|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj�ice - 4 del.
23.4.2008 8:42:01   
aurora28
Kodrana na tvojem mestu bi se šla takoj pokaza v P in reči, da se ne počutiš dobro. Meni so takoj najprej izmerili pritisk, potem me je drug G (ker mojega ni bilo v sredo v službi) vaginalno pregledal, poslali so me še na CTG in naredili so mi še UZ. Boš videla, da te bodo lepo obravnavali, ti se le pojdi pokazat in ne čakaj na jutri.

A imaš še kakšne druge znake : glavobol, bruhanje, slabost, te zebe, te koža srbi?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
23.4.2008 8:50:08   
barbaw
Kodrana ce ti horizontala pomaga pa raje lezi in pocivaj. Ce pa bo imela se kaksne druge nevsecnosti pa ne cakaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.4.2008 8:55:03   
aurora28
Edinaos in Zalazoya user posted image user posted image user posted image za porodniški dopust.

Edinaos moj je tudi malo neučakan, ampak on pravi, da naj gledam iz tega stališča, da se tamalemu z vsakim dnem ko je v maternici krepi imunski sistem in da bo že. Namen imava, da bo zraven poroda, ampak moja neučakanost je user posted image .

Bo že nekako, se bom vrgla v branje knjige. user posted image

Kaj pa je z Naravo???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
23.4.2008 8:55:13   
špelin@
A je ze katera skuhala kavo? user posted image

Ponoci sem imela kar krizo, ker me je tako lulat, da sem komaj prinesla do wc-ja user posted image  No, sama sem bila kriva, ker sem se ze prej ene parkrat zbudila in me je tiscalo, ampak se mi ni ljubilo vstati... user posted image

Kaj je zdaj s temi sumniki?? Se pocutim, kot da bi imela govorno napako, ker pisem brez stresic user posted image

Anitka, hvala za novicke o GoYi user posted image  Pa ona je fenomenalna user posted image user posted image user posted image

Pisuka, Katina, ne vem, no user posted image  V tvojem primeru bi dr. pac morala resno vzeti na znanje vse skupaj. Vkljucno z vsemi strahovi, ki so kar zelo realni in se ni za hecat. Za CR bi se lahko vsaj pogovorili. A k Strahovi gres se kaj ali te zdaj kompletno vodijo v ambulanti za patolosko nosecnost?
Dobro opravi v laboratoriju, potem pa hitro pojej nekaj user posted image

A ste videle, Peli se je javila user posted image

mya26, vem, da ti je hudo za odejico user posted image

aurora28, ja, le uzivajta z user posted image  ta cas pred porodom, potem boste trije in bo popolnoma drugace - pa tu mislim predvsem na pozitivno plat: ko bos stisnila k sebi malo strucko, se bo v tvojem srcu zbudilo toliko neznih custev, da ti bo prav dol viselo za vse drugo user posted image

user posted image  za vse na porodniski!

Meni je danes trebuh nehal otrdevati in se pocutim odlicno user posted image  Na razne sestanke pa vec ne bom hodila, je bilo vceraj too much user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.4.2008 8:56:14 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.4.2008 8:55:59   
špelin@
Ja, ima katera kaj novick o naravi??

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.4.2008 8:58:10   
kodrana
aurora nič drugega me ne matra. samo malenkost sem zatečena. mene najbolj skrbi ta spodnji pritisk, ki je stalno 90 ali malo čez.
glede P. pa imam bolj slabe izkušnje, saj sem se šla pokazat v 17t, ko sem imela stalno neko špikanje v nožnici in me je g. komaj sprejel, čež da nimam napotnice.user posted image
kaj sedaj dam lahko tisto, ki jo imam za rodit?!

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
23.4.2008 9:02:43   
Aurea
Kodrana, kaksno napotnico je hotel od tebe... pa saj si zdaj ja na koncu user posted image .. mislim, kaj so eni G za na luno... Ti se pejt lepo pokazat, da bo pomirjena in ne cakaj do jutri, sploh, ce se slabo pocutis. 

user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Aurea -- 23.4.2008 9:03:30 >

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
23.4.2008 9:26:05   
sashy
dobro jutro
Nekatere ste pa zelo zgodne. Danes grem e zadnji na faks potem imamo pa itak prvomajske poitnice. Po 5.5. pa ne vem e bom hodila.

****: Ta pas se meni zdi isto v redu, drugae sem pa v baby centru videla da prodajajo tudi eno napravo, ki je v dveh delih,enega ima ti enega pa otrok in e se otrok oddalji za ve kot 15 m zane piskati oziroma te nekako opozori.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
23.4.2008 9:27:24   
sashy
A imate e vse napotnice? Jest mam 15.5 rok pa je e nisem dobila, naslednji pregled imam pa 5.5.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
23.4.2008 9:44:09   
Soncnica Sandra ***
Pozdravljene drage moje souser posted image !

