|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
24.4.2008 15:54:05   
KAHLO
Taula......veš da jih res...in prav vsake posebej se še posebaj razveselimuser posted image user posted image user posted image  in kakšni so kaj občutki zdaj tik pred koncem?!?!?! si verjetno že neučakana ha????user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
24.4.2008 15:58:41   
špelin@
Pepita, pozdravi se user posted image

hijenca, user posted image  za pregled.

IZVIRNO SPOROČILO: modrooka
No, da vam sporočim sveže novičke. Jutri bodo vaše pozitivne misli in dobre želje več kot dobrodošle, saj jutri rodim user posted image . Ja, danes mi je na pregledu - amnioskopija - povedal, da sem že 3 cm odprta in da je plodovnica že motna. Tako, da moram biti jutri zjutraj ob 7h pred porodno sobo in akcija user posted image . Malo me je seveda strah, ampak mi je fajn, da sem danes prišla še domov, da še malo  pocertam hčerkico in jo pripravim na jutrijšnji dan. Upam samo, da bo šlo vse po sreči in da bo vse ok.

Skratka, mislite name in javim, ko bo za mano!

user posted image  Jutri bomo fajn stiskale pesti!!! user posted image user posted image user posted image  Danes se pa le fino pocrkljaj s hčerkico - super, da so te še spustili domov, da se v miru pripraviš user posted image

suzy85, o meritvah in mejah krvnega pritiska je dosti pisal dr. Pušenjak na svojem forumu, bom šla kasneje poiskat.

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Punce, jaz bom pa milo rečeno popizdla. Ko se končno porihta ena stvar, že je na vrsti nova težava. Namreč, že cel teden imam doma tamalga, danes sem ga hotla še v vrtec poslat. Ima pa že od torka zvečer pikice po obrazu in trupu in ker je zadnjič jedel jagode (sicer res ne prvič), smo pomislili, da je alergija. Ker do danes niso zginle, sem ga za vsak slučaj peljala k zdravnici. Ki je po testu ugovila, da ima škrlatinko! 10 dni pred mojim rokom. Za znoret. Moja mama sicer pravi, da sem jo jaz menda že imela, ampak, kaj če se tamali rodi zdaj te dni? A mislite, da bo imun?

Grem mal brskat po netu user posted image

O ti user posted image  Pa ne moreš verjet, no... user posted image

aurora28, ti si me pa še bolj presenetila - zdaj si res že v nizkem štartu user posted image user posted image user posted image

katy82, ti pa tudi!!! Uf, zdaj se bo pa dogajalo user posted image user posted image user posted image  Navijamo user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
Torej, pregled je bil ok, je dr rekla, da sedaj pa bo sigurno pritisk nizji ko vem, da je Poba ok  (seveda, veste kaksno olajsanje je to zame??). Je rekla edino, da pac ne bo 5 kg dete, bo pac malo lazji, ampak da je vse ok z njim. Posteljica deluje super, pretoki (vena-posteljica-Poba) so dobri, plodovnica se ok. Tko da dejansko cakamo na majuser posted image

Uf, kakšen kamen se mi je zdajle odvalil od srca user posted image  Bravo user posted image user posted image user posted image

kasso: POČIVAAAAT!!!!!! Zdaj pa ni več heca user posted image

KAHLO, super, da si se javila user posted image  Naty* ima računalniške težave, zato se ne more javljati user posted image

No, zdaj pa grem mojim dvem podivjankam pripravit malico user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
24.4.2008 16:22:29   
tally
Torej, pregled je bil ok, je dr rekla, da sedaj pa bo sigurno pritisk nizji ko vem, da je Poba ok  (seveda, veste kaksno olajsanje je to zame??). Je rekla edino, da pac ne bo 5 kg dete, bo pac malo lazji, ampak da je vse ok z njim. Posteljica deluje super, pretoki (vena-posteljica-Poba) so dobri, plodovnica se ok. Tko da dejansko cakamo na maj

Narava user posted image user posted image user posted image za pregled, pomembno je da je sedaj vse v redu in da se tvojemu pobcu dobro godi, sem ful vesela za vaju. Pač ne bo velikan pomembno je da bo zdravo detece, boš vidla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
24.4.2008 16:35:46   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

p.s. bi pa imela samo eno majceno vprašanje ....a mogoče katera kaj ve kako je kaj z Naty.....je že doglo nisem zasledila na RR .....niti na vašem majskem forumu nobenga posta......user posted image

Ja, Naty ima res računalniške težave in je prav nesrečna zaradi tega. Upam, da bo kmalu spet z nami. Sicer pa notranjke kar redno kofetkamo in seveda v primeru, da bo kakšna sprememba...takoj izvesteuser posted image

KAHLO...sem pa vesela, da se z malo pikico pridno približujeta cilju. Zdaj si že na poloviciuser posted image user posted image .

