|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
22.4.2008 22:36:39   
Anitka
Dober večer!

Vas še malo pozdravim preden utonem v spancu. No najprej se mora naše dete še veselo nabrcati, nakolcati in spreminajti oblike mojega bušija sto na uro. Tudi jaz sem med tistimi pri kateri se gibi niso še čisto nič umiriliuser posted image user posted image user posted image To bo verjetno otrok akrobatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa jutri pridejo pleskat in že komaj čakam, da mine še to delo, ker potem me čaka še zadnje večje opravilo pred odhodom v Rim. Pa potem si bom zaslužila že tudi odpustnico, a ne Špelin@user posted image user posted image ?

**** na ebayu se moraš včlaniti potem pa je odvisno ali je pri izdelku kakšna "licitacija" ali pa lahko izdelek kar takoj kupiš po fiksni ceni. Ni nič kaj preveč zapletena stvar.

Me prav zanima kako je kaj z našo Filipinko. Upam, da se že pridno cartajo.

Mya tudi jaz ti predlagam, da greš do lekarne in si tam izmeriš pritisk.

suzy85, Skye, CatJa, tally in StBarbara
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem skupaj želim lepo in mirno noč s čim manj prebujanja in lulanja in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
22.4.2008 22:39:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

****, meni tole
user posted image
sploh ne deluje čudno oz. slabo - tisto za zapestje mi je pa hecno (sploh, ko je otrok "priklenjen" na voziček user posted image ).

Ja tega imam tudi jaz v mislih...

Katina: HB da je z nogo bolje, toda veš če je živec se bo kar kak dan znalo ponoviti... pa spet kak dan bo uredu pa tako do konca...Upam da te čim manjkrat zagrabi.
Zakaj se ne upaš vprašati za CR, to je vendar tvoja pravica... saj ima v kartoteki vendar napisano kakšen je bil prvi porod...in mislim da bi bilo edino normalno da ti nekako olajšajo vse skupaj.
Drugače pa držim pestke da bo tokrat vse na easy in da boš imela bolj lahek porod.user posted image user posted image
Ampak vseeno G le povprašaj, saj več kot NE ti pa ne more rečt, lajko te pa morda pomiri in ti pove kaj spodbudnega...
Povodec oziroma ta varnostni pas pa bi jaz imela za Samio, ker se full bojim zanjo..sem že prej pisala čez dan, kako se ničesar in nikogar ne boji... To bi jaz skratka nabavila za varnost, da bi jo imela privezano nase, ker mi noče dat roke in se mi kar izmuzne...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
22.4.2008 22:56:40   
Anitka
Pa še nekaj informacij o majčici GoYi, ki se je javila na forumu Zanositev

IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

HELOU DRAGE MOJE

Kot vas neni pridno obvešča, smo še vedno 3 v 1 . Jutri bo že 6t odkar sem tu in se mi že mal meša. No, danes sem dopolnila 36t in štartam s 37. Zdaj me že doktorji preganjajo, kaj si mislim. A bo že kaj ali ne. Bi se me radi znebili . Ni, čudno da sem danes ponoči sanjala dr. Likarja, ko je pridrvel cel vesel in nasmejan v mojo sobo in rekel: "Končno akcija. Danes pa bo".
No, tudi moj možek mi napoveduje porod med 22. in 27. aprilom. Pa da vidimo . Res mi je včeraj začel ponovno otrdevat trebuh in ta malo nagajivko, ki je že skoraj zunaj močno čutim, ko se obrača . In ker mi je zadosti vsega, sem si danes privoščila malo daljši sprehod kot samo do wc.
Oba naj bi imela že čez 2kg (jaz pa +10kg), kar je tudi super, čeprav ni vse v teži. So še druge stvari, ki so pomemnejše (pljučka itd.).
No, toliko na hitro od mene. Če bo prilika vas še kaj pridem pozdraviti.

Lep pozdravček prav vsem mojim dragim forumovkam.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
23.4.2008 6:03:02   
Katina
Dobro jutro drage majčice,

spet smo en dan bližje maju. Ste že pile kavico? Lahko vam jo skuham, jaz pa je ne smem, ker moram bit tešč v laboratoriju, kar je zame velik podvig. Zakaj? Zato, ker:
- moram zjutraj na tešče vzet zdravila za ščitnico
- si moram pred zajtrkom izmerit KS
- si moram vbrizgat inzulin
- v pol ure po tem zajtrkovati
- ker so vrednosti sladkorja zjutraj nizke in ker začne laboratorij delat relativno pozno se lahko zgodi, da mi bo sladkor padel pod dovoljeno mejo in pol mam problem.

Tole vam pišem bolj zato, da se ne izneverim, da bi bil moj post prekratek. user posted image

****, vajeti imajo verjetno v vsaki bolje založeni štacuni za otroke. Jaz jih imam, ampak ne vem od koga so, mogoče sestrine? Za čas ko boš v SLO ti jih lahko posodim.

