|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
23.4.2008 8:53:17   
Vrtnica79
ElaM, baje celi RR trenutno steka in sumnikov ne pise.

Eh, se ze micena oglasa......... pridem kasneje nazaj................ 

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
23.4.2008 8:59:06   
t*e*j*k*a
OJ!!

Jaz pa skor nimam več časa pisat.

Vrtica79 krst bo to nedeljo in zdej so priprave na vrhuncu, je treba vse pecivo spečt, malemu morm hlače skrajšat,.... Sej ne vem kje naj se lotim!!

Raho superca da ste zdravi!!!

Klop-ojej to je en tak šit da dol padeš. Mi pa baje živimo na tekem okolišu ki je najbolj nevarenuser posted image Tko da se še odločam če res ne bom dala cepit. Ziher je ziher. Pa še mali bo ziher kej po gozdu letal kr ga mamo čist blizu.user posted image

GH verjetno pred petim mesecem ne bo nič. Potem bom pa počasi začela uvajat. Ampak res počasi. Čajeka mu pa že zdej malo dajem po žlički da se mi mal žličke navadi.

Potenje. NAš mali ima skoz potne noge. Pa sploh ni fejst oblečen.Verjetno bo po atiju pa sej men se tud noge potijo.

Kile: sem na stari kilaži ampak na trebuhu je še mal preveč kože. Ampak moje kile niso okol 50 ampak okol 60.

Mali trenutno še spi, pa verjetno ne bo več dolgo, ker tolk ropočejo ti ludi pri nas da dol padešuser posted image , upam da čimprej dočakam da se spokamo v svoj del hiše.

Mi smo zdej dokončno prešaltali na športni voziček, tko da ni več vrnitve nazaj. Je pa udej šit kr mi mali ne zaspi. Kr gleda in gleda. Al se pa dere, spat pa ne. Če pa že zaspi ga pa postavim pred hišo in se hitro spet zbudi.

No naj vam še povem da imamo novega psa. in je ful  lump, nam copate nosi okol, jih grize, vrtnemu palčku je brado odgriznu in mu nos začel glodat, omi je tabolše čevlje zgrizu, vse rože ki so na tleh bodo kmalu brez cvetja in listov, zadnč se je celo na vozek spravu k sem ga zuni pustila.

Uživite čao

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
23.4.2008 9:00:04   
t*e*j*k*a
No men so pa vsi šumniki prijeliuser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
23.4.2008 9:36:03   
Vrtnica79
Evo, sem e nazaj. umniki e delajouser posted image .

Tejka- a kuija ste si nabavli? Fino, ker imate hio. Meni tudi Lataa skozi gnjavi da bi imela user posted image . Samo ni ans, ker pol bi tak jaz bila tista ki bi ga mogla vozit na sprehodeuser posted image , ga hranit in ostalo.............. Pa e v stanovanju ni prostora- edino da se odpove vsem igraamuser posted image .

Naa se pa ni kaj ne poti. Zaenkrat- dokler ne zane user posted image okoli. Ker Lataa pa je v trenutku mokra v glavo ko skae okoli. Kar tee z nje.

Veraj pa je Vana dobila za veerjo e riolino. Po kopanju se ga je napapcala. Potem pa preden je la spat pa sem jo e podojila. In je spala ko angelek. Ob 8.30 pa do 5! Loncica mislim da si ti zadnji govorila o tem da te kar zmrazi ob rpanju mleka. Meni to tudi ne gre in prav zaradi tega sem kupila ta riolino, ki se mea samo z vodo- mleko je e not.

Foxina- upam da nebo ni hujega od tega user posted image  klopa. user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lana38- kje pa si se ti izgubilauser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
23.4.2008 9:38:26   
Vrtnica79
Eh, zgleda ima samo Tejka veze da lahko uporablja sumnike. Upam da boste znala kaj prebrat v zgornjem postu, ki je sifriranuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
23.4.2008 9:47:48   
mucka25
Moj mali pa zdaj pančka, najbrž ne bo več dolgo, ker ni nič jedu in pol bo spet tečen, ko bova midva imela kosilo. odkar kuham samo še za naju imam res več časa za tamalga in sebe.

t*e*j*k*a ti samo uživaj v krstu in ne se preveč obremenjevat z vsemi pripravami. Mi smo imel 13.4. krst pa je blo prov fajn, smo šli v gostilno jest, Prababi je mal peciva spekla pa je blo. Pa nazadnje sem ga ko vsem raztalala, ker ni hotu noben nič jest. Sploh torte.

