|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
24.4.2008 21:50:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

**** tukaj imaš link za pas, je pa res  v nemščini in ti lahko pomagam. Sprejemajo pa bančno nakazilo. 6,29 je pasek, poštnina pa je 6,50

Pasek

Link ne dela????user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
24.4.2008 21:52:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

LUBICE JST ŠTARTAM SM KLICALA PA SO MI REKLE DA NAJ KR PRIDEM,DRŽTE PESTI

GO GO KATY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
24.4.2008 21:53:56   
Anonimen
aurora: si ti še doma??user posted image

Tole z Katy pa je bilo ekspresnouser posted image , ne bo čakanja do ponedeljka....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
24.4.2008 21:55:20   
Anonimen
katy drži se...user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sporoči kako in kaj... bomo dihale s tabo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
24.4.2008 21:56:27   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

LUBICE JST ŠTARTAM SM KLICALA PA SO MI REKLE DA NAJ KR PRIDEM,DRŽTE PESTI

Katy drži se in navijam za tebe in za tvojega user posted image , da bo vse potekalo gladko in brez zapletov. user posted image user posted image user posted image

Barbaw vem, da mi bo G oz. babica vsakič probal/-a s prsti kako daleč je MV in vem, da ko je popadek zna biti še bolj neprijetno, ampak me to ne skrbi, ker vem, da brez tega ne gre. Se pa fajn sliši ko si napisala, da ti pove, da že čuti glavico user posted image . Sam potem pa je še itak samo še malo in otroček pride na svet. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
24.4.2008 21:57:40   
Anonimen
Jaz se tudi počasi odpravljam pančkat, želim vam lahko noč, pa da ne bo katera kam ponoči ušlauser posted image user posted image

*nočko*

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2706
24.4.2008 21:59:38   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

aurora: si ti še doma??user posted image

Tole z Katy pa je bilo ekspresnouser posted image , ne bo čakanja do ponedeljka....

Ja, ja sem še doma user posted image , čeprav je moj danes v službi rekel, da lahko pričakujejo vsak hip, da bo nekaj user posted image . A veš, da ko vem, da sem odprta že dober prst, kar naprej razmišljam, če bom lahko sploh zdržala do ponedeljka, lahko da se začne že prej, ker me je ravno zaradi tega G spraševal, če se karkoli zgodi ali imam prevoz do Trbovelj. In hvala bogu je moj čez vikend frej, v ponedeljek pa dela popoldan. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
24.4.2008 21:59:48   
Anitka
Katy good luckuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
24.4.2008 22:07:03   
aurora28
Nočko vsem skupaj!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
24.4.2008 22:10:06   
Anitka
Zdaj ste pa vse ušleuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
24.4.2008 22:16:08   
Anonimen
Ah če pa vse greste, pol grem pa tud jaz... lahko noč.user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
24.4.2008 22:16:12   
Soncnica Sandra ***
Jct sem še tuki user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
24.4.2008 22:17:44   
Anitka
Si ponočnjakinja danes?user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
24.4.2008 22:18:19   
Soncnica Sandra ***
Nč, šibam jest pod tuš pol pa pridem pogledat, če ste šle že vse v mižale user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2714
24.4.2008 22:19:29   
Soncnica Sandra ***
Ne, nisem ponočnjakinja, samo ugotovila sem, da če grem po 11uri spat, da potem imam vsaj nekaj od spanja, drugače pa samo premetavanje po postelji in nič od spanja

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2715
24.4.2008 22:21:30   
Anitka
Tudi pri meni se včasih kaj takega dogajauser posted image user posted image Jaz pa čakam, da pride dragi domov čez enih 20 minutk. user posted image mi pa tako nabija po trebuhu in mehurju, da je joj.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2716
24.4.2008 22:41:22   
Soncnica Sandra ***
No Anitka, vidim, da še vstrajaš, da še nisi v mižalah user posted image .
Nč, jest si zdej še bušija fajn namažem, pol pa grem tud sama v mižale.
Ti pa lepo počakaj drgega, pol pa tud hitro pod kovter se stiskat user posted image .

Lepe sanje ti želim..........

