|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
29.4.2008 9:56:38   
carly
Ojla dobr jutr. Mene tudi prav zmankuje. Sem še malo prej danes vstala, ker sem šla po nečaka od mojga, imajo šolske počitnice pa je rekel, da bi malo pomagal v delavnici. No zdej se pa matram za računalnikom, oči pa prov pečejo.
Glede slabosti, je tudi nimam več, no samo včasih rahlo ko se preveč najem, tako da zgleda da je pri meni tudi to obdobje mimo.
Anonimna, lahko pošlješ meni majico, če jo imaš še.
No se tipkamo še kej pozneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
29.4.2008 10:38:56   
nagajiva
Ola user posted image
Kako zateženo jutro..............pa tako sem že bila vesela sončka....letošnji april je pa res pravi april........pa je sonce in spet dež.....user posted image  Ko je sonce pokam od energije, danes bi pa samo spala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tiste, ki morete delat sem mi prav smilite.......držim pesti, da vam dan čimprej mine.user posted image Drugače se pa vidi, da jih je/ali še bojo, veliko na dopustu......bolj malo klepetamo. Si bomo mele pa več za povedat po praznikih.........user posted image  Drugače pa preživim še današnji dan, jutri pa vidim svojo user posted image . Juuuupppppiiii..........................user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
29.4.2008 11:44:47   
saba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ura ni niti še 12 user posted image user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
29.4.2008 12:29:27   
pomar*ANČA*
jah...jst še zmeri v službi... tiste, ki delate v računovodstvu veste, kok  je tečno, če imaš že vse zaključeno, potem pa ti zjutraj prinese še šop papirjev user posted image user posted image user posted image  pa tolk sem upala, da bom dones prej fertik... vsi so včerej rekli, da je vse pri meni, potem pa zjutri to user posted image
utrujen, sitna, lačnauser posted image  sem mogla mal pojokat!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
29.4.2008 12:57:23   
saba
Pomaranča vem vem kako je to, te popolnoma razumem......jaz samo upam da meni ne bo kdo kaj prinesel, ddv je oramaj zapakiran, zalepljen, zapečaten, uni ki sem u približa ga -pojemuser posted image

kako se mi spi...nič moram na eno kavo, če ne bom pod mizo med kable zlezla...........

Pomaranča greva se tolažit midve, se mi zdi da sva edine v službenih vodah trenutno

Začnem jaz: Pomaranča full se mi smiliš , res si pridna, en dan ti bo vse povrneno, še malo malo pa bo konec za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

ahahahahaaaaauser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
29.4.2008 13:17:12   
carly
Ojla naj vaju potolažim, tudi jaz delam.Vendar na srečo ne v računovodstvu, kjer imate itak zmeraj pestro konec meseca.Imam pa jaz malo zatišje danes, se mi pa jutri več dela obeta. Sicer sem pa ravno na netu malo informacije iskala glede prijave stalnega bivališča in ostalo, ker sem trenutno prijavljena še doma pri starših pa bi rada to poštimala preden otroček pride. Pa vidim, da rabim soglasje lastnika stanovanja, da mi dovoli, da se pri njem prijavim, pa sem ravno pogruntala, da je moj tudi še pri svojih prijavljen v skupnem gospodinjstvu ( imava pa stanovanje v zgornjem delu njihove hiše) in ga moram poterat, da bo taprvo on tole zrihtal, ker hočem da imamo vsak svoje gospodinjstvo.Je mogoče katera tole pred kratkim urejala in mi lahko kaj več pove?

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
29.4.2008 13:21:22   
saba
jaz imam isto situacijo kot ti carly, oziroma sem imela in vse porihtala preden se je živa rodila.
najprej sem šla na občino z dopisom, na katerega sem na kratko napisala -v imenu mojega tasta (ker pač živimo v prizidku zdraven njegove hiše): spodaj podpisani ***** soglašam da saba, rojena ******, si uredi stalno bivališče na naslovu tem-in-tem in spodaj se je tast podpisal. to sem oddala na občino in istočasno rpijavla mene in moža kot ločeno gospodinjstvo, v bistvu me je kar ona prašala...tako da sem vse skupaj takoj rešila.