Evo tudi jaz se po parih dneh javljam na raport user posted image
****, Estrella in Darmar: hvala ker ste me pogreale, user posted image sporoam vam da sem e vedno 2v1.
No da vam malce opiem zakaj me ni bilo: v soboto sva la k starem od mojega dragega, sva bila povabljena na evapie, Mmmmmmmmm... kako so bili dobri user posted image , in tako naju ni bilo cel dan ni doma. V nedeljo smo imeli birmo, no kar dve birmi bi lahko rekli. K birmi je la sestrina po moji strani in po strani od mojega lubija, tako da sva bila spet cel dan odsotna. No v ponedeljek, torek, danes in mogoe e jutri pa imamo akcijo na polno primojih starih. Na vrsti je namre beljenje, menjavanje laminata, premikanje pohitva in seveda "metanje odvene are" stran. Tako da sem v bistvu cel dan pri njima in malce pomagam kolikor se da, pa kosilo kuham. Zveer se mi pa potem res ne da ve prav veliko za raunalnikom viseti. Veraj sem na hitro prebrala za nazaj in moram rei, da se prav vidi, da ste e vse ve ali manj na porodnikem, ker ste toliko strani e naklofale user posted image user posted image user posted image .

Aja pa e to da vam povem: v ponedeljek sva z mojim user posted image  dopolnila polih 38.tednov user posted image user posted image user posted image , tako da upam, da pelin poasi e kaj razmilja o moji odpustnici? Saj jaz isto rade volje poakam do mojega PDP, ampak me malce firbec matra kakna izgleda user posted image .

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.4.2008 9:45:00   
BOJANC
Drage moje majice
Najprej estitke novopeenim majicam. user posted image user posted image user posted image Za vsako posebej drim pesti in vam poiljam en velik objem . Redno vas spremljam in trepetam za vsako posebej. Kmalu bodo vsi problemi in boleine poplaani saj boste v naroju drale svoj najveji zaklad.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa e malo pikapok za sreo LP

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.4.2008 9:48:02   
Soncnica Sandra ***
Joj, prejle sem pozabila napisati e tole:

ISKRENE ESTITKE:

MAMICI JANI81 OB ROJSTVU SINA NEJCA in

MAMICI MRLIKI OB ROJSTVU HERKE TAJE.

Prav tako estitke obema okoma!!!
elim vam veliko cartanja in veliko prespanih noi!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.4.2008 9:49:03   
špelin@
user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.4.2008 9:49:27   
Soncnica Sandra ***
Joj kje so pa sumniki?

Sedaj je pa Spelin postala Pelin user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.4.2008 9:50:59   
špelin@
BOJANC, kako sem vesela, da si se oglasila user posted image user posted image user posted image

Kako se drzis? Vsakic, ko zasledim, da prides pokukat na forum, mocno, mocno, mislim nate user posted image

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
23.4.2008 9:53:02   
Soncnica Sandra ***
Spelin iskrena hvala za odpustnico!!!!

Joj kar mrazi me, pa solzice so se mi prikradle v oci, tako sem ganjena.

Ful je lepa odpustnica, e enkrat prisrna hvala!!!

Si jo bom sprintala, mojemu ocku bom pa rekla, da mi naredi okvir in jo bom dala na steno v otrosko sobo za spomin.

Joj kako je lepa!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.4.2008 9:58:35   
BOJANC
Hvala pelin@ za misli in lepe elje. Poutje je dokaj dobro, razen viroz. Konno so mi odkrili pregrado katero naj bi mi operirali jutri, vendar so jo prestavili zaradi moje viroze. Saj kar redno kukam k vam ,ker se e vedno poutim del vas .Pa moram rei da so super odpustnice. user posted image user posted image  Ko jo bomo mi rabili t6i jo naroim kar na ZS.e enkrat vsem skupaj in vsaki posebej en velikuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
23.4.2008 10:05:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC
Hvala pelin@ za misli in lepe elje. Poutje je dokaj dobro, razen viroz. Konno so mi odkrili pregrado katero naj bi mi operirali jutri, vendar so jo prestavili zaradi moje viroze. Saj kar redno kukam k vam ,ker se e vedno poutim del vas .Pa moram rei da so super odpustnice. user posted image user posted image  Ko jo bomo mi rabili t6i jo naroim kar na ZS.e enkrat vsem skupaj in vsaki posebej en velikuser posted image

Bom fajn stiskala pesti, da ti cimprej odstranijo pregrado in bo pod tvojim srckom zrasla nova, zdrava pikica user posted image user posted image user posted image

Ko sem bila zadnjic v Parku zvonckov, sem prigala tri svecke: eno za mojega user posted image , eno za tvojega user posted image  in eno za vse ostale male angelcke
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
23.4.2008 10:17:40   
barbaw
Najprej estitke novopeenim majicam. Za vsako posebej drim pesti in vam poiljam en velik objem . Redno vas spremljam in trepetam za vsako posebej. Kmalu bodo vsi problemi in boleine poplaani saj boste v naroju drale svoj najveji zaklad. Pa e malo pikapok za sreo LP
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC

Bom fajn stiskala pesti, da ti cimprej odstranijo pregrado in bo pod tvojim srckom zrasla nova, zdrava pikica user posted image user posted image user posted image

Ko sem bila zadnjic v Parku zvonckov, sem prigala tri svecke: eno za mojega user posted image , eno za tvojega user posted image  in eno za vse ostale male angelcke
user posted image user posted image user posted image

Se pridruzujem lepim zeljam. user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
   RE: Majčice - 4 del.
23.4.2008 10:32:11   
hijenca
Dobro jutro!

