|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
24.4.2008 10:39:47   
ZmajTolovaj
Živijo, kako je s user posted image pol? Midve greva čez kako urco ven, ker lih spi. Upam  samo, da se ne misli vreme spet v pol ure skisat. 

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 476
24.4.2008 21:14:11   
Dajadada
O Helimaša, lepo, da me pogrešaš. Jst tudi pogrešam kofetkanje v lumpiju in brezskrbno čvekanje o naših tamaučkih. Zdej je pa tok enih stvari, služba, pa po tamauga, pa domov, pa kuhat, pa je že večer. No, zdaj me vsaj počasi utrujenost mineva, tako da zdržim zvečer dlje kot do pol devetih pokoncuser posted image .

Če bi se po četrti dobile, lahko tudi midva kdaj uletiva. Samo povejte kdaj.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 477
25.4.2008 0:27:43   
spela29
V Lumpijev kotiček pa tud jaz kr peljem mojega tavelzga, da si mal glavo spočijem...tamalček ga pa ponavad itak ful opazuje...in se seveda uči vse neumnosti...
No, če organizirate kofetek se vam pridružim, če bom le mogla.
Zdaj grem pa počas pančkat.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 478
25.4.2008 8:08:55   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Dobro jutro.

Kako kaj Helimaša? Daj organiziraj kakšno kavo, saj se nismo videle že fulllllllll dolgo časa.

sm te zadnč en dan klicala pa se mi nis oglasila......lahko se dons po četrti kej dobimo.....če bo kera za.....za Nenny vem da bo......druge se pa pofočkajte......če boš šla pa kej prej vn me pa poklič.....bom mela Mašo najbrž že hmau doma.....mam zdele še ene opravke pa sm jo mogla v varstvo odpelat.....
se tipkamo....

papa

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 479
25.4.2008 8:48:32   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

Dobro jutro.

Kako kaj Helimaša? Daj organiziraj kakšno kavo, saj se nismo videle že fulllllllll dolgo časa.

sm te zadnč en dan klicala pa se mi nis oglasila......lahko se dons po četrti kej dobimo.....če bo kera za.....za Nenny vem da bo......druge se pa pofočkajte......če boš šla pa kej prej vn me pa poklič.....bom mela Mašo najbrž že hmau doma.....mam zdele še ene opravke pa sm jo mogla v varstvo odpelat.....
se tipkamo....

papa

Super. Jaz sem milslila, da si se zmotila, ko si me klicala. Saj je pozvnonilo samo enkrat.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 480
25.4.2008 10:15:31   
helimaša
a gre kera na kofe......me bove ćez ene pol urce v centru

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 481
25.4.2008 12:50:06   
Nenny
Čao bejbe

A zdej ste ble pa že vse na user posted image ?

Kaj pa popoldne? Držte vreme še za nas, ki smo v službi.

Dajadada, tebe pa res že dolgo nismo vidl....le prid se kaj pokazat....

Spela29 ti se pa s svojimi srčki mal pokaž, da te bomo spoznale..

Helimaša, po pol peti te mal zvrcneva z Matičkotom, pa še katera se naj nam pridruži....

Mi2 z Maticem sva pa najraje pri šoli na igrišču....ker lahko teka in valja po travici....

Lepo se sončkite

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 482
25.4.2008 17:03:10   
helimaša
srursa sorry.....Maša je spala skor do štirih......tko da je pol itak začel dežvat......
Nenny kje ste jutri......me bove doma.....no srursa pol se pa lahko jutr kej dobimo......dons zvečer bom sama doma.....moj gre nekam......Mašika bo pa itak ajala.....m je tko žal da si nism enga bandidosa kupla.......jao......bom BB gledala......ke neki......se jim vsaj mal narežiš k so tok bedni......pa sladoled bom jedla.....tko da se bojo kilce spet mal dvignle......user posted image user posted image user posted image user posted image ........bom bla hmau k slon.....

jah nč no......pol pa jutr kšn kofe pade.....al kaj......

