|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
21.4.2008 23:20:13   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Jaz sem pa popoldne gledala en film na TV, Gabriel je bil pa zraven na kavcu, se je lepo zamotil s svojimi igrackami, potem je za 1/2 urce zadremuckal in potem nadaljeval z igranjem. Je bil cisto tiho in me ni nic motil pri filmu user posted image Res priden tale nas fant! user posted image

Ooooo, ti si pa res lahko privoščiš! Jaz pa o tem lahko le sanjam. Pri nas jo more vedno kdo vsaj malo ogovarjat, drugače se počuti zapostavljenauser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
22.4.2008 7:55:47   
Magi*
Ayo, tebi (in ostalim s premalo kilami user posted image  ) sem fouš do neba. jaz jih imam natanko toliko, kot sem jih imela  mesec po porodu. se je ustavilo in nikamor ne gre. kje je še mojih 55kg.  user posted image  pa dobro, kile bi še preživela, ampak vse tegobe tam doli in moje nesrečne razmaknjene mišice me pa v obup spravljajo. sem na prejšnji telovadbi s stola šla na redno aerobiko (torej, poskusila sem, da ne bi več zraven sedela) in je spet vse skup dol padlo (spet čutim bulo v vagini user posted image ), trebuh pa šel narazen. user posted image

hokejistka, zdaj bi se polivanje počasi moralo umirjati. je pa vsako dete drugačno in zgleda boste imeli tako vse do goste hrane.

dodajanje: se strinjam, da je morda bolje zvečer uvesti kako riževo kašico pred dojenjem kot pa sedaj dodajati formulo. tudi sama razmišljam o tem, ker se je Taras pričel zbujati nazaj na 3 ure. na GH bom pa še počakala. se mi ne mudi.

Taras se je začel obračati s hrbta na trebuh. sedaj mu je to tako všeč, da se tudi v psotelji obrača, potem pa cvili, ker mu ne rata nazaj na hrbet prit. user posted image

no, šibam, se je zbudil. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
22.4.2008 8:02:39   
baby27
jutro

No, smo probali z adaptiranim mlekom, pa ni hotlauser posted image .Ji okus ni bil vsec,ker se ji je ful gravzaluser posted image .Bomo danes probal z rizevo kasico.

Glede teze je pa tko, mam 62kg, se 5 dol da pridem na tezo pred user posted image .Men gre to bolj pocasi doluser posted image

V cetrtek mamo 2.cepljenje in tehtanje, me ful zanima kok je tezka, ker mi jo je tezko nosit(pa rada se nosi), prejsnji mesec je mela 6900g.user posted image

Lep dan vam zelim, pa ceprav je dezeven

Se nekaj vam moram zaupat.Pred user posted image sem kadila, potem pa nic vec.No, vceraj sm mela krizo in sem prizgala, pa ceprav dojimuser posted image , mam zdej ful slabo vestuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
22.4.2008 8:06:55   
mucka25
Pozdravljene decemberke. V teh petih mesecih ste bile res pridne in si našle čas za čvek, jaz si ga bom pa poskusila od sedaj naprej malo vzeti. Bo se moral moj mali Maks tud mal potrpet naučit, da mamica malo na računalnik skoči. Zdaj pa moram it, ker je polna plenička. Uživajte v svojih  sončkih. pa pa

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
22.4.2008 8:18:18   
Foxina
eh, te kile...jst sem že na unih preuser posted image ...pa kaj mi to pomaga...to sploh ni ista postava! niti približno...ful enga špeha po rokah, hrbtu...trebuh je živa katastrofa...v oprijetih majčkah prav nagravžno zgledauser posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
22.4.2008 8:24:51   
Vrtnica79
user posted image

user posted image

Jutro, sem mislila da bom prva, pa ste me prehiteleuser posted image user posted image user posted image .
Ponujam vam zajterk in kavico. Pri nas je zaenkrat sončno- upam da nas spet dež ne preseneti.

