|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
23.4.2008 21:18:32   
suzy85
čer!

no, da še jst poročam o pregledu. pritisk je bil 140/80, zato si moram doma zdaj sama kontrolirat, da ne bo previsok. če pride čez 140/90 pa v P.
user posted image je še vedno z ritko dol, tako da grem jutri na ZO v celje, sam me je kr strah, da se ne bi kaj zakompliciralo. upam, da mi bo uspelo bit čimbolj sproščena in da se bo user posted image pustil obrnit. drugače pa CR, ker v celju prvorodke načeloma ne rojevajo po naravni poti, če ni glavična vstava. user posted image je težek 2700g in je baje ravno prave velikosti za obrat.
naslednji pregled imam 30.4. zaradi kontrole pritiska, še naslednji pregled imam pa 7.5. z CTG-jem.

če pa ZO jutri ne uspe se na drugem pregledu začneva dogovarjati tudi za CR.

mi je G mal pokazala kak primejo user posted image in kak sučejo, pa se mi zdi da bi znalo bolet oz. se mi user posted image smili, kr se mi zdi, da jo bo bolelo.

upam, da bom jutri res maksimalno sproščena in da bo uspelo! držite pesti!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
23.4.2008 21:20:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kje pa je naša Estrella danes? Sem jo že prej pogrešala, pa ni ne duha ne sluha o njej.

Estrella je bolna...upam da ji bo kmalu bolje. Mislim da jo boli grlo in se slabo počuti...Pa še antibiotika ji ne morejo predpisat ker vse kar bi bilo varno zanjo je na penicilinski bazi ona je pa alergična božica---

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
23.4.2008 21:27:51   
špelin@
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
23.4.2008 21:31:53   
katy82
Čer mačkice me že cel dan RR zajebava mi je vse poste zbrisu razen lupinco sem lahko pohvalila,sm pa ful zmatrana pa grem kr v posteljo,se javm jutr po CTG-ju.

Že drugi dan sem ful zatekla v noge in roke pa ledvice me bolijo pa ful me koža srbi vsepovsod,upam da je vse v redu,k sm mela že dvakrat pozitivne B v urinu pa upam dase mi ni kej razvil.

Lepo pančkite

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
23.4.2008 21:34:37   
špelin@
suzy85, uf, srčno upam, da bo ZO jutri uspel user posted image user posted image user posted image  Kako gledajo na vaginalni porod v medenični vstavi v CE, ne vem, je pa tako, da je resnično odvcisno od posameznega porodničarja, koliko je izkušen in si posledčno "upa". Skratka: pestke user posted image user posted image

Ja, sem hotela prej napisati za tally: pri meni v LJ sploh ni bilo govora o CR, sem pa res višje postave, poleg tega so težo moje pike ocenili na cca. 2500 g. No, rodila sem z ritko naprej 3620 g težko bejbo in dr. Pušenjak mi je potem iskreno povedal, da bi, če bi vedeli, da je tako velika, razmišljali tudi o CR. AMpak se je pri meni vse izteklo naravnost fantastično user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
23.4.2008 21:35:14   
Anonimen
Vidim da se že vse poslavljate no potem pa grem tudi jaz lahko noč.user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
23.4.2008 21:37:56   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:100 cm, +13,5kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg)  

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +4kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:97cm, +14 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

user posted image  
****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 78 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 34X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image  

23.04.2008: suzy85 (GP), Skye (GP), CatJa (CTG), tally (ZO), StBarbara (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), modrooka (AMNIOSKOPIJA), narava (pregled v P), suzy85 (ZO)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP), bobika (CTG)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG), Aurea (GP+CTG)
29.04.2008: Katina (UZ+CTG), Skye (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image
08.05.2008: hijenca
po 20.05.2008: **** (priprave po 12.05.2008)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm  

user posted image  : user posted image
3 : 2

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
23.4.2008 21:41:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
A odpustnico bi potem jaz za vsak slučaj lahko dobila kaj prej?

