|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
26.4.2008 21:41:49   
orka
Polynesia sem videla, da si delala NS v Domžalah, ali mi lahko zaupaš kateri g ti ga je naredu?

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
26.4.2008 21:45:13   
Polynesia
orka NS mi je delala dr.Strahova in sem čist prevzeta nad njo, ker je naravnost FANTASTIČNA!!!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
27.4.2008 14:40:11   
*inči*
Živjo punce!

Vidim, da ste čez vikend kar pridno čvekale user posted image . Torej še moji podatki: prva nosečnost, stara sem 24 let, kraj LJ, PDP: 11.11., srček viden že v osmem tednu, 5.5. imam NS v Dravljah, naslednji pregled pri G pa 30.5. Izkoristite lepo sončno nedeljo. Vas pridem pogledat zvečer, vsekakor pa jutri, ko bom v službi...user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
28.4.2008 8:11:12   
saba
dobro jutrooooooo
joj bi spala pa sem mogla delat...propadu dopust, preveč gužveuser posted image user posted image

no kako ste uživale v sončnem vikendu.
Jaz sem bila doma in neprestano imela obiske, ampak je bilo lepo.

A se je Spelka kaj oglasla od tistega njenega izcedka?
Ostale vidim da ste lepo klepetale za vikend.
Jaz pa sem vsa srečna saj sem videla na  mojem trakcu da sem že 10tuser posted image ....komaj čakam NS, da odvržem vsaj 50% skrbi stran.
No punce lepo se mejte na sončen dan, jaz ga bom vidla komi ob 16ih (upam)......se še kaj oglasim oz. popišem.

lepo se mejteuser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu *inči*)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
28.4.2008 9:05:09   
konina
Dobro jutro dekleta. Jaz se pa včeraj sploh nisem mogla javit na ringaraji, ker ni hotla delat. user posted image Vse drugo je delalo na netu, samo ringaraja mi je štrajkala.
No, moj izcedek se je umiril. Nisem šla v lekarno, sem najprej poskusila z enimi bio tabletami z rdečo peso, ki so proti vnetju. In je pomagalo takoj. TAko, da sem se rešila barve. Izcedek imam pa tako in tako stalno prisoten. Že pred nosečnostjo je bil moj beli tok kar močan. Hvala vsem za nasvete in skrb.

Ja, jaz sem s hčerko doma. Moj dragi se je odpravil na Dunaj in ga tri dni ne bo. TAko, da kraljujeva v celi hiši. Pa še Neva mi bo zvečer pobegnila k babi na kratke počitnice.

Vidim, da se pogovarjate o bolniški. Tudi jaz pričakujem odločbo te dni ali pa po praznikih. Ne vem kaj bo notri, ampak moja G je rekla, da saj bo verjetno kar do konca. Sem kar debelo pogledala. Ja, je rekla zaradi IVF postopka in dvojčkov. Pa sestra je tudi potrdila, da bo verjetno kar do konca. Potem sem pa vprašala, če lahko prekinem vmes, če bo vse o.k. Pa je rekla, da če se bova tako zmenili, da lahko. Ampak, kar ne verjamem, da bo do porodniške. Saj bom kmalu videla.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
28.4.2008 9:07:11   
soncek2008
Pozdravljene.
Anime hvala za vpis v seznamček. Vidim, da ti nisem posredovala moje starosti (30). Tako, da lahko ob priliki še to dopišeš.

20.5.2008 imam NS pri dr. Pušenjaku. Ali je morda katera bila pri njemu? Upam, da je res ok in da bodo tudi rezultati dobro.

Lepo izkoristite sončni dan in uživajte v user posted image .

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
28.4.2008 9:30:45   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost        kraj        pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )        28 let           LJ          UZ 05.05. user posted image (NS)

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )        28 let           LJ          NS 23.04.user posted image

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )         25 let          CE         NS 18.04. user posted image (NS)

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )        27 let          MB         NS 16.04. user posted image (NS)

04.11     zara13                 (?user posted image ,?user posted image       ?? let          kraj        pregled

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )        32 let           LJ          NS 22.04.user posted image

05.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )         27 let           MB        NS 30.04. user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image        28 let           LJ          UZ 03.04.

