|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
2.3.2008 20:04:02   
15.7.
je kaksna mami v grosuplju ki je stara okoli 20 let?

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.3.2008 8:56:25   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

je kaksna mami v grosuplju ki je stara okoli 20 let?

mislim da od nas ki se že poznamo ne.....po mojem sem jaz najmlajša......

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.3.2008 8:58:51   
15.7.
kolk si pa stara

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.3.2008 9:00:59   
helimaša
čao babe

jst sm tamalo glih v varstvo pelala, tko da sm jo mal samo pustila......če bo šlo seveda......drugače sm pa še na bolniški.....še 2 dni.....mene bojo v službi kr ubil......kr groza me je it nazaj k me bojo vsi tko grdo gledal......jao.....bi kr doma še mal ostala.....sej če bi mi blo kul v službi neb blo panike......zdej  k je pa taka beda je pa celuser posted image ......
a čmo se jutr kej nakavi dobit......kaj pravte......pol bl popoldan......po eni.....k morm zjutri še v lublano......dejmo punce mal akcije......user posted image user posted image user posted image ......
grem zajtrk v miru popapcat.....pa pofočkajte se za jutri......

sabri, srursa, dajadada, nenny......ajde,dejmo......

uživejte....

papa

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.3.2008 9:01:55   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

kolk si pa stara

25

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.3.2008 9:05:47   
Nenny
Čao

Jst sm pa moja 2 tud kar v vrtec poslala. Kar naj tud mal moj muva, pa da vid, kako to zgleda. Jst bom tud še mal na bolniški.....zdej bom šla pa fato mal špilat, k sm sama.

Tako, mal vrtec še probamo, če bomo pa cel čas bolni, pol pa Helimašino varuško zapecamo...

Lepo bodte.....sonček je danes in toplo, jutr pa.....brrrr

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.3.2008 9:09:05   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Nenny

Čao

Jst sm pa moja 2 tud kar v vrtec poslala. Kar naj tud mal moj muva, pa da vid, kako to zgleda. Jst bom tud še mal na bolniški.....zdej bom šla pa fato mal špilat, k sm sama.

Tako, mal vrtec še probamo, če bomo pa cel čas bolni, pol pa Helimašino varuško zapecamo...

ja bejba jst sm ji pa že rekla da bi dons mal naokol pršla.....koka mala......user posted image

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.3.2008 9:27:10   
Nenny
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

Čao

ja bejba jst sm ji pa že rekla da bi dons mal naokol pršla.....koka mala......user posted image

Dan je dolg, veš....Sploh pa čakam podrobne informacije od tebe...kolk časa jo boš pustila? Saj Maša je frajerka, ful prilagodljiva...

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 408
3.3.2008 9:40:04   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

Čao

Dan je dolg, veš....Sploh pa čakam podrobne informacije od tebe...kolk časa jo boš pustila? Saj Maša je frajerka, ful prilagodljiva...

grem jo zdele iskat.....da bo doma spala......je pa itak ful jokala k sm šla.....tko da nenny ni več tko k je blo včasih......da je šla kamr čš.......zdej je ratala kriza.....tko da šibam po lubico....

papa

aja Nenny sprehod.......poklič

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 409
3.3.2008 13:46:47   
sabri
Oj, helimaša za jutri kavo ni problema, sicer za zunaj bo bolj težk najbrž, bomo videli kako bo vreme, drgač pa Lumpi. Sam povejte kdaj.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 410
3.3.2008 16:08:38   
srursa
Helimaša ti pa ne vidiš nič. Sem ti danes trobila, user posted image
Za kavo jutri popoldan sem pa tudi jaz.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.3.2008 16:19:44   
Nenny
Ja helimaša, kje pa si? Nč se ne javljaš na telefonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 412
3.3.2008 16:20:11   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Helimaša ti pa ne vidiš nič. Sem ti danes trobila, user posted image
Za kavo jutri popoldan sem pa tudi jaz.

hahaha......a ti si bla.....ma nisi trobila si mahala že sto metrov pred mano......pol si pa vedi komu mahaš......sicer pa v avto res nism vidla.....user posted image user posted image user posted image .....no če ne bo dežja prideve......če pa bo dež pa pač ne.....

ajde

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 413
5.3.2008 21:04:52   
Dajadada
Se malo pofočkam, da ne boste mislile, da sem vas zapustilauser posted image .
Danes je bil nejc tretji dan v varstvu: 1. dan 2 uri, včeraj in danes po tri ure, jedel tudi že kosilo.
Varuška pravi, da se kar zaigra, da se vidi, da ima rad otroke, da je tudi njo že božal in vlekel za nos, da rad papa, kar jo zelo veseli. Je pa imel danes menda manjšo krizo...očitno dojema, da tole ni samo prehodno, da bo kar vsak dan tam, brez mamice in očija. No zaenkrat se mi zdi, da nam gre o.k., samo meni je tako hudo ko pridem in vedno zajoka, ko me vidi. Zjutraj sploh ne joka, ko pridem pa.

