|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
17.3.2008 20:01:59   
ZmajTolovaj
uf, lepa, lepa tortica ... mljask user posted image drugač, jaz sem stara 26 in imam 8 m staro punčko

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 426
18.3.2008 10:17:43   
Nenny
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Nekaj me zanima zaradi vrtca: ve, ki niste dobile placa (torej vse?), a vam povejo, kateri na seznamu si? In glede na to, da je veliko parov, ki imajo enako število točk (predvidevam), to potem kar lepo žrebajo?
Svašta, no.

Nič se ne zanašat na vrtec...in na njihov red...ker zagotovo ne drži. Važna je predvsem starost otroka....tako da taki tamičkeni ne pridejo v poštev.

In kaj bo z vrtec v Sončnih dvorih? A bo do seprembra nared?

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 427
24.3.2008 15:07:28   
Dajadada
Mi smo pa včeraj praznovali.

Vse najboljše našemu Nejkotu smejkotu za 1. RD. Z očkatom te imava rada, rada, rada, najrajšiuser posted image user posted image .
Pred dvema tednoma se je prvič spustil in naredil par korakov, za svoj 1. RD pa že teka naokoli. Je neumoren, kar naprej bi bil na nogah.
Pikica v trebuščku je pa fuuulll pridna, nič ne nagaja mamici, tako da me samo UZ slikca opominja na to, da sem zares user posted image . A ni to fajnuser posted image user posted image user posted image ?!

Kako si pa ti Helimaša? Kaj slabosti?

Jaz močno, močno upam, da do septemra odprejo še kakšno enoto, da nas ne bo spet toliko zviselo. Jaz bom na porodniški in mi ne bo čisto nič na roko vsak dan hodit v Lj po tamaučka v vrtec oz. varstvo.

Upam, da uživate v praznikih. Lepo se imejte, pa kej se javite na RRuser posted image .

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 428
24.3.2008 17:16:59   
helimaša
ojla!

no končno mal časa za RR......ma sej sploh ne pridm do računalniku......ma ta služba me je čist zasužnjjila.......katastrofa.......dobr da bom hmau šla ker drgač bi se mi tam kr zmešal......me tok izkoriščajo.....obup.....sploh še nism povedala da sm noseča......čeprav sm čist napihnjena.......obupna sm......sama seb grem na živce.......drugače se pa ful dobr počutim......
Dajadada si že bla na nuhalni.....jst se morm naročit.....mi je rekla med 5. in 10. aprilom.....tko da morm počas poklicat......

Nejc vse najbolšeuser posted image user posted image user posted image ......pa bravo za prve korakce.......super......zdej bo mami letala za tabouser posted image user posted image ......ko bo luštn.......
Nenny kako......pa Matic je že bolš.......a greta jutr v varstvo......pa ti v službo.....Maša je zdrava.......in čaka Matica pri teti Tončkiuser posted image user posted image user posted image ......
zdej pa grem narest zrezke za malico.......mi je še od kosila ostalo.....pa morm spečt.....

lepo se mejte
papa

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 429
26.3.2008 21:27:23   
sabri
15.7. a lahk jaz dobim številko od te, ki peče torte iz Vidma, če dela tudi kake oblike mogoče? No, za vprašat je.

Kak ste kaj drgač punce? Mi smo bili mal na štajerskem, brez računalnika, sem danes komajčakala, da grem mal pogledat, kaj je novega. LP

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.3.2008 22:50:50   
Dajadada
Dajadada si že bla na nuhalni.....jst se morm naročit.....mi je rekla med 5. in 10. aprilom.....tko da morm počas poklicat......

1.4. sem naročena...komaj čakam, da spet vidim malo pikico/pikca.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 431
31.3.2008 10:02:32   
Nenny
Daannnn

Ja pa kje ste vse? A vas vaši tamičkeni čist okupirajo user posted image . Zdaj ko nas je nekaj odšlo v službo, ste pa kar tiho...

