Polynesia
|
Hej hej miškice moje . No ravno čakam moža da pride iz službe in prinese kosilo, danes se je pa celo tašča izprsila in bo kosilčka poslala po možu, že 5.tednov sem na bolniški in se zdej spomne da bi mi lahko kaj pomagala al kaj, pa še cele dneve sta oba s tastom doma k sta že v penziji, mah kaj čem zgubljat besede. Moja mami pa ravno kontra, vse bi nardila, samo da bi mi lahko kako pomagala, da obdržim svojo pikico...mah kaj čmo, tko je, sej drugač je tašča v redu, sam o enih stvareh je pa res trda . No tud jaz sem se mogla malo "izkašljati", hihihihi . carly nič se sekirat zarad tašče in tasta, še kakooooo dobro poznam vse kar si opisala, ma bomo preživele kaj . sema tudi jaz čakam na odločbo od komisije, ki mi bo potrdila da sem lahko na bolniški še drug teden, potem pa če bo jutri na NS vse ok grem 05.05. v službo...moram pa dobiti od komisije zato, ker bo v petek 25.04. že 30 koledarskih dni in za naslednji teden za tiste tri dni mi morajo oni odobriti, čeprav sem seveda še v breme firme, tega tud ne razumem čist dobr, ker na breme firme bi bila 31.delovni dan, ampak kaj čem, takšna je njihova politika. Aja moja zdravnica je poslala že prejšnji četrtek, tko da me prov zanima kdaj bom sploh dobila in kakšen bo odgovor, itak bom pa jutri G rekla naj mi napiše za vsak služaj še en list bolnišk edo drugega tedna. Mali_marsovcek čestiiiiiiiitke ob vajini poroki, zdej pa se le pocrkljajta . Tudi sam asem poročena, hmmm, kolk že, 1leto in 4mesece . Spelka če boš imela še kakšen čuden izcedek, pojdi do G, za vsak slučaj a veš. Vse nove novembrčice dobrodošleeeeeeee . Joj punceeee, še malo pa imam jutri pregled, uf komaj čakam...naj se vam pohvalim da že več kot teden dni nimam nobenih izcedkov, normalni beli tok in seveda upam in sklepam da je vse ok . Zdej grem pa še mal na balkončka dokler mož ne pride, potem pa papcat . Papa.
|