Mogoče user posted image

Madonca, jutri bo pa gneča user posted image user posted image  Najmanj 8 (osem!!) majčic je na vrsti za "obdelavo" user posted image

kasso (GP+CTG), katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), modrooka (AMNIOSKOPIJA), narava (pregled v P) in suzy85 (ZO)

Punce, dobro opravite in poročajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
23.4.2008 21:49:44   
Anonimen
Drage majčice želim vam lahko noč, vsem ki imate jutri preglede pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
23.4.2008 21:51:44   
Estrella*
MARTINA: Hvala za info. Se mi je malo čudno zdelo, da je ni na spregled.Ja fajn bi bilo iti na kakšen kafe. Kaj praviš na petek???

edinaos: ma, ti imaš pa res fajn mamo. Ti jo kar malo zavidam.
Jaz nimam problemom s tem, da bi bili doma lačni ko me ne bo. Sem možička naučila kuhat in je pravi mojster. Vsaj ena skrb manjuser posted image  Lepa lupinica. Pa ni roza???

BOJANC: ma , že to je uspeh, da se mož sploh postopi iti iskat, tisko kar zahtevaš. Eni  so take lene titi, da vse zrinejo na ženo.

CatJa:user posted image  za sinka. Je že kar konkreten dec in pripravljen na pohod na naši svet. A imaš kaki GSM, da boš sporočila, ko se ti bo dogajalo???

tally: škoda, da je mala tolk trmasta. Mogoče si pa le premisli in se obrne.

čmrlika: pravno malo nagajivo lepotičko imaš! Upam, da šivi kmalu nehajo šponat, da boš lažje sedela. Ko sem prebrala, da si rodila, sem najprej pomislila na eno stvar; pa ji le ni zrastel lulčekuser posted image

Aurora: moj je tud devica. 14.9 ima RDSo perfekcionistia, a hkrati kar dobro vodljivi, ker mi zelo pašeuser posted image  Sem tip človeka, ki rada vodi stvari.

Skye: baravo za pupo, je že sedaj uvidevna do tebe!! Je lepo slišat, da se lahko ogneš CR ju.

barbaw: evo mene, sem nazaj iz hišnih deluser posted image . Sam pucam in pucam in ......nič pametnega se mi ne dogaja. Sem pa jezna, ker še ni neta dol in PC-a, da bi vmes malo skočila na RR. Imam občutek, kot bi nekaj zamudila, če ne grem gor. Ja to je zasvojenost user posted image

Suzy. Ne še tvoj trmačuser posted image . Upam, da bo ZO bolj uspešen kot pri Tally. DRžimo pestke.

****: jaz sem že kar precej bolje, sicer še kreham in izkašljujem gnojčka, a sem že na 90% moči. Tako, da srčno upam, da sem se izognila tej maškeradi z antibiotikiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
23.4.2008 22:09:13   
Estrella*
Ne vem, če sem prav zasledila; na našem seznamu je napisana za PDP 1.5.08 medika1, včeraj pa sem zasledila, da je le ta 20t nosečauser posted image  in nekaj sprašuje od predležeči posteljici.Nekaj mi ne gre skupaj, a je imela ss in ponovno zanosila, ali pa gre za drugo osebo?
Kateri je kaj jasno?

KLIK

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
23.4.2008 22:10:28   
Anitka
Suzy tudi zate bom držala jutri pestke. Upam, da ZO uspe.

Estrella ti se pa čuvaj in hitro se pozdravi.

Špelin@ jaz vem, da boš ti tako zlata in mi boš pripravila odpustnico pred mojim morebitnim odhodom v Dalmacijo.user posted image

Vidim, da ste šle počasi vse pančkat, zato vam zaželim lepo in mirno noč s čim manj laufanja po WC-juuser posted image .

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2537
23.4.2008 22:11:00   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: Špelin@
Madonca, jutri bo pa gneča Najmanj 8 (osem!!) majčic je na vrsti za "obdelavo"

kasso (GP+CTG), katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), modrooka (AMNIOSKOPIJA), narava (pregled v P) in suzy85 (ZO)

Punce, dobro opravite in poročajte

Tudi jaz se podpišem pod tole in user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ter dobro opravite!!!

Lahko noč, drage moje.........

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 2538
23.4.2008 22:11:31   
Estrella*
A ni nikjer nobeneuser posted image ????????. No, pol pa lahko nočko še od mene.