Kasso... ja, prav ti je povedal stric G. Kar lepo prepusti drugim večja dela. Lahko pa vazice, knjigice in kaj malenkostnega s poličk v dnevni sobi zlagaš v škatle. Verjamem pa, da ti ni lahko počivat...poleg zidanja še dva simpatična lumpkauser posted image user posted image .. No, sicer se pa midve RES vidive drug teden. user posted image

Zdej pa me želodček opozarja na naslednje dejanjeuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
24.4.2008 16:49:59   
Katina
Estrella*, za jutri ne bo šlo. Se bom pridružila kdaj drugič.
Tally, no, potem nisi daleč stran. Seveda se bova zmenili za kakšen kofi. Ni blema.

CaTja
pa ravno zdaj je fasal škrlatinko user posted image . Bogica user posted image . Dobro se pozanimaj kako moraš ukrepat.
****, ja za nekatere stvari imam user posted image spomin. Počutje je enkratno. Cuker brzdam in logistika okoli tega je že čisto osvojena. Morda bi lahko že napisala kakšno knjižico z navodili user posted image . Noga je dosti boljše in čez dan skoraj ne šepam več. Samo ponoči, ko hodim na WC sem kot kakšen Herr Flick.

Aurora28, no vidiš, da se počasi pripravlja. A v ponedeljek pa kar v P? kdo nam bo pa kuhal kavico? Upam, da ima katera tvoj GSM, da bomo na vezi z novicami. Sigurno bomo držale pesti, nič bat. Želim ti lepo porodno izkušnjo in čimprejšnji prihod domov.

Katy82, ooooo, tudi pri tebi je že živahno! Važno je, da user posted image ni več nedonošenček in ocenjena teža je tud čisto OK. Beljakovine v urinu sicer niso najbolj priporočljive, ampak zaenkrat ni panike, ker te imajo pod kontrolo. Tudi jaz bom v torek dobila izvide jetrnih testov, pa bomo vidli kako in kaj.  Upam, da bodo tudi tvoji OK. V težave z jetri se nisem preveč poglabljaja, da se ne bi preveč sekirala, ker se že zaradi drugih stvari dovolj, tko da ti ne vem odgovorit. Morda se bo katera druga našla in naju prosvetlila.

Taula, saj še nisi čez PDP, tko da imaš vse šanse da gospodično spoznaš pred PDP.

narava, izvrstno poročilo user posted image . Kako nov protokol? V torek sem bila jaz kar lepo v APN in glede na pogovor G in sestre bo tako tudi naslednji torek. Fino, da boš svojga dočakala doma. O parkingu okoli porodnišnice bi jaz lahko napisala trilogijo. Mission imposible!

kasso, odlično si opravila danes na pregledu user posted image . o, zdaj pa le upoštevaj nasvet G, da je treba počivat. Naj se tvoja pupika končno mal poredi, da ne bo twigy manekenka. Vau, tala PO P je pa napredna - celo e-točko imate? No, mi v Lj smo verjetno 100 let za polži in to še nismo jemali user posted image .
ja, ja poznam to zgodbo o kovačevi kobili user posted image .........

KAHLO, pozdravljena! Lepo, da prideš kdaj na obisk. naj bo tvoja pot v Rim septembra čim lepša. Pred 10.imi leti sem tudi jaz septembra romala v Rim in od tam prinesla enkraten spominek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
24.4.2008 17:19:41   
kodrana
ojla.

najprej čestitke vsem za pregledeuser posted image . ene boste že kmalu zibaleuser posted image . katy, aurora...

moje poročilo od g.

zjutraj sem bila prva tam. beljakovin v urinu HB ni. povišan pristisk je, ampak ni bilo take hude panike. vseeno pa se grem ju3 pokazat v P in po vsej verjetnosti bom morala ostati na opazovanju nekaj dni.
mi je moja g. naredila UZ in je BP. posteljica zgleda ok, mala se je zredila v 14 dneh za 400guser posted image in je že težka 2421guser posted image .

