|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
23.4.2008 14:15:28   
lorby007
Mijavček mislim, da ni neke popolne statistike.
Pri meni je bilo tako:
1 IVF - 2user posted image  - rezultat 0
2 IVF - 1user posted image  - rezultat 0
3 IVF - 2user posted image  - rezultat 1

Tako, da ni nobene formule po kateri je možen 100% rezultat. Ne vem. Naj katera, ki je imela več IVF-ov pove še svoje mnenje.

Bodi to kar si, ostalih je tako že preveč...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
23.4.2008 14:23:41   
mojsoncek
Bravo punce za vse lepe novicke, ki ste jih napisale tekom dneva!

carly, sploh se ne sekiraj glede reakcije tasce in tasta. Verjetno bosta res rabila kaksen dan da bosta "dojela", da bosta postala babica in dedek. Res mocno dvomim, da je bilo kaj "zlonamerno". Je pa res, da imamo tudi mi v glavi neka pricakovanja tudi glede tega, kako naj bi nekdo reagiral. In smo potem razocarani, ker v istem trenutku ne skocijo v luft od veselja.

saba, nuhalna ni v ZD v Dravljah, ampak v Zdravstvenem zavodu Dravlje ( http://www.neplodnost.com/dravlje_ordinacija.html )

sema - odlocbo komisije bos dobila najkasneje do konca meseca, ker bos morala za tekoci mesec zakljuciti bolnisko. Kasneje v mesecu, ko te dajo na komisijo, hitreje dobis odgovor, ker imajo manj casa na voljo za odlocitev/odlocbo.

Meni se pa se nic ne pozna, sem pa ful napihnjena, ampak v zgornjem delu trebuha (tam cez zelodec). V prvi nosecnosti se mi je zacelo poznati sele v zacetku petega meseca. Od nosecniskih oblacil sem pa kupila v sestem mesecu samo ene kavbojke in 2 srajcki in 1 majico. Sem imela trebuh ful visoko in so mi bile prav skoraj vse hlace z nizkim pasom.

Ja nic, bodite lepo in se naprej porocajte o veselih novickah user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
23.4.2008 14:29:54   
soncek2008
Pozdravljene! Tudi jaz bi se želela vpisati v vaš seznam.
PDP 26.11.2008, UZ 21.4.2008 in srček je že bil.

Lep pozdravček in čestitke vsem nosečkam!user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
23.4.2008 14:44:35   
saba
hvala moj sonček...moram samo po mapi-internetu prebskat kot ituser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu soncek2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
23.4.2008 15:05:54   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: lorby007

Mijavček mislim, da ni neke popolne statistike.
Pri meni je bilo tako:
1 IVF - 2user posted image  - rezultat 0
2 IVF - 1user posted image  - rezultat 0
3 IVF - 2user posted image  - rezultat 1

Tako, da ni nobene formule po kateri je možen 100% rezultat. Ne vem. Naj katera, ki je imela več IVF-ov pove še svoje mnenje.

Statistika res ni nikol popolnauser posted image , sploh pa glede na 1 žensko res ni formule. raziskave in statistike pa delajo stručkoti, ki se ukvarjajo z umetnimi oploditvami in upoštevajo več 100 postopkov. Mal sem šla na net gledat, ker res nisem bla sigurna kje sem najdla tistih 35% in sem najdla raziskavo z GK LJ iz leta 2003, ki se nanša na postopke ICSI okol leta 2000. Upam, da mi bo ratal pripopat tabelo, če kero zanima:
Razpr. 3. Stopnja nosečnosti in incidenca dvoplodnih nosečnosti v postopkih ICSI po prenosu blastocist.

ICSI Prenos blastocist (peti dan)
ICSI Prenos blastocist (peti dan)

Obdobje
Leti 2001-2002
Leti 2001-2002

Prenešene blastociste
1 blastocista
2 blastocisti

Število prenosov zarodkov
40
262

Stopnja nosečnosti/ET (%)
32,5
43,5

Dvoplodne nosečnosti (%)
0*a
44 (17)*b

Tukaj je rezultat po ICSI, pa je stopnja nosečnosti pri dveh vstavljenih bila 43,5% in od tega dvojčkov 17 %.