Neposredna povezava do sporočila: 2539
23.4.2008 22:14:25   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ne vem, če sem prav zasledila; na našem seznamu je napisana za PDP 1.5.08 medika1, včeraj pa sem zasledila, da je le ta 20t nosečauser posted image  in nekaj sprašuje od predležeči posteljici.Nekaj mi ne gre skupaj, a je imela ss in ponovno zanosila, ali pa gre za drugo osebo?
Kateri je kaj jasno?

KLIK

Medika 1 je o tem pisala v decembru. Od začetka tudi meni ni bilo jasno, potem pa sem videla datume.user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 23.4.2008 22:20:30 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2540
23.4.2008 22:18:43   
narava
se smo tu, ne pobegnit user posted image

gledam csi in prebiram RR..ja lajf iz bjutifl ko ti ni treba gledat na uro in racunat kolk ur bos spal preden bo zazvonila budilkauser posted image

estrella, jaz imam tudi RD 14.9 user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
23.4.2008 22:26:12   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Kateri je kaj jasno?

KLIK

Medika 1 je o tem pisala v decembru. Od začetka tudi meni ni bilo jasno, potem pa sem videla datume.user posted image

aja? nisem opazila..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
23.4.2008 22:29:24   
Anitka
Narava verjamem, da je vstajanje brez budilke nekaj čudovitega. Mene bo le-ta prebudila le še trikratuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
23.4.2008 22:30:59   
.muki.
Estrella, sem videla da si že pobegnila v meževo deželo, ampak te bo pa jutri doseglo.
Za bolečine v grlu poizkusi si malo pogreti kis in vanj namoči serveto. To ovij okoli vratu povrhu pa si daj kakšno brisačo. Obkladek imej na vratu približno 1/2 ure.

No pri mojem sinku to pomaga. Smo imeli z njim takšne težave da smo bili lani 5 x v bolnišnici na ful dozi antibiotikov, ker je imel vneto grlo in gromozansko povečane bezgavke.  Zdaj pa mu ko se pričnejo kazati znaki da bo zbolel, šibam obkladke na vrat in dostikrat nam rata da se zmažemo brez AB, če pa je že treba pa pomagajo antibiotiki v domači oskrbi. Pa še nekaj  je alergičen je na penicilin.
Poizkusi in upam da se bo mamica kmalu bolje počutila, pa tudi pikica v trebušču bo bolj zadovoljno migala.

Aurora, sem prebrala da greš rodit v Trbovlje, ker si zamenjala G, koga si pa prej imela da nisi bila zadovoljna?

kasso (GP+CTG), katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG),  modrooka (AMNIOSKOPIJA), narava (pregled v P) in suzy85 (ZO)

Punce jutri dobro opravite!

< Sporočilo je popravil .muki. -- 23.4.2008 22:31:51 >

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
23.4.2008 22:34:56   
CatJa

CatJa:user posted image  za sinka. Je že kar konkreten dec in pripravljen na pohod na naši svet. A imaš kaki GSM, da boš sporočila, ko se ti bo dogajalo???

Estrella, mi boš ti sporočila svojega na ZS? Pa porihtaj se no, ne smeš bit zdaj bolana user posted image

In srečno jutri vsem na pregledih! user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 2545
23.4.2008 22:38:19   
CatJa
Anitka ti imaš tak tempo, da ti bo prav dolgčas, ko boste vse končali, pa še cele dneve boš fraj user posted image  No, vsaj do poroda.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
23.4.2008 22:47:57   
barbaw
Še jaz želim vsem user posted image user posted image user posted image  jutri. Pa pridno poročajte.

Lahko noč

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
24.4.2008 6:50:30   
hijenca
Dobro jutro!

Tako, danes pa jaz kuham user posted image , čaj, capuccino, kakav, kaj želite.

Napeta noč je za mano. Sem včeraj zvečer klicala v P, pa me je prijazna babica pomirla, da če me je strah naj pridem in bom v prvem nadstropju šla spat, ali pa naj doma spim in počakam, če bi se krči še stopnjevali. In ko sem le uspela zaspat, so se krči pomirli. Danes me samo boli v spodnjem delu trebuha. Glede na to, da sem mela po dve uri skupaj trd trebuh, je tudi to za pričakovat.  Grem pa čez eno uro na CTG, pa bomo vidli, kaj se je to včeraj dogajalo.

Špelin@ hvala za odpustnico user posted image user posted image .