**** mi lahko poveš, koliko časa si morala ostat v P zaradi povišanega pritiska!? za prvomajske praznike bi bila rada domaaaaaaaa....

narava vesela sem, da je s pobecom vse ok. hvala tudi za zs in tolažbo..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
24.4.2008 17:22:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
O parkingu okoli porodnišnice bi jaz lahko napisala trilogijo. Mission imposible!

Se strinjam - jaz imam to srečo, da možev sodelavec stanuje v hiši precej blizu KC-ja in lahko brez skrbi in stroškov parkiram tam. Je pa res potem nekaj hoje user posted image  S popadki ne bi šlo user posted image

O parkingu okoli porodnišnice bi jaz lahko napisala trilogijo. Mission imposible!

Vau, tala PO P je pa napredna - celo e-točko imate? No, mi v Lj smo verjetno 100 let za polži in to še nismo jemali user posted image .
ja, ja poznam to zgodbo o kovačevi kobili user posted image .........

Porkaduš, vsaka knjižnica ima e-točko! Škoda, da se kakšno rač. podjetje ne spomni in uredi e-točko v LJ porodnišnici - s tem bi si naredili veliko reklame user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
24.4.2008 17:25:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
moje poročilo od g.

zjutraj sem bila prva tam. beljakovin v urinu HB ni. povišan pristisk je, ampak ni bilo take hude panike. vseeno pa se grem ju3 pokazat v P in po vsej verjetnosti bom morala ostati na opazovanju nekaj dni.
mi je moja g. naredila UZ in je BP. posteljica zgleda ok, mala se je zredila v 14 dneh za 400guser posted image in je že težka 2421guser posted image .

user posted image  za pregled. A to te je tvoja G napotila na opazovanje v P? Imej v mislih, da si še brez odpustnice in da imaš rok tam nekje okrog mene user posted image  Nobenih neumnosti, lepo prosim user posted image user posted image

Aja, sem malo gledala spisek pregledov: potem nimaš GP 28.4.??

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.4.2008 17:26:36 >

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
24.4.2008 17:25:34   
narava
o kasso, a resss?? to da ne pocivas vpliva na tezo otroka???user posted image  tega pa ne smem povedati svoji shvestri, ki me ze tako nadira, da nic ne pocivamuser posted image  mogoce pa je zato moj Poba lahkokategornik, ker sem tudi sama dejansko do konca bila veedno v gibanju (dobesedno), se selila, delala itd. ter pocivala dejansko samo ko sem sla spat.

ok, od sedaj pa res pocivam user posted image

mi je pa tudi majn shvestr povedala, da je nasploh v nasi druzini znano, da zenske rojevajo/mo lahkokategornike (sama sem bila rojena v 37. tednu in sem tehtala 2030guser posted image ). tudi sestrini otroci so bili med lazjimi.. je kaj na tem?? lahko genetika vpliva na to? to sam tko za intermezzouser posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
24.4.2008 17:27:34   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:100 cm, +13,5kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg)  

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +4kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:105cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image   suzy85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , CE, (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:97cm, +14 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

user posted image  
****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 78 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 34X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image   

24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), modrooka (AMNIOSKOPIJA), narava (pregled v P), suzy85 (ZO)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP), bobika (CTG), kodrana (pregled + ev. opazovanje v P)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG), Aurea (GP+CTG)
29.04.2008: Katina (UZ+CTG), Skye (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP+ZO), hijenca (CTG)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG), kasso (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG), narava (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

25.04.2008: modrooka (Sprožitev poroda)
28.04.2008: aurora28 (sprejem v P, ev. sprožitev poroda do 1.5.)
08.05.2008: hijenca (CR)
po 20.05.2008: **** (CR)(priprave po 12.05.2008)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm  

user posted image  : user posted image
3 : 2

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
24.4.2008 17:28:47   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
možev sodelavec stanuje v hiši precej blizu KC-ja

a ma wireless??user posted image  prinesem laptopa in se kr prhekam (ce signal nese do P) user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
24.4.2008 17:29:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: narava
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
možev sodelavec stanuje v hiši precej blizu KC-ja

a ma wireless??user posted image  prinesem laptopa in se kr prhekam (ce signal nese do P) user posted image

user posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem, če ima doma internet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
24.4.2008 17:34:51   
aurora28
Čestitke vsem za dobro opravljene preglede user posted image user posted image user posted image .

Katina jaz imam tel. številko od Jane, Špelin@ in Suzy, tak, da bomo na vezi in bom obvestila.

