|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
24.4.2008 9:03:23   
poka1
Dober dan!

baby 27 jaz bi tudi P poklicala.Pa naj P pove kako in kaj.

Dane se že celo jutro kregam z našo mačko..od kar imamo Ažbeta bi se najraje stiskala k meni.In čim imam malega v rokah..opa..eko njo, ki hoče da jo božam. Ko pa sva bila sama z user posted image  pa je ni bilo zraven mene..niti taknit je nisem smela takoj je začela pihat name.Ma kdo jo razumeuser posted image user posted image

Mi smo začeli spat ponoči z enim samim hranjenjem..ma kako sem srečnauser posted image user posted image user posted image  Mislim pa, da tudi bi spali lahko brez hranjenja samo kaj ko mojega user posted image  okoli 4.30 začne zvijat..se napanja in ne more se sprdet..pol pa začne jokat ga dam na zizilend in se malo umiri in spi naprej...pa se nonstop med spanjem napenja in jaz seveda ne spimuser posted image user posted image  Sej bo kmalu konet tega???!!!user posted image

Ažbe se je začel na bok dajat..samo še čakamo da  se na trebuh skotali..enkrat mu je skoraj uspelo..je bila cela druzina okoli njega, moj dragi je snemal..ma bogi moj otrok..kaj si je moral mislit.user posted image user posted image user posted image  

Zdej pa letim,ker se je mali zbudu in hoče mamico

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
24.4.2008 9:27:15   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Čav!

Tole kopiram iz RR koledarja:  V petem mesecu pridobi dojenček na teži približno 140 gramov na teden (dnevno 20 gramov), v dolžino pa zrase približno 2 cm. Pri petih mesecih večina podvoji svojo težo.

ElaM, Želva: jaz predlagam, da se dobimo pri Bahaču na vrtu. Jaz bom imela Timoteja verjetno s sabo.

Magi: a si naredila kašico s svojim mlekom? A je spal čez noč?

Lp

Ja, sem za. Itak ima Tinč tam frizerja, tako da mi še parkinga ne bo treba iskat.user posted image

Manca je podvojila porodno težo pri 4m, pa je še prelahka. Brez veze.

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
24.4.2008 9:41:17   
želva
lončica, ElaM, potem velja.Kaj ta Bahač je kafič, kako ga najdem?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
24.4.2008 9:45:42   
loncica
Želva: ko prideš iz Logatca v Žiri greš skoz po prednostni in boš na levi zagledala tovarno Alpina, potem trafiko Kocka, potem pa kafič Bahač. Ima ogoromen vrt, pred vrtom so parkingi.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
24.4.2008 10:27:06   
Magi*

Magi: a si naredila kašico s svojim mlekom? A je spal čez noč?

loncica, naredila sem mu riževo kašico Milupa, ki že vsebuje adaptirano nadaljevalno mleko (al nekaj takega) in se zmeša samo z vodo. spal je spet lepo do pol šestih. potem sem ga podojila in je naprej zakomiral.

Manca je podvojila porodno težo pri 4m, pa je še prelahka. Brez veze.

Taras bo po mojem komajda podvojil porodno težo pri 5. mesecih, pa je težkokategornik. res brez veze, se strinjam.

danes sva že bila na banki. ob 12. greva še k notarju. jutri spet na banko, pa en sestanek imam v službi, bi blo kul, če grem. sam se mi verjetno ne bo dal zarad vsega tega laufanja. popoldne telovadbo. danes grem sama, imam varstvo za oba.

sem pa fasala neko vnetje tam spodaj - verjetno zaradi stresa okol hiše in teh reči in kličem danes G, pa mi reče sestra, da ni variante, da me vzamejo, ker imajo te dni vse polno. sem čist en majčken znorela, ker pri vnetju te MORAJO vzeti in te MORA zdravnik pregledati, pol mi pa reče naj pokličem ob pol enih, da bom govorila z G direktno in mi bo mogoče samo kaj predpisal. brez pregleda. ja, ja, saj sem si sama kriva. že zdavnaj bi ga bila morala zamenjat. pa sem prelena in presmotana.

no, šibam dalje.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
24.4.2008 11:11:24   
PUHICA 26
dan, po dolgem času, v torek sva bili cepljeni, potem pa so prišle posledice celo noč nismo spali podenevi pa še majn, tako sem bila utrujena kot da di ponovno rodila še bolj. Ampak sedj je pa spet na starih tirih.
ZA statistiko. Lea 2.12.2007, 3500, 51cm. 4.5meseca 7330 in 65cm. Kolki pa so sedaj vrehu je prov luškana ko ji lahko kavbojke oblečem.
Eno vprašanje a vali piškotki pijejo kaj čaj.? Nam je rekla zdravnica da bi ga sedaj lahko malo pila pa ji ne gre.
LP se pišemo in beremo. 

