|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
24.4.2008 13:36:30   
TamaraJ
katy82...ti tudi??? Uauuuuu, dajmo majčice. Pa tale teža je super za rodit..zato držimoooo pestiiiiuser posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
24.4.2008 13:37:44   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Madona, a res mislite vse prehitevat? Pa katy82 tudi?

Vse razen moje dameuser posted image  Ona se bo po moje pustila čakati čez PDP.user posted image

Ahh, mislim, da te utegne presenetiti. Sicer pa dokler ji paše pri tebi na toplem...kar naj uživauser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
24.4.2008 13:39:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

****...mail že čaka pripravljen...samo tvoj naslov še manjkauser posted image

Hm? Pa saj mi pošiljaš e-maile user posted image user posted image  Nazadnje si mi poslala tistega ko se kopajo nad prepadom - viktorijini slapoviuser posted image user posted image

Sem pa že skopirala.... thanks, če pa je že prištimano pa še pošlji. Ti pošljem e -mail na ZS ali si me že našla??user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
24.4.2008 13:43:37   
TamaraJ
Ja, pa sem prepisala iz seznama, ki ga trenutno ne najdem... V spomin mi pa ne daje maila...zakaj ne vem. Moram moj list z maili najdit...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
24.4.2008 13:52:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ja, pa sem prepisala iz seznama, ki ga trenutno ne najdem... V spomin mi pa ne daje maila...zakaj ne vem. Moram moj list z maili najdit...

evo imaš na ZS, hvalaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
24.4.2008 13:58:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Edinaos: A ai ti kaj jezna name ?!user posted image

Dej dej, nisem bila doma, sem morala leteti na banko , ker se plačevala položnice preko KLIKA in valda sem falila transakcijo, in sem nekako morala dobiti soj denar nazajuser posted image , pa na kavico sem šla z kolegico, pa v Tuša....

Sej to za kavico sve se pa itak, samo z Tamaro malo menile, a GP imaš jutri?

Kar se mene tiče komot soboto dopoldan, to ti odgovarja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2631
24.4.2008 13:59:30   
Anonimen
Vidim, da je tudi Tamara prisotna, kaj praviš na kofetkanje v soboto?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
24.4.2008 14:03:10   
TamaraJ
Sobota bo bila OK. Moj dela in sem mu že prepovedala, da bi kakšnega zidarja spet meni pustil...user posted image

Se vidimo upam..Mantova?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
24.4.2008 14:03:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Poročilo s pregleda: user posted image

CTG je bil ok, bili so pa zaznani popadki, ki sem jih čutila kot nekaj kar na hitro potuje po trebuhu navzgor in nato navzdol. Nekih bolečin nisem ravno imela, čeprav me je zvečer začelo malo zvijati, ampak je popustilo.

Dr. Jurca me je pregledal vaginalno in ocenil, da je MV že rahlo zmehčan in odprta sem za dober prst. user posted image user posted image user posted image

Dogovorila sva se, da pridem v P v ponedeljek 28.4.2008, kjer bom hospitalizirana in zna se zgoditi, da bova že kaj naredila. user posted image V glavnem če ne bom dovolj odprta mi bo vstavil neko vaginaleto, ki bo sprožila popadke in hitrejše odpiranje, no o tem se bova pogovorila še v ponedeljek, je pa rekel, da bova zagotovo uredila do 1.5.2008. user posted image user posted image user posted image

V glavnem prihodnji teden bi prosila, da še zame in mojega user posted image držite pesti. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no aurora si le dočakala dan Duser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo fuuul stiskale pestke v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
24.4.2008 14:08:55   
narava
Pozdravljene tetke!

Nisem se nic brala, tko da niam pojma kaj dogaja. Sporocam sam, da je Poba hvala Bogu normalno zrasel, da ne zaostaja vec, da posteljica deluje normalno in je panic alert do poroda izkljucen!user posted image  hvala Bogu..

tok, zdej grem pa brat pa se oglasim se s svojim standardnim postomuser posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
24.4.2008 14:17:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Sej to za kavico sve se pa itak, samo z Tamaro malo menile, a GP imaš jutri? 

JA, JUTRI IMAM GP.

Kar se mene tiče komot soboto dopoldan, to ti odgovarja?