Tole si spregledala,ne?

Ja, saj vem, da me bo na vsake tolk še prijel ta živec, ker me je že nekajkrat - sicer ne tako hudo. Če ne bo hujega, pol bomo tud to pržeivel.
Glede CR je pa zdaj malo problem, ker imam zdaj drugo zdravnico  v P, ki nima nobene kartoteke od prej (sicer je tudi moja izbrana G nima, ker sem jo menjala kakšno leto pred to zanositvijo). No, ta zdravnica mi je sicer simpatična, ampak ni človek čustev, temveč človek trde realnosti. Že njena izjava, da strah ni razlog za deložacijo ti pove, da zanjo pač ne obstaja medicinska indikacija, kljub katastrofalnim posledicam (ki se upam ne bodo nikoli zgodile) , ki bi jih lahko imela njena izjava. Zato dvomim, da ji je kaj do tega, da bi mamici omogočila izpolniti njene želje, če niso isto v skladu z njeno doktrino.

pelin@, tudi jaz imam zapisano v kartotekah tole alergijo, da bi imela pa nekje blizu zdravstvene kartice pa nimam.user posted image

Anitka, Upam, da boste do konca tedna končali z zidarsko/pleskarskimi deli in da bo lahko potem uživala na porodniški. Obvezno si jo privošči, ker rabiš počitek.

GoYi želim vso srečo pri porodu dveh malčkov, ter hitro okrevanje.

< Sporočilo je popravil Katina -- 23.4.2008 6:09:14 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
23.4.2008 6:06:03   
aurora28
Dobro jutro vsem souser posted image !

Danes pa lahko rečem, da smo spali zelo dobro od 22. ure pa vse do 58. ure in vmes šli na stranišče 4 krat. Kul, sem bila to noč že malo bolj umirjena, ker ni nobena rodila (razen Filipinke, ki me čudi, da ni nobenih novic o njej user posted image ).

Mya28 čestitke za dobro opravljen pregled user posted image user posted image user posted image .

Tally upam, da bo ZO uspel, če pa ne bo, pa vedi, da ima user posted image še vedno čas in se lahko tik pred zdajci še obrne na glavo. user posted image

**** meni se tudi dopade enak pas, kot je na sliki, ki jo je prilepila Špelin@. Vsekakor je varnost naših malčkov prva in bolje, da zaščitiš Samio in sebe, ker če praviš, da je tako živahtna in se ne boji nikogar je že kar problem, kako boš šla z njo in vozičkom na sprehod, boš sam živčna. Meni se zdi to dobra ideja, ko vidiš, da ne posluša hopacupa jo zagrabiš in jo imaš pod nadzorom. user posted image

Katina me veseli, da je z nogo bolje user posted image user posted image user posted image . Mogoče ti pa user posted image pritiska na kakšen živec in zaradi tega bolečina. Mene je tri nazaj od narta levo na desni nogi zelo bolelo in sploh nisem vedela od česa, bolečina pa je bila takšna kot, da bi se z vso silo nekam z nogo zabila. Ampak naslednji dan kot bi odrezal, nobene bolečine.

Anitka hvala za poročilo o Goyi user posted image user posted image user posted image . A tvoj user posted image bo tudi akrobat user posted image . Sej še imaš čas do Rima.

Jaz sem pa že v 39. tednu in mi vse sorte roji po glavi in po eni strani  komaj čakam, da grem rodit, po drugi strani pa spet razmišljam, da vsak dan v maternici user posted image veliko pomeni, nevem, bom videla kaj se bova jutri zmenila z dr. Jurco.

Bi katera že user posted image ? Grem si zdajle narediti čokolino za dober začetek dneva. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
23.4.2008 6:15:16   
Katina
Ej Aurora, meni je vse čšž je user posted image popapala. Sem jih morala v postu popravit user posted image . Hecno.

Veš, sploh se ne obremenjuj kdaj bo prišel dan D. Dejstvo je, da v kratkem, pa četudi čez rok. Te dni do poroda poskusi maximalno izkoristit za razvajanje in vse tisto česar po porodu nekaj časa ne boš mogla. Obišči vse prijateljice,prešnofaj vse štacune, glej TV dokler te ne bolijo oči, razvajaj se v kopalnici (maske, pilingi, kopeli) do onemoglosti, ujemi vsak košček sonca tako da zapreš oči in misliš na kaj lepega, preberi še zadnjo knjigo, pojdi še zadnjič v kino, na večerjo ....

Če narediš samo pol tega kar sem ti naštela boš komaj sfolgala do poroda user posted image .

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
23.4.2008 6:30:45   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Ej Aurora, meni je vse čšž je user posted image popapala. Sem jih morala v postu popravit user posted image . Hecno.