Magi-user posted image user posted image user posted image  da se ti stanje čimprej porihta. Saj bo, le malo več časa verjetno rabi tvoje telo.

Baby27- ja, tudi jaz grešimuser posted image . Sem celo nosečnost bila vzdržna, mi ni niti pasalo. Zdaj pa se že lep čas spet predajam tem užitkom..........  No, v bistvu je pri meni tako- čez dan sploh ne kadim, niti ob kavici. Zvečer pride moj čas, ko se vse umiri in je dneva počasi konec.

Mucka25- dobrodošlauser posted image .

Joj, še 6 dni in bo naša punca že stara 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
22.4.2008 8:41:54   
Foxina
punce, eno vprašanje: je kteri od vaših user posted image imel letos klopa? mi smo ga dobli v nedeljo in zdej cepljenje odpade, ker ga moramo kao 1 mesec opazovat....

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
22.4.2008 8:56:32   
loncica
Čav!

Danes je bila pa težka noč. Mali se je skoz nekaj zbujal malce podojil, spal naprej... Zdaj pa spi seveda.user posted image

ElaM, Želva: kaj pravita za petek? Vreme bo.

Foxina, kje ste pa dobili klopa? Jaz sem mislila, da jih še ni.

Jaz tudi razmišljam, da bi mu zvečer dala malce riževe kašice z mojim mlekom, ampak ob misli na črpalko me kar zmrazi.user posted image

Kg: ima še 1kg plusa. Ampak daleč od vaših kg, ki se vrtijo okrog 50.

Lp

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
22.4.2008 9:50:51   
želva
Lončica, men je petek ok.Vreme bo, v vsakem primeruuser posted image .
Zdaj moram pa Manco pohvalit,sam ne preveč, da se mi ne maščuje.Že tri dni spimo brez nočnega obrokauser posted image .Zdaj je samo še 4 krat na dan.Pa ji nič ne manjka, saj se je punca zredila za 1 kg.
pri nas je spet deževno in turobno.Sem šla kar kruh pečt od dolgčasa.
Magi, ko takole berem, kaj vse se ti dogaja tam spodaj, me kar malo zmrazi.Upam, da bo čimprej čimboljeuser posted image .
Aja, glede Gh, še kakšen mesec ali več sigurno ne mislim obroka nadomeščat.Se midve bolj afnava, kot kaj druzga. Prejle sva jedle neko zdrobovo kašico in ona bi vse pojedla, sam mami ne pusti, rajši mami do konca poje.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
22.4.2008 10:09:25   
hokejistka
vrtnica hvala za kavo. Je zjutraj sicer ne pijem, bo pa za popoldan dobra!

foxina kje ste pa klopa staknili user posted image To pa je smola. Jaz imam tudi špeha na trebuhu za izvoz.

kile jaz se pa več ne tehtam user posted image Imam blazen apetit in sem prepričana da sem še vedno na +4kg ali pa sem celo pridelala kakšnega več.

želva
čestitke za prespane noči. Mi zaenkrat o tem le še sanjamo. Je pa začela podaljševat in se sedaj ne zbuja večo koli 4-ih , ampak okoli pol šestih. Pa za 1 kg ste se zredili, mi smo pa komaj slabih 500 g našopali.

magi uf, to je pa zoprno. Poznam še eno punco, ki je imela podobne težave. No, jih ima še sedaj, ker ni pridno telovadila. ji urin uhaja, pa vse ji dol tišči. user posted image Ti kar vztrajaj in res pridno telovadi, pa se bo počasi poštimalo. Saj bo user posted image

