Polynesia
|
Ojlaaaaaaaaaaaaa. Glede na to da se javljam tako pozzzzzzzitivno, potem veste odgovor kajne . V glavnem, zjutraj sva z možem bila na NS, vse je ok, veliki smo 5,8cm in sem nosečka 12t0d. Anime sedaj imam rok prestavljen na 06.11.2008, tko da boš morala kar popraviti ...ti si pridna naša punca ...zgleda bomo imeli korenjaka in pol, no samo da bo živ in zdrav. G je rekel, da je tveganje zelo majhno, tko da mu recimo da zaupam, kaj pa mi drugega preostane. Je blo pa tkoooo luštno, kar skakal je mali po trebuščku, pa rokico si je tlačil nekaj pred ustka, mislim res res lepo za videt, tudi mož je bil navdušen. Se pa ni nič še videlo kaj bi lahko bilo. Imam pa še eno NS v soboto ob 14:30 pri dr.Strahovi, ki pa ima UZ menda med najboljšimi in mi bo tudi slikice zapekla na CD, pa menda ona lahko bolj spol vidi, ker tale moj G sicer ima licenco za NS, ampak sem že slišala kar nekaj pritožb, tko da sva reskirala in greva še v soboto. V glavnem, vse naj bi bilo ok. Hrbtenica vidna, nosna kost vidna, dve rokici, dve nogici, še celo prstke sem videla ko si jih je pred ustka dajal, čudovito....aja pa seveda srček je tiktakal na polno . Tko, potem sva si še privoščila kosilce v gostilni, in za domov za pocrkljat vzela dva kosa nutella torta z bananam, mmmmmmmmmmm ... . Zredila se nisem nič, me je sestra zelo pohvalila, no sicer nisem pri suhih , je rekla da bi bilo najboljše da bi se zredila do cca 8kg...bom upoštevala, jem pa enako kot pred nosečnostjo, mogoče zvečer kaj vzamem v usta ker sem takrat najbolj lačna. Tako, zdej grem pa malo počivat, moram priznati, da sem kar zmozgana od vsega tega, res me je bilo strah ko sam hudič. Vse tiste, ki imate danes še preglede navijam in držim pestke in se čimprej javite. No pridem gor še malce kasneje.
|