|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
24.4.2008 9:48:09   
konina
caligula, potem si bila pa za mano na pregledu. A si pri dr. Bučarjevi? Za kavo se bova pa takrat menili. Ne vem, kako bo potekala organizacija pri nas. user posted image  Bo šla verjetno tudi hčerka z nama na NS. Mogoče. Bomo še videli. Se takrat dogovoriva.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
24.4.2008 10:07:04   
saba
ojla
malo sem razmišljala, ma kaj ni malo prezgodaj, da so me naročili na NS 12.5. ?????vse tukaj imate bolj pozno??user posted image
noseča bom točno 12t

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
24.4.2008 10:19:50   
mojsoncek
saba, mene pa "zuli" ravno nasprotna misel, da jo imam ful pozno. Ce pogledam, da imava z lorby na isti dan PDP, pa ima ona 12.5 NS, jaz pa 22.5.... mah, menda ze vejo kaj delajo, ko te narocijo user posted image No, pa saj se dela NS od 11. do 14. tedna...

Pa se eno vprasanje... boste ste na dvojni hormonski test (DHT) po NS?

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 24.4.2008 10:22:47 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
24.4.2008 10:29:26   
carly
Ojla Saba zakaj bi bilo prezgodaj, saj se jo dela med 11. in 14. tednom.Kar brez skrbi bodi.Jest bi bla tud bl vesela če bi jo imela en teden prej, bom pa ravno konec ujela.Komaj čakam, da tale teden mine, še dobr da je že četrtek, naslednji teden bo tako in tako hitro minil, ko smo dva dni frej, no potlej imam pa končno tudi jaz NS.
Drgač sem pa prov vesela, da je sonce danes, pa upam da se bo vreme takole obdržal.Imam namen v soboto ( če ne bo vmes spet dež) vrt uštimat, pa posadit kar se že lohk, dokler me še trebuh ne ovira pri sajenju. Potlej bo pa mogu moj plet, to bom uživalauser posted image .

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
24.4.2008 12:05:15   
Andromeda
Lep pozdravček!

Danes sem opravila 1. pregled....HURA, srček veselo bije, mali pa skače gor in dol in maha z ročicami! Po UZ sem noseča 9 tednov in 4 dni (2dni manj kot po ZM - kakšna točnost, a ne?), mali pa meri 28,4 mm. Moj mož je prišel kar domov na malico, da je čimprej videl slikico, njegov komentar pa je bil: Joj, kaj ne zgleda kot kakšen vesoljček? user posted image Eh, moški...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
24.4.2008 12:26:07   
nagajiva
Pozdravček user posted image
Ah ti moški, včasih ne šparajo s komentarji.....
Pregledi pa nam res parajo živce.........sem kar malo ljubosumna na tiste, ki so imele in še majo preglede ta tedn.........sama moram čakat do srede in ne vem, kako bom zdražala..........user posted image user posted image  Bom mogla..........
Spet se mi drema user posted image user posted image user posted image  V resnici se mi zdi, da cel dan samo nekaj sanjam in ob vsaki najmanjši stvari, ki jo naredim se zdi, da sem premaknila gore..........user posted image  Samo na user posted image  mislim......kako bo....A ste ve tud kaj zasanjane? Predvsem verjetno tiste, ki ste prvič user posted image .

Andromeda...čestitke za user posted image . Je lepo ne, ko slišiš bitje user posted image

< Sporočilo je popravil nagajiva -- 24.4.2008 12:27:53 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
24.4.2008 12:37:34   
saba
glede NS, jaz sem najprej klicala v postojno, pa me je maročil full en pozen datum, pa mi reče, da takrat bo 14t in 1dan, pa sem mu rekla da ni to malo pozno...pa mi reče: ''ja je, ampak samo takrat je fraj''
sem si mislila, kaj mi pomaga tak pregled , če je obdobje 11-14t mimo. Pol pa mi je reku naj pokličem v Dravlje in tudi sem.