< Sporočilo je popravil saba -- 29.4.2008 13:22:11 >

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
29.4.2008 13:36:58   
carly
O hvala Saba, sem pa že misla, da bo mogu moj posebej hodit pa najprej ločeno gospodinjstvo urejat preden se bom še jaz prijavla.Bom tud nekaj podobnega napisala pa tastu dala za podpisat pa bo.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
29.4.2008 13:39:03   
carly
Te lahko še vprašam, če si imela veliko stroškov z zamenjavo dokumentov? Prijava bivališča je menda brezplačna, za dokumente je pa potem treba plačati.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
29.4.2008 13:43:29   
saba
ja je malo smotano..prijava stalnega bivališča je zastonj, samo potem moraš menjat osebno (takrat je bla okoli 4.500 sit), pa passaport pa vozniško......vozniško jaz nisem, ker mi je potem čez 2 leti potekla, tako da sem oboje hkrati delala....jaz sem samo osebno takrat novo naredila, pa na banko klicala da mi pošiljajo izpiske na nov naslov in to je to.

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
29.4.2008 14:10:34   
pomar*ANČA*
saba jaz sem že ušla domov!! sem končala za marec user posted image user posted image   ti revca pa verjetno še urco, dve? jutri tudi delaš? sej še mal, pa bodo prazniki, pol pridejo pa aprilski fascikli, pa je malce manj dela. pa po praznikih pride sonček in boš takoj boljše volje, polna energije. si šla na kavico ali ležiš pod mizo- počivaš? aja, kak ti uspe trebušček skrivat v službi? jaz ga ne morem več skrivati in ga ponosno razkazujem user posted image  

je pa dane s nekaj neprijetnega v zraku, zato punce pazte se!! jaz sem prej samo glas dvignila, pa me tako zabolelo, da sem nekaj minut komaj dihala. boli še zmeri, sam nevem al bolj trbušček, ali srček ker sem se tolk ustrašla, da nebi bilo kaj narobe.

sem pa dobila ravno kar zelo uporabno informacijo od vaju saba in carly, ker tudi mene to čaka. ampak na koncu, tik pred porodom bom to urejala, ker zaenkrat nimava niti še svojega gospodinjstva.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.4.2008 14:37:55   
lyra*
heilo!

Jaz sem danes zjutraj mislila kako bo lepo pa se je prej sam začelo oblačituser posted image Zdj me pa prav mika,da b se vlegla za kakšno urco,dve...sam sm varuška danes..user posted image Se malo privajamuser posted image

Jaz hvala bogu tudi nimam več skrbi z skrivanjem bušijauser posted image Še hodim tako,da ga ja vsi vidijouser posted image

Jaz pa na čase čisto zgubim glasuser posted image pa nekaj govorim in kar na sredi stavka mi zmanjka glasu in še samo nekaj piskamuser posted image

A ima katera idejo kaj nas sladkega spečem? Nekaj se mi tako ušta...pa nevem kajuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
29.4.2008 15:09:12   
saba
Iyra jaz bi kremšnite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomaranča srečka, ja še malo pa grem tudi jaz....na kavč pol pa peglat..tak kup me čaka, da vsakič ko grem mimo njega se ustrašimuser posted image da bo padu name

a aprila je v rač.kaj manj?? men se zdi da je vedno isto...no razen bilance, ki so ble letos pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no še ene 20min pa grem......uff ke paranoja to vreme...prav hitava doluser posted image

ale punce držte se, se pišemo kaj jutri..........in ja pomaranča tudi jutri delamuser posted image