Drugač pa jest tud nisem kakšen statistični frik.... pri meni je tud vsa statistika odpovedalauser posted image , kamor padeš pač padeš. 

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
23.4.2008 15:10:39   
Mijavček
Eh, tabela se je sfižila.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
23.4.2008 15:19:50   
mojsoncek
No, za danes sem zakljucila v sluzbi... me pelje mozek na kosilo v argentinsko (upam, da mi bo kaj pasalo user posted image )... sploh ne vem kdaj sva bila nazadnje sama na kosilu/vecerji user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
23.4.2008 15:21:57   
Polynesia
Hej hej miškice moje user posted image .

No ravno čakam moža da pride iz službe in prinese kosilo, danes se je pa celo tašča izprsila in bo kosilčka poslala po možu, že 5.tednov sem na bolniški in se zdej spomne da bi mi lahko kaj pomagala al kaj, pa še cele dneve sta oba s tastom doma k sta že v penziji, mah kaj čem zgubljat besede. Moja mami pa ravno kontra, vse bi nardila, samo da bi mi lahko kako pomagala, da obdržim svojo pikico...mah kaj čmo, tko je, sej drugač je tašča v redu, sam o enih stvareh je pa res trda user posted image . No tud jaz sem se mogla malo "izkašljati", hihihihi user posted image .

carly nič se sekirat zarad tašče in tasta, še kakooooo dobro poznam vse kar si opisala, ma bomo preživele kaj user posted image .

sema tudi jaz čakam na odločbo od komisije, ki mi bo potrdila da sem lahko na bolniški še drug teden, potem pa če bo jutri na NS vse ok grem 05.05. v službo...moram pa dobiti od komisije zato, ker bo v petek 25.04. že 30 koledarskih dni in za naslednji teden za tiste tri dni mi morajo oni odobriti, čeprav sem seveda še v breme firme, tega tud ne razumem čist dobr, ker na breme firme bi bila 31.delovni dan, ampak kaj čem, takšna je njihova politika. Aja moja zdravnica je poslala že prejšnji četrtek, tko da me prov zanima kdaj bom sploh dobila in kakšen bo odgovor, itak bom pa jutri G rekla naj mi napiše za vsak služaj še en list bolnišk edo drugega tedna.

Mali_marsovcek čestiiiiiiiitke ob vajini poroki, zdej pa se le pocrkljajta user posted image user posted image user posted image . Tudi sam asem poročena, hmmm, kolk že, 1leto in 4mesece user posted image .

Spelka če boš imela še kakšen čuden izcedek, pojdi do G, za vsak slučaj a veš.
Vse nove novembrčice dobrodošleeeeeeee user posted image .

Joj punceeee, še malo pa imam jutri pregled, uf komaj čakam...naj se vam pohvalim da že več kot teden dni nimam nobenih izcedkov, normalni beli tok in seveda upam in sklepam da je vse ok user posted image .

Zdej grem pa še  mal na balkončka dokler mož ne pride, potem pa papcat user posted image .

Papa.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
23.4.2008 17:04:48   
pomar*ANČA*
punce, jaz vas sploh ne dohajam več!

vse, ki ste se pridružile na novo- dobrodošle
vse, ki ste bile na nuhalni te dni- sem vesela za vas da je ok
vse, ki ste se poročile- fouš sem vam, drugače pa čestitam!

jaz sem se trudila danes cel dan, da sem prišla do pregleda za ščitnico. hvala tetki, ki mi je pomagala, da me bodo v celju vzeli na pregled že jutri. zdravnica in ginekologinja delata paniko, no pa potem paničarim še jaz user posted image  
celjanke, rabim vašo pomoč: kako čim bolj enostavno pridem do bolnice? natančneje stari del? sem že gledala po zemljevidu, pa mi ni preveč jasno ali se stari del drži zraven ali je to posebej stavba?