06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image        28 let          LJ          UZ 30.05.user posted image (NS)

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )         32 let      Gorenj.     UZ 20.03user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image        29 let         kraj        UZ 01.04.user posted image    

11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )         24 let         LJ        NS 05.05. user posted image

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image       27 let           LJ         NS 25.04.user posted image     

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )         31 let          LJ          NS 24.04. user posted image

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )        42 let          PO          pregled

13.11.    carly                   (?user posted image ,?user posted image )         26 let     Jesenice      NS 06.05.user posted image

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image       29 let          KR          UZ 14.05.user posted image

14.11.    pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )        24 let        Štajer.      NS 05.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )        32 let       Koroška     NS 24.04.user posted image  

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )        24 let      Domžale     UZ 08.04.user posted image

16.11.    Šema                  (2user posted image ,1user posted image )        33 let           LJ           NS 29.04.user posted image   

16.11.    caligula               (1user posted image ,0user posted image )        26 let        kraj           NS 16.05. 

18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )       26 let         KR           NS 08.05.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )        ?? let         kraj          pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )        ?? let        kraj          pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )        ?? let           LJ          UZ 06.05.user posted image

20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )        33 let          kraj        NS 12.05.user posted image

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )         27 let          LJ          NS 13.05.user posted image

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj          NS 12.05.user posted image

22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )       30 let         NM           NS 16.05.user posted image

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )        20 let          LJ            UZ 18.04.

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image       30 let         KP           UZ+NS 12.05 user posted image

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj          NS 20.05.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )        32 let          MB           NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )        30 let         Žiri           NS 22.05 user posted image   

26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image       30 let           LJ           NS  20.05. user posted image     

27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )        ?? let         kraj           UZ 09.05. user posted image   

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO         
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled

??          RENY19              (1user posted image ,0user posted image )          ?? let         kraj          pregled

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
28.4.2008 9:51:43   
nagajiva
Lepo jutro user posted image
Uh, kako je ta vikend hitro minil................sem videla, da ste kar lepo čvekale....sem hotela brati že včeraj, pa ringaraja ni hotela delatuser posted image .....ne vem kaj je bilo narobe. Sem pa bila v soboto na morju-Piran, Portorož in je bilo bajno. Se mi kar ni dalo domov....user posted image user posted image user posted image  Včeraj pa sem bila na pikniku, tako da je bil vikend super.....Danes pa je spet tako lep sonček user posted image user posted image  Se mi kar smeji....sicer pa napovedujejo bolj slabo vreme za ta tedn....
V sredo imam NS in komaj čaaakkkkaaammmmm, da vidim user posted image . Sem že kar nervozna.....slabosti ni, tud prsi me več ne bolijo tako, trebušček je še vedno bolj mali.....razen čudnega apetita, sploh ne bi vedla, da sem user posted image . Upam, da je pikica ok.....Tako, zdaj sem se malo potožla, pa grem......user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
28.4.2008 10:02:36   
carly
Dobr jutr punce.
Ravnokar sem vam hotela napisati cel kup stvari, pa začnem pisati pa kar na enkrat prazna glava.Sicer pa sem na žalost med tistimi, ki morajo delati, smrk smrk, bi mi zdej pasal mal na sončku poležavati.
Sicer sem pa včeraj vrt pripravljala pa sadila kar sem že lahko, ko so napovedovali, da bo cel teden spet dež, no zvečer me je pa prov špikalo v trebuhu, da me je že kar malo zaskrbelo, no na srečo se danes dobro počutim.Sem pa tudi jezna ker je zunaj lep sonček in bi lahko še danes kaj naredila namesto da sem včeraj tako hitela.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
28.4.2008 10:24:00   
saba
Carly popolnoma te razumem, tudi jaz moram delat namesto da bi lenarila na sončku.
se bomo tolažile skupajuser posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
28.4.2008 10:34:26   
ANIME

Pregledi ta teden:

ponedeljek:

torek: Šema (NS)

sreda: nagajiva (NS)