čawčaw

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
29.4.2008 15:11:41   
saba
ps

waw kolko nas ima NS 12.5.user posted image user posted image

samo to....zdej pa res čawuser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.4.2008 17:36:13   
lyra*
mmmm saba krmšniteuser posted image

Evo zdaj se ostala sama,moj je nečaka peljal domov potem pa gre še na en sestanek...jaz poslušam kako bijeta naša user posted image user posted image in kako skačetauser posted image user posted image
Malo bi šla v šoping pa se mi neda it samiuser posted image

A ju3 še ni prazika,ane? Greva mogoče kaj pogledat po otroških trgovinah,čeprav je že ful hitro...tok,da si malo željo potešimuser posted image
Voziček že imam nagledan i vseuser posted image Kupila pa ga bova nekje čez 10-15 tednovuser posted image A ve že tudi kaj pogledujete in si delate načrte?

Enkrat v sredini maja pa dobiva avtouser posted image user posted image user posted image pa še tok stvari morava uredit...user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
29.4.2008 18:05:45   
konina
dober dan. Moj dan je bolj osamljen kot ne, saj sem sama doma. Sedaj enkrat pride Neva domov, pa bo bolj pestro. Uf, tole vreme ni pa za nikamor. Kje je sonce?! Zebe me že cel dan.

lyra, vidim, da si že izbrala voziček. Tudi jaz sem že malo gledala, pa sem vsa v dvomih.user posted image  Ker tudi ti pričakuješ dvojčka, mi prosim povej, kateri ti je všeč in zakaj. Jaz bom menda diplomirala tukaj na netu med vsemi temi vozički.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
29.4.2008 19:53:57   
lyra*
konina ja tudi jaz sem naredila tukaj ven skoraj znanstveno fantastikouser posted image

jaz sem se zaljubila v ta voziček
http://www.zwillingsburg.de/geschwister-easy-walker.php res prav carski mi je....samo glede na to,da ga v sloveniji ni sem malo v dilemiuser posted image user posted image Res je,da ga ima moja kolegica,ki je pediatrinja in je rekla,da je še bolj kakovosten in varen kot pa chicco in pa peg perego.
Sam mi še vedno ostaja tisti kaj pa če!

Sem pa gledala tudi tega
user posted image
ki se pa ga da dobit v sloveniji.

Mislila sem,da sem že odločena,vendar sem še v dilemi..in bom še malo prespala. Vem h kateremu me vleče ampak...

Za ta dva vozička sem se odločila največ zaradi varnosti,kakovosti,pa tudi izgleda,teže....Vbistvu zaradi vseh kriterijev,ki sem jih prebrala,ki jih morajo vozički vsebovati.
Na začetku sem jih gledala in sem rekla,da 100% nebom imela tistega,ko sedita eden za drugim.Se mi zdi,da tisti,ko je zadaj nič ne vidi naprej in je na nek način zapostavljen.

Moram pa priznat,da na ceno vsega skupaj nisem niti gledalauser posted image user posted image In kar se tičeuser posted image user posted image na cen nebom gledala,ker hočem,da imata vse kvalitetno in varno.user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
29.4.2008 19:56:31   
Polynesia
Ojla nosečke moje user posted image .

Evo ravno sva z možem prišla domov, sva šla k zdravniku, sem morala po bolniški list za april, za maj bom šla pa kar 21.05, ko se mi izteče in ko bom šla v službo.
In seveda ker imava zdravnika blizu Rudnika, sem "izsilila" da me je peljal v Supernovo v H&M na oddelek MAMA, mi je kupil dve luštni majčki user posted image user posted image user posted image ...drugače raje sama hodim po trgovinah, ker z njim je prava nooooooočna moraaaaa user posted image user posted image user posted image ...to je pa njemu res največja muka...no in lyra nisem se mogla upreti oddelku za dojenčke, jojjjjjjj kolk cortkane stvarce za novorojenčke, to zdej namreč gledam, vem da je še prekmalu, ampak gledam pa lohk a ne user posted image user posted image user posted image ...no in tudi mojemu je bilo tam všeč, tiste male cotke, čeprov se je hiiiiitro naveličal....sicer pa če vam po pravici povem , grem v šoping raje brez njega, imam mir in jaz sem lahko v eni trgovini ma 3 ure če je treba user posted image user posted image user posted image ...moram pa rečt da je bilo zadnjič več izbire, zadnjilč sem si kupila nosečniško trenirko, črno navadno z visokim pasom ki jo lahko prepogneš, pa dvoje hlače, pol bombaž pol lan, bele in črne, tko da zdej neki cunjic mam, velik pa tud približno ne mislim kupovat, no ali pač user posted image user posted image user posted image . Ker hlače sem mogla nujo kupit, ni šlo več user posted image .