se ve tudi pridno redite? ker sem bila vedno suha- presuha, se mi vsak kilogramček pozna. user posted image me je začel zbadati, da sem okroglauser posted image sem pa še vedno utrujena, in vesela, da delam le po 4 ure, ker 8 ur bi me pa ubilo. berem, da tudi ostale še imate nosčniške težave. zdaj bi pa že počas moralo miniti- kaj ne??

aja, carly  hotla sem ti napisati, da je bila podobna situacija pri mojih starših. oči je rabil kakšen teden da me je lahko vprašal kako se počutim. mislim, da je bil tako presenečen. zdaj me pa skos sprašuje kako sem- vsak dan pokliče. veselje bodo še pokazali, je pa presenečenje, sploh če nikoli nič ne omeniš, da tudi o tem razmišljaš.

grem jest, sem se zmatrala in si zdaj zaslužim nekaj v želodček user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
23.4.2008 18:26:32   
jelka123
pozdravljene,meni je še kar naprej slabo...
ali ger katera na amniocintezo oz.biopsijo horionskih resic-mene čaka 12.05,najprej nuhalna pol pa biopsija,me kar malo skrbiuser posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
23.4.2008 18:28:10   
jelka123
glede teže,pri meni je še tehnica obrjena navzol,izgubila sem cca 2 kg,pa saj to bom nadoknadila samo da bo ostalo ok

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
23.4.2008 19:11:09   
varci
Čao, punce kako ste?

Jaz sem v user posted image , sva ravno z NS in je vse super. Sem bila tako živčna, da sem še mojega živčnega naredila, no zdaj sem pa pomirjena.
Se bolj malo oglašam, zaradi slabosti, pa še prejšnji teden sem neko virozo staknila in sem bila čist gotova, pol so se mi pa še sinusi zamašil, za popi...
Zdaj pa komaj čakam petek, ko greva z lubijem za 10 dni v Novigrad, upam, da bo kaj sončka.
Pridne bodite, tiste, ki imate pa v naslednjih dneh pregleda pa veliko sreče.

Pa, pa

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
23.4.2008 20:06:40   
Andromeda
Živjo! Se še jaz malo oglašam pred jutrišnjim dnevom D ko imam 1. pregled. Komaj čakam, da končno vidim njegovo srčece...Uh, kako bom danes ponoči sploh lahko spala?
Punce se pa res tako razpišete, da vam človek ne more slediti. Sem opazila par novink - dobrodošle v klub, mali marsovček je postala gospa-čestitke še z moje strani... Varci, super, da je blo vse v redu na nuhalni. Skratka, za vse en user posted image
Pravkar sem se posladkala z vročo čokolado s cimetom, zdaj grem pa malo pred TV. Se jutri spet oglasim, da poročam o pregledu. Pa pa!

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
23.4.2008 20:13:48   
konina
varci, čestitam za uspešno NS. Pa tudi glede živčnosti, poznam kako je. user posted image  Jaz sem pred pregledom vedno vsa živččna in zberviram še vse okoli sebe. user posted image

Jutri je pa za druge pomemben dan, kajne?! DRžim pesti, da napišete same dobre novice. Srečno!

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
23.4.2008 20:33:45   
šema
Ej punce ratal mi je- dala sem slikce trebuha gor, zdej morm pa sam še poskenirat UZ, da tud teh ne zgubimuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
23.4.2008 21:35:20   
nagajiva
Sem komaj prišla domov, pojedla sem en zeelllo dober puding-uh kako je pasaluser posted image . Pa sem zraven brala in vidla, da ste se razpisale o taščah....se pridružujem. Ko to berem mislim, da majo tašče nek "slo. tašča sindrom", ker so vse enake. Moja je glede vnuka težila ful dolgo, ko pa sva končno povedala, da bo dobila prvega vnuka/vnukinjo pa je ostala popolnoma hladna. Brez vsake reakcije. To je blo pred kakimi tremi tedni, pa še ni vprašala, če je vse ok in kako se počutim....pa sem se že sprijaznila. Je vedno taka.....nikoli ji ni bilo všeč, da sem odpeljala njenega sina......user posted image user posted image user posted image  Uh, sem se še jaz malo potožila....Moji pa so bili veseli in me neprestano zaslišujejo kako sem, kako je user posted image . Tako, da se na tej strani malo pokonpenzira.........
Tak, sedaj pa grem gledat tv-so csi na sporedu in jih zlo rada gledam.....user posted image
Lepo spite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
23.4.2008 21:44:21   
Polynesia
varci jupiiiiiiiiiiiiiiiii, kako je lepo brati te vesele novičke user posted image user posted image user posted image .