Časa je pa vedno manj. Kaj šele ko bom ful time v službi...jao meniuser posted image .

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 414
14.3.2008 23:30:37   
helimaša
kaj je zdej punce to za en user posted image .......smo že skor na tretji strani......pa sej mate ene še ful cajta k ste na porodniški.......
no da povem še tle.......
Dajadada pridružujem se tebi.......tudi jaz sem NOSEČA.......user posted image user posted image user posted image ......pa bomo tud oktobra mel še eno user posted image .......tko da se bove lahko skupi šetkale po Grosuplju......
tko da srursa ne kej preveč okol govort......k skor še nben ne ve......pa da ne bi glih pr frizerju zvedl......user posted image user posted image user posted image ......
no zdej pa upam da bomo kej več pisal in da ne bomo skoz padal na drugo stran.....
kaj pa ostale.....srursa......sabri.......pa še kera.....kaj počnete.....ve ste še vse doma.....eni pa delamouser posted image .....

grem mal v mižule......moji otroc že spijo....user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 415
15.3.2008 11:50:24   
Dajadada
Helimašauser posted image user posted image user posted image sonosečka. Saj se mi je zdelo, da boš tudi ti hitro spet s trebuščkom. A si že bila na 1. pregledu? 

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 416
15.3.2008 13:03:27   
helimaša
ja  jst sm že bla......maam rok med 20 in 22......kdaj pa ti

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 417
15.3.2008 13:25:51   
Dajadada
Zaenkrat 11.10., bomo videli, kaj bojo na nuhalni rekli. Če bo ta tudi zamujal tako kot Nejc, potem bom itak rodila takrat enkrat, ko imaš ti rokuser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 418
16.3.2008 10:46:23   
Dajadada
Kje se da v Grosupljem naročiti torto, kakšno dobrouser posted image ?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 419
16.3.2008 11:21:18   
helimaša
za grosuplje ne vem.....vem pa za eno ful dobro žensko k peče neznansko dobre torte.....je pa iz vidma......

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 420
16.3.2008 17:38:37   
srursa
Helimaša, super. Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bomo malo zalile tvojo novičko s kako user posted image . Se slišmo.
Pa tudi k frizerju se odpravljam..... bom tam zvedla, še kaj drugega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 421
16.3.2008 19:26:25   
sabri
Helimaša:user posted image user posted image user posted image čestitkea, ja to pa kava pade upam da čimprej.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 422
17.3.2008 10:52:33   
Nenny
Čao punce

Nas moram mal na prvo stran spravt, saj nas sploh več ni za najdt. Saj vas je kar nekaj mamic še doma, pa nimate več časa za RR?user posted image

No jaz sem 1 teden službe že pregurala, ampak danes sva z mojim user posted image pa spet doma. Ponoč je kr neki kašljal, tako da nismo čist nič spali, pa še učke ma vnete, tako da bova kaka dan kar doma. Saj v službi nas nove mamice itak sploh ne upoštevajo, kot da smo še vedno na porodniški (smo 3 v oddelku 1o ljudi...)

In kako ste ostale? Sabri, Dajadada....kako služba in varstvo, pa Helimaša..skozi v službi?

Lepo bodte

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 423
17.3.2008 16:47:33   
ZmajTolovaj
Čau, punce, no najprej ČESTITKE HELIMAŠA user posted image user posted image user posted image a sta se z Dajadado zmenili? user posted image Krasno, krasno, zelo sem vesela; mi smo tudi že mislili, da mogoče kaj bo, ker ni bilo ne duha ne sluha o user posted image ,  pa smo se očitno prekmalu veselili, tako da več sreče prihodnjič user posted image
Se mi zdi zdajle na začetku sezone pa še več vozičkov zunaj, kamor pogledaš, se kdo sprehaja. Nekaj me zanima zaradi vrtca: ve, ki niste dobile placa (torej vse?), a vam povejo, kateri na seznamu si? In glede na to, da je veliko parov, ki imajo enako število točk (predvidevam), to potem kar lepo žrebajo?
Svašta, no.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 424
17.3.2008 17:26:19   
15.7.
men je za poroko ena z vidma naredila torto, full dobro,...

user posted image

pa drugace kolk ste druge kej tle gor stare, pa kolk mate user posted image stare?

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?