Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 24.4.2008 10:39:47
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Živijo, kako je s pol? Midve greva čez kako urco ven, ker lih spi. Upam samo, da se ne misli vreme spet v pol ure skisat.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 24.4.2008 21:14:11
|
|
|
|
Dajadada
|
O Helimaša, lepo, da me pogrešaš. Jst tudi pogrešam kofetkanje v lumpiju in brezskrbno čvekanje o naših tamaučkih. Zdej je pa tok enih stvari, služba, pa po tamauga, pa domov, pa kuhat, pa je že večer. No, zdaj me vsaj počasi utrujenost mineva, tako da zdržim zvečer dlje kot do pol devetih pokonc . Če bi se po četrti dobile, lahko tudi midva kdaj uletiva. Samo povejte kdaj.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 25.4.2008 0:27:43
|
|
|
|
spela29
|
V Lumpijev kotiček pa tud jaz kr peljem mojega tavelzga, da si mal glavo spočijem...tamalček ga pa ponavad itak ful opazuje...in se seveda uči vse neumnosti... No, če organizirate kofetek se vam pridružim, če bom le mogla. Zdaj grem pa počas pančkat.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 25.4.2008 8:08:55
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Dobro jutro. Kako kaj Helimaša? Daj organiziraj kakšno kavo, saj se nismo videle že fulllllllll dolgo časa. sm te zadnč en dan klicala pa se mi nis oglasila......lahko se dons po četrti kej dobimo.....če bo kera za.....za Nenny vem da bo......druge se pa pofočkajte......če boš šla pa kej prej vn me pa poklič.....bom mela Mašo najbrž že hmau doma.....mam zdele še ene opravke pa sm jo mogla v varstvo odpelat..... se tipkamo.... papa
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 25.4.2008 8:48:32
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: srursa Dobro jutro. Kako kaj Helimaša? Daj organiziraj kakšno kavo, saj se nismo videle že fulllllllll dolgo časa. sm te zadnč en dan klicala pa se mi nis oglasila......lahko se dons po četrti kej dobimo.....če bo kera za.....za Nenny vem da bo......druge se pa pofočkajte......če boš šla pa kej prej vn me pa poklič.....bom mela Mašo najbrž že hmau doma.....mam zdele še ene opravke pa sm jo mogla v varstvo odpelat..... se tipkamo.... papa Super. Jaz sem milslila, da si se zmotila, ko si me klicala. Saj je pozvnonilo samo enkrat.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 25.4.2008 10:15:31
|
|
|
|
helimaša
|
a gre kera na kofe......me bove ćez ene pol urce v centru
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 25.4.2008 12:50:06
|
|
|
|
Nenny
|
Čao bejbe A zdej ste ble pa že vse na ? Kaj pa popoldne? Držte vreme še za nas, ki smo v službi. Dajadada, tebe pa res že dolgo nismo vidl....le prid se kaj pokazat.... Spela29 ti se pa s svojimi srčki mal pokaž, da te bomo spoznale.. Helimaša, po pol peti te mal zvrcneva z Matičkotom, pa še katera se naj nam pridruži.... Mi2 z Maticem sva pa najraje pri šoli na igrišču....ker lahko teka in valja po travici.... Lepo se sončkite
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 25.4.2008 17:03:10
|
|
|
|
helimaša
|
srursa sorry.....Maša je spala skor do štirih......tko da je pol itak začel dežvat...... Nenny kje ste jutri......me bove doma.....no srursa pol se pa lahko jutr kej dobimo......dons zvečer bom sama doma.....moj gre nekam......Mašika bo pa itak ajala.....m je tko žal da si nism enga bandidosa kupla.......jao......bom BB gledala......ke neki......se jim vsaj mal narežiš k so tok bedni......pa sladoled bom jedla.....tko da se bojo kilce spet mal dvignle...... ........bom bla hmau k slon..... jah nč no......pol pa jutr kšn kofe pade.....al kaj...... papa
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 25.4.2008 18:22:40
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Čau punce, mi mamo pa končno nov avto, juhuhuhuhu Oziroma bolj pomembno je, da mamo končno spet DVA. Od septembra mava sam en avto in vam povem, da se mi je mal mešal, sploh ko je blo treba kam it - v golfa ne gre lih velik, če maš enga pa nosiš s sabo ko da se seliš. Pa še en tak star jajc je, bohnedaj da se še ta pokvari ... No prejšnji teden so meli na Oplu akcijo in pol sva šla še midva v akcijo in zej mamo eno lušno zafiro, juhej! Prej sva šla ponjo. Pojutrišnjem gremo v Kranjsko Goro spet mal viset, do srede bomo in upam, da ne bo lih non stop dež. Mate kakšne prvomajske plane? Mah, sam da je moj cel teden frej, to je tko fino.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 29.4.2008 9:23:41
|
|
|
|
srursa
|
Helimaša, zgleda da se bova težko zmenila za kavo. Včeraj nisem imela telefona pri sebi, pozabila sem ga doma.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 29.4.2008 21:09:49
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Helimaša, zgleda da se bova težko zmenila za kavo. Včeraj nisem imela telefona pri sebi, pozabila sem ga doma. jah očitno da res......sm bla pa dons pr frizerju.......sm se šla mal pocrklat......jutr če bo lepo bi lahko šli na kšno kavico.... spela29 iz kerga konca Grosuplja pa si.....
