|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
24.4.2008 18:26:52   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:100 cm, +13,5kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg)  

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +4kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:105cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image   suzy85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , CE, (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:97cm, +14 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

user posted image  
****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 78 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 34X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image   

24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), modrooka (AMNIOSKOPIJA), narava (pregled v P), suzy85 (ZO)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP), bobika (CTG), kodrana (pregled + ev. opazovanje v P)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG), Aurea (GP+CTG)
29.04.2008: Katina (UZ+CTG), Skye (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP+ZO), hijenca (CTG)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG), kasso (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP), kodrana (GP)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG), narava (GP+CTG), 80kaja (GP)
09.05.2008: sesil (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

25.04.2008: modrooka (Sprožitev poroda)
28.04.2008: aurora28 (sprejem v P, ev. sprožitev poroda do 1.5.)
08.05.2008: hijenca (CR)
po 20.05.2008: **** (CR)(priprave po 12.05.2008)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm  

user posted image  : user posted image
3 : 2

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
24.4.2008 18:45:27   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Kodrana  a boš v NM,itak boš na P oddelku pa te poiščem k se te še na videz spomnem iz SŠ.Sm enkrat vidla tvojo slikco v albumu.Pa drž se ne se dat!

Aurora jst mislm da se bom s klistirjem kr strinjala k če pomisliš da je šansa da si šivana,mislm da ne bo prijetno da te dve urce po porodu ornk kakat prtisne k po moje če kakaš pr porodu tud ne gre vse ven.Pa po moje maš tud en občutek sproščenosti pa še topla voda naj bi pomagala popadkom da se okrepijo.
A tebe je tud kej strah?

Ma kaj pa ven, nekako me ni strah samega poroda, ker razmišljam, da če so naše mame pred tolkimi leti normalno rodile in ni bilo tega in ne onega, potem pa bomo me tudi. user posted image

Sej za klistir se ne sekiram, sam mi je tak neprijetno, da ti dajo milnico oz. toplo vodo v rito in potem moraš nekaj minut držati in potem gre vse ven. Tak mal blesavo zgleda vse skup. user posted image

Upam, da se ne bom raztrgala in bom takšna srečnica kot Jana. user posted image

Mene že cel dan glava boli user posted image in potem sem vedela, da se nekaj dogaja ker me od začetka user posted image ni sploh nikoli glava bolela in zdaj me je začela user posted image . Kaj pomaga proti glavobolu, al lahko pojem kakšen lekadol user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
24.4.2008 18:54:00   
.muki.
Aurora, hvala za odgovor o zamenjavi G.
Super ti tole kaže, in boš že kar kmalu srečna mamica. Da ti čim hitreje minejo tile dnevi čakanjauser posted image user posted image na bebico. Koliko oz. kakšne vrednosti pa ti je kazal CTG?

Jaz sem ga danes namreč imela pa je nihal med 19 in 25 potem pa mi je trebuh otrdel in je prišlo enkrat do 40 drugič pa do 80. G pa mi je rekla, da je to čisto šolska slika.
Lekadol pa  lahko poješ, to je edino varno zdravilo v nosečnosti, tako mi je rekel moj zobozdravnik.

Katy82, tudi tebi želim da ti čimhitereje mine čakanje in ne bodi preveč nervozna!

Kasso kje v Postojni pa imajo e- točko? Spodaj pri vhodu ali kje drugje? Če mi bo uspelo priti do Postojne pravi čas, mi bo info kar prav prišla.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
24.4.2008 18:59:56   
Anonimen
Aurora in Katy bom za vaju držala pestke v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa moja še tako močno tepe, da mislim da sploh še ne razmišlja o izselitviuser posted image , sem pa fuul vesela za vajuuser posted image user posted image user posted image

A kej čutita, da sta odprti??? A je kej drugače tam spodaj??