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
28.4.2008 10:36:25   
caligula
jaz grem pa kar mal na sprehod, ko takšno vreme je škoda skozi spustit. Smilite se mi vse, ki morate delati ampak naj vas tolaži, da bo kmalu poletje in s tem dopusti pa se boste takrat nasončile.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
28.4.2008 11:00:47   
spelka12
Evo me. Javljam se na raport. Tisti izcedek je bil samo takrat, včeraj sicer spet ena majhna kroglica nečesa nedefinirane barve ampak to je to. Pomoje imam res eno majhno vnetje, se že mažem s kremo. Nisem še čisto pomirjena, ampak bo NS že kmalu, pa bomo takrat videli kako in kaj.
Sem šla malo s strahom prebrat konec seznama in vesela ugotovila, da ni nobene nove božice. Vse ste še srečne nosečke user posted image user posted image . Super.
Drugače pa izgubljam živce na bolniški, rit se mi je od ležanja sploščila, eno lice udrto od povštra, mišice so šle neznano kamuser posted image . res grozno. Komaj čakam da me dajo v službo. Pa tako sem molila za bolniško.
Danes je zadnji dan sonček tko da grem malo brat na balkon, se tipkamo drugič.
Vsem novim in starim novemberkam en velik objem.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
28.4.2008 11:40:14   
carly
Ojla Spelka me veseli, da je vse ok.Se nisi nič oglašala, pa nas je že kar malo zaskrbelo, da ni bilo kaj hujšega z izcedkom.
Drgač imam pa jaz zadnje čase tudi probleme s temi stvarmi tam spodaj.Saj izcedek sem itak imela vedno, samo zadnje čase imam pa velikokrat vnetja.Pa je par dni dobro pa se spet ponovi.Sem pomoje sama kriva, ker takoj ko je bolje se kar neham mazati s kremo, kar pozabim na to, namesto da bi se raje preventivno mazala še kakšen dan.
Sicer pa ja, izkoristite sonček, tiste ki ga lahko.Bo menda kmalu dež.
Upam, da bo od prvega naprej lepo vreme.Imamo namen iti v Arburetum na razstavo tulipanov in tropskih orhidej, pa en piknik planiramo,pa čez vikend sva misla na morje it.Držim pesti, da bo lepo vreme.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
28.4.2008 12:05:16   
lyra*
user posted image Daaaaaaaaanuser posted image

Kako smo moje nosečkoce? Jaz sem včeraj zvečer prišla iz dopustauser posted image Moram vam rečt,da sem se sončila,kopala v morju...bilo je sanjskouser posted image Verjetno najin zadnji dopust bolj daleč brez user posted image user posted image

Pogrešala sem vas fuuuul,sem že včeraj se hotela javit,pa tud meni RR ni delalauser posted image

polynesia   fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul sem vesela,da je vse ok. Sem se kar smejat začelauser posted image user posted image

Drugih še nisem uspela prebrat,bom ko bom imela časuser posted image Drugače pa vsem novim nosečkam čestitkeuser posted image user posted image Upam,da bomo dolgo skupaj kleleptali

Boge vse tiste,ki morate delat...ampak potrpite,bo še veliko sončka bilouser posted image
Danes sem videla,da mi je ta RR klendarček sporočil 14tednovuser posted image
Se mi zdi prav smešno,ko imate nekatere 10 ali 11tednov jaz pa še 14user posted image

Zdaj pa grem malo ven..je tako lepo vreme...potem pa še tak malo...

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
28.4.2008 12:12:59   
nagajiva
Vedno, ko se katera od user posted image  dalj časa ne oglasi sem v paniki, da ni kaj narobe.....ampak verjetno bomo počasi vse zunaj tistega "najhujšega"....upam, da nam uspe vsem do konca in da se bomo novembra vse veselile svojih user posted image ....komaj čakam. Zato sem vesela Špelka12, da je vse ok.....glede izcedka....verjetno težko katera reče, da ga nima.....smo pa vsi isti. Ko je malo bolje, pozabimo na zdravila in rek "bolj preventiva, kot kurativa"....jaz vedno pozabim....user posted image user posted image
Šema, sem vidla, da imava samo midve pregled ta tedn.....se že veseliš? Jaz odštevam že ure....Upam, da boš v torek poročala, kako je bilo, da me malo potolažiš....sem živčna kot user posted image .....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
28.4.2008 14:15:00   
pomar*ANČA*
no, da se še jaz malce oglasim... za ščitnico sem dobila tablete in končno imam sept energijo in voljo!! jih bom pa menda mogla jest celo življenje, ampak mi ni panike, samo da ne bom več utrujena, ker je belo prav grozno! v soboto sem že lahko malce pospravljala- celo avto sem spucala, v nedeljo me je user posted image peljal v mozirje v gaj, full je lepo, pa sploh nisem vedla da imajo razstavo cvetja. drugače pa jaz tudi delam danes in jutri, v sredo pa grem pogledat bivše sodelavke v arboretum volčji potok. ta teden bom pa velik med rožicami user posted image   a je drugače za čez teden slabo vreme napovedano? ker sem videla, da ste malce pojamrale, da bo danes zadnji sončen dan..