Posiljam vam lepe pozdrave iz zalostnega, oblacnega Maribora. Danes pa se je pri meni nekaj dogajalo ponoci. Taksni rahli krci so se pojavljali na desni strani trebuha. Ker pa danes ni dan za rodit, ker je moj user posted image  se vedno v Nemciji, sem se cisto noro nardila, pa sem se obrnila in probala zaspat nazaj. In danes zjutraj je vse mirno. Priden user posted image , caka atija, da ga bo sprejel.

kodrana pojdi se pokazat v P, pritisk je hudic. user posted image

mya26 jaz pa sem taksnim kot si ti kar faus. Jaz bi tudi rada znala kaj zastrikat, ali pa kvackat,, pa ne znam, nimam potrpljenja, ker tezko sedim na miru, sem pac taki zivec. Verjamem da si zalostna zaradi izgubljene dekice. Bom pa z odprtimi ocmi hodila po MB, ce bi jo kje videla.

barbaw naj se ti se ne mudi v P, ker bom na koncu res sama v P lezala user posted image , ali pa bom mela taksno sreco kot moja sestra, da je bila z romkinjo v sobi, ki je imela 20 ljudi vsak dan na obisku, pa ta mala se je skoz jokala, pa jo niso nic tolazili. Nocna mora.

katina drzim pesti, da bos vseeno vse uspesno opravila danes user posted image user posted image

aurora28 saj bo, se malo. Bos vidla kak te bo presenetlo, zdaj se hitro izkoristi proste dni, jaz sem ze zacela izkoriscat zadnje proste dni, vceraj sem cel dan lumpala, danes pa se ne vem. Doma pa cel dan sigurno ne bom. Bom sla v soping, zaloge bo treba nardit.

Samo res punce, a boste za doma nardile kaksne vecje zaloge plenic, pa hrane, pa to??

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
23.4.2008 10:33:59   
MARTINA25
JUTRO MAJCICE!!!!

Vidim da nam danes en skratek krade sumnike!!!!hehehe

Estrella pravkar sem govorila z VALENTINO!!Punca je cist hiperaktivna, zaposlena v nulo.Se zmeraj 2 v 1!!!!V glavnem vse je OK. Kaj pravis, da bi se enkrat dobile na kavi...dokler nam ne pobegnes iz Medvod???

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
23.4.2008 10:38:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Samo res punce, a boste za doma nardile kaksne vecje zaloge plenic, pa hrane, pa to??

Ne - imam user posted image , ki ima dve zdravi roki, bo itak na ocetovskem dopustu prva dva tedna in zna nakupovat, ce mu natancno napisem vse na listek user posted image user posted image user posted image

Hocem sumnike!!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
23.4.2008 10:42:54   
hijenca

Ne - imam user posted image , ki ima dve zdravi roki, bo itak na ocetovskem dopustu prva dva tedna in zna nakupovat, ce mu natancno napisem vse na listek user posted image user posted image user posted image  

Saj ima user posted image  tudi dve zdravi roki, samo jaz mu moram ze skoraj narisat, kaj tocno naj prinese. user posted image  Saj sem ga zadnje case vlekla po trgovinah, pa mu kazala, glej to, pa te plenice,... Ampak moski, so mi prava uganka. Bom raje kak paket plenic se kupla. Za sigurno.user posted image

A boste ve imele kaksen caj za dojenje, pa caj za dojencka ze doma? Pa kaksnega?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
23.4.2008 10:43:57   
Anonimen
Nova sporočila

Hocem sumnike!!!

ja moj tudi zna, če mu na listek napišem točno kaj kupit, samo jaz moram mojemu še napisat, kaj naj potem naredi s tisto fasungo, ki jo prinese iz trgovine, on misli, da stvari ki jih prinesemo it trgovin, da kar na mizi stojijo in se same pospravijouser posted image user posted image user posted image user posted image čez časuser posted image

jooj te naši dedci

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
23.4.2008 10:46:57   
Anonimen

hijenca: jaz sem kupila ta jumbo pack, 98 peleničk (paperske) in mislim da bo za enkrat dovoljuser posted image , hrane imava pa itak skoz fuul doma, se bo pa možek itak pri moji mami hranil dokler jaz ne pridem iz Puser posted image .

MOJA ZLATA MAMAuser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.