(odgovor članu .muki.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
24.4.2008 19:05:30   
Anonimen
darmar: povej mi plisssss, ker imave isti ROK, a tebe tvoja miška še fuul brca, ali se je kej umirila?? Ker mene tepe kot, da sem ji fuul zamerilauser posted image user posted image pa fuul boliuser posted image , dej povej plisss kako je pri tebi??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
24.4.2008 19:05:43   
kodrana
katy se me spomniš iz sš? res? nisi nič omenila. aj, eč boš tam, me le poiši, saj bova sam čez hodnik a ne? user posted image
vseeno pa upam,da mi ne bo potrebno tam ostat.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
24.4.2008 19:11:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

****, upam da mi boš povedla, koliko časa si bila ti v P? nekaj dni, kajne?

Ojla, kodrana. Težko rečt veš, ker je odvisno od tvojega pritiska. Kot sem jaz razumela ko imaš dva dni nekako v mejah normale te spustijo domov. Tako je bilo vsaj pri meni. Vse skupaj je bilo mislim da 4 dni ampak ko so mi ga znižali so mirekli no če bo dva dni tako boste pa lahko šla domov in če bo vse ostalo bp.

Tako da držim pestke zate da ti ga hitro zbijejo naredijo vse preiskave in boš v 3 / 4 dneh doma.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
24.4.2008 19:13:19   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: .muki.

Aurora, hvala za odgovor o zamenjavi G.
Super ti tole kaže, in boš že kar kmalu srečna mamica. Da ti čim hitreje minejo tile dnevi čakanjauser posted image user posted image na bebico. Koliko oz. kakšne vrednosti pa ti je kazal CTG?

Jaz sem ga danes namreč imela pa je nihal med 19 in 25 potem pa mi je trebuh otrdel in je prišlo enkrat do 40 drugič pa do 80. G pa mi je rekla, da je to čisto šolska slika.
Lekadol pa  lahko poješ, to je edino varno zdravilo v nosečnosti, tako mi je rekel moj zobozdravnik.

Muki meni je danes kazalo popadke in sicer v 35 minutah ko sem bila priključena na CTG so do 100 bili 4 popadki in ostali do 80, potem pa so padali na 40 in na koncu na 20. Ampak so minili, sej zato mi je G rekel, da mi bo dal vaginaleto, da se bodo popadki pojačali.

Edina mene špika spodaj in ko sedim je bolje, ko pa se vstanem pa me zelo zategujejo vezi in občasno imam občutek kot pred user posted image . Pa trebuh mi pogosto otrdeva. A tebi že kaj bolj pogosto otrdeva trebuh?

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
24.4.2008 19:17:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Edina mene špika spodaj in ko sedim je bolje, ko pa se vstanem pa me zelo zategujejo vezi in občasno imam občutek kot pred user posted image . Pa trebuh mi pogosto otrdeva. A tebi že kaj bolj pogosto otrdeva trebuh?

ma ja trebuh je sicer kr trd, se mi zdi da me tamala dobro nabrca, potem trebuh orng otrdi, pa spet ponovi vajo,  me vse trebušne mišice bolijouser posted image user posted image , mislim da bo tale mala pravi hudiček mali, ja po mamiciuser posted image

Pa če se dotakneš tam spodaj a je kej drugače?? Ali je preveč intimno vprašanjeuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2684
24.4.2008 19:23:40   
katy82
Kodrana sem te spoznala na slikci k si mela edina tko lepe in bujne lase na ŠC.