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
24.4.2008 12:44:46   
carly
Oj Andromeda, moj je pa ko sem mu slikco pokazal ves začuden reku a tolk je že velik? Se mu je ful čudn zdel, k itak še nimam skor nobenga trebuha, na slikci se pa že vid glava pa rokce.user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
24.4.2008 13:51:59   
jelka123
saba- tudi jaz iman NS 12.05,točno 12 t,saj je to ok ali ne?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
24.4.2008 14:04:06   
Polynesia
Ojlaaaaaaaaaaaaa.

Glede na to da se javljam tako pozzzzzzzitivno, potem veste odgovor kajne user posted image .

V glavnem, zjutraj sva z možem bila na NS, vse je ok, veliki smo 5,8cm in sem nosečka 12t0d.
Anime sedaj imam rok prestavljen na 06.11.2008, tko da boš morala kar popraviti user posted image user posted image user posted image ...ti si pridna naša punca user posted image ...zgleda bomo imeli korenjaka in pol, no samo da bo živ in zdrav. G je rekel, da je tveganje zelo majhno, tko da mu recimo da zaupam, kaj pa mi drugega preostane. Je blo pa tkoooo luštno, kar skakal je mali po trebuščku, pa rokico si je tlačil nekaj pred ustka, mislim res res lepo za videt, tudi mož je bil navdušen. Se pa ni nič še videlo kaj bi lahko bilo. Imam pa še eno NS v soboto ob 14:30 pri dr.Strahovi, ki pa ima UZ menda med najboljšimi in mi bo tudi slikice zapekla na CD, pa menda ona lahko bolj spol vidi, ker tale moj G sicer ima licenco za NS, ampak sem že slišala kar nekaj pritožb, tko da sva reskirala in greva še v soboto.
V glavnem, vse naj bi bilo ok. Hrbtenica vidna, nosna kost vidna, dve rokici, dve nogici, še celo prstke sem videla ko si jih je pred ustka dajal, čudovito....aja pa seveda srček je tiktakal na polno user posted image .

Tko, potem sva si še privoščila kosilce v gostilni, in za domov za pocrkljat vzela dva kosa nutella torta z bananam, mmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image .
Zredila se nisem nič, me je sestra zelo pohvalila, no sicer nisem pri suhih user posted image , je rekla da bi bilo najboljše da bi se zredila do cca 8kg...bom upoštevala, jem pa enako kot pred nosečnostjo, mogoče zvečer kaj vzamem v usta ker sem takrat najbolj lačna.

Tako, zdej grem pa malo počivat, moram priznati, da sem kar zmozgana od vsega tega, res me je bilo strah ko sam hudič.

Vse tiste, ki imate danes še preglede navijam in držim pestke in se čimprej javite.

No pridem gor še malce kasneje.

user posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
24.4.2008 14:23:47   
Mijavček
Ojla,

tudi jaz sem imela nuhalno pri točno 12t oz. 12t1d. Velika sta bila 6 cm. To je ravno OK. drugače se pa nuhalna dela pri velikosti ploda teme-trtica od 45 do 84mm, to je od 11. - 14. tedna, v teh tednih plodek raste 2mm na dan.

Moj dragi je pa šele, ko je na NS  "u živo" videl naša dva žabca, začel gruntat , da bo treba na terasi končno ograjo narest, pa ograjce pri stopnicah... pa dva naenkrat sta.... bosta rabila sčasoma vsak svojo sobico...user posted image user posted image user posted image   Moški... jim grejo bolj praktične stvari po glav.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
24.4.2008 14:25:01   
saba
polynesia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

