Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 7.4.2008 12:16:02
|
|
|
|
Nenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Ženkica in Delfinčica29 kako ste kaj? Se bomo dobile na kakoi kavi???? Helimaša organizitraj kaj, saj mene nihče ne jebe. Ja Helimaša dej no komando! A bo popoldan
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 7.4.2008 15:00:42
|
|
|
|
helimaša
|
jaaaaaa.........gremo dons vn......ajde babe po četrti ko pride še Nenny...... kdo je za
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 11.4.2008 10:54:32
|
|
|
|
helimaša
|
čao! pr nas ni nč dobrih novic.....sm bla v torek na nuhalni in so ugotovil da je plod odmru......in to že v 8. tednu......tko da bomo čakal še en krog...... Maša mi je tud zakuhala......ma vnetje mehurja in pa angino......tko da je obupno...... v pondelk grem na čiščenje.....groza..... nč grem k zdravniku še vodo od Maše odnest.....joj je dons sitna da se mi bo kr zmešal..... ajde lepo se mejte papa
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 11.4.2008 16:06:02
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Živijo, punce; helimaša, ne vem, kaj ti naj napišem, zelo mi je hudo, da se je tako obrnilo, pa vseeno ti želim, da greste skupaj skozi to, optimistično za prihodnjič. Ne govorim kar v brezveze, pri meni je bilo isto pred dvema letoma, sem bila čisto povožena in predvsem razočarana, zdaj mam pa takega sončka doma ... Vem, da ti je težko. En zate in tudi tvojo bogo Mašo - revčki, kako jim je hudo, ko so bolni; Ela je pa v sredo dobila vročino, včeraj je bila čisto hin, samo spala je, nič jedla, danes pa je že boljše, hvalabogu. Pa moža je tudi (spet) zvilo, zdaj oba spita po kosilu, kakšen miiiiiiiiiiiiiiiiiiiir. Z vremenom za vikend ne kaže ravno dobro, komaj čakam, da se bo nehalo to muhasto deževno sr ! Greste kam za praznike, punce? Komaj čakam, da bo moj cel teden spet doma. lp
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 11.4.2008 16:29:51
|
|
|
|
srursa
|
Helimaša, drži se.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 11.4.2008 19:20:56
|
|
|
|
sabri
|
helimaša: karkoli ti rečem, ne bo dosti bolje, res mi je hudo, te bo potolažil naslednji pozitiven test, samo zate in pikico
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 11.4.2008 23:04:53
|
|
|
|
meta21
|
Ojla, mamice in še posebej ZmajTolovaj ! Nisem zašla samo malo sem vas prišla pogledat, ker sem na dobri poti, da se vam v drugi polovici leta pridružim (pa še pol Grosuplja zraven , glede na število trebuščkov, ki se sprehajajo naokrog). Kar pridno čvekajte, jaz se pa prej ali slej oglasim po kakšen nasvet. Nočko!
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 12.4.2008 8:43:52
|
|
|
|
Dajadada
|
Helimaša , si ne prestavljam, kako mora biti to grozno, ker verjetno dokler ne doživiš, ne moreš vedeti, kaj takrat čuti mamica, pa tudi očka. Držta se oba, naj vama maša daje moč.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 12.4.2008 18:14:59
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Čao, meta21
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 12.4.2008 19:24:09
|
|
|
|
helimaša
|
punce hvala za vse lepe besede......sej bo bolš.....se še na vsake tolk časa mal zjokam sam očitn je res mogl tko bit.......jah nč.......očitno bomo spet štartal na februarčka al pa na marčka........neki bomo že nardil......ma me pol še ta služba tok psihira da bi najrajš kr zbežala.....mi je čist mimo....... nč pupe lep preostanek vikenda.....sicer bolj klavrno.....ampak lepo družinsko..... lep pozdravček papa
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.4.2008 22:39:09
|
|
|
|
helimaša
|
čer! me sam zanima kje se vse skrivate
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.4.2008 22:44:46
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
KU-KU Jaz ta teden spet visim za računalnikom nonstop, ker so me zasuli, sem pa h sreči že bolj pri koncu, hočem frej vikend. Kako ste kaj pri vas, helimaša, upam, da že boljše? Je šlo vse dobro v ponedeljek? Kaj pa Maša, je že zdrava? Mi imamo jutri redni pregled pri P, pa smo dobile nazadnje napotnico za oddat kri - in grem danes v ZD, da bodo jutri izvidi že tam, sem srečala našo patronažno in je bila čisto presenečena, zakaj moramo dati kri, češ, a je bila mala kaj bolna. Zdaj pa ne vem A ste druge pri 9m tudi dajale kri (otročki, seveda)? No, mi bodo jutri že povedali, kaj in kako.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 22.4.2008 10:55:39
|
|
|
|
spela29
|
Živjo, mamice! Jaz sem pa še ena iz Grosuplja. Imam dva fantka, stara 4 leta in 6 mesecev. A se vam lahk pridružim?