papa

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 483
25.4.2008 18:22:40   
ZmajTolovaj
Čau punce, mi mamo pa končno nov avto, juhuhuhuhu user posted image Oziroma bolj pomembno je, da mamo končno spet DVA. Od septembra mava sam en avto in vam povem, da se mi je mal mešal, sploh ko je blo treba kam it - v golfa ne gre lih velik, če maš enga user posted image pa nosiš s sabo ko da se seliš. Pa še en tak star jajc je, bohnedaj da se še ta pokvari ...
No prejšnji teden so meli na Oplu akcijo in pol sva šla še midva v akcijo in zej mamo eno lušno zafiro, juhej! Prej sva šla ponjo.
Pojutrišnjem gremo v Kranjsko Goro spet mal viset, do srede bomo in upam, da ne bo lih non stop dež. Mate kakšne prvomajske plane? Mah, sam da je moj user posted image cel teden frej, to je tko fino.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 484
29.4.2008 9:23:41   
srursa
Helimaša, zgleda da se bova težko zmenila za kavo. Včeraj nisem imela telefona pri sebi, pozabila sem ga doma.

Neposredna povezava do sporočila: 485
29.4.2008 21:09:49   
helimaša

Helimaša, zgleda da se bova težko zmenila za kavo. Včeraj nisem imela telefona pri sebi, pozabila sem ga doma.

jah očitno da res......sm bla pa dons pr frizerju.......sm se šla mal pocrklat......jutr če bo lepo bi lahko šli na kšno kavico....

spela29 iz kerga konca Grosuplja pa si.....

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
30.4.2008 8:43:26   
Dajadada
Drug teden sem pa tudi jaz za kakšno kavo, sam da se mal pocajtamo, ker sva oba s tamaučkom čist zamašena, njemu so se še učki vnel, tako, da je na antibiotikih.

Jaz pa kar v službi, kaj pa čmuser posted image
Itak se mi ne splača vzet nege, ker bi tudi od doma morala delat, ker imam ful dela v službi in je treba narest stvari, če ne me bojo pa čakale. Tako da je kar očka s tamaučkom doma...kdo bi si mislil, da bomo kdaj to naredil, da bo on na negiuser posted image . Fanta seveda uživata 100 na uro, Nejc se je začel po ta novem dret in to ful na glas. Vidi kakšno zadevo, ki mu je zanimiva in se zadere NE, NA, AJA, JA, DA, DADA ali BA, ali pa kar vse naenkrat, v glavnem ful zgovoren je rataluser posted image . In te njegove besede imajo tudi pomen, npr. na je banana, dada je ribica, ba je bager oz. vse kar se pelje....Vsak dan je bolj navihan in bolj lušten.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 487
30.4.2008 13:13:44   
sabri
Oj, odkar so nas prestavili na otrok, sem se zelo malo oglasila, se bom poboljšala. Sem malo pregledala, če se kaj dobite, pa bolj malo zdaj. Ja službe, ni kaj, jaz začnem v ponedeljek. Se še kaj oglasim, dobrodošla špela, mislim, da si ti spraševala za frizerja in so ti prav svetovale, dobra in poceni. LP

Neposredna povezava do sporočila: 488
6.5.2008 11:05:41   
helimaša
eeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjj!

kje pa ste vse????????!!!!!!!!!kaj zdej delate z vremenom......dva dni lepo pol pa spet dež........
jah, jst grem popoldan k zobarju in pa zdravniku.......pol bomo pa vidl če grem delat jutr........brrrrr.......kok me je strah..........zdej mi je pa spet zapasal doma bit........se mave prov luštn z Mašiko............upam da vsaj še ta tedn preživim doma.............
no pa babe mal se oglaste pa povejte če je kej novga.............

pa lep pozdravček

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.5.2008 8:43:46   
Dajadada
A katera ve, kdaj grusupeljski vrtec odloča o sprejemu in obvešča? Iz ljubljanskih smo že dobili odgovore...v treh zavrnjeni...itak...z osmimi pikami ne prlezeš višje kot na 71 mesto v čakalni vrstiuser posted image , najslabše pa 156.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.5.2008 11:50:10   
Nenny
http://www.vrtec-kekec.si/aktualne_novice/

Šele konc meseca....Ljubljana je pa res že vse odgovorila..

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 491
14.5.2008 8:15:52   
helimaša
oj punce

sej smo že skor na tretjo stran padle.....no kako ste kej......a bo kera kej lepga povedala.....
Dajadada kaj je zdej......kako napreduje tvoja nosečnost.....si v redu.....no dej mal povej.....pa kako je z Nejčkom......
pa Sabri kako je v službi......ZmajTolovaj kje se potepaš.......Pa Špela se noče več oglasit.....le kaj smo se ji tok zamerl.......
a gre kera mogoče kej proti tavelkmu Merkatorju......me bove šle okol devetih......bol bo pa že ful vroče.....

no pa lep pozdravček.....