No zdaj pa grem kaj dobrega skuhat za mojga ljubega. Čao

Neposredna povezava do sporočila: 2056
23.4.2008 10:09:26   
želva
Čau, na brzino...
Vrtnica79, a ti si Vani dala kar tist rižolino od "čokolešnika".Sem tud jaz že nekaj študirala v tej smeri, sam piše gor od 6.meseca, tako da čaka v omari.
Mi pa NISMO DOBILI VRTCAuser posted image . Včerj smo dobili odločbo in je Manca 34. v čakalni vrstiuser posted image Pri nas sam bloke zidajo, pa trgovske centre, vrtca in šol pa ne.Pa povsod primanjkuje prostora.Je bilo ravno v logaških novicah, da so morali letos zavrniti 100 otrok.Se mi butasto zdi, čeprav glih grozno se ne sekiram, ker imam taščo in tasta že v penziji, ampak sem si res želela, da gre mala v vrtec.
Ali katera ve, če ta odločba zdej velja in te obvestijo, ko se sprosti mesto, ali moraš drugo leto še enkrat vpisat?
Manca že gruli

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
23.4.2008 12:21:22   
botrca
Pozdravljene!

Mi smo tudi decemberčki in sicer imamo malega Janauser posted image .

Zanima me ali katera ve če patronažna sestra pride pri teh mesecih (4,5) in pri 6, tako sem nekje prebrala.

Povejte mi kako vaš malček je, moj ni glih ješč ampak mi je zdravnica rekla, da dokler se redi naj se ne sekiram. Zdaj ima 5.850g in 65cm. Bo pač bolj suhuser posted image .
Ste že začele z gosto hrano?

Za zdaj toliko od mene se slišimo.

Neposredna povezava do sporočila: 2058
23.4.2008 12:35:17   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Vrtnica79, a ti si Vani dala kar tist rižolino od "čokolešnika".Sem tud jaz že nekaj študirala v tej smeri, sam piše gor od 6.meseca, tako da čaka v omari.

Ne jaz sem ji kupila v DM babylove, ker je tista od 4m. naprej. Pa še mleko je dodano not tako da zmešam samo z vodo.

Tisti rižolino od čokolešnika pa je res od 6m. dalje. Ampak še pred kakim letom so ga prodajali od 4m. dalje. Finta, ne!?

Botrca- dobrodošlauser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
23.4.2008 12:39:42   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Zanima me ali katera ve če patronažna sestra pride pri teh mesecih (4,5) in pri 6, tako sem nekje prebrala.

Ja, odvisno od patronažne. Pri nas pride še pri 4 mes. pol pa več ne.

Kaj kera ve kako lahko citiram več sporočil hkratiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
23.4.2008 13:19:32   
hokejistka

To je odvisno od kraja v katerem živiš, od ZD in verjetno še od česa. Jaz jo moram poklicat, če želim, da pride k meni pred uvajanjem GH. Tako sva se dogovorili, ko je prišla po rojstvu.

Danes sem želela za kosilo spečt palačinke z orehovim nadevom in sedaj ugotovim, da sem DANES kupila sladko smetano in je sesirjena. GRRRRRRRRRR user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
23.4.2008 14:47:36   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

[

Ne jaz sem ji kupila v DM babylove, ker je tista od 4m. naprej. Pa še mleko je dodano not tako da zmešam samo z vodo.
Aha, no saj jaz imam tud tistega od DM, no ni rižolino, ampak piše, da je zdrobova kašica brez glutena.
Jo prav veselo malica.
Sem pa danes srečala eno mamico, ki ima en mesec starejšo hčerko pa sploh ne je več mleka, samo še GH in to vse.Pa še nič posebej ne kuha, ji je tako rekla P,pa ima isto kot jaz. Meni pa da nič pred 6. mesecem.user posted image Je pa res, da njena ni marala mleka.

