Katina
|
Dobro jutro, kavica, čajček, kakavček že diši ! Aurora28, dobro jutro, danes bom jaz k uhala, prav? kodrana, super da je z vse OK. Ti kar mirno pojdi v P in zaupaj zdravnikom. Verjetno te bodo po umiritvi pritiska poslali domov. Držim pesti, da boš kmalu doma. Špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Katina O parkingu okoli porodnišnice bi jaz lahko napisala trilogijo. Mission imposible! Se strinjam - jaz imam to srečo, da možev sodelavec stanuje v hiši precej blizu KC-ja in lahko brez skrbi in stroškov parkiram tam. Je pa res potem nekaj hoje S popadki ne bi šlo O ti važička . Jaz pa ogledujem za prostimi mesti kot jastreb, al pa plačujem najdražjo parking hišo v mestu - tam sem pustila že celo premoženje, zahvaljujoč diabetesu in ščitnici. Porkaduš, vsaka knjižnica ima e-točko! Škoda, da se kakšno rač. podjetje ne spomni in uredi e-točko v LJ porodnišnici - s tem bi si naredili veliko reklame Dobra ideja, kaj ko bi pisale e-mail nekaj podjetjem s prošnjo po vzpostavitvi e točke? narava, ja ena znanka je našla odprt wireles in se je ravno tako "prheklala" kot si ti rekla. 80kaja, super, da si pravočasno ugotovila da imaš GP, pa še dobro si ga opraila. Veš, nekateri G povedo več, drugi manj. Važno je, da je vse OK. putka, hvala za tako vzpodbudno javljanje. Upam, da so majčki 2007 prav živahni in zdravi in mamice še veno klepetulje. katy82, bogica , tako me prizadane, kadar nas v tem občutljivem času kdo ne jemlje resno . Popolnoma se strinjam s tabo, da gre za resne stvari, tudi to razumem, da je oddelek poln, vendar že sam izraz preeklampsija je zame dovolj velik razlog, da ostaneš na opazovanju. A si mogoče babica, da ti je rekla, da se znaš opazovat? kajti če nisi točno iz te stroke dvomim, da poznaš vse znake. Želim ti, da je bila noč mirn in srečno . **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP), bobika (CTG), kodrana (pregled + ev. opazovanje v P) Doro opravite danes!
|