Polynesia
|
Ojla nosečke moje . Evo ravno sva z možem prišla domov, sva šla k zdravniku, sem morala po bolniški list za april, za maj bom šla pa kar 21.05, ko se mi izteče in ko bom šla v službo. In seveda ker imava zdravnika blizu Rudnika, sem "izsilila" da me je peljal v Supernovo v H&M na oddelek MAMA, mi je kupil dve luštni majčki ...drugače raje sama hodim po trgovinah, ker z njim je prava nooooooočna moraaaaa ...to je pa njemu res največja muka...no in lyra nisem se mogla upreti oddelku za dojenčke, jojjjjjjj kolk cortkane stvarce za novorojenčke, to zdej namreč gledam, vem da je še prekmalu, ampak gledam pa lohk a ne ...no in tudi mojemu je bilo tam všeč, tiste male cotke, čeprov se je hiiiiitro naveličal....sicer pa če vam po pravici povem , grem v šoping raje brez njega, imam mir in jaz sem lahko v eni trgovini ma 3 ure če je treba ...moram pa rečt da je bilo zadnjič več izbire, zadnjilč sem si kupila nosečniško trenirko, črno navadno z visokim pasom ki jo lahko prepogneš, pa dvoje hlače, pol bombaž pol lan, bele in črne, tko da zdej neki cunjic mam, velik pa tud približno ne mislim kupovat, no ali pač . Ker hlače sem mogla nujo kupit, ni šlo več . Danes pa liga prvakov, tiste ki gledate nogomet, lyra ti vem da boš gledala ...jaz seveda spet navijam za United ...prideta k nama še moji dve prjatlci me pogledat, tko da bomo kakšno rekli, mal pojedli in gledali nogomet, blagor možu, blažen med ženami...hahahaha, a veste kaj je danes rekel, ti maš pa mal drugačen apetit a ne, pa jaz njemu kako drugačen, ja tko če si lačna greš jest, ja a res da grem jest, hahahaha, če sm pa lačna in pol mi je slabo ... Čaki katera je imela danes NS, grem pogledat mal nazaj, ja šema ja, no le javi se in nam sporoči lepo novičko. Aja pri nas se še ni videl spol, tko da bomo morali še malo počakati ...ma mi je popolnoma vseeno. Jaz pa imam ogledan voziček kar od Quinnija, 3XL Comfort...lyra tale za dvojčke je pa kar luštn veš, res, lep je. U matr sm se razpisala .
|