Imam nekaj vprašanje glede poroda:
- ali te v P v vsakem primeru klistirajo?
- ko sem bila enkrat v bolnici Celje so tam user posted image dajali le odvijalo po okusu čokolade, na vrh si pa moral v roku ene ure spiti Donat user posted image ali je to zadovoljivo?
- če si šivan ali je dobro, da imaš obroč pri roki in kakšen obroč se to kupi, a tisti za plavanje user posted image
- nekatere ste pravile, da ste si od doma poleg vložkov Vir 80 vzele še Always nočne in jih imele pod Vir 80 user posted image Je to bolje kajne, tako vsaj ne premoči?
- Katy a te je kaj strah poroda???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
24.4.2008 17:41:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Pred 9. in 3. leti v LJ: ja, so me klistirali. čeprav sem nazadnje prosila, če me ne bi, ker sem celo jutro driskala, ampak je babica rekla, da me kar bodo user posted image
- če si šivan ali je dobro, da imaš obroč pri roki in kakšen obroč se to kupi, a tisti za plavanje user posted image
Ja, navaden otroški plavalni obroč. Samo prej ga doma stestiraj, da ne bi počil - eni so slabše kvalitete user posted image
- nekatere ste pravile, da ste si od doma poleg vložkov Vir 80 vzele še Always nočne in jih imele pod Vir 80 user posted image Je to bolje kajne, tako vsaj ne premoči?

Jaz sem dala pod Vir vložek kar tistega plastik fantastik iz porodnišnice - govorim za LJ. Kakšne vložke imajo v Trbovljah, pa ne vem.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
24.4.2008 17:45:43   
narava
narava,Kako nov protokol? V torek sem bila jaz kar lepo v APN in glede na pogovor G in sestre bo tako tudi naslednji torek.

ja, sej jest sm tut mal user posted image  gledala, ko me je najprej sestra iz sprejemne v P (kjer je APN) poslala v Leonisce, potem pa me je una sestra v Leoniscu posiljala nazaj v APN (ker je bila napotnica za tja). Potem je pa k sreci prisla G, ki me je pregledala prejsnjic in narocila k sebi ter tem sestram v Leoniscu povedala za nov protokol.. takle mamo, bi reku najboljs soseduser posted image  ma zarad mene, tut ce bi me v zuzemberk poslal, sam da je Poba ok user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
24.4.2008 17:49:31   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede user posted image user posted image user posted image .

Katina jaz imam tel. številko od Jane, Špelin@ in Suzy, tak, da bomo na vezi in bom obvestila.

-

men je to ok, ker res zadnja stvar o kateri bi se razmisljala pri porodu je ta, ali mi med porodom pri pritiskanju se kaj drugega ven leze user posted image user posted image  ceprav vem, da so tisti zdravniki pri porodu videli in doziveli ze vse in svasta, bi me bilo se zmeraj  user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
24.4.2008 17:59:03   
špelin@
suzy85, glede pritiska:
KLIK
KLIK

Za realno sliko o krvnem pritisku naj bi meritve izvajala 3x dnevno (vsak dan ob istem času in v enakih pogojih) teden ali dva.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
24.4.2008 18:07:51   
katy82
Špelina hvala za tko lepo odpustnico,sva se z mojim kr zjokala k sm mu jo pokazala,zdej je šel pa v nočno pa jokam sama naprejuser posted image Aja pa hvala za tel.sem se čist pozabla zahvalt.user posted image

Hvala punce za vzpodbudne misli pa mislm Katina da se bom držala kar tvojega nasveta pa sploh ne bom nč prebirala glede jetrnih testov k vem,da me bo pol sam skrbel pa še nepotrebno paniko bi zagnala.