ODGOVARJA 100 NA URO...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2636
24.4.2008 14:19:23   
mya26
****: Pri nas v SLO ne cepijo otrok proti noricam, obstaja pa cepivo, sem ravno danes zvedela. Meni je bil zanimiv tale članek: http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/norice_clanek_1.htm
Mogoče povzetek ki je za nas najbolj pomemben:

Norice v nosečnosti Če se mati okuži v prvi polovici nosečnosti, v 2 % lahko virus preko posteljice preide v plod in povzroči nastanek kožnih brazgotin, nepravilno oblikovanje udov, okvare možgan, vida, sluha. Okvare ploda zaradi noric so zelo redke, ker večina žensk preboli norice že v otroštvu in ker virus slabo prehaja preko posteljice na plod. Če mati zboli za noricami v obdobju 5 dni pred porodom do 2 dni po njem, bo novorojenček dobil norice med 5. do 10. dnem po rojstvu, pričakuje se težak potek bolezni. Če pa mati zboli od 16 do 5 dni pred porodom, njena zaščitna protitelesa že preidejo preko posteljice in zaščitijo plod, novorojenček pa zboli pred 4. dnem po rojstvu z blago obliko noric.
Naša pikica je končno zaspala jaz pa delam kosilo. Danes bomo imeli sirove palačinke, njami, komi že čakam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
24.4.2008 14:26:15   
hijenca
**** nisem se še odločila za spinalno anastezijo, je pa res, da zelo razmišljam o tem, rada bi pač doživela prvi user posted image  jok, to me predvsem muči. Ne poznam pa nikogar, ki je že imel to obliko anastezije, nimam se s kom o tem pogovorit, bom mogla sprožit novo temouser posted image user posted image . Me pa je strah, te in one anastezije.

Aurora torej se je začelo dogajat pri tebi. Sem vesela za tebe, ker si že tako želiš spoznat svojo user posted image . Ko bo tako daleč, bom držala pesti kot nora.user posted image user posted image

Katy ti pa mi malo prehitevaš user posted image user posted image , Glej, da še ti ne pobegneš med aprilčice. Tudi tebi bom držala pesti.user posted image

Zdaj pa grem v šoping. Pridne bodite, pa pazite se!!!

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
24.4.2008 14:33:01   
aurora28
Narava pa to je super novica user posted image user posted image user posted image .

Edinaos ja sama sem tudi zelo vesela, hkrati pa spet prestrašena in polna vprašanj, pa saj veš kako je, če se spuščaš v nekaj kar še nisi doživel. user posted image
Sej samega poroda me ni strah, ampak tko novega doživetja me je bolj strah.

Sama tudi nisem pričakovala, da bo tako hitro, ampak kolikor sem razbrala iz besed sester, ki so se pogovarjale, bo dr. Jurca nekaj dni v maju in juniju odsoten in verjetno bi rad, da vse urediva preden gre. No saj meni paše. user posted image

Ko me je pogledal, najprej skozi račji kljun je rekel, da zgleda dobro vse, potem je dal ven račji kljun in s prsti še probal. Tokrat mi je rekel, da to zna malo boleti, ampak mora probati kakšno je stanje MV in ti dobesedno prste čist not porine, da ugotovi za koliko si odprt. Moram reči, da me ni bolelo, je pa malce neprijetno. No in evo ocenil je, da sem odprta že dober prst. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
24.4.2008 14:35:54   
suzy85
uh, kak bomo mogle majčice drug teden pesti držat! nas bojo kr fejst roke bolele!user posted image
za auroro, katy... še katero?

držim pesti, da bo porod čim lažji!user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
24.4.2008 14:42:32   
narava
No, tako. Prebranouser posted image

Torej, vreme v lj je prekrasno, soncek sije, pod oknom pa imam park in pticki so ful glasni ze od zjutraj. Upam, da tako vreme ostane tudi kasneje, ko rodim, da bova s Pobcem nabirala km po zaloskih poljihuser posted image

Torej, pregled je bil ok, je dr rekla, da sedaj pa bo sigurno pritisk nizji ko vem, da je Poba ok  (seveda, veste kaksno olajsanje je to zame??). Je rekla edino, da pac ne bo 5 kg dete, bo pac malo lazji, ampak da je vse ok z njim. Posteljica deluje super, pretoki (vena-posteljica-Poba) so dobri, plodovnica se ok. Tko da dejansko cakamo na majuser posted image

Katina, ja naceloma sem narocena v APN vendar imajo baje sedaj nov protokol in sicer, ker imajo kar gost promet tam v APN (so tiste zguljene klopi res zmeraj zasedene!) so se odlocili, da zdravniki, ki delajo v APN pacientke narocijo kar k sebi v ambulanto, ker ne sfolgajo vec sem-tja hodit in je tako lazje. tako da sem bila dejansko danes pri dr v leoniscu.

modrooka, zelim ti cim lazji porod in da ti ostane v zelo lepem spominu! majcice pa ves, da bomo cel cajt s tabo! Drzi se!