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
24.4.2008 22:45:46   
Anitka
Tako se poslavljam, dragi je domauser posted image user posted image

Nočko tudi tebi S.Sandra

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2718
25.4.2008 0:35:36   
katy82
Evo mene nazaj,popadki niso stalni,do razpoka ni prišlo,sumijo na preeklampsijo ampak ker je poln oddelek  in še ker sem sestra so me poslal domov,kjer naj se opazujem!!!!!!!!!!!Sm tko razočarana nad to mlado dohtarco da vam ne morem opisat.Ok štekam da če je odd poln da pač vzamejo najnujnejše primere-ne vem kaj je potem preeklampsija,mal modne muhe ampak da mi pa reče saj si sestra sej se znaš opazovat me je pa totaln pogrelo,zatečena sem na ful v noge in roke pa še ledvice me ful bolijo pa še koža me srbi k je tud vidla da sm razpraskana pa nč.Sj sm vesela da se je ustavl pa da bo mala še mal počakala ampak tazga odnosa pa še nisem dožvela.V glavnem bolečine so še zmeri prisotne upam da me mal minejo k mislm it mal v pančevo,še prej pa grem brat knjigo in se OPAZOVATuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
25.4.2008 6:31:05   
Katina
Dobro jutro,

kavica, čajček, kakavček že diši user posted image user posted image user posted image !

Aurora28, dobro jutro, danes bom jaz k uhala, prav?

kodrana
, super da je z user posted image vse OK. Ti kar mirno pojdi v P in zaupaj zdravnikom. Verjetno te bodo po umiritvi pritiska poslali domov. Držim pesti, da boš kmalu doma.

Špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
O parkingu okoli porodnišnice bi jaz lahko napisala trilogijo. Mission imposible!

Se strinjam - jaz imam to srečo, da možev sodelavec stanuje v hiši precej blizu KC-ja in lahko brez skrbi in stroškov parkiram tam. Je pa res potem nekaj hoje  S popadki ne bi šlo

O ti važička user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz pa ogledujem za prostimi mesti kot jastreb, al pa plačujem najdražjo parking hišo v mestu - tam sem pustila že celo premoženje, zahvaljujoč diabetesu in ščitnici.

Porkaduš, vsaka knjižnica ima e-točko! Škoda, da se kakšno rač. podjetje ne spomni in uredi e-točko v LJ porodnišnici - s tem bi si naredili veliko reklame
Dobra ideja, kaj ko bi pisale e-mail nekaj podjetjem s prošnjo po vzpostavitvi e točke?

narava
, ja ena znanka je našla odprt wireles in se je ravno tako "prheklala" kot si ti rekla.
80kaja, super, da si pravočasno ugotovila da imaš GP, pa še dobro si ga opraila. Veš, nekateri G povedo več, drugi manj. Važno je, da je vse OK.user posted image

putka, hvala za tako vzpodbudno javljanje. Upam, da so majčki 2007 prav živahni in zdravi in mamice še veno klepetulje.
katy82, bogica user posted image , tako me prizadane, kadar nas v tem občutljivem času kdo ne jemlje resno user posted image . Popolnoma se strinjam s tabo, da gre za resne stvari, tudi to razumem, da je oddelek poln, vendar že sam izraz preeklampsija je zame dovolj velik razlog, da ostaneš na opazovanju. A si mogoče babica, da ti je rekla, da se znaš opazovat? kajti če nisi točno iz te stroke dvomim, da poznaš vse znake. Želim ti, da je bila noč mirn in srečno user posted image .

**** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP), bobika (CTG), kodrana (pregled + ev. opazovanje v P)
Doro opravite danes!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
25.4.2008 6:48:45   
Katina
Po še eno vprašanje. Se slučajno kateri dogaja, da jo v dojki boli zatrdlina? Imam podoben občutek, kot po porodu, ko se ti mleko zaustavi v kakšnem kanalu. Je to možno že pred porodom? Poskusila sem "razbiti" zadevo z masažo pod vročim tušem, vendar kakšnega posebnega učinka ni bilo. 

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
25.4.2008 6:53:34   
Anitka
Dobro jutro!user posted image user posted image

Jaz bi še malce spala.Danes me čaka še en delovni dan - tokrat zadnji  z vsemi otročki v vrtcu, v ponedeljek pa še samo s tistimi, ki bodo hodili med počitnicami. Sem kar malce user posted image , sploh ko jih zadnje dneve opazujem in se cel čas smukajo okrog mene pa božajo jenčija in že z mano vred komaj čakajo, da pride na svet.