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
24.4.2008 13:13:11   
mucka25
Dober dan. Danes mi ni skor nič spal ponoči pa do zdaj je bil tud ves tečen, morde zarad cepljenja včeraj. No sam, da je zdaj spet dobrovoljček.

Ma moj čajček  pije že od začetka, najprej se je moral mal navadit na okus, pol ga je pa kar žlampal (sam mora bit vedno isti čaj in to ne iz filter vrečke).

LP

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
24.4.2008 17:07:04   
želva
Se vid, da smo same pridne mamice.Bolj mal čvekamo, smo pa zato več zunaj na sončku z našimi sončki.
jaz kuham golaž za jutri, ker grem na kavico dopoldneuser posted image Pa ne bo časa za kuhanjePa čaka me še en kup cunj za pospravit, te pridejo pa zvečer na vrsto.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
24.4.2008 18:02:04   
t*e*j*k*a
OLA!

15.7. upam, da bo čimprej bolje!!

Magi* joj ti maš pa res smolo, pa čimprej zamenjaj G!

No še neki glede GH, zadnč je bla patronažna pri nas in mi je dala kao mal navodil kako začeti. No in je rekla da pred 6 mesecem NIČ (ampak mi bomo vseeno mal prej začeli), pa naj najprej naredim neki iz zelenjave, in šele potem sadje. Kr baje če jih daš sadje pred zelenjavo potem zelenjave nimajo radi, kr je valda sadje boljše.  Pa do 8meseca ne sme jest glutena.

Vrtnica79 sej jaz tud nebi mela psa v bloku! Mi mamo hišo in rabimo neki da nam jo pazi!! Je pa ful "poreden" dans je omi copat skril, pa vse rože ji poje,... user posted image Tko da se imamo čemu smejat!!user posted image
A vi boste pa že 5m stari? UF kk hitro res mine. Mi bomo tud drug tedn 4m.user posted image

Glede teže, mi smo jo tud podvojili pri 3,5 mesecih.

Uživajte

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
24.4.2008 22:49:32   
lorch
Helo!
Opažam, da ste nekateri že podvojili težo pri štirih mesecih ali še prej. No, mi bomo 2.5. imeli 5 mesecev staro Tjašo,ki še ni podvojila svoje teže, ampak jo bo pa verjetno v slabih desetih dneh glede na to kaliko se je zredila v enem tednu.
Jaz ji že dodajam nekaj malega zelanjave, korenčkov sok in pa riževo kašico primerno za otroke od 4. meseca starosti. (Nestle, Alette; vsebuje nadaljevalno mleko in se meša z vodo, pa ne vsebuje glutena). Odkar sem ji začela dodajat se je njeno razpoloženje izboljšalo in čeprav so to zelo majhne količine, je razlika zelo očitna. Pa pod majhne količine mislim toliko, da se navaja na okus, ne dovolj da bi s tem nadomestila obrok, le dovolj da je boljše volje.

Drugače pa sva ogromno zunaj, zato tudi ne utegnem toliko sodelovati na forumu kot sem v nosečnosti, ko sem cele dneve dežurala tu gor, ampak še vedno vas berem le malo bolj neredno.

< Sporočilo je popravil lorch -- 24.4.2008 23:04:35 >

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
25.4.2008 7:01:37   
baby27
jutro

mi smo vceraj klicali P in je rekla,da se pridemo pokazat.Cepljena ni bla,je pa prehlajenauser posted image .Se vedno ma zabasan nosek,ampak zdaj vsaj kej vn dobimo.
Glede teze je pa tko,nasa jo je ze pri 3.mescih podvojila.Je taprava mala bajsikauser posted image .

Lep dan

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
25.4.2008 7:52:45   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: želva

lončica, ElaM, potem velja.Kaj ta Bahač je kafič, kako ga najdem?

hej punce če se dobite dopoldne, a lahko še jaz pridem? mi ni tolk daleč, pa danes je res lep dan. Škoda da nisem zasledila vašega dogovora prej.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
25.4.2008 8:04:21   
ElaM
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, dej prid.user posted image
OBb 11-ih, lahko pa prideš že kaj prej, midve s Tinkaro bova že zihr prej frej.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
25.4.2008 8:10:24   
loncica
Danvari super. Ti kar prid. Sorry, ker ti nismo prej rekle, ampak nisem vedela, da si blizu doma. Ful bom vesela, če nas bo več.

Upam, da se vidimo

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
25.4.2008 8:15:43   
ElaM
Lončica, a je šansa, da prideš kaj prej, če bova s tamalo hitro opravili?

