hijenca
|
Dobro jutro! Posiljam vam lepe pozdrave iz zalostnega, oblacnega Maribora. Danes pa se je pri meni nekaj dogajalo ponoci. Taksni rahli krci so se pojavljali na desni strani trebuha. Ker pa danes ni dan za rodit, ker je moj se vedno v Nemciji, sem se cisto noro nardila, pa sem se obrnila in probala zaspat nazaj. In danes zjutraj je vse mirno. Priden , caka atija, da ga bo sprejel. kodrana pojdi se pokazat v P, pritisk je hudic. mya26 jaz pa sem taksnim kot si ti kar faus. Jaz bi tudi rada znala kaj zastrikat, ali pa kvackat,, pa ne znam, nimam potrpljenja, ker tezko sedim na miru, sem pac taki zivec. Verjamem da si zalostna zaradi izgubljene dekice. Bom pa z odprtimi ocmi hodila po MB, ce bi jo kje videla. barbaw naj se ti se ne mudi v P, ker bom na koncu res sama v P lezala , ali pa bom mela taksno sreco kot moja sestra, da je bila z romkinjo v sobi, ki je imela 20 ljudi vsak dan na obisku, pa ta mala se je skoz jokala, pa jo niso nic tolazili. Nocna mora. katina drzim pesti, da bos vseeno vse uspesno opravila danes aurora28 saj bo, se malo. Bos vidla kak te bo presenetlo, zdaj se hitro izkoristi proste dni, jaz sem ze zacela izkoriscat zadnje proste dni, vceraj sem cel dan lumpala, danes pa se ne vem. Doma pa cel dan sigurno ne bom. Bom sla v soping, zaloge bo treba nardit. Samo res punce, a boste za doma nardile kaksne vecje zaloge plenic, pa hrane, pa to??