, da me 12. naj kr pričakujejo. Sem zračunala, da bom takrat že v začetku 14.meseca tko, da ni več nevarnosti, katerih sem se bala. Je pa očitno zelo različno in moraš imeti slabše izvide kot jaz, da so ti podaljšali za cel mesec- moja dr. je napisala da predlaga do konca maja in da mi grozi abortus- glede na krvavitve in izvide z urgence ter moje G pa so mi sicer hvala bogu podaljšali le do 10.5.- pazit moram le, da ne bom dvigovala kej težkega, ker takoj čutim pritisk navzdol, kot da mi z magnetom vlečejo kej iz telesa.
Veš sej se že čist dobr počutm, tud slabosti so minile (upam da za skoz) in vsak konec tedna sem trepetala v Kopru a me bodo v LJ kontroliral.
Danes sem imela tudi izpit, ki računam da sem ga uspešno opravila- sem bila pa presenečena nad odnosom predavateljice. Naročila nam je da počakamo pred učilnico, da nas bo ona posedla, že prej nas je (45 kom) razdelila v dve skupini, ker pri njej piše naenkrat pol manj študentov, kolikor je stolov, preden pa smo prestopili prag učilnice nas je opozorila, da se ne smemo pogovarjat med seboj, čim prestopimo prag, da nam je dovoljen le tih pogovor sam s seboj. Sem bla tolk paf, kot še pri nobenem izpitu dosedaj in imelo me je da bi ji predlagala, da nas kar ustno izpraša če ima tako malo zaupanja v nas.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
26.4.2008 19:51:30   
Polynesia
šema pa res različno dajejo tele odločbe ja, me res zanima na podlagi česa. Jaz sem imela prej že eno odmrtje ploda z abrazijo, potem histeroskopsko operacijo maternice in sedaj krvavitve, dobila Davroston za grozeči splav itd. Mogoče zaradi tega kaj, kaj pa vem.
No naj potrkam, da mi je sedaj boljše, ker izcedkov nimam več, samo normalen beli tok. Drugače pa je pri meni isto, če predolgo stojim ali če kaj takšnega delam, mi tudi vse začne dol ulečt, imam enak občutek kot ti...tko da se bo treba še malo paziti, to mi je rekel že ginekolog, da naj sedaj kar še malo popazim in če bo vse kul, se lahko vrnem na vsa prejšnja opravila.

Aja tole s predavateljice je pa čist adijo user posted image ...pa sej niste v živalskem vrtu pismo, kako se "lahko" nekateri obnašajo do nas kaj user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 26.4.2008 19:52:17 >

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.