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 492
15.5.2008 18:38:25   
Dajadada
A ste sprejeti v vrtec? Mi smo 5 na čakalni listiuser posted image . Sej ne morš verjet, kakšna kriza je ratala s temi vrtci.
Nenny, helimaša, mi2 se vam sigurno še kdaj pridruživa na igrišču.

Uživajte na sončkuuser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 493
15.5.2008 21:48:27   
Nenny
O Dajadada, vi ste pa v redu, ker sva namreč mi2 šele na 35 mestu........Pa še to se mi zdi kar v redu, glede na to, da jih je vse skupaj na čakanju 261.

Ja Dajadada, vi se nam še kar pridružte večkrat, saj mi brez igrišča več ne moremo živet  user posted image . Travca , pa valjanje, pa drugi otročki...(predvsem večje punce našga Matica najbolj zamimajo)....

Pa lahko noč ..

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 494
16.5.2008 10:30:11   
ZmajTolovaj
Živio punce, kako ste kej; helimaša se mi zdi, da sem te zadnjič videla, smo šetali tam po Brinju, sicer sem te (če si bila ti) čisto na hitr vidla in od strani, ampak sem pol vidla rdečga peg peregota pa se mi zdi, da mate tak voziček? user posted image
Drugač pa smo dobili odločbo od vrtca tudi mi, včeraj, in smo valda zviseli. user posted image Ampak nam piše, da smo 16. na čakalni listi - ??? A nimajo starejši otroci ful prednosti? Jaz sem pričakovala, da bomo nekje okrog 140. mesta, no sej najbrž je isto kot da bi bli na 140. mestu, najbrž jih ne bo 15 pred nami odpovedalo?
Nenny, Dajadada in ostale, kako je bilo z vami lani, ko ste oddale vlogo? Koliko točk pa to. Drugač pa sem že pomislila, da bi se lahko mogoče skup spravile pa županu mal pisale, da naj kaj naredi v tej smeri, sej če je 261 otrok zavrnjenih je to skor 200% presežek (sprejetih je bilo nekje 140, ne??). VIŠEK, GROZA IN STRAH TER SPLOH CELA KATASTROFA. Da jih ni sram.
Uf sem jezna. user posted image user posted image

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 495
16.5.2008 12:09:31   
helimaša
čao!

evo .......i pa smo sprejeti v vrtec.......mi je blo ful čudn ker sem pričakoval da ne bomo......sicer ne vem po keri logiki gre to.....ampak sem pa vesela......najbl čudn mi je k sva z Nenny na istem.....pa je bla ona zavrnjena jaz pa sprejeta......a ni to čudn.......moj je tud reku da je najbolš da se županu napiše pritožba......
drgač pa smo ble tud lansko leto zavrnjene.....sam je blo to bl za pričikovat kot letos......ne vem......čudn vse skupi......
ja ZmajTolovaj......sm bla jst.......sm tud jst na hite vidla pa tud nism bla zihr......sm jst sm glih neki študirqala in nism bla najbl pr stvari......tko da drugič kr poklič......
delfinčica kako je pr vas z vrtcem......

Dajadada ti kr večkrat prid......sej najbrž maš mojo cifro......pa poklič......pa se bomo gugal skupuser posted image user posted image user posted image ......

grem peglat......

papa

Neposredna povezava do sporočila: 496
16.5.2008 13:01:54   
ZmajTolovaj
Helimaša super za vrtec user posted image user posted image Ja sej pravim da je meni tudi čudno, kako to razvrščajo? Evo jaz sem lihkar pisala na občino mail, debata o tem je pa še tuki
Sej mogoče je res brezveze, ampak brez nič pa tud ni nič, pravijo.

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 16.5.2008 13:04:13 >

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 497
16.5.2008 13:57:52   
srursa
Tudi Rok ni dobil vrtca. Je pa 21. v čakalni vrsti.

ZmajTolovaj koliko toč imate?

Neposredna povezava do sporočila: 498
16.5.2008 16:04:35   
ZmajTolovaj
Za stalno preb. 2x dve točki in za zaposlitev 2x dve točki. Vse skup torej bednih 8.
Kaj pa vi?

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 16.5.2008 16:05:17 >

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 499
16.5.2008 16:59:02   
srursa
Jaz imam enako toč in smo na 21.mestu. Le zakaj ste vi pred nami?

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?