šema pogledala trebušček, se že pozna ja...pa si tak suhec bolj kajne, no jaz nisem no user posted image user posted image user posted image .

No zdej gremn naprej gledat nogomet, jaaaa sem ljubiteljica dobrih tekem user posted image user posted image ...lyra kje siiiii, a gledaš nogomet, no jaz sem danes za United user posted image .

No jutri nas ima kar nekaj preglede, tko da le glejte da držite pestke.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
23.4.2008 22:31:34   
lyra*
dober večeruser posted image

Jaz sem zdaj končno vse spakiralauser posted image Ju3 zgodaj zjutraj pa grem

Nisem vas uspela prebrat,vem samo,da moram čestita za vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image

polynesia  ja gledam nogomet!user posted image Tudi jaz navijam za Uniteduser posted image Mi gre ta barcelona prav na živceuser posted image Nič ne spravi skupajuser posted image A te že dajejo kaj živčki??Ju3 držim pesti za tebeuser posted image

Drugače pa se vidimo,ko se beremouser posted image Upam,da boste imeli lepo vreme,tako kot jazuser posted image

Grem...lepo se imejte pa fajn klepetajteuser posted image

user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1018
23.4.2008 22:31:56   
Mijavček
Oj,

varci cestitam za NSuser posted image .

Šema, jaz sem šla tud pofirbcat tvojga bušija.... ja v primerjavi s 1. mesecem je res zrastel, lep buši.

Nagajiva, moja tašča je pa čist OK, ma bolš kot OK. Vsak dan skuha, pa ni v penziji, ker smo 20m narazen, grem zdaj, ko sem na bolniški kar tja jest, ker moj pride ful pozno.
Jaz sem pa tok zanič, pa vse mi smrdi, da grem bruhat že samo če hladilnik odprem. Pa ful se zanima za bodoče vnučke... oh in sploh no, ... skor k ena prijateljica mi je.
Je pa zato moja mami bolj trde sorte... saj je vesela, pa vse,... pa tud prinesla bi mi za jest, pa to, ampak ma včas kakšne čudne; včeri me je razjezila, ko sem jaz vsa navdušena razlagala kako je blo na nuhalni... ona je pa rekla; "pa kaj skoz hodiš na te ultrazvoke, kako sem pa jest rodila tebe in tvojo sestro brez enga UZ-ja. user posted image user posted image user posted image

UUUU, jest bi tud puding....  A se vam zgodi zdaj ko ste user posted image , da si zamislite eno hrano oz. vam kar pade na misel in sploh ne morte nehat mislit na to in je čist katastrofa če ne dobite tega. Jaz bi zdele umrla za en pudinguser posted image   Dva dni nazaj je pa moj mogu na vrat na nos po pomaranče, sem mislila, da me bo konc, če jih ne bom pojedla. Pa na vsake tok mam kakšno tako user posted image

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 23.4.2008 22:34:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 1019
23.4.2008 23:19:24   
caligula
konina...takoj za teboj :D ob 14.30. a se dobive na kavi prej ;)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
23.4.2008 23:28:35   
caligula
Mene so začele drugačne tegobe napadat. Vse kar pogledam me potiska na bruhanje, vse kar pojem me potiska na bruhanje. ne vem a je boljš da zadržujem al bruham? Glava me boli, tudi po vsakršni tekočini, čeprav si jo neznosno zaželim, me sili na bruhanje. Do zdaj nisem imela nobenega simptoma bruhanja zdaj pa kar naenkrat od danes pop naprej, katastrofa! Pa tale neznosna bolečina v glavi...