aurora, noooo tetka, pa ga mas oziroma ga bos kmalu imela! le tako naprej..zdaj kaksno slonckanje (ga kar napadiuser posted image ), pa mal po stopnicah gor pa dol al pa v kaksen klanec, pol pa spet slonckanje, pol bi pa ze moglo bituser posted image

no toliko, grem sedaj k sosedi na en kofe (seveda ni kava, ampak impro liga s cajemuser posted image ), pa se beremo se kasneje.

aja, zeloooooooo sem vesela, ker bom mojega docakala lepo doma in ne v P. Uf, vot a relif! user posted image  Hvala za vse pestke!

aja, pa se neki: naslednji pregled + CTG imam 8.5., rodila bom v lj (ce me kje drugje ne presenetiuser posted image ), imena pa se ne veva user posted image

aja, pa se neki2: Upam, da bom rodila ponoci, ker iskanje parkirisca okrog P v lj okrog pol 12 je norooooooooooouser posted image

lp, narava, ljubljana, slovenija (jah, miran alisic pa ze dolgo ni bil v igriuser posted image )

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
24.4.2008 14:42:45   
Anonimen
mya: hvala za tale članek... in za odgovor. Se pravi če nisem prebolela in jih fašem ne bo nič dobrega...
Ampak tudi moji otroci jih še niso imeli... nobene otroške bolezni sploh.

hijenca: jaz ti žal glede spinalne ne znam nič svetovat...  boš ti drugim potem povedala če se boš odločila.
Jo pa jaz ne bom vzela, to sem se pa že odločila.

tamara: hvala.

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
24.4.2008 14:47:30   
aurora28
Hvala Suzy in ostalim za lepe besede. Tudi sama upam, da bo porod hiter in da kmalu spoznam svojega korenjaka, ki je po G besedah že oring dec. user posted image user posted image Mi je danes G rekel, da moj user posted image pridno raste. user posted image

Nevem katera me je že spraševala zakaj sem zamenjala G in se prestavila k dr. Jurci user posted image No v glaven jaz sem hodila prej k dr. Glušičevi, ampak me sploh ni obravnavala resno in mi vedno govorila, da je z menoj vse ok, tudi po dveh ss mi je še vedno trdila da je vse ok in da naj spet zanosim, da ni potrebe po nadaljnjih preiskavah. Zato sem se odločila in se samoiniciativno prijavila na pregled k dr. Jurci (saj sem zanj slišala, da je super G) in ko me je on 1. pregledal me je takoj poslal na slikanje maternice, kjer se je očitno videlo, da imam prirojeno pregrado maternice in zaradi tega sem tudi imela dva ss. Naslednji mesec me je operiral in vuala zdaj sem tukaj. user posted image

Jutri z mojim sinekom dopolniva 39. teden. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
24.4.2008 14:52:40   
kasso
Ojla,

evo jaz sem končno iz Postojne!
Hvala vsem, ki ste držale pestke, moj CTG pravi G, da je krasen. Vaginalno me ni pregledal in sem prav vesela: Naredil mi je UZ, spet vse izmeril in to kar nekajkrat, da bi dobil povprečno težo, ki je bila 2440g ..prišlo pa je tudi do 2.600 g. Glavica in vse mere so ok, le trebušček ni debel, se pravi da ne bo debelušna in bo bolj manekenske sorte ta naša pupika. Sicer pa vedno poudasri, da je moj trebuh očitno narejen, da delam bolj lahke otročke.
naslednji pregled imam pri njemu v ambulanti 5. maja.

Sem si pa zapomnila njegovo izjavo "bolj malo počivate, a ne...in veliko letate okoli!". Sem ga pa vprašala zakaj, al to tudi vpliva na težo otroka...on pa : " a ne verjamete?"..... Tako da, zdaj je dovolj te moje celodnevne aktivnosti in bom v naslednjih dneh več POČIVALA!!! Bomo videli, če se bom jaz kaj zredila in mala tudi.
Sem se pa včeraj tehtala pri tašči in mi je pokazalo isto kot 07.04. 71 kg...se pravi, da se nisem nič zredila...trebuh pa je vseeno malo zrastel, zdaj je na 105 cm.

Je pa v P tudi e-točka, tako da ko sem čakala na G, sem malo prečekirala forum...če bo mala pridna in bo po porodu spančkala, se bom lahko kar sama kaj javila.