Danes peljem pa avto končno preobut, pa še na en preventivni pregled. In ker nimam varstva za tamalo, gre seveda z menoj. ne me vprašat, kako se bomo spravili v avto. Gume, lupinica in en ogromni voziček. Vse to v majhen avto user posted image Pa še na sprednjem sedežu je ne smem imet, ker nimam airbaga za izklopit user posted image . To bo misija nemogoče.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
22.4.2008 10:12:17   
ElaM
Dobro jutro,
punci sta zaspali, Tinkara je tečna za pop..., jo daje vreme. Rada bi šla ven na gugalnico in tobogan, tako žalostno gleda skozi okno in govori, da zunaj lula.user posted image
Ja, lahko se dobimo v petek, v četrtek jaz ne morem, petek je pa dan za metek. Pa, če sta za, a se dobimo tudi, če bo dež? user posted image
Magi*, ma boga si. A to ti mehur pritiska, al kaj?
Hokejistka, a ima mogoče Julija refluks? A je kaj rekla P?
Manca je včerej dobila rižko in je spala celo noč, kot koma. Malo sem razmišljala, da je bila mogoče res lačna. user posted image
Še okrog kil, zdaj sem na 54, kar pomeni da imam še 2 kili več, kot sem imela pred Manco in 5 kil več, kot sem imela pred Tinkaro. Hlače že kar oblečem, imam pa še gmote špeha okrog trebuha, samo gledanje ne pomaga, verjetno bo treba tudi kaj narediti v tej smeri, da ga bom izgubila.user posted image
Grem še kaj naredit, čeprav je delavna vnema na psu.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 22.4.2008 10:14:09 >

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
22.4.2008 10:48:29   
želva
Pol velja za petek? Kakšna pa ura?Men pred 10 ne paše, tam okol 11 bi bilo super.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
22.4.2008 11:55:44   
mucka25
No moj mali pančka. Se mi sploh ni hotu nehat dojit, sem prav srečna, ker sva imela že en teden probleme s tem, ni in ni hotu pri meni jest, tako  da sem mislila, da bom kar nehala z dojenjem in prešla na flaško. Mi zarad tega tud mal  mleka primanjkuje. Ima katera recept, kako naj pospešim tvorbo mleka?

Ko berem vaš pogovor okrog kilogramov se mi karuser posted image , ko pomislim na moj strijast in povešen trebuh. No kil pa nimam več kot pred nosečnostjo, ker sem prve tri mesece skoz bruhala in sem izgubila kar deset kil, pol sem pa preostalo nosečnost komaj kaj gor dobila, po porodu pa vse izgubila. Samo koža je ostala.

Pa hrano tudi že dodajate, jaz mojemu pikcu skuham korenček in jabolko in pol sploh ne zna nehat. Na žlico je nor že od samega začetka, ker je tako dobival kaplice za krče.

Lep dan še naprej.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
22.4.2008 12:23:14   
Raho
No, pa še jaz malo...

Mi smo sicer OK. Končno smo že skoraj vsi zdravi, edino iraja Živa še težave z zabasanim noskom, ampak je pa že milijonkrat boljše kot je bilo. V glavnem - pomembno je, da so naša deca spet zdravauser posted image , midva z mojim pa si privoščiva vsaj malo nočnega spanca (ja, tudi to je bil luksuz zadnja dva tedna).

Mi bi morali jutri na cepljenje, vendar sem ga prestavila - želim, da je Živa 100% zdrava. Je pa bila prejšnjič pri P.  - zaradi prehlada in so ji namerili 62 cm in 6500 gramov. KOnčno se je začela malo bolj rediti.

hokejistka - naša Živa tudi še vedno tako poliva. Ko se zadeva malce umiri in je dva dni že tako OK, da mislim, da bo sedaj res vse fajn, potem mi ponovno v loku bruhne. Sem pa ugotovila, da je vse odvisno od tega koliko poje. Če je preveč - ampak res preveč - potem 100% bruhne. Če je ravno prav (nekje okoli 70 ml - sem merila s flaško), potem pa samo malce bolj pošteno podre kupček. Daj, napiši mi, kakšno velikost in kaj bi rada imela, ker smo sedaj toliko OK, da lahko gremo v šoping. Pa na ZS mi pošlji.