Aurora se strinjam da je klistir neprijeten sam jst sm še vedno zanj,dajejo zdej pa glicerol noter namesto milnice,vsaj pr nam je blo tko.
Lekadol pa le vzem da zajeziš bolečino k če se bo razpasla ti bo še huje,najbrž nama živčki nabijajo?user posted image

Edina mene ko hodim špika v nožnici,drgač pa sem popoldne preležala pa me je sam mal na momente zabolel,je pa to čist drgačna bolečina kt sm jih mela prej.Pa najlažje sedim boli me pa cel trebuh ko se kej dogaja od reber navzdol.Mam pa na momente prav filing da čutm kako se počasi odpiram,še najbolj ko hodim k mam občutek da mi bo durhcug potegnil pa hitr usta zaprem.user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
24.4.2008 19:26:15   
katy82
Edina men ni nč drugačen filing tam spodaj sam sramne kosti me drgač bolijo.Je isto boleče sam spet na drugačen način.Ne znam razložit

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
24.4.2008 19:28:29   
katy82
Aurora a ti tud kej čutiš popadke v danki?K men je tko kot da me bolečina kr objame sam ne pr vsakem popadku,ponavad takrat k me tud križ zaboli.Ma ne vem kako naj drgač opišem

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
24.4.2008 20:01:42   
Anonimen
Punce glejte TRENJAuser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
24.4.2008 20:10:27   
kodrana
hvala punce za vse.

zdaj grem nazaj ležat. bom poslala kak sms špelin, če bom ostala notri in kako sem..

vam pa vsem user posted image user posted image user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
24.4.2008 20:17:43   
barbaw
**** ena varianta je, da plačaš s kartico na paypal, ki si ga sama odpreš, če pa nočeš tega pa poiščeš ta isti artikel na ebau pri drugem prodajalcu, ki sprejema bančno nakazilo. Bom šla malo pokukat, če še kdo to prodaja, da ti malo pomagam. Jaz nisem imela nobenih problemov s plačilo vnaprej.

Katina plavalni obroč sem jaz videlv Sparu in Mercatorju.

Vidim, da je bil pester dan. Od jutri naprej pa se začne pospešeno rojevanje. user posted image

user posted image  vsem za polne tedne in pa vse preglede.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
24.4.2008 20:28:13   
aurora28
Edina pri meni je na otip tam spodaj vse isto, nimam nekega filinga, da bi bilo kaj spremenjeno, no razen to, da je vse bolj raztegnjeno user posted image user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
24.4.2008 20:29:54   
barbaw
**** tukaj imaš link za pas, je pa res  v nemščini in ti lahko pomagam. Sprejemajo pa bančno nakazilo. 6,29 je pasek, poštnina pa je 6,50

Pasek

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
24.4.2008 20:42:01   
barbaw
Aurora če ti bo Jurca sprožal porod s tabletko bo isto prste s tableto potisnil globoko kolikor zdaj ko ti je preverjal odprtost. In isto delajo med samimi popadki, da vidijo napredek. Med popadki zna biti še malo bolj neprijetno, je pa fino ko ti pove, da čuti glavico.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
24.4.2008 21:12:03   
katy82
Ojoj punce jst mam boleče krče sam nč povezane na minute sam boli k user posted image .

A je možno da mi plodovnica po kapljicah odteka,vsakič k grem lulat mam mokre hlačke sam k jih povoham ne smrdijo po urinu?Vem da lahko odteče v šusu al pa mal bol počas,jst pa sam na hlačkah začutm da so mokre.
Mislm da bom kr poklicala v P pa jih vprašala kaj nej k mislm da bo noč dolga še posebi k sem sama k je moj v nočni.HB je vsaj tast blizu.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
24.4.2008 21:15:34   
barbaw
katy pejt se kr v P pokazat. Lahko ti smao kaplja. Če bi ti urin uhajal bi kaj vohala. Pa če imaš krče je možno da so popadki tudi če so neredni.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
24.4.2008 21:22:59   
Anitka
Ojla!

Sem spet le uspela priti do vas. Po službi smo šlo obiskat sodelavko na porodniški in njenega sineka, ki je tako zlatuser posted image user posted image Pravi angelček. Zdaj sem pa še v najini spalnici začela s čistilno akcijo in sem uspela v nulo spucat okna, ker so danes pleskarji dokončali delouser posted image user posted image user posted image Jutri pa nadaljevanje po celi bajti. Pa jutri bomo v otroški sobici položili laminat in začeli sestavljati pohištvo, tako, da bom lahko končno tudi jaz prižgala prvi pralni stroj z oblačilci za user posted image Juhejjjj!!!