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 22.4.2008 15:42:07
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
O, pozdravljena, spela29 A si avtohtona Grosupeljčanka ali priseljena? Se mi zdi, da bo v kratkem več priseljenih kot domačinov Če pa kar gradijo in gradijo nove bloke ...
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 22.4.2008 20:45:38
|
|
|
|
helimaša
|
ćer srursa dori nism te mela cajta nazaj poklicat.....a gremo jutr na eno kavo če bo lep vreme....jst sm na bolniški tko da če bo kera mela cajt nej zjutri napiše..... spela29 itak da te sprejmemo medse.....no pol pa kr reportiraj kdo si kaj si zakaj si......... ......ma se hecam......mal več povej o svojih sončkih...... nč pupe lepo se mejte.......grem še mal BB gledat..... Dajadada pogrešam te........kako si......je vse v redu...... ajde papa
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 22.4.2008 22:13:07
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Veste kaj pa mene zanima, je tle okol kak fajn pa ne predrag frizer, mal bo treba pod škarje.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.4.2008 12:41:55
|
|
|
|
spela29
|
Ja, pristna Grosupeljčanka nisem, ampak živim pa v Grosupljem zadnjih sedem let... Moja sončka sta pa Domen in mlajši Erazem. Kok imate pa ve stare otročke?
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.4.2008 13:55:42
|
|
|
|
Nenny
|
Dobrodošla spela29 Kar mal večkrat notr vskoči, da ne bomo vedno na 2 strani. Evo , naš Matiček je cellih 14,5 mesecev star. kako čas hiti.....se mi zdi, da je še včeraj bil dojenček, zdej pa že šiba naokol in sploh se nam ful dogaja... Pa pridruži se na kakšni zdaj ko bodo lepi dolgi dnevi.... Čao, morem še kaj v službi narest...
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.4.2008 14:06:19
|
|
|
|
helimaša
|
nenny danes .....jst bom šla hmau po Mašo......bove šle mal v šoping pol pa tebe počakamo......pokliči..... gre še kera po četrti uri.....srursa......lahko tudi spela29
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.4.2008 14:17:03
|
|
|
|
Nenny
|
Spet bo moj Matiček sam ostal Sam da je sonček in bosta s teto šla k cesti me čakat Jst pa še zdej ne vem, kako naj domov pridem
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.4.2008 14:18:47
|
|
|
|
helimaša
|
ja kaj ni tvojga.....pejt na bus.....kr zdele
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.4.2008 16:22:22
|
|
|
|
spela29
|
Punce, kje pa se ponavad dobivate na kofiju? Jest zdele zrihtam tamalčka, pa gremo ven...mogoče se pa kje srečamo.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.4.2008 16:44:42
|
|
|
|
helimaša
|
v Fletu al pa Merkator-lumpijev kotiček
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.4.2008 22:05:20
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Veste kaj pa mene zanima, je tle okol kak fajn pa ne predrag frizer, mal bo treba pod škarje. Adamičev center na vrhu je frizer....najcenejši in najboljši v Grosupljem......kr Srurso vpraš.......
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 24.4.2008 7:53:30
|
|
|
|
srursa
|
Dobro jutro. Kako kaj Helimaša? Daj organiziraj kakšno kavo, saj se nismo videle že fulllllllll dolgo časa.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?