Neposredna povezava do sporočila: 1037
24.4.2008 14:28:23   
nagajiva
Super Polynesia sem zeeellllooo vesela zate....samo, da je vse OK. Sicer pa boš za spol tako še pravi čas zvedla...če ne prej, pa ko rodiš..... user posted image user posted image user posted image  Midva sva se namreč odločila, da ne bova vprašala........se bova pustila presenetit........ Samo, da je user posted image  zdrav!!
Uf, sedaj sem pojedla pol lonček jabolčnega kompota....sem ga malo prej skuhala......Mmmmmmmmmmm je bil dober....user posted image  Pa še dobre volje sem..........končno spet sonček, kar čutim, kako se mi polnijo baterije.......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1038
24.4.2008 14:29:50   
Polynesia
Hvala punceeee moje user posted image , jaz sem tudi fuuul vesela user posted image .

Sva bila pa še pred kosilčkom na kavici in sva sedela zunaj na sončku, pa je tkooo toplooooo, lase sem mela čist vroče user posted image user posted image user posted image .
Prav lepo vreme je res, superca.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
24.4.2008 15:04:51   
Andromeda
Bravo, Polynesia user posted image user posted image user posted image

Jaz bom pa jutri zjutraj poklicala in se naročila na NS pri Pušenjaku.

Neposredna povezava do sporočila: 1040
24.4.2008 16:33:41   
orka
hallo.
Sem ravno s pregleda, tudi jaz sem videla svojegauser posted image .
Veliki smo 28 mm, pa 10t user posted image . Za NS naročit sem bla pa prepozna zato bom jutri poklicala in sporočim datum za na seznam.
user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi za vse ostale ki ste bile na pregledih te dni.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
24.4.2008 17:30:31   
caligula
konina...verjetno res,sem pri dr. Bučarjevi, čeprav sem z Ljubljane. Nekak mi najbolj sede. Zelo v redu G je.
Ampak bolj kot vas berem ,bolj sem v skrbeh, vse imate že tko velike pikice, jaz pa samo 2,35cm pa sem v 11.tednu. Plod pa je velik za 9 tednov. Določila mi je rok 16.11.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
24.4.2008 18:46:50   
pat13
Danes bila na nuhalni izgleda vse ok.

Plod je velik že 5,5 cm in zdravnica je prestavila rok na 6.11. (cel teden prej kot sem imela datum do sedaj).

Mal sem pa razočana nad vsebino CD, gor so trije filmčki in nič drugega... tako, da bom jutri klicala, ali so mi vse pripeli...  ker nimam gor niti ene slike...

Tiste, ki ste vzele CD, koliko stvari pa vi imate gor in kaj?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
24.4.2008 19:11:12   
šema
Moj dragi je pa šele, ko je na NS "u živo" videl naša dva žabca, začel gruntat , da bo treba na terasi končno ograjo narest, pa ograjce pri stopnicah... pa dva naenkrat sta.... bosta rabila sčasoma vsak svojo sobico..

Kolk sem se nasmejala, ker si čist predstavljam kako so mu misli šibale po možganih, tko da tudi jaz komaj čakam drug teden v torek NS, sej verjetno bo tud moj prišel do podobnih spoznanj kot tvoj- pr nas je pa problem v kopalnici ker že dve leti čakam, da bo ustvaru nad umivalnikom zadevo kot se šika, pa poličke preko ene stene...In ko sm mu rekla, da bo verjetno že čas, da to naredi, ker bi rada imela previjalno prav tm, mi je reku, da ma še čas- tko da...user posted image za tvojega in upam, da bo moj tud začel delat na tem, ko bo vidu v realnostiuser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
24.4.2008 19:12:08   
konina
caligula, ne obremenjuj se z velikostjo. Važno je, da se razvija, da raste, da srček bije. To pa si vse videla, da se dogaja. Prepričana sem, da je vse v redu. Si pa verjetno imela O malo kasneje kot po normalnem ciklusu. Kar pa ni nič narobe. jaz sem jo imela en mesec šele 19. dan, pa imam drugače kot urica točne cikluse. Tisti mesec je pa nagajalo. Vse bo v redu!