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 30.4.2008 8:43:26
|
|
|
|
Dajadada
|
Drug teden sem pa tudi jaz za kakšno kavo, sam da se mal pocajtamo, ker sva oba s tamaučkom čist zamašena, njemu so se še učki vnel, tako, da je na antibiotikih. Jaz pa kar v službi, kaj pa čm Itak se mi ne splača vzet nege, ker bi tudi od doma morala delat, ker imam ful dela v službi in je treba narest stvari, če ne me bojo pa čakale. Tako da je kar očka s tamaučkom doma...kdo bi si mislil, da bomo kdaj to naredil, da bo on na negi . Fanta seveda uživata 100 na uro, Nejc se je začel po ta novem dret in to ful na glas. Vidi kakšno zadevo, ki mu je zanimiva in se zadere NE, NA, AJA, JA, DA, DADA ali BA, ali pa kar vse naenkrat, v glavnem ful zgovoren je ratal . In te njegove besede imajo tudi pomen, npr. na je banana, dada je ribica, ba je bager oz. vse kar se pelje....Vsak dan je bolj navihan in bolj lušten.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 30.4.2008 13:13:44
|
|
|
|
sabri
|
Oj, odkar so nas prestavili na otrok, sem se zelo malo oglasila, se bom poboljšala. Sem malo pregledala, če se kaj dobite, pa bolj malo zdaj. Ja službe, ni kaj, jaz začnem v ponedeljek. Se še kaj oglasim, dobrodošla špela, mislim, da si ti spraševala za frizerja in so ti prav svetovale, dobra in poceni. LP
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 6.5.2008 11:05:41
|
|
|
|
helimaša
|
eeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjj! kje pa ste vse????????!!!!!!!!!kaj zdej delate z vremenom......dva dni lepo pol pa spet dež........ jah, jst grem popoldan k zobarju in pa zdravniku.......pol bomo pa vidl če grem delat jutr........brrrrr.......kok me je strah..........zdej mi je pa spet zapasal doma bit........se mave prov luštn z Mašiko............upam da vsaj še ta tedn preživim doma............. no pa babe mal se oglaste pa povejte če je kej novga............. pa lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 7.5.2008 8:43:46
|
|
|
|
Dajadada
|
A katera ve, kdaj grusupeljski vrtec odloča o sprejemu in obvešča? Iz ljubljanskih smo že dobili odgovore...v treh zavrnjeni...itak...z osmimi pikami ne prlezeš višje kot na 71 mesto v čakalni vrsti , najslabše pa 156.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 14.5.2008 8:15:52
|
|
|
|
helimaša
|
oj punce sej smo že skor na tretjo stran padle.....no kako ste kej......a bo kera kej lepga povedala..... Dajadada kaj je zdej......kako napreduje tvoja nosečnost.....si v redu.....no dej mal povej.....pa kako je z Nejčkom...... pa Sabri kako je v službi......ZmajTolovaj kje se potepaš.......Pa Špela se noče več oglasit.....le kaj smo se ji tok zamerl....... a gre kera mogoče kej proti tavelkmu Merkatorju......me bove šle okol devetih......bol bo pa že ful vroče..... no pa lep pozdravček.....
