Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 17.3.2008 20:01:59
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
uf, lepa, lepa tortica ... mljask drugač, jaz sem stara 26 in imam 8 m staro punčko
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 18.3.2008 10:17:43
|
|
|
|
Nenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Nekaj me zanima zaradi vrtca: ve, ki niste dobile placa (torej vse?), a vam povejo, kateri na seznamu si? In glede na to, da je veliko parov, ki imajo enako število točk (predvidevam), to potem kar lepo žrebajo? Svašta, no. Nič se ne zanašat na vrtec...in na njihov red...ker zagotovo ne drži. Važna je predvsem starost otroka....tako da taki tamičkeni ne pridejo v poštev. In kaj bo z vrtec v Sončnih dvorih? A bo do seprembra nared?
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 24.3.2008 15:07:28
|
|
|
|
Dajadada
|
Mi smo pa včeraj praznovali. Vse najboljše našemu Nejkotu smejkotu za 1. RD. Z očkatom te imava rada, rada, rada, najrajši . Pred dvema tednoma se je prvič spustil in naredil par korakov, za svoj 1. RD pa že teka naokoli. Je neumoren, kar naprej bi bil na nogah. Pikica v trebuščku je pa fuuulll pridna, nič ne nagaja mamici, tako da me samo UZ slikca opominja na to, da sem zares . A ni to fajn ?! Kako si pa ti Helimaša? Kaj slabosti? Jaz močno, močno upam, da do septemra odprejo še kakšno enoto, da nas ne bo spet toliko zviselo. Jaz bom na porodniški in mi ne bo čisto nič na roko vsak dan hodit v Lj po tamaučka v vrtec oz. varstvo. Upam, da uživate v praznikih. Lepo se imejte, pa kej se javite na RR .
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 24.3.2008 17:16:59
|
|
|
|
helimaša
|
ojla! no končno mal časa za RR......ma sej sploh ne pridm do računalniku......ma ta služba me je čist zasužnjjila.......katastrofa.......dobr da bom hmau šla ker drgač bi se mi tam kr zmešal......me tok izkoriščajo.....obup.....sploh še nism povedala da sm noseča......čeprav sm čist napihnjena.......obupna sm......sama seb grem na živce.......drugače se pa ful dobr počutim...... Dajadada si že bla na nuhalni.....jst se morm naročit.....mi je rekla med 5. in 10. aprilom.....tko da morm počas poklicat...... Nejc vse najbolše ......pa bravo za prve korakce.......super......zdej bo mami letala za tabo ......ko bo luštn....... Nenny kako......pa Matic je že bolš.......a greta jutr v varstvo......pa ti v službo.....Maša je zdrava.......in čaka Matica pri teti Tončki ...... zdej pa grem narest zrezke za malico.......mi je še od kosila ostalo.....pa morm spečt..... lepo se mejte papa
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 26.3.2008 21:27:23
|
|
|
|
sabri
|
15.7. a lahk jaz dobim številko od te, ki peče torte iz Vidma, če dela tudi kake oblike mogoče? No, za vprašat je. Kak ste kaj drgač punce? Mi smo bili mal na štajerskem, brez računalnika, sem danes komajčakala, da grem mal pogledat, kaj je novega. LP
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 28.3.2008 22:50:50
|
|
|
|
Dajadada
|
Dajadada si že bla na nuhalni.....jst se morm naročit.....mi je rekla med 5. in 10. aprilom.....tko da morm počas poklicat...... 1.4. sem naročena...komaj čakam, da spet vidim malo pikico/pikca.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 31.3.2008 10:02:32
|
|
|
|
Nenny
|
Daannnn Ja pa kje ste vse? A vas vaši tamičkeni čist okupirajo . Zdaj ko nas je nekaj odšlo v službo, ste pa kar tiho... No jaz sem zdaj v službi, ko pa pridem popoldne domov, za našim Matičkotom ful dirkava okol. Zdaj ko že čist sam koraka po svetu, je potrebno non stop dirkat po stanovanju. Ja zakaj pa ima nogice, a ne? In ostale... Vam čas beži.... In Helimaša, si že oddala Mašo in počivaš Lepo bodte
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 2.4.2008 10:53:25
|
|
|
|
helimaša
|
čao babure kaj dogaja kej pr vas.......več al manj ste še vse doma......komi čakam da bom jst tud......ker to je kr za znoret.......ta služba je kr za odpis....... jst sm drgač super........ful se dobr počutim in nimam nobenih slabosti...... Maša je tud super.....v varstvu je baje ful pridna tko da nimajo z njo nobenih problemov..... zdej bi blo pa čas da se zmenmo za kšno kavico......drug tedn če bo kej lepo bi se lahko mal dobile.....kaj pravte...... zdej pa počas šibam v službo.... lep pozdravček papa
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.4.2008 8:22:15
|
|
|
|
helimaša
|
hej srursa kr za ušesa te bom......sm ti rekla da ne govor v frizeraju k tm grejo govorice kot po tekočem traku......k ne poznaš šefice.......pa fora je v tem da hod pol moževe žlahte tja......pa k še nisva povedala.......k čakava nuhalno......ma si pa res ena smotka ...... grem si bučo umit..... ajde
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.4.2008 9:57:15
|
|
|
|
Nenny
|
Daj Helimaša mal si telefone naštimaj......te kličem, pa nč ne dela
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.4.2008 10:21:47
|
|
|
|
helimaša
|
Nenny telefon je v avtu ostal.......mož je pa avto odpelu......tko da sm čist nemobilna.....upam da mi dostav do moje službe.....če je kej tazga mi mejl pošl......