Če bi še katera hotela bodije ali pidžamice (enaka kakovost kot mothercare, tudi kroji), naj mi piše na ZS. Definitivno je vsaj za 30% ceneje.

nian - upam, da ste se pozdravili.

vse, ki grešite - da vas potolažim - tudi jaz tu in tamuser posted image .

Vsem, ki ste na novo prišle, želim dobrodošlico. Upam,d a se boste imele fajn.

Glede GH - še ne uvajamo, čeprav bom po dopoljnenem 5. mesecu malce poskusila - zaradi okusa (redno pa bom začela dodajati pri 6. mesecih). Pri Črtomiru bi bila morala prej začeti, ker smo na začetku imeli velike težave.

Grem sedaj. Me delo kličeuser posted image

joj, eno vprašanje - a se vaši user posted image  tudi tako potijo? Naša se nenormalno. Pa jo imam tako malo oblečeno. V vozičku ji 2 dni dajem samot rakec, ker ima drugače celo glavo in celo kapico mokro

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
22.4.2008 13:18:26   
loncica
Želva men je ok ob 11h, počakajva, da še ElaM potrdi.

Raho, Timotej Iana sem dobila prepotenega pod pazduhami. Kapice še ni imel mokre. Mi pa skor zmeraj zakuha v Maxi Cosiju, pa ga  zaradi tega ponavadi dam samo v body in žabce za v avto, pa je ta sedež očitno tolk vroč.

ElaM, jaz sem kot Tinkara. Jaz tud ven gledam in se jezim nad vremenom. T.I. je tečen, ker sva že cel dan notri. Ob tem času greva drugače že na drug sprehod. Morda nam bo popoldne bolj naklonjeno. Najrajš bi dala raincover na voz in šla v dež.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
22.4.2008 13:53:43   
ElaM
Ja, meni je tudi super ob 11-ih.user posted image

Lončica k meni lahko prideta na kavo, da bosta s Tinkaro družno gledali skozi okno in se kregali nad vremenom.user posted image user posted image user posted image
Timoteja in Manco bom pa jaz animirala. No problem.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
22.4.2008 13:58:18   
loncica
ElaM, danes ti ne bi privoščila našega mulčka. Je res tečen. Imaš pomoje prepridne otroke, in bi te kap, ko bi naš razgrajač vpil po celi hišiuser posted image . Enkrat ko boš imela čas pa res pridem, gremo malce raziskovat drugi del bližine M. vrha. Naš konec poznam na pamet.

Super, da velja za petek. Jaz bom verjetno malega s sabo vzela, ElaM, a bomo imeli čast spoznat kakšno od tvojih hčerkic?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
22.4.2008 16:09:10   
želva
Super, potem veljauser posted image Kje v Žireh pa se ponavadi dobite?Ah, saj bom itak mogla eno poklicat, ker Žiri pa res ne poznam

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
22.4.2008 16:26:13   
mucka25
Ja moj se v lupinici tud vedno spoti, tako, da se mormo vedno preobleč, če kam gremo. Premal se ga pa ne upam napravt, ker v Postojni zmer tolk piha. Saj al piha al pa pada dež, to vreme je res grozno.

Kaj je katera iz Postojne al pa njene okolice, da bi se morda dobile za na sprehod?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
22.4.2008 16:30:37   
hokejistka
potenje Naša se pa nikoli ne poti. Jo lahko oblečem kot polarnega medveda pa ne bo nič švicala. Je bolj po meni. Jaz se tudi ne potim.

Ali si vaši otroci tudi kaj učke manejo, naša si jih nonstop. Je prav hecna, še med dojenjem jih neprestano menca.