Sicer pa smo imeli tudi mi danes čudovit sončen in topel dan z nekaj malo vetra.

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Anitka ti imaš tak tempo, da ti bo prav dolgčas, ko boste vse končali, pa še cele dneve boš fraj user posted image  No, vsaj do poroda.

user posted image user posted image user posted image user posted image A misliš, da mi bo dolgcajt?user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa sem jaz še vedno zelo v redu, trebuh še zmeraj zeloooo visoko, brce pa intenzivne, da je joj, tako, da obstaja velika verjetnost, da v sredo odrineva proti Splitu.

Suzy morda pa je v redu, da ti danes niso delali ZO in se bo tvoja kepica sama postavila na glavo do srede. Bom držala pestke.

Jej Mettyy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in lepo nosečnost ti želim. Res lepa novička.

Hijenca user posted image user posted image user posted image za GP.

Modrooka srečno jutri. Želim ti čim krajši porod in potem veliko cartanja z user posted image .

Aurora user posted image user posted image user posted image tudi za tvoj GP in seveda bom navijala tudi zate in za tvoj porod. Zdaj si pa res že v finišu.

Katy tudi zate bom držala pestke, da bo kmalu za tabo in da bo vse tipi top. Pa morda bo najbolje, da se greš malce pokazat v P za vsak slučaj.

A nam boste vse majčice pobegnile v april?user posted image user posted image user posted image

Ej KAHLO, lepo, da si se oglasila in da si super. Le tako naprej do septembra in še naprej. Takrat bomo pa me vse navijale zate.user posted image user posted image user posted image

Narava čestitke tudi za tvoj uspešen pregled in hitro počivat!!!

Kaja še dobro, da si se zbudila pravočasno in nisi zamudila na GPuser posted image user posted image

Kodrana drži se in upam, da ti ne bo treba ostati v P. Če boš pa morala ostati pa si misli, da imaš oskrbo pri roki.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
24.4.2008 21:34:10   
katy82

LUBICE JST ŠTARTAM SM KLICALA PA SO MI REKLE DA NAJ KR PRIDEM,DRŽTE PESTI

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
24.4.2008 21:38:39   
Soncnica Sandra ***
Katy: SREČNO!!!!!!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
24.4.2008 21:39:50   
barbaw
Katy držim pesti, da boš čimprej in s čim manj bolečinami rodila. user posted image user posted image user posted image user posted image  Imam občutek, da boš ti kar lepo notri ostala, dokler ne dobiš svojega user posted image  v naročje.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
24.4.2008 21:48:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

**** ena varianta je, da plačaš s kartico na paypal, ki si ga sama odpreš, če pa nočeš tega pa poiščeš ta isti artikel na ebau pri drugem prodajalcu, ki sprejema bančno nakazilo. Bom šla malo pokukat, če še kdo to prodaja, da ti malo pomagam. Jaz nisem imela nobenih problemov s plačilo vnaprej.

Hvala ti za pomoč, kolikor sem jaz videla samo ta tip ponuja ta izdelek.
Glede plačila pa jaz nimam nič proti če plačam teh 6 funtov v naprej, toda kako??
Če pošta pravi da ne poznajo drugega kot plačilo po povzetju on pa pravi da preko banke ne posluje????
Hkrati pa mi je še zapisal da mi bo izdelek poslal takoj ko prejme denar...
Zdaj je pa men že čisto mino ga spet spraševat kako naj izvršim plačilo???
Z kartico pa ne bom plačevala, imam zelo slabe izkušnje.( izpraznjen račun, ne bi hvala še enkrat)

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.