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 15.5.2008 18:38:25
|
|
|
|
Dajadada
|
A ste sprejeti v vrtec? Mi smo 5 na čakalni listi . Sej ne morš verjet, kakšna kriza je ratala s temi vrtci. Nenny, helimaša, mi2 se vam sigurno še kdaj pridruživa na igrišču. Uživajte na sončku
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 15.5.2008 21:48:27
|
|
|
|
Nenny
|
O Dajadada, vi ste pa v redu, ker sva namreč mi2 šele na 35 mestu........Pa še to se mi zdi kar v redu, glede na to, da jih je vse skupaj na čakanju 261. Ja Dajadada, vi se nam še kar pridružte večkrat, saj mi brez igrišča več ne moremo živet . Travca , pa valjanje, pa drugi otročki...(predvsem večje punce našga Matica najbolj zamimajo).... Pa lahko noč ..
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.5.2008 10:30:11
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Živio punce, kako ste kej; helimaša se mi zdi, da sem te zadnjič videla, smo šetali tam po Brinju, sicer sem te (če si bila ti) čisto na hitr vidla in od strani, ampak sem pol vidla rdečga peg peregota pa se mi zdi, da mate tak voziček? Drugač pa smo dobili odločbo od vrtca tudi mi, včeraj, in smo valda zviseli. Ampak nam piše, da smo 16. na čakalni listi - ??? A nimajo starejši otroci ful prednosti? Jaz sem pričakovala, da bomo nekje okrog 140. mesta, no sej najbrž je isto kot da bi bli na 140. mestu, najbrž jih ne bo 15 pred nami odpovedalo? Nenny, Dajadada in ostale, kako je bilo z vami lani, ko ste oddale vlogo? Koliko točk pa to. Drugač pa sem že pomislila, da bi se lahko mogoče skup spravile pa županu mal pisale, da naj kaj naredi v tej smeri, sej če je 261 otrok zavrnjenih je to skor 200% presežek (sprejetih je bilo nekje 140, ne??). VIŠEK, GROZA IN STRAH TER SPLOH CELA KATASTROFA. Da jih ni sram. Uf sem jezna.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.5.2008 12:09:31
|
|
|
|
helimaša
|
čao! evo .......i pa smo sprejeti v vrtec.......mi je blo ful čudn ker sem pričakoval da ne bomo......sicer ne vem po keri logiki gre to.....ampak sem pa vesela......najbl čudn mi je k sva z Nenny na istem.....pa je bla ona zavrnjena jaz pa sprejeta......a ni to čudn.......moj je tud reku da je najbolš da se županu napiše pritožba...... drgač pa smo ble tud lansko leto zavrnjene.....sam je blo to bl za pričikovat kot letos......ne vem......čudn vse skupi...... ja ZmajTolovaj......sm bla jst.......sm tud jst na hite vidla pa tud nism bla zihr......sm jst sm glih neki študirqala in nism bla najbl pr stvari......tko da drugič kr poklič...... delfinčica kako je pr vas z vrtcem...... Dajadada ti kr večkrat prid......sej najbrž maš mojo cifro......pa poklič......pa se bomo gugal skup ...... grem peglat...... papa
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.5.2008 13:01:54
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Helimaša super za vrtec Ja sej pravim da je meni tudi čudno, kako to razvrščajo? Evo jaz sem lihkar pisala na občino mail, debata o tem je pa še tuki Sej mogoče je res brezveze, ampak brez nič pa tud ni nič, pravijo.
< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 16.5.2008 13:04:13 >
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.5.2008 13:57:52
|
|
|
|
srursa
|
Tudi Rok ni dobil vrtca. Je pa 21. v čakalni vrsti. ZmajTolovaj koliko toč imate?
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.5.2008 16:04:35
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Za stalno preb. 2x dve točki in za zaposlitev 2x dve točki. Vse skup torej bednih 8. Kaj pa vi?
< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 16.5.2008 16:05:17 >
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.5.2008 16:59:02
|
|
|
|
srursa
|
Jaz imam enako toč in smo na 21.mestu. Le zakaj ste vi pred nami?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?