Avto sem preobula, Julijo je pa dedi ta čas počuval. Se je drla kot jesihar, on je pa še na dudo pozabil user posted image . je pa danes drugače kar pridna in veliko spi.

uživajte v deževnem popoldnevu!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
22.4.2008 16:32:18   
nian
pozdravljene!

da se še jaz javim. smo že skoraj zdravi. alja je dobra, le še tu pa tam ji je treba malo zelenega iz nosa posesat user posted image  mene le še malo grlo boli, danes je user posted image  nekaj slabši ampak, kakor se vidi, da imamo vsi isto, bo tudi on jutri dober.

raho, me veseli, da ste tudi vi zdravi. user posted image  pa vsa čast, da si 14 dni zdržala nočno, jaz sem bila po dveh dneh čist paf. včeraj smo mi spet celo noč prespali.

potenje: alja je skos švic. pa res ne vem, kako naj jo napravim, ker če jo malo manj, ima pa čisto mrzle noge in roke. user posted image  sedaj ima za doma dvojne dolge rokav (no, bodi in majčko), spodaj pa plišaste hlačke. je bila že manj napravljena sedaj po prehladu pa ne vem, kdaj na stare tire. za ven pa prav tako ne vem, ker smo že od petka doma user posted image  oblačenje, je meni vprašanje user posted image  komaj čakam poletje user posted image

kile: sem še kar na +3 in kar bom do konca dojenja. ima vsaka joška kilo user posted image  drugače pa je pri meni zadeva sledeča, prej sem imela mišice, sedaj pa so mišice postale salo in je katastrofa za pogled, kile pa ne pokažejo. zadnjič sem kupovala kopalke in sem bila komad slabe volje. en sam celulit. tečt pa ne morm ker imam take donde.user posted image  sem iz košarice B na D prišla.

GH: smo alergiki in do 6 meseca ne bo nič. dodajanje zvečer: glede na to, da alja samo po mojem mleku spi od 20-7 pomoje ni potrebno.

klop: to je totalno hudič. jaz sem v nosečnosti 2 fasala in sem se tolk presekirala, da ni za povedat. tut tamalo bova dala cepit ob prvi možni priliki. mislim, da 16 mesecev. je prijateljev brat pri 3 letih klopa fasal in klopni meningitis in je oglušel. se bojim klopov kot hudič križa. foxina držim pesti da je bil nenevaren klop.

fajn bodite

pozdravčke od dveh le še malo smrkavih user posted image

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
22.4.2008 16:35:15   
nian
še o učkih: veliko si mane učke, med dojenjem se pa vleče za ušesa. res je smešna.

avto imam pa jaz tudi še zimski. sem čisto pozabila, na gume user posted image

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
23.4.2008 8:39:46   
ElaM
Dobro jutro,
e vse spite?user posted image
Danes sem bila zgodnja, e od 6-ih sem pokonci, Manca e spi, Tinkara pa e tudi dela raztur po stanovanju.user posted image
Manca si oke mane takrat, ko je zaspana, sicer pa ne.
Oblaila: v stanovanju ima samo abice in bodi, imamo 22 stopinj, za ven ji pa obleem e jopico, kapo in pokrijem z bombano deko. Se mi zdi, da je ravno prav topla.
Sem jo pa veraj prvi zveer dala e budno v njejo posteljico in je sama zaspala brez jamranja in joka. Res fajn. Tinkara vedno zaspi brez uspavanja in upam, da bomo tudi pri Manci tako uspeni.user posted image

S sabo bom pripeljala Tinkaro, ima ob 10-ih frizerja, pa bom zdruila.user posted image  Moj predlog je, da e bo toplo in lepo vreme, da se dobimo pri Bahau na vrtu, sicer na Voleriji. Loncica, kaj pravi? elva komot poklie, eprav itak ne more falit ne ene gostilne, ne druge.
ibam zdaj, lepo bodite.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 23.4.2008 8:42:10 >

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
23.4.2008 8:43:17   
ElaM
Ne delajo mi sumniki.user posted image  A mogoce katera ve, kaj sem si nastavila?user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
23.4.2008 8:48:55   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Ne delajo mi sumniki.user posted image  A mogoce katera ve, kaj sem si nastavila?user posted image

mislim, da ni problem v tebi, ker tudi pri meni ni umnikov. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?