Imam pa danes 37 teden. user posted image user posted image  Še dva tedna pa res pride user posted image . user posted image user posted image

Tako, zdaj pa si grem lase sfenat, potem pa vija P.

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki imate danes preglede.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
24.4.2008 8:00:57   
Katina
Dobro jutro, dober dan,

včerajšnji podvig je bil uspešen, seveda sem imela s seboj mojo "Sport Billy" torbo v kateri se najdejo vsi potrebni pripomočki. Tudi zmedo z predčasnim oddajanjem urina sem uredila. Dobila sem že izvid in mi v torek ne bo treba tja. Laborantka mi je rekla, da je vseeno, če je par dni gor ali dol. user posted image
Popoldan sem dobila popravljeno nalogo od lektorice in danes zadevo skompletiram in oddam mentorju, ki mi je tud že odvgovoril kam naj jo pošljem. Tako se mi bo izpolnila želja, da oddam nalogo preden grem rodit user posted image .

Poste sem brala bolj površno in upam, da ne bo zamere, če bom kaj pozabla komentirat.

Mya26, ja v patološko ambulanto so me poslali zaradi sladkorne (ker imam inzulin).
špelin@ Pisuka, Katina, ne vem, no  V tvojem primeru bi dr. pac morala resno vzeti na znanje vse skupaj. Vkljucno z vsemi strahovi, ki so kar zelo realni in se ni za hecat.
Tako je bilo tudi moje mnenje, še posebej, ker jo je moja G poklicala in tudi sama povedala, da me ravno zaradi tega pošilja. Upam, da bom v torek bolj uspešna.
Za CR bi se lahko vsaj pogovorili. Ji bom naslednjič omenila. Sicer si pa želim le še živega in zdravega user posted image .
A k Strahovi gres se kaj ali te zdaj kompletno vodijo v ambulanti za patolosko nosecnost?

Pri Strahovi sem zaključila in hodim le še v patološko ambulanto do poroda.
Dobro opravi v laboratoriju, potem pa hitro pojej nekaj
Super sem opravila in že tam popapcala moje tabletke in inzulin. Saj veš, NNNP.

Ker sva danes izpolnila pogoje za odpustnico se tudi jaz priporočam, da mi ni izstaviš.

BOJANC, zelo sem vesela, da si se tudi malo oglasila. Upam, da ti bodo kmalu odstranili pregrado in da nam boš kmalu sporočila kakšno veselo novičko. Potem bomo skupaj s tabo stiskale pesti, prav?
narava: bojanc, ko bom na forumu prebrala, da zopet nosis srcece pod svojim srcem, bom res tako iskreno vesela in komaj cakala, da ga tudi srecno donosis, kot bi bila sama zopet noseca! res, tvoja zgodba me je globoko ganila in pogosto mislim nate..
Tudi jaz se podpišem pod tole.

CaTja, super, da si zvedela malo boljše novice na UZju. Zdaj lahko mirno čakaš na dan D.
tally, škoda, da ZO ni uspel user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem se okoli 9 ure potikala po P. Škoda, da nisem vedela da si tam, bi te prišla pogledat.
narava, pol bova "cimre" v APN? Katerega zdravnika/co imaš? Kdaj imaš tam pregled? Mogoče bova skupaj žulili tiste klopi. Sem prebrala, da imaš pregled danes,jaz pa v torek, torej ne bova "sošolki". Vsekakor pa bom držala pesti zate.

čmrlika, dobrodošla nazaj med majske klepetke . Ti si kar odpočij, nato pa gasa s klepetanjem in izkušnjami.
Taja ima že ta pravo pankersko frizuro in že živahno gleda v svet.  Prav luštna pupika je.
edinaos, ful luštna lupinica, samo a misliš, ad bo Anja-Tia znalabit v nerozastem okolju?user posted image
****, ni panike. Če rabiš vajeti samo tolk, da jih sprobaš, če ti ta zadeva ustreza tud prav. Jaz jih nisem uporabljala, ne spomnim se niti, da bi jih sestra. Mi smo jih uporabljali le parkrat na smučanju.
Super izlet sta naredile, jaz pa ne vem, če bi e mi dalo na avtobus.
A veš, da si zadnjič napisala, da imaš roj. d. 5.6.? Samo takrat niso device? Moja user posted image je picajzlasta in natančna devica, pa mami, teta ....

