Raho
|
No, pa še jaz malo... Mi smo sicer OK. Končno smo že skoraj vsi zdravi, edino iraja Živa še težave z zabasanim noskom, ampak je pa že milijonkrat boljše kot je bilo. V glavnem - pomembno je, da so naša deca spet zdrava , midva z mojim pa si privoščiva vsaj malo nočnega spanca (ja, tudi to je bil luksuz zadnja dva tedna). Mi bi morali jutri na cepljenje, vendar sem ga prestavila - želim, da je Živa 100% zdrava. Je pa bila prejšnjič pri P. - zaradi prehlada in so ji namerili 62 cm in 6500 gramov. KOnčno se je začela malo bolj rediti. hokejistka - naša Živa tudi še vedno tako poliva. Ko se zadeva malce umiri in je dva dni že tako OK, da mislim, da bo sedaj res vse fajn, potem mi ponovno v loku bruhne. Sem pa ugotovila, da je vse odvisno od tega koliko poje. Če je preveč - ampak res preveč - potem 100% bruhne. Če je ravno prav (nekje okoli 70 ml - sem merila s flaško), potem pa samo malce bolj pošteno podre kupček. Daj, napiši mi, kakšno velikost in kaj bi rada imela, ker smo sedaj toliko OK, da lahko gremo v šoping. Pa na ZS mi pošlji. Če bi še katera hotela bodije ali pidžamice (enaka kakovost kot mothercare, tudi kroji), naj mi piše na ZS. Definitivno je vsaj za 30% ceneje. nian - upam, da ste se pozdravili. vse, ki grešite - da vas potolažim - tudi jaz tu in tam . Vsem, ki ste na novo prišle, želim dobrodošlico. Upam,d a se boste imele fajn. Glede GH - še ne uvajamo, čeprav bom po dopoljnenem 5. mesecu malce poskusila - zaradi okusa (redno pa bom začela dodajati pri 6. mesecih). Pri Črtomiru bi bila morala prej začeti, ker smo na začetku imeli velike težave. Grem sedaj. Me delo kliče joj, eno vprašanje - a se vaši tudi tako potijo? Naša se nenormalno. Pa jo imam tako malo oblečeno. V vozičku ji 2 dni dajem samot rakec, ker ima drugače celo glavo in celo kapico mokro
|