Neposredna povezava do sporočila: 2062
23.4.2008 17:25:59   
15.7.
pozdravljene punce, pišem v imenu žene, ki so jo danes peljali v klinični pod nujno, saj ima pogoste padce sladkorja v krvi in ima oblike hipeglikemij, ... Kar na lepem se začne tresti in dostikrat jo zmanjka (pade skupej). In bojo probali ugotoviti zakaj pride do tega. Rekla je naj vam povem, da boste za seznam morale počakati. Drugače ga je intenzivno izdelovala, samo jaz mislim, da če ga do sedaj niste imele, boste tudi par dni ali koker že pač počakale.

Drugače smo bili še pred tem na cepljenju in vam morem povedat (je naročila), da je mali Klemen težek ŽE 8000g in velik 65 cm. Zobkov še ni, vsaj kaže še ne. Drugače so mu pa tudi laski začeli odpadati, vendar ima že spodnje kar velike.
Glede GH pa mu mi dajamo že od 18. jabolko in banano zmiksano + plazma piškote. Ji je kolegica dala seznam iz zdr. doma Kočevje in piše, da to lahko je. Vam bo poslala, če kera rabi, ko pač pride domov in se bo počutila bolje. Pa nj ji na ZS piše.

user posted image

< Sporočilo je popravil 15.7. -- 23.4.2008 17:26:28 >

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
23.4.2008 18:17:57   
baby27
15,7 -drzim pesti, da bos cimprej ok in da bos doma s svojim sonckomuser posted image user posted image user posted image .

Mi mamo jutr 2,cepljenje pa nasa pikica ful kiha in ma cist zabasan nosek, tko da s cepljenjem verjetno ne bo nicuser posted image .

Probala sem ji dat rizolino in je vn pluvala ji ni bil vsec, ji je pa zato banana toliko boljuser posted image .
Mene ful hrbet boli mam cist trde misice, me moj masira pa nc ne pomaga. Zgleda se bo treba se mal gibatuser posted image .

Lep preostanek dneva

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
23.4.2008 20:22:27   
loncica
15.7.: pozdravi ženo in upam, da se kmalu vrne domov.

Mi smo imeli danes cepljenje in drugo dozo rotarixa. kakšne reakcije ni, le malce bolj zaspan je bil. Ampak niti ne vem, če je blo to od cepljenja. Novi podatki: Timotej Ian tehta 7550g in je dolg 65,5cm. V mesecu in 10 dni se je zredil za 700g, kar ni nekam veliko, ampak sem čist zadovoljna.

Zdajle sem dala malega spat, mož je bolan in spi v dnevni jaz grem pa mal pred tv.

Vrtnica79, saj jaz bi tud ful dala un rižolino, ki je z mlekom narejen, ampak smo potencialni alergiki na KML, zato bom morala rižkota z mojim mlekom mešat.

Lahko noč

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
23.4.2008 20:34:01   
hokejistka
15,7 -drzim pesti, da bos cimprej ok in da bos doma s svojim sonckom .

Se podpišem!

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
23.4.2008 20:34:19   
želva
Joj, 15.7. upam , da bo žena čimprej pozdravila, da bo kmalu ob svojem čupavcu.user posted image
Mi pa še kar sitnarimo, noče spat.Smo bili v LJ. in se je zgleda v avtu fino naspala, zdej pa protestira.
vsem mirno in dolgo noč.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
23.4.2008 20:41:36   
nian
15.7 jaz ti tudi želim čim hitrejše okrevanje user posted image user posted image user posted image

drugače pa pri nas vse po starem. tamala je dobrovoljček in nosek je 99% dober user posted image

koliko naj bi mulčki naše starosti pridobivali na teži na mesec?

čaw

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
23.4.2008 21:01:13   
ElaM
15.7, hitro se pozdravi.user posted image
Lončica, Želva, kje se potem dobimo?
Nian, naj bi se redili minimalno 500g/mesec. No, Manca je pridobila 400g in imava čez 14 dni kontrolo teže. Zdaj ji dajem rižek. Bo že bolj suhica. Kupila sem ji riževo kašo od Milupe, ki se lahko daje od 4. meseca naprej, meša se  z mlekom.