Danes pa liga prvakov, tiste ki gledate nogomet, lyra ti vem da boš gledala user posted image ...jaz seveda spet navijam za United user posted image ...prideta k nama še moji dve prjatlci me pogledat, tko da bomo kakšno rekli, mal pojedli in gledali nogomet, blagor možu, blažen med ženami...hahahaha, a veste kaj je danes rekel, ti maš pa mal drugačen apetit a ne, pa jaz njemu kako drugačen, ja tko če si lačna greš jest, ja a res da grem jest, hahahaha, če sm pa lačna in pol mi je slabo user posted image user posted image user posted image ...

Čaki katera je imela danes NS, grem pogledat mal nazaj, ja šema ja, no le javi se in nam sporoči lepo novičko.

Aja pri nas se še ni videl spol, tko da bomo morali še malo počakati user posted image user posted image ...ma mi je popolnoma vseeno.

Jaz pa imam ogledan voziček kar od Quinnija, 3XL Comfort...lyra tale za dvojčke je pa kar luštn veš, res, lep je.

U matr sm se razpisala user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
29.4.2008 20:10:39   
lyra*
polynesia  jaaaaaaaa itak,da gledam nogomet!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam,da United zmaga barcelonouser posted image Moj mi že dela večerjo,da skupaj skočiva pred TV pa vsak po svoje komentirava pa se jezivauser posted image
Sam jaz bi prov šla enkrat na tak veliko tekmouser posted image Veš kako mora bit tam šeleuser posted image user posted image
No
Moj pa prav rad hodi z mano,ker si še potem on kupi miljion stvari...pa majčke pa srajčke....je tak manikenuser posted image
Sam se on tudi zlo hitro naveliča.Ker takoj najde kar mu je všeč.jaz pa bi še šla pogedat tja,pa tja...in potem on kar gre domovuser posted image Jaz pa uživam v trgovinahuser posted image Grem najraje zuser posted image kakšno prijateljico

Jaz pa grem po vsej vrjetnosti ju3-saj še ni praznik,ne????? Joj sploh nevem kdaj so ti praznikiuser posted image no in grem tudi malo v H&M  pa zaro,LaVie...Jaz imam vbistvu sam ene nosečniške hlače in res nujno potrebujem še kaj(ja pa res ja..mhm,pa kaj šeuser posted image user posted image user posted image user posted image )
Ej ta quinny je tut ful lep...nekaj podobnega mojemu tazadnjemu sam,da je moj za user posted image user posted image

Šibam se pripravt za nogometuser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 29.4.2008 20:11:07 >

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
29.4.2008 20:15:02   
konina
lyra, midve imava pa podoben okus. Tudi meni sta ta dva všeč. Saj kupili še ne bomo, gledam pa že. Sem tudi pri Nevi iskala prav nekaj, ko še sam ne veš kaj, in na koncu našla, takega ki nama je res ustrezal. Ampak kaj ko sedaj ne pride prav. Hja, cena pa je zame malo problem. Glih šparat ne mislim, ampak cene so pa tudi od 300 do 750  eur. To je pa že kar razlika. Ampak, kaj ko mi tisti za 300 niso všeč. user posted image  Rada pa bi tudi takega, ki je uporaben od rojstva naprej. Samo še za košare se nisem odločila. Pri Nevi sem imela vrečo v katero sem jo zapela in je bilo dovolj, pa je januarska. Sedaj pa mi vsi pravijo, da moram imeti košare. Hja, še bo treba tuhtat in raziskovat.