Sicer pa me danes čaka nadaljevanje čiščenja in potem bomo začeli prati za user posted image user posted image user posted image

V sredo pa morda le odrineva proti Dalmaciji glede na sedanje moje počutje. user posted image še vedno zelo aktiven v bušiju, trebuh še vedno zelo visoko... Se bom  pa vsekakor odločila tik pred zdajci.

Katy upam, da si noč preživela dokaj mirno kolikor se je le dala. Pa tudi meni ni jasno, da so te kar takole spustili in ti dali navodilo, da naj se sama opazuješ!? Drži se.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
25.4.2008 7:48:09   
aurora28
Uffffffff sem jezna, vse mi je izbrisalo user posted image user posted image user posted image

Aja dobro jutro user posted image . Katina a zdaj boš pa ti glavna kuharica user posted image user posted image , super, ker jaz sem si že postregla s kakavom in zreven se bašem z Argetino tunino pašteto user posted image user posted image .
Glede prsi ti pa žal ne znam svetovati, ker imam sama zelo mehke prsi in nič kaj napete user posted image . Ali imaš napete in polne prsi?

Anitka še dvakrat v službo in juhuhu na zasluženi porodniški dopust. user posted image user posted image user posted image
Verjamem ti, da ti bo hudo za tvojimi malčki v vrtcu user posted image , ker moja sestra tudi dela v vrtcu in je rekla, da se to tolk navežeš na te smrkce, da jih prav pogrešaš user posted image . Moja sestra ima skupino 2-3 letnike, kaj pa ti koliko so stari tvoji malčki?

Katy nimam besed, pa kaj se ti gredo, da te pustijo domov s sumom na preeklamsijo user posted image . Zame je to urgentno stanje in ne nek zobobol, da češ če te bo pazob  začel zelooooo boleti pa lahko prideš nazaj. user posted image user posted image user posted image
Upam, da si preživela vsaj mirno noč in držim pesti, da se stanje umiri in bosta vidva z user posted image dobro. Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image .

Nekaj me zanima glede dojenja:
- ali je bolje, da ko dojiš, da najprej podojiš otroka iz ene dojke in iz nje izprazniš mleko in kasneje nadaljuješ na drugi polni dojki?
- ali je bolje dojki med seboj izmenjevati in dojiš najprej 10 minut na eni in nato 10 minut na drugi in zopet ponoviš?

Pa še nekaj za Taulo: Enkrat si omenila, da sta s svojim testirala Angel care in da je začel pisklati, kako pa sta to izvedla user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
25.4.2008 7:54:00   
Anonimen
JUTROOOO,

spanje katastrofauser posted image

motivacija neprespane noči je, da sem se vsaj frizeraju uspela naročiti in se bom končno uspela rešiti živali, ki mi raste na glaviuser posted image , ej raje danes potrpim tiste 4-5 ur, ampak da grem pa z 10 cm narastkom v porodnišnico, ne hvalauser posted image Pa prve slike z našo hčerkico, pa tista žival na glavi o jooj neeeuser posted image

Katy: a tako so te kar domov poslali, hudiča saj tudi če bi babica bila, kako pa lahko sama sebe opazuješ, pa še povrh te boli. Mislim za popiuser posted image , v kateri P pa si bila?? Ej tebe če bo danes bolelo, ti kar pojdi nazaj.

****, Tamara, Naty: kdaj potem jutri kofetkamo??

Aurora: Ja verjamem, da imaš zdaj drugačen občutek, ko veš da si odprtauser posted image , drugače pa bejba BE HAPPY, ker čez tri dni boš po vsej verjetnosti malo bitje, ki si ga vseh 9. mesecev skrbno varovala pod srčkom; končno spoznalauser posted image user posted image user posted image

Lačnaaaaaaaaaaa.......

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
25.4.2008 7:55:01   
Katina
Aurora28, ne, sploh nimam napetih prsi, pa tudi nobenih znakov, da bi kaj iztekalo user posted image . Glede dojenja so nam v MŠ svetovali, da je na začetku dovolj 8-10 min na vsaki strani in to je to. Kaj več ti bodo povedale bolj izkušene dojilje. 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.