Čestitam vsem za uspešne preglede in NS.user posted image user posted image
JAz bi kar vsak dan malo pogledala notri v trebuh kaj se dogaja. user posted image

Sem pa jaz cel dopoldne hodila naokoli, k osebni zdravnici, pa v službo se javit in poročat, pa hčerko peljat na trening... In uganite kaj sem delala popoldne? Cel popoldne sem prespala! Čisto me je zmanjkalo. Kaj bom pa ponoči pa še ne vem. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
24.4.2008 19:13:53   
šema
Mal sem pa razočana nad vsebino CD, gor so trije filmčki in nič drugega

Moja sestra je bila prav tako v Dravljah (kot sem sama naročena) in je dobila poleg 3D filmov kar nekaj 2D fotografij- koliko se pa sedaj ne spomnim več, jih je bilo pa sigurno več kot 5

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
24.4.2008 20:13:11   
vebo
Pozdravljene,

Tudi jaz prihajam iz nuhalne, tveganje majhno, sem 10t in 5 dni, po ultrazvoku pa 11 t in 1 dan, velik je 4,5 cm, in si je tlačil roko v usta, jutri grem še na DHT, sem se sama odločila, ker imam dve slabi izkušnji za sabo, verjetno kromosomski napaki. Vsem ostalim borkam čestitam.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
24.4.2008 20:59:03   
nagajiva
Orka, Pat13 in Vebo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Supppeeerrr, sem vesela za vas.........
Tako, sedaj pa nekaj pojem user posted image user posted image user posted image , pa grem gledat tv. Uf, bo pasalo..........................user posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
24.4.2008 21:50:08   
Bethany
Jooj, po temle vašem pisanju o uspešnih pregledih NS, sem postala še bolj nestrpna glede svojga. user posted image Je (šele!) naslednji teden v sredo. Komiiii čakam, da spet vidim pikico. Pa seveda, da se prepričamo, da je vse v najlepšem redu. user posted image Drugače bi pa tudi jaz vsak dan hotla mal pogledat v trebuh, hehe, da vidim, kako se ima mali/-a notri user posted image

Drugače pa so moji kg ostali enaki kot pred zanositvijo, kar mi je prav fajn, glede na to, da ko se mi nečesa zlušta, si tisto tudi privoščim brez greha. Trebuh se samo malo pozna, ampak za nekoga, ki ne ve, ni še nič sumljiv. user posted image Saj zaenkrat pri nama vejo samo najini starši. Pa moram rečit, da je bila reakcija vseh zelo prijetna - sreča, solze, veselje... kot sem si predstavljala, da bo. Mi je pa kar grozno brat, ko pišete, kako hladno se obnašajo nekater tašče user posted image . Le kaj jih muči? Sploh pri prvem vnuku?? Moja je bla tako vesela, da so solze tekle v potokih, večerja se ji je pa kar ustavila, je potem pes dobil ostanke user posted image . Skratka, kot so že punce rekle, nič sekirat, če ne prej, se bojo pomoje omehčale, ko bo dete prišlo na svet.user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
25.4.2008 7:54:56   
ANIME
Dobro jutro punce ...

danes imam dopust, da se malo naučim za izpit (koliko se bom res, bomo pa videli).

Drugače sem sedaj eno uro brala in delala popravke od prejšnjega seznama, nakar mi računalnik napiše, da je "seansa" predolgo trajala in naj se pod nosom obrišem za popravke.

Zato bom spodaj prilepila star seznam, ve pa bodite tako prijazne in mi samo napišite vse popravke (lahko tudi na ZS), ker enostavno ne bom šla še enkrat vsega brat!!!!! Hvala za pomoč!

Vsem novim želim dobrodošlico in pa mirno nosečnost.

Lepo je prebrat, da ste vse imele uspešne preglede!!!!!!user posted image user posted image user posted image  3x hura za novembrčice in naše bodoče male razgrajače!!!!!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.