narava
|
Pozdravljene tetke! Vreme v lj je aaaaaadliiiiiiiicnoooooo! Cel dan ze luftam z na stezaj odprtim oknom! Koncno Aja, hvala vsem za skrb, nisem ostala v P, me moja G se pogledala ni , tako da sem sedaj do poroda v oskrbi oddelka za patolosko nosecnost v P. Iskreno, sem zelo vesela, ker do tam imam natanko 5 postaj z busom, ce pa se vozim k moji G pa traaaaja in trajaaaaa.. pocutim se ok, malo sem zalostna, ker je moj sel v Avstrijo (sem ga ravno odpeljala na zbirno mesto k deca k grejo na izlet ) in se se odlocam ali naj grem k mojim na gorenjsko mal na obisk?? je ena ura voznje do tam, sej se mi nikamor ne mudi in bi sla lepo pocasi..kaj pravite? vozim lahko normalno, me trebuh ali karkoli drugega ne ovira, tko da? ce se mi pa karkoli zahoce (t.j. ce se Pobcu zahoce) pa je tudi jeseniska P zelo blizu (in ena boljsih v slo). ne vem. vam dam cas odlocitve do 14.00 barbaw, tako kot sem rekla naty za trontlja , bom tudi tebi rekla: bek of, cufanje je moje podrocje kaj zdaj, po jani se je kar ustavilo, al kaj?? idemo dalje, huz nekst? aja, spelin@, hvala za odpustnico, tudi jaz si jo bom sprintala in jo dala v okvir kodrana, kar se tice visokega pritiska, ti iz lastnih izkusenj pravim, da se s tem ne igraj. ce bi jaz imela tak pritisk kot ti, bi me verjetno ze prejsnji teden kar v P obdrzali pa po moznosti sprozili porod. Moj je 135(130)/80 pa ze panicarijo..al pa je to odvisno od nosecnice do nosecnice? ne vem. mmm banana..hmm, kje mam ze tisto vrecko iz spara z bananami? bojanc, ko bom na forumu prebrala, da zopet nosis srcece pod svojim srcem, bom res tako iskreno vesela in komaj cakala, da ga tudi srecno donosis, kot bi bila sama zopet noseca! res, tvoja zgodba me je globoko ganila in pogosto mislim nate.. gregorjev@, jaz namerno in vedno pisem kot bi imela govorno napako, ravno zaradi moznosti taksnih zapletov na forumu in pol se folk matra in usta lomi, da bi kaj prebral bolje preventiva kot kurativa (beri popravljanje postov ) se 1x hvala vsem za skrb, smo se vedno v pakungi lp, narava.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|