Aurora a veš,da mal me pa zdle drma strah,čeprav vem da bo vse ok pa tud prpravljena sem na bolečino.
Sam k me je pa zjutri najbolj dajal nisem mojga prenesla zraven k kr ni vedu kaj bi mi prnesu,če bi mi kej podložu al pa karkol,sam da ne bi samo sedu zraven.Sem popadek predihala takrat je dihal z mano in če je bil tiho sem ga lahko celo prenašala zraven sebe.Sj pol k sm k seb pršla se mi je tko zasmilu pa prav žal mi ga je blo sam nisem si mogla pomagat.Pol k sva pršla domov od G je pa ratal ful živčen jst pa že itak bla gotova od surprajza da se odpiram,da sem mu kar rekla,da se mi nej odstran iz vidnega polja,če misl živcirat še mene zraven.Me je pogledu tko čukavo da sva se oba začela kr smejat pa je napetost popustila in z njo tud večina popadkov.Sm jih mela že na 10-15 min ene 3x zdej me pa vse špika pa zateguje čez trebuh pa spodaj v nožnici.Sam G mi je rekla da mam prave krče da niso lažni,tko da ne vem zdej kaj to pomen,če se umirja.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
24.4.2008 18:08:07   
80kaja
živjo punce...
mene je GP presenetil danes zjutraj,ko sem pogledala v MK in ugotovila,da gp ni jutri temveč danes...ufff, sem šibala...in pregledali so mi kri, vodo (vse bp) ampak ginekologinja pa meni dosedaj še nikoli ni merila deteta, niti teže nisem izvedela..le da je vse ok, plodovnice dovolj, dete obrnjeno z glavo navzdol...drugega pa nič... se mi zdi,da vam vsem drugim delajo toooooliko reči.... user posted image
naslednji gp imam 8.5....saj potem bo pa že čas za v Puser posted image
vidim pa,da ste kar aktivne....čestitke vsem srečkam,ki že držite v naročju svoje malčkeuser posted image ....in vse dobro vsem ostalim,ki ste še na potiuser posted image  .....
kaja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
24.4.2008 18:10:03   
Putka
Čau Majčice 2008! Sem samo na hitro preletela seznam nosečk! Vas je pa res velikouser posted image !

Upam, da se boste čez eno leto še vedno tako pogosto oglašale na RR, pa tudi v živo klepetale, tako kot Majčice 07. No, približujemo se 1. rojstnemu dnevu, še prehitro bo minilo. Držim pesti, da bodo vsi porodi hitri in netežavni.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
24.4.2008 18:10:31   
kodrana
špelin dobila sem napotnico. sicer bi morala že dane snoter, samo je rekla, da če nimam prevoza, da lahko grem tudi ju3 zjutraj. sem izkosistila in bom danes še lepo doma počivala. itak tlak ni tako zelo drastičen (razen, če se razburim), tako da..
ne mislim pa še rodit, bom počakala na odpustnicouser posted image user posted image .  mi je pa rekla g., da bi se zanlo zgodit, da me zadržijo do konca notri..user posted image user posted image kar upam,da me ne bodo. bi šla jaz kar lepo domov počivat.

****, upam da mi boš povedla, koliko časa si bila ti v P? nekaj dni, kajne?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
24.4.2008 18:13:13   
kodrana
aja, špelin, ne pregleda nimam v ponedeljek. imam ga pa 6.5 če ne bom v P. kar pa srčno upam,da ne bom..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
24.4.2008 18:13:42   
suzy85
špelin@ hvala! user posted image sj mi je G tud rekla, da moram pazit, če bo pritisk nad 140/90, pa da moram 3x na dan merit. se mi kar na zgornji meji suče. pa zatekat sem začela. ne samo zvečer, ampak tudi čez dan, tudi v roke. upam, da ne bo komplikacij v zadnjih 3 tednih!

kodrana in hijenca user posted image user posted image user posted image za pregled.

pa tudi tebi, narava user posted image user posted image user posted image za zdravega user posted image . se je trud splačal!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
24.4.2008 18:16:12   
katy82
Kodrana  a boš v NM,itak boš na P oddelku pa te poiščem k se te še na videz spomnem iz SŠ.Sm enkrat vidla tvojo slikco v albumu.Pa drž se ne se dat!

Aurora jst mislm da se bom s klistirjem kr strinjala k če pomisliš da je šansa da si šivana,mislm da ne bo prijetno da te dve urce po porodu ornk kakat prtisne k po moje če kakaš pr porodu tud ne gre vse ven.Pa po moje maš tud en občutek sproščenosti pa še topla voda naj bi pomagala popadkom da se okrepijo.
A tebe je tud kej strah?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
24.4.2008 18:25:20   
špelin@
katy82, glej, da boš javila, ko se bo začelo zares dogajat user posted image user posted image user posted image user posted image

80kaja, user posted image  za pregled.

Putka, najlepša hvala za vse lepe želje in besede user posted image user posted image  Pozdravčki tudi za vse lanskoletne majčice user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
mi je pa rekla g., da bi se zanlo zgodit, da me zadržijo do konca notri..user posted image user posted image kar upam,da me ne bodo. bi šla jaz kar lepo domov počivat.

A ti za vsak slučaj kar dam odpustnico? Res ne bi rada, da bi jo videla šele po porodu user posted image

Grem zdaj popravit seznam user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.