< Sporočilo je popravil ElaM -- 25.4.2008 8:16:11 >

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
25.4.2008 8:23:12   
loncica
ElaM: itak. Sporoči mi ko bosta frej.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
25.4.2008 8:26:53   
ElaM
Te pokličem. Se vidmo.user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
25.4.2008 8:43:35   
Foxina

IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Foxina, kje ste pa dobili klopa? Jaz sem mislila, da jih še ni.

ne boš verjela..pred hišo!!! in to je mel včeri že ta druzga user posted image

< Sporočilo je popravil Foxina -- 25.4.2008 8:44:05 >

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
25.4.2008 11:27:57   
nian
oj

teža: zato sprašujem, ker tamala ful smešno pridobiva. smo že podvojili pri 4 mesecih. mesec nazaj je imela 6720, potem pred 14 dnevi 7600, sedaj ima pa ISTO. pa zmeraj boj suha se mi zdi. za jest ima dovolj, mi ostaja mleko. bila je nekaj bolna, samo se mi je zdelo, da vseeno je. dobre volje je tudi. sedaj pa res ne vem user posted image

foxina: kaj pa če bi dekico, na kateri ga maš malo z repelentom našpricala. ker se res ni za hecat s klopi.

sedaj se pa moja lubica oglaša

se selimo za en teden k babici in dedku. gresta na morje mi pa kužka pazimo. tako da se bom oglašala s 'počitnic' iz šenčurja

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
25.4.2008 13:03:38   
Vrtnica79
Ojla

no, končno mi je uspelo prilesti do računalnika. Pa da vam na hitro povem, dokler se micena ne zbudi.

Danes smo bili pri zdravniku, ker sem že včeraj opazila da ji teče iz noseka, očk, kiha in kašlja. Pa še vročino je imela. Dobili smo antibiotik in kapljice za očke. Baje ima infekt. Saj sploh ne vem pravzaprav kaj je to? Pa še upala nisem preveč spraševat zdravnika, ker je bil nadomestni ( naša P je imela sistematske).

Tako da zdaj nebomo morale nič ven. Upam da se do praznikov pozdravimo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
25.4.2008 13:11:03   
želva
Takole, da poročam, kako smo se imele na user posted image
V živo je biolj prijetno kot preko računalnikauser posted image .Timotej je bil tako priden, pa se je lončica bala, kako bo.Kot sem rekla, ga je Manca šarmiralauser posted image .Tinkara je pa tako pridno malo bitje, se je po mamici vrglauser posted image Ajda pa je ves čas predremuckala v vozeku. Zdaj pa res komaj čakam, da se dobimo vse decembrke

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
25.4.2008 13:28:17   
Mat3ja22
LP

je še katera opazila da se Lana nič ne javi. tudi na mami je zatišje!! le kaj se dogaja?

15.7 - upam da se čimprej pozdraviš

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

loncica, naredila sem mu riževo kašico Milupa, ki že vsebuje adaptirano nadaljevalno mleko (al nekaj takega) in se zmeša samo z vodo. spal je spet lepo do pol šestih. potem sem ga podojila in je naprej zakomiral.

jaz sem mu do sedaj delala Novalac-ovo, bom probala še z Milupino ker jo mam glih doma, pa bom vidla, če mi bo Nick kaj dalj spal. ker sedaj se mi je začel zbujati po 3x do 4x na noč

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
25.4.2008 14:09:35   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Takole, da poročam, kako smo se imele na user posted image
V živo je biolj prijetno kot preko računalnikauser posted image .Timotej je bil tako priden, pa se je lončica bala, kako bo.Kot sem rekla, ga je Manca šarmiralauser posted image .Tinkara je pa tako pridno malo bitje, se je po mamici vrglauser posted image Ajda pa je ves čas predremuckala v vozeku. Zdaj pa res komaj čakam, da se dobimo vse decembrke

Želva, najprej hvala za kavo, ki si jo nam častila. Škoda, da simorala tako hitro oditi, smo še kakšno urico čvekale.
Je bilo pa fajn spoznat fajn mamice in pridne otroke.
Sva pa z Želvo ugotovili, da sta si Manci podobni.user posted image  
Hvala še enkrat in upam, da se čimprej spet kaj vidimo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
25.4.2008 14:51:28   
želva
ElaM, veš sem še bolj tako po Manci naravnana, pa se bojim, da bi mi začela preveč sitkat, pol pa rajši prej kidnemuser posted image Je bilo pa vseeno fino.najine Mance so si pa res podobne, mo

raš ti enkrat še svojo pripel<j<at, bova mal zamenjaleuser posted image tole je pa Manca pomagala stipkatuser posted image
Vrtnica 79, res je smotano, ko tako majhni zbolijo, vse user posted image sveta, da bo čimprej dobro.
Ja, lana38, se res že dolgo ni oglasila.Pa Andrejo2000 že pogrešam, ji pošiljam en user posted image .
Midve sva še malo ven skočile, zdaj se je pa dež ulil, pa mrzlo je ratalo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
25.4.2008 20:10:42   
želva
No, kva je zdej?!
Skoz čekiram, če je kej novga pa nič.Hitr se pofočkat!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?