valentina2006, lepo da si se oglasila. A boste še mene povabile v KR na čvek? Če bom le imela čas pridrvim.
barbaw, na mojem malinovem čaju sploh ni nikakršnih drugih navodil kot le ta kako se pripravi. jaz ga naredim, počakam 5 minut , navadno počakam da se ohladi in zeksam 2 x dnevno.
Ti kar počakaj, da se lepo pozabavate za roj. dan in nato odidi v P.
skye, pa ti si faca. Z dvema user posted image user posted image pa se tako dobro držiš user posted image . Fino, da boš lahko rodila naravno in upam, da bo šlo bp. Saj res, jaz em čisto pozabila vrašat za te streptokoke. Moram naslednjič.
TamaraJ, super, da ti je nov likalnik vzbudil likarske užitkeuser posted image , vendar pazi, da ta simatičnost ne preraste v preveč globoko ljubezen user posted image .
suzy85, redni si meri pritisk, ker je kar visok! Upam, da bo tvoj ZO danes uspel. Držim pesti.
katy82, nisem ti fouš za tvoje težave (zatečene roke, noge, srbenje) ker imam sama iste težave. Tudi jaz imam sledi B v urinu, vendar še nisem pomislila na povezavo. Če te bo močno srbelo, naslednjič prosi G, da te da na jetrne teste in test za želodčno kislino. Jaz izvide zvem v torek.

Estrella*, medika 1 je bila naša majčica (sem šla pogledat njene poste in RE: Majčice 08
4.10.2007 8:42:19    showPicture("10/4/2007 8:42:19 AM",1,0,0,1805195,150) medika1
titleAndStar(46,0,0,false,"","")

Objave: 46
Član od: 13.6.2007
Status: odsoten Pozdravljene Majčice. Tudi jaz sem med vami v 11. tednu . PDP imam 1. Maj. Danes imam spet pregled pri dr. Miglarju, da določiva datum za pregled NS, katerega bom opravla v Feldbachu. Ima katera že kako izkušnjo?

našla tole. Kaj ko bi ji v imenu majčic čestitale za 20t in jo povabile, da se kaj javi?

Punce, a je katera vidla v štacuni plavalni obroč? Jaz ga iščem (za vsak primer, če bi bila rezana) pa take robe še ni na policah.

Vsem, ki ste napolnile tedne čestitam! Mi smo danes napolnili 37 t user posted image .
Čestitke tudi hijenci za 37t, Estrelli* za 36 t in ?a maš ti barbaw 38t.?

Vsem hvala za vaše lepe želje in pestke, kot vidite so pomagale.

Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), modrooka (AMNIOSKOPIJA), narava (pregled v APN) , suzy85 (ZO)

Dobro opravite s pregledi in seveda poročajte!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, po dveh urah sem končno na koncu z obnovo. Zdaj grem pa počet kaj drugega.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
24.4.2008 8:14:54   
barbaw
Dobro jutro!

Katina vidim, da ti tale SNP ne nagaja tako močno, ali pa imaš dober spomin za številke. Si zadela tedne. user posted image

Medika1 je res pisala decembra tako kot je napisala Anitka, zato ji jaz ne bi ravno pisala čestitk za 20t. user posted image  Ne vem pa, če se je kaj javila po decembru. Nisem nič raziskovala.

hijenca če se je vse umirili je možno, da ti CTG ne bo nič kazal. Boš videla. Držim pesti zate.

Novega pri nas ni nič. Oh ja pa je, da spet hodim na WC ponoči, kar že en čas nisem počela. Tudi prav. Sem vprašala včeraj mojega user posted image  kako si on predstavlja nočno vstajanje in dojenje in ... Spi namreč kot polhec. Joj, kako bo tečen. Sem mu že vnaprej povedala, da naj kar pozabi na tečnobo. Pa je rekel, da bom jaz tudi. Samo jaz bom imela dober izgovor - utrujenost. user posted image  Takle mamo pri nas.

Drugače pa zunaj spet sije sonček in vam ga pošiljam spet en vlak, da bo še kje drugje ne samo pri nas. Nisem tak egoist. user posted image

Zdaj pa šibam v trgovino. Adios.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.