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.4.2008 13:29:42
|
|
|
|
Dajadada
|
Mi smo bili pa na NS in s pikico je vse tako kot mora bit . In firbčni kolikor smo, smo tudi izvedeli spol. Itak da ni 100%, ampak menda bomo imeli še enega fantička vražička...jao meni, s tremi deci pr bajt . Pa prvič sem na uradni bolniški, ker je tamauček imel vročino, pa kašlja ful, tako da ni za v varstvo, pol mu je pa še včeraj zjutraj dohtarca tako na silo kožco od lulčka dol potegnla, da revček cel dan ni lulal, pa fuuulll ga je bolel, ker je tako jokal kot še nikol, zato sva šla popoldan spet se pokazat in je bilo vse potrgan, krvav in sva dobila antibiotično mazilo, ki ga morš povrh še plačat, ker je menda na negativni listi zavarovalnic. Joooooj, sem besna kot , na dohtarco, pa na zdravstveni sistem, pa še na koga, če se mi sam prikaže pred oči, tako da danes rajši bejžte stran od mene . A tiste na porodniški ste pa čist preveč zaposlene, da bi kakšen stavek napisale ? Bo treba nazaj v službo, da boste imele kej cajta, al kaj
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.4.2008 20:20:55
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Hola, evo mene na raport, mi smo bili zadnji teden čisto povoženi, viroza nas je zdesetkala, najprej Ela, ko je po dveh dneh nehala bruhat, sem jaz začela, potem pa še možek, je vzel dva dni bolniške, ker tud stat ni mogel. Smo pa velik prišparali, ker smo cel teden jedli samo prepečenec. Dajadada, sem mislila nate, ko sem prebrala, da imate 1.4. NS, zelo me veseli, da je vse OK. Hja, nič bo treba pa še enkrat probat, če želite mešano posadko. Vsaj tako je rekla svakinja, ki so ji napovedali drugo punčko, češ nič hudega, bomo pa še malo delali. Ja bogi Nejček, kaj je s temi doktorji, tole je že 3. ta teden, da slišim kritike glede ravnanja s kožico in grobostjo, a ste tu v G. pri Kosovi ali hodite kam drugam? Kako pa je tukaj s splošnimi zdravniki za odrasle, jaz bi se morala prestavit, pa ne vem, a je kakšen fajn al kaj ... Zanima me kakšno mnenje.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.4.2008 21:26:35
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej srursa kr za ušesa te bom......sm ti rekla da ne govor v frizeraju k tm grejo govorice kot po tekočem traku......k ne poznaš šefice.......pa fora je v tem da hod pol moževe žlahte tja......pa k še nisva povedala.......k čakava nuhalno......ma si pa res ena smotka ...... grem si bučo umit..... ajde Vedla je.... baje si ji ti zaupno povedala.??????????
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.4.2008 21:34:31
|
|
|
|
helimaša
|
ja Tanja je že vedla......sam drugi ne vejo.....in zdaj šefica ve......in bojo vsi zvedl......jao tebi
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.4.2008 22:20:00
|
|
|
|
srursa
|
Jaz sem se pogovarjala samo s Tanjo. O drugih pa nič ne vem, da bi kdo vlekel na ušesa, saj so imeli ful strank.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 4.4.2008 8:57:36
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Jaz sem se pogovarjala samo s Tanjo. O drugih pa nič ne vem, da bi kdo vlekel na ušesa, saj so imeli ful strank. še ne veš da majo v frizeraju tud stene ušesa.......Martina sliš vse kar jo zanima ......tko da sej zdej je vseen......sej je kul
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 4.4.2008 20:35:00
|
|
|
|
srursa
|
Oprosti, si ti lahko kako odolžim??????????
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 4.4.2008 21:14:28
|
|
|
|
Dajadada
|
ZmajTolovaj, ja, mi hodimo h Kosovi, ampak ker je zdaj na bolniški, nas je sprejela Zavirškova...grrrr ...rajš ne začnem pisat, kakšno mnenje imam o njej, pa še od ene sem slišala, k je peljala tamalo k njej, da je sploh ni upoštevala, k da nekaj komplicira, pa da je itak samo prehlajena in ji ni hotela krvi vzet. Ko sta potem prišli še enkrat, ker se je tamali še poslabšal, je pa ugotovila, da ima pljučnico ...mah, krneki...res ni za komentirat. Srursa, ti jaz povem kako se ji lahko oddolžiš. Hitro še ti postani , da ti bo lahko Helimaša vrnila .
< Sporočilo je popravil Dajadada -- 4.4.2008 21:15:57 >
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 5.4.2008 21:55:25
|
|
|
|
Ulaa
|
Dajadada: a tisto s kozico od lulcka je bilo pri Zavirskovi? K men je ona o.k., mi pa ni vsec Stepicova. Mimogrede: kateri frizer ima vse novice na kup ??
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 6.4.2008 21:25:42
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa . Mimogrede: kateri frizer ima vse novice na kup ?? več ali manj kar vsi
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 6.4.2008 21:26:29
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Oprosti, si ti lahko kako odolžim?????????? ah, dej no......sej je kul.......boš za en kofe dala.....
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 6.4.2008 21:33:01
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: srursa Oprosti, si ti lahko kako odolžim?????????? ah, dej no......sej je kul.......boš za en kofe dala..... ok HITOR POVEJ, KDAJ IN KJE. Sam jaz res nisem kriva, da se je Tanja drla po celem salonu
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 6.4.2008 21:42:45
|
|
|
|
srursa
|
Ženkica in Delfinčica29 kako ste kaj? Se bomo dobile na kakoi kavi???? Helimaša organizitraj kaj, saj mene nihče ne jebe.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 7.4.2008 11:26:52
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Ja boga srursa Maš prav, kavica bo obvezna. Lahko kateri koli dan, razen jutri sem v LJ.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?