< Sporočilo je popravil pomar*ANČA* -- 28.4.2008 14:16:22 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
28.4.2008 15:50:24   
*inči*
Živjo,

Anime, hvala za vpis na seznamu - vse štima.
Tale sonček danes je pa res krasen, pravo poletje user posted image ...sem ušla malo prej iz službe, da bi imela kaj več od dneva. jutri pa nas baje čaka dež in mraz user posted image , upam da le za kratek čas.
spelka12 in pomar*ANČA* - sem vesela za vajino zdravje, sam da bo tudi naprej vse ok.
Šema in nagajiva - vam pa želim uspešen pregled, čimprej javita, kako sta opravili!

Prejetno popoldne vam želim!user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
28.4.2008 16:30:42   
lyra*
helo

Evo zdaj sem bila pri bratu in sem slikala moj buši. Vendar sem se odločila,da zaenkratz albuma nebom delala. Zato vm kr tuki pokažm mojo slikco

user posted image
Malo čudna slika je...sam tko,da se pohvalimuser posted image
K bom se pa naslednjič slikala,se bom brez majice,da se bo bolše videlo...imam tak nek čuden popek...user posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 28.4.2008 16:32:18 >

(odgovor članu *inči*)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
28.4.2008 16:54:46   
caligula
ANIME... moj PDP lahko odebeliš, je potrjen s strani G. 

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
28.4.2008 17:31:07   
šema
Anime tudi mojega lahko odebeliš, sem pozabila prej opozorit- lahko pa počakaš da po prvomajskih sporočim kaj so rekli pri NS- ker moja G je sicer napisala 16.11. ampak je zraven komentirala, da bom verjetno rodila prej.

Ja jutri je moj ponovni pregled komaj čakam, čeprav sem malo v dilemi, ker bom vlekla s sabo tudi starejšo, ki sicer ne želi zraven (ker pa potem šibamo dalje, mi drugega ne preostane- še vedno lahko počaka v čakalnici).

Ali ima še katera ful hude glavobole in temp.37 ?? Te temperature se v večernih urah sploh ne znebim- pa pojma nimam zakaj- prehlajena nisem, prej nikoli nisem imela glavobolov ??

Tako, drage souser posted image , čeprav je napovedano slabo vreme sem se odločila, da če bo jutri vse OK, gremo do konca tedna na primorsko (ker imam pozimi probleme z bronhitisi, laringitisi ipd. mi tista klima še najbolj ustreza), tako da se pišemo 4. ali 5. maja

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
28.4.2008 21:15:59   
lyra*
ANIME  tudi meni lahko datum odebeliš drugač pa itk bom rodila oktobrauser posted image

kaj zaj čvekice nebomo nič klepetali?user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
29.4.2008 6:43:58   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

kaj zaj čvekice nebomo nič klepetali?user posted image

večina čvek že uživauser posted image ...
kaj pa tiste, ki mormo delat?
jaz delam samo še danes, jutri sem že fraj. pa upam, da bom danes zaključila že ob 13h, saj sem bila včeraj pridna in sem zaključila skoraj vse ddv-jeuser posted image
boste šle na kakšen enodnevni izlet? kaj pa kresovanje- greste poferbcat kaj se dogaj?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
29.4.2008 8:58:19   
saba
dobro jutrooooooo, čeprav deževnouser posted image

kako smo kaj?Ste se naspale? Jaz tako tako, ob 3 zjutraj je prilezla tamala k nam v posteljo. Ona je zaspala takoj, jaz pa sem se vrtela in vrtela in nikakor zaspat....ko pa me je skoraj zmanjkalo pa sem morala it lulat in pol spet vse od začetka. Mah bo že....to spanje je isto kot v prvi nosečnosti - nič nisem spala in zdaj tudi ne, sem pa zato tolko bolj sitna user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram rečt da so slabosti skoraj odšle. Zvečer me še malouser posted image ma ni hudega, jaz upam da smo dali mimo.
Iyra lep trebušček, tudi sama imam ž full velikega in vidnega in zjutraj je cela panika kaj obleči, ker v službi še nisem povedala. Čakam na NS.

PomarANČA lih kar gulim mizo in se mantram z DDV-jem, ne vem ali me bolj  uspava to ali dež.

Danes pregledi? Je kakšen?Aja Šema se mi zdi!user posted image
no se še kaj javim če ne zaspim na delovnem mestu sevedauser posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
29.4.2008 9:19:06   
Anonimen
Pozdravljene!

Imam čisto novo rdečo majico z rumenim napisom PRIDEM NOVEMBRA (L številka, ženski kroj), bila je mišljena za darilo, a žal tej osebi ni  bila sojena.

Če jo katera želi, jo podarim. Sliko pošljem na mail.

ps: poštnino plačaš sama

lp, enaena

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.