No jaz sem zdaj v službi, ko pa pridem popoldne domov, za našim Matičkotom ful dirkava okol. Zdaj ko že čist sam koraka po svetu, je potrebno non stop dirkat po stanovanju. Ja zakaj pa ima nogice, a ne?

In ostale... Vam čas beži.... In Helimaša, si že oddala Mašo in počivaš user posted image

Lepo bodte

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 432
2.4.2008 10:53:25   
helimaša
čao babure

kaj dogaja kej pr vas.......več al manj ste še vse doma......komi čakam da bom jst tud......ker to je kr za znoret.......ta služba je kr za odpis.......
jst sm drgač super........ful se dobr počutim in nimam nobenih slabosti......
Maša je tud super.....v varstvu je baje ful pridna tko da nimajo z njo nobenih problemov.....

zdej bi blo pa čas da se zmenmo za kšno kavico......drug tedn če bo kej lepo bi se lahko mal dobile.....kaj pravte......
zdej pa počas šibam v službo....

lep pozdravček

papa

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 433
3.4.2008 8:22:15   
helimaša
hej

srursa kr za ušesa te bom......sm ti rekla da ne govor v frizeraju k tm grejo govorice kot po tekočem traku......k ne poznaš šefice.......pa fora je v tem da hod pol moževe žlahte tja......pa k še nisva povedala.......k čakava nuhalno......ma si pa res ena smotkauser posted image user posted image user posted image ......

grem si bučo umit.....
ajde

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 434
3.4.2008 9:57:15   
Nenny
Daj Helimaša mal si telefone naštimaj......te kličem, pa nč ne dela

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 435
3.4.2008 10:21:47   
helimaša
Nenny telefon je v avtu ostal.......mož je pa avto odpelu......tko da sm čist nemobilna.....upam da mi dostav do moje službe.....če je kej tazga mi mejl pošl......

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 436
3.4.2008 13:29:42   
Dajadada
Mi smo bili pa na NS in s pikico je vse tako kot mora bituser posted image user posted image user posted image . In firbčni kolikor smo, smo tudi izvedeli spol. Itak da ni 100%, ampak menda bomo imeli še enega fantička vražička...jao meni, s tremi deci pr bajtuser posted image .
Pa prvič sem na uradni bolniški, ker je tamauček imel vročino, pa kašlja ful, tako da ni za v varstvo, pol mu je pa še včeraj zjutraj dohtarca tako na silo kožco od lulčka dol potegnla, da revček cel dan ni lulal, pa fuuulll ga je bolel, ker je tako jokal kot še nikol, zato sva šla popoldan spet se pokazat in je bilo vse potrgan, krvav in sva dobila antibiotično mazilo, ki ga morš povrh še plačat, ker je menda na negativni listi zavarovalnic. Joooooj, sem besna kot user posted image user posted image user posted image user posted image , na dohtarco, pa na zdravstveni sistem, pa še na koga, če se mi sam prikaže pred oči, tako da danes rajši bejžte stran od meneuser posted image user posted image .

A tiste na porodniški ste pa čist preveč zaposlene, da bi kakšen stavek napisaleuser posted image ? Bo treba nazaj v službo, da boste imele kej cajta, al kajuser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.4.2008 20:20:55   
ZmajTolovaj
Hola, evo mene na raport, mi smo bili zadnji teden čisto povoženi, viroza nas je zdesetkala, najprej Ela, ko je po dveh dneh nehala bruhat, sem jaz začela, potem pa še možek, je vzel dva dni bolniške, ker tud stat ni mogel. Smo pa velik prišparali, ker smo cel teden jedli samo prepečenec. user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajadada, sem mislila nate, ko sem prebrala, da imate 1.4. NS, zelo me veseli, da je vse OK. Hja, nič bo treba pa še enkrat probat, če želite mešano posadko. user posted image  Vsaj tako je rekla svakinja, ki so ji napovedali drugo punčko, češ nič hudega, bomo pa še malo delali. user posted image
Ja bogi Nejček, kaj je s temi doktorji, tole je že 3. ta teden, da slišim kritike glede ravnanja s kožico in grobostjo, a ste tu v G. pri Kosovi ali hodite kam drugam? Kako pa je tukaj s splošnimi zdravniki za odrasle, jaz bi se morala prestavit, pa ne vem, a je kakšen fajn al kaj ... Zanima me kakšno mnenje.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.4.2008 21:26:35   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