Naša mala je taka vrtavka, da jo včasih kar gledam, obrat levo, pa obrat desno,.. Ni čudno, da je drobna, vse sproti pokuri.

Lepo noč.user posted image

:)

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
23.4.2008 21:06:43   
mucka25
15.7 Želim ti čim hitrejše okrevanje in da boste spet skupaj.

Mi smo se danes prvič cepli, ni nič jokal, tako da je prav priden fantek pa drugač tko al tko nikol ne joka, če je pri zdravniku. Je vedno pravi smeško.

Jutri pa poskusim s tisto riževo kašico. Lep večer in prespano noč, grem mal likat je spet cela gora.

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
23.4.2008 21:28:21   
želva
Joj, vaši se že ful prevračajo, naši se pa ne da.Je najbolj zadovoljna, če je v naročju in lahko bicikl goni.
Evo, grem zdej gledat kakšno kašico sem kupila v Mullerju in vidim, da vsebuje glutenuser posted image .Pa piše, da je od 4. meseca naprej in pol tam sploh nisem več naprej gledala, zdaj pa ne vem ali ji bi dala ali ne.pri nas ni nobenih alergij na karkoli, tako da mogoče čist malo pa bomo vidli

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
23.4.2008 22:31:50   
Magi*
čer!

najprej pošiljam eno goro user posted image  15.7. upam, da se čim prej pozdravi in vrne k svojemu Klemenu in seveda pridnemu možeku.

ostale vidim, da ste bolj ali manj dobro. user posted image

moja dva mulca sta dobro. Zaki je standardno nagajiva, Taras je pravi lepotec. se mi zdi, da sploh ni več tak debelinko, se je nekako potegnil. dolg pa je, ja. pa taka junaška prsa ima. in obrača se kot propeler. hop na trebuh, pa nazaj na hrbet, pa potem se malo zagozdi in se jezi kot tavelik. na trebuhu je pričel še rito dvigovat in potem tako prisrčno na nos pade. in se spet jezi. to je za mene nekaj novega, ker Zarja je bila do nekje 7 meseca bolj ali manj pri miru. kamor si jo dal, tam je ležala. no, tam se je repenčila. tale pa se samo muva, klepeta in se smeji. danes zvečer sem mu prvič dala malo riževe kašice (od Milupe) in je na moje presenečenje odpiral ustka kot kak ptiček. bomo videli, če bo danes kaj bolje spal.

lepo se imejte, grem pod tuš in v mižale.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
24.4.2008 7:01:36   
baby27
Jutro!

Mi smo pa cist prehlajeniuser posted image .Mia je ponoci lepo spala,zjutraj se je pa zbudila s tako zabasanim noskom, da je komaj dihala.Ji fiziolosko not zlivam,ampak se mi zdi da ji nic ne pomaga.S pumpico ji pa tud skor nc vn ne spravim.Pa se ucke ma cist rdece.Ne vem kaj naj naredim,a naj jo peljem v ambulanto al kar v posvetovalnico,pa cakam da me domov posljejo, ker ocitno s cepljenjem ne bo nic?user posted image .Vrocine pa nima

Jst sm pa seuser posted image dobila in sem kot cunja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
24.4.2008 7:27:34   
ElaM
Dobro jutro,
baby27, jaz bi k zdravniku poklicala, pa boš videla kaj ti bodo rekli. Upam, da se čimprej pozdravite.
Meni je doktorca rekla, ko je Manca imela malo rdeče očke, a jih naj spiram s kamelicami, če ne bo ok, pa naj pridem po kapljice. Naredila nisem ne enega ne drugega, oči so se ji zrihtale same od sebe.
Tinki se je zbuila, šibam,...

:)

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
24.4.2008 8:48:00   
loncica
Čav!

Tole kopiram iz RR koledarja:  V petem mesecu pridobi dojenček na teži približno 140 gramov na teden (dnevno 20 gramov), v dolžino pa zrase približno 2 cm. Pri petih mesecih večina podvoji svojo težo.

ElaM, Želva: jaz predlagam, da se dobimo pri Bahaču na vrtu. Jaz bom imela Timoteja verjetno s sabo.

Magi: a si naredila kašico s svojim mlekom? A je spal čez noč?

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?