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
24.4.2008 8:19:03   
saba
jutrooooooo

kako ste?
jaz sem spala od 18ih do danes zjutraj..se mi zdi kot da mi je pol možganov odmrlo - sem prav čudna, pa malo se mi vrti...bo.

no komaj čakam poročanja današnjih pregledov!user posted image user posted image user posted image

no grem nazaj delatuser posted image , se še kaj zatipkam kasneje.

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
24.4.2008 9:09:45   
carly
Ojla dobr jutr.Sem kar nekaj časa rabla da sem vas prebrala, ste tolk napisale.

Drgač se pa niti ne sekiram zaradi tašče, sej me je le presentla, ker je prej zmeraj kdaj bojo vnuki ( to je blo skor vsak teden), pa vsakič ko je kdo z dojenčkom bil v bližini, je bla takoj vsa osladna pa ga k nama nosila pa take fore, pa sva potlej kar pričakovala, da bo taka oziroma še bolj osladna pa navdušena ko ji bova povedala. Pomoje šele zdaj dojema, da njen ljubljeni mlajši sinček (ki ga je dobila zelo pozno) odrašča.Eh te tašče, kaj bi se sekiral, pač so kakršne so.

Glede terebuha pa ja men se kr že mal pozna, sicer lahko nosim še tiste dvojne kavbojke, ki sem jih prej nosila s pasom, imam pa tudi že kupljene nosečniške hlače, samo jih še nisem gor dala, kr mal še čakam.No samo tisti k ne vedo da sem noseča itak tega še ne vidjo, si vsak sam misli, da sem se mal zredila.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
24.4.2008 9:43:28   
mojsoncek
Oj!

Danes pa spet kaze, da bo malo lepse vreme. Vceraj je bilo kar solidno. Jaz sem namrec en velik odvisnik od sonca in ce ga ni, sem obupna. Upam, da se pocasi tole "uscano" aprilsko vreme poslavlja.

Vceraj sva bila z mozekom v argentinski restavraciji na kosilu. Bilo je bozansko in zacuda mi je ful pasalo jesti. Tako da sem ful uzivala user posted image . Potem sva sla pa se za tamalega v shopping za cunje in sva (no vsaj jaz) se tam uzivala user posted image .

No, po slikicah sodec, se pa enim res ze malo pozna trebuscek user posted image (a ne, sema). Me zanima kdaj se bo meni, ker pravijo, da je v drugo vse prej. Ampak zaenkrat ni ne duha ne sluha...

IZVIRNO SPOROČILO: saba

jaz sem spala od 18ih do danes zjutraj...

sem ti fous user posted image

mijavcek, pri meni je isto... ko si nekaj zazelim, moram to dobiti, ker se ne je kriza user posted image . Zadnjic je bilo tako z rdeco peso, se dobro da smo jo imeli doma.

Ja no, bodite lepo...

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
24.4.2008 9:47:51   
nagajiva
Ola user posted image
Upam, da ste se lepo naspale. Jaz sem se celo noč premetavala. Ne vem kaj mi je blo...........user posted image  Zaj pa sem taka ko cunja......
Drugače pa sem bla kr šokirana, ko mi je koledarček pokazal, da sem user posted image  13 t. Dejansko sem 12t1d. Pa verjetno kaže kateri tedn trenutno teče.....Sem srečna, ker so slabosti mimo. Je pa res, kot je napisala Mijavček, da ko mi zadiši kaka hrana jo morem nujno (!!!) dobit....user posted image  Se mi je zadnjič zvečer zluštal fishmc, pa je mogo moj na vrat in nos v McDonalds....pa drugače sploh ne maram njihove hrane.....
Tak, zaj pa sem si lušte naredla....grem nekaj pojest. Še nisem nič danes, pa sem že kar lačna......user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.