Grem še malo brat za nazaj, ampak ne vem, če mi bo uspelo komentirat, ker je ta moj kompljuter star in zato nikamor ne gre..... nič ne odpira oz. 100l let.... V P imajo tudi Linux in mozzilo in dela tako kot mora...pri meni je problem ta stara mašina, ki je zdaj začasno....tako je , če imaš informatika doma, zrihta najboljše za svojo ženičko.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
24.4.2008 15:19:03   
KAHLO
Oj moje majčice!!!!user posted image user posted image user posted image

Čestitam novo pečenim mamicam, sem vidla do ene že kr pohitele!!! user posted image user posted image  no drug teden pa se pol uradno začne, množično romanje v RIMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...no jaz se bom romanja udeležila septembra, bom pa prav za vsako posebaj od vas držala pesti, da bo pot lahka in boste hitro na ciljuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me bivše majčice bomo kr pridno prihajale navijat tak da brez skrbi to bo pravi žur ta mesec!!user posted image user posted image

p.s. bi pa imela samo eno majceno vprašanje ....a mogoče katera kaj ve kako je kaj z Naty.....je že doglo nisem zasledila na RR .....niti na vašem majskem forumu nobenga posta......user posted image

LEPE POZDRAVE OD KAHLO ...........IN DAJMO PUNCEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
24.4.2008 15:25:23   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:100 cm, +13,5kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg)  

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +4kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:105cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image   suzy85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , CE, (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:97cm, +14 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

user posted image  
****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 78 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 34X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image   

24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), modrooka (AMNIOSKOPIJA), narava (pregled v P), suzy85 (ZO)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP), bobika (CTG)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG), Aurea (GP+CTG)
29.04.2008: Katina (UZ+CTG), Skye (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP+ZO), hijenca (CTG)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG), kasso (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG), narava (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

25.04.2008: modrooka (Sprožitev poroda)
28.04.2008: aurora28 (sprejem v P, ev. sprožitev poroda do 1.5.)
08.05.2008: hijenca (CR)
po 20.05.2008: **** (CR)(priprave po 12.05.2008)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm  

user posted image  : user posted image
3 : 2

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
24.4.2008 15:25:35   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Sem šla malo v kontrolo in vidim, da bi morala izdati odpustnico že tudi Aurei user posted image

Ja, Špelina, jaz sem se malo potuhnila user posted image  user posted image  user posted image  Čez 1 teden jo bom pa res ponucalauser posted image  user posted image
Pa hvala lepa za ažurnost!  user posted image

user posted image user posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
24.4.2008 15:28:41   
špelin@
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
24.4.2008 15:33:27   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: ****

barbaw: ali katera koli, ki ima izkušnje z internetno prodajo pls help

Tip mi je na mojo prošnjo po IBANU... odgovoril,da ne posluje preko bančnega računa in da lahko plačam samo preko  PayPal or a UK postal order ... Zdaj to zadnje bi še razumela če bi bilo po povzetju vendar ni, ker mi je napisal da mi bodo izdelek poslali takoj,ko prejmejo nakazilo. Po povzetju pa ti plačaš ko prevzameš izdelek???
Potem sem klicala na pošto ali obstaja še kak drug način plačila preko pošte da kaj v naprej plačaš pa pravijo da NE!!
Sedaj mi ni pa nič jasno user posted image user posted image ..ker s kartico pa ne mislim plačevat, zato pay pall odpade!!

Kako sedaj do tega izdelka??

jaz vem, da vnaprej ne bi nič plačevala.

Jaz sem včeraj ko sem prejela lupinico preko ebaya plačala po prevzetje, ostalo pa pri meni odpade.

Svetujem ti, da če je možno da kje drugje naročiš? Jaz se ne bi z njimi špilala...

Hm, jaz sem že več stvari (novih in rabljenih) kupila preko e-baya in to s pay-palom ali preko nakazila. Osebno mi je najboljša varianta Paypal, saj nimaš nobenega opravka (in stroškov) še z banko, simpl kot pasulj.

Skratka jaz imam same pozitivne izkušnje s plačilom vnaprej. Na E-bayu je treba vedno pred nakupom preveriti, kakšni so odzivi kupcev, ki so že poslovali s tem ponudnikom in če ima nizek procent zadovoljnih kupcev, potem pri takem pač ne kupiš.
Po prejetju in preizkusu izdelka pa seveda tudi ti napišeš, kako si zadovoljen in če je bilo vse, kot je treba, zato naj ne bi prihajalo do kakšnih nategov.

****, verjetno boš morala izbrati drugega ponudnika, če ta ne želi prodati zadeve user posted image  (vsaj tako se zdi, če noče bančnega nakazila...) Pojdi še na nemški e-bay in preveri tam! (saj vsi znajo angleško!)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
24.4.2008 15:48:51   
Taula
KAHLO...lepo da si se javila. Upam da je z user posted image  vse Ok..že čutiš brcike?user posted image

Naty* pa tudi jaz pogrešam. Mogoče ji je crknil net...če bi bila v P, bi verjetno kateri že sporočila.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.