Kako preživljate tale večer? A ste vse pred TV?

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
29.4.2008 20:34:35   
lyra*
Sj jaz še tudi nebom kupila na vrat na nos...sam enega izmed teh dveh,če nebo res enega bojšega..kakorkoliuser posted image
Ja v cenah so pa res razlikeuser posted image Tudi meni tisti za 300€ niso nekaj waw...
Glede košar,bom jaz imela tiste taprave,ne vreče....Nekako so mi bolše ta prave...A vozijo se v jajčki oz. lupinici,ane? To je pa itak treba še naknadno kupit...to pa bom že bol pozno.user posted image

Ja danes je bilo malo obiskov na novemberčicah...le kje so nosečke?user posted image

Jaz grem zdaj gledat nogomet...sem že prej videla christiana ronaldauser posted image Kaki šminkeruser posted image

Vas še pridem pogledat,če boste kaj načvekaleuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
29.4.2008 21:23:15   
lyra*
polynesia united vodiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se je ravno oni napovedovalec začel dret in sem letela v dnevno pa vidim,da je barcelona mela priložnostuser posted image Če se bo tak nadaljevalo stavim,da bo barclona dala goluser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
29.4.2008 21:33:21   
nagajiva
Alo user posted image
Sma ravno prišla s kina........me je moj danes povabo, da si pomirim živce zaradi jutrišnjega pregleda.........pa še z mano ne more, ker ne dobi dopustauser posted image . Bo pa šla mami, tak da mi bo malo lažje in mi ne bo treba it sami.........
Sem vidla, da debatirate o vozičkih ipd. Jaz ga že mam nagledanega...........Od Peg perego-modularni.....ma vse-košaro, jajčko in še športni del za kasneje.....ga ma kolegica, ki je rodila dec, in je zlo praktičen......Ni ravno najcenejši, ampak če kupuješ vse posebaj te pride dražje..............bo pa take lepe zelene barve........ga bo baje kupila moja babi-za prvega pravnuka.........user posted image  Sem pa bla glih danes v Baby centru...........joj te cotike............kar pokupla bi jih vse.....sma si z mojim kar nekaj časa oči pasla, če pa so tako luštne........user posted image user posted image user posted image  Za sebe pa nisem še nič kupla, mi je še vse prav in bom še malo počakala.....
Škoda, da se Šema ni oglasila, kako je bilo na pregledu.............ampak verjamem da je bilo ok........user posted image  
Lepo preživite večer....lahko noč...........user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
29.4.2008 22:14:11   
konina
nagajiva, srečno jutri. Vse bo super. Lepo se zabavaj s user posted image . Pa hitro poročaj kako je bilo.

Lp, Nina

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
29.4.2008 22:15:25   
pomar*ANČA*
na podlagi česa ste se odločile kateri voziček boste kupile? ker meni- no,nama se ne sanja katerega bi, je preveč ponudbe.
jaz sem tudi že nabavljala cunce... veliko sem pa dobila od mojih sestričen. kupila sem si majčko in zraven dobila še body za bebiko z popolnoma istim vzorcem user posted image ni ravno nosečniška majica, je pa toliko široka, da jo bom lahko nosila kak mesec, potem pa po porodu, če se ne bom hitro znebila trebuščka. pa kikelco, pa srajčko, pa še hlače. sej trenutno mi je vse še veliko in ne morem nositi ampak me je zagrabilo in sem morala...pa tok luštne stvari so bile... če bi že vedla spol, bi verjetno že kupila vse za bebiko user posted image  

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.