hej

srursa kr za ušesa te bom......sm ti rekla da ne govor v frizeraju k tm grejo govorice kot po tekočem traku......k ne poznaš šefice.......pa fora je v tem da hod pol moževe žlahte tja......pa k še nisva povedala.......k čakava nuhalno......ma si pa res ena smotkauser posted image user posted image user posted image ......

grem si bučo umit.....
ajde

Vedla je.... baje si ji ti zaupno povedala.??????????

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.4.2008 21:34:31   
helimaša
ja Tanja je že vedla......sam drugi ne vejo.....in zdaj šefica ve......in bojo vsi zvedl......jao tebi

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.4.2008 22:20:00   
srursa
Jaz sem se pogovarjala samo s Tanjo. O drugih pa nič ne vem, da bi kdo vlekel na ušesa, saj so imeli ful strank.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 441
4.4.2008 8:57:36   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Jaz sem se pogovarjala samo s Tanjo. O drugih pa nič ne vem, da bi kdo vlekel na ušesa, saj so imeli ful strank.

še ne veš da majo v frizeraju tud stene ušesa.......Martina sliš vse kar jo zanimauser posted image user posted image ......tko da sej zdej je vseen......sej je kul

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 442
4.4.2008 20:35:00   
srursa
Oprosti, si ti lahko kako odolžim??????????

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 443
4.4.2008 21:14:28   
Dajadada
ZmajTolovaj, ja, mi hodimo h Kosovi, ampak ker je zdaj na bolniški, nas je sprejela Zavirškova...grrrruser posted image ...rajš ne začnem pisat, kakšno mnenje imam o njej, pa še od ene sem slišala, k je peljala tamalo k njej, da je sploh ni upoštevala, k da nekaj komplicira, pa da je itak samo prehlajena in ji ni hotela krvi vzet. Ko sta potem prišli še enkrat, ker se je tamali še poslabšal, je pa ugotovila, da ima pljučnicouser posted image ...mah, krneki...res ni za komentirat.

Srursa, ti jaz povem kako se ji lahko oddolžiš. Hitro še ti postani user posted image , da ti bo lahko Helimaša vrnilauser posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 4.4.2008 21:15:57 >

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 444
5.4.2008 21:55:25   
Ulaa
Dajadada: a tisto s kozico od lulcka je bilo pri Zavirskovi? K men je ona o.k., mi pa ni vsec Stepicova.
Mimogrede: kateri frizer ima vse novice na kup user posted image ??

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 445
6.4.2008 21:25:42   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

.
Mimogrede: kateri frizer ima vse novice na kup user posted image ??

več ali manj kar vsiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 446
6.4.2008 21:26:29   
helimaša

ah, dej no......sej je kul.......boš za en kofe dala.....user posted image user posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 447
6.4.2008 21:33:01   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

ah, dej no......sej je kul.......boš za en kofe dala.....user posted image user posted image

ok HITOR POVEJ, KDAJ IN KJE.
Sam jaz res nisem kriva, da se je Tanja drla po celem salonu

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 448
6.4.2008 21:42:45   
srursa
Ženkica in Delfinčica29 kako ste kaj?
Se bomo dobile na kakoi kavi???? Helimaša organizitraj kaj, saj mene nihče ne jebe.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 449
7.4.2008 11:26:52   
ZmajTolovaj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja boga srursa user posted image user posted image user posted image
Maš prav, kavica bo obvezna. Lahko kateri koli dan, razen jutri sem v LJ.
user posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?