Veš, sploh se ne obremenjuj kdaj bo prišel dan D. Dejstvo je, da v kratkem, pa četudi čez rok. Te dni do poroda poskusi maximalno izkoristit za razvajanje in vse tisto česar po porodu nekaj časa ne boš mogla. Obišči vse prijateljice,prešnofaj vse štacune, glej TV dokler te ne bolijo oči, razvajaj se v kopalnici (maske, pilingi, kopeli) do onemoglosti, ujemi vsak košček sonca tako da zapreš oči in misliš na kaj lepega, preberi še zadnjo knjigo, pojdi še zadnjič v kino, na večerjo ....

Če narediš samo pol tega kar sem ti naštela boš komaj sfolgala do poroda user posted image .

Katina ti si pa res zlata, tole si mi tako lepo napisala. Hvala ti user posted image user posted image
Bom poskusila, sam najbolj me jezi to, da se dol nič ne dogaja, ni krčev, ni občutka kot pred user posted image , počutim se krasno, jaz pa tako neučakana kot majhen otrok, ki si mu obljubil sladoled. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
23.4.2008 6:56:16   
Estrella*
Jutro!

Sem e kar nekaj asa budna, a sem se komaj zadrala, da nisem pokukala na RR.

Katina: jaz tudi upam, da te bo naslednji teden obravnavala malo bolj razumevajoe.
Problem z nogo mi je totalno neznan tako, da nimam pojma kaj bi lahko bilo, razen res kaken ivc. Ti so silno nepredvidlivi in povzroajo res velik odstotek nenadnih, nepojasnjenih bolein.
Jaz sem to no malo manj kaljala in malo ve spala. Je e bolje in upam, da se tekom dneva stanje ne poslaba.

pelin. Katina: meni pie alergija na penicilin in bactrim iin to samo v otroki kartoteki, potem so se ti podatki izgubili. Ko sem jo enkrat sluajno nala , sem to omenila mami in ta ree; ja saj res, baje si res user posted image Imela sem to sreo, da do 16 leta sploh nobenih antibiotikov nisem potrebovala, ker sem bila zdrava kot dren.
Da pa bi morala imeti v MK napisano, se pa tudi nisem spomnila. Hvala za opozorilo punce (Aurora, pelin::)

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

POD TO SE PODPIEM. Saj ne, da potem lovek ne more ni, je pa isto drugae, ko si tempiran na as, a ne Katina?

Aurora: neuakanost je tudi meni zelooooo zanana grda razvada, ki me spremlja e odkar pomnim. Nekako sem jo z leti malo omilila, ampak odpraviti je nikakor ne moremuser posted image  Najhuje je, da se je lovek zaveda in koliko si zavestno dela kode......
Te isto razumem ko razmilja o tem kako bi rada pred PDP jem rodila. Mislim, da je tu na forumu vsaj 95% punc, ki si to eli (med njimi sem tudi jazuser posted image ), eprav je res bolje, da poakamo in damo user posted image  as, da se pripravi in prileze ven, ko bo on elel,

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
23.4.2008 6:57:29   
Estrella*
Kje pa so sicniki in sumniki???????

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
23.4.2008 7:15:38   
Estrella*
Vidim, da imam samogovoreuser posted image , pa vseeno, bi vpraala, e kakna ve kaj se dogaja s Sonnico Sandro in Valentino, mogoe darmar ali MARTINA?????
Kar obe sta poniknili in se ni ne javitauser posted image

Jaz sem pojedla en zelo nezdrav zajtrk( sendvi s filadelfijo, suho salamo in sirom) ter kapuin. Sedaj pa akam, da se Andra zbudi in drita v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 2335
   RE: Majice - 4 del.
23.4.2008 7:25:47   
zalazoya
jutro

mi dons spet nismo ni spali, non stop lulanje, pa obraanje, pa user posted image  je neki govoru u spanju in podobno. Je pa res, da zadnje par dni popoldan mal za kinkam in fuuuuuuuulllll pae.

Mi smo danes stari polnih 36 tednov in smo 1. dan na porodniki. Sej nimam posebnega filinga, ker sem e od oktobra na bolniki ampak pomeni pa, da se blia dan D. user posted image

kar se gibov tie se je na guzi tud mikano umiril. Je pa res, da ga je na momente utiti ez cel trebuh, ni pa tolko teh izboklin. Sam guzenje. Lahko pa da je bolj len zdele ene dva dni. Ma jaz sem ist ivna e skoz kej ne telovadi.

Za Filipinko se e ni ne ve, verjetno pa da so v user posted image .

Za Goyi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za vse k majo dons preglede in CTG-je, Uz-je in podobno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Jaz pa naprej v priprave, da nas kej ne prehiti, sicer bi tud jaz raje rodila kak dan pred PDP, ampak mikan pa lahko e poaka, raunam da do 1.5 vse zrihtam, pol pa kar bo bo.

au

Neposredna povezava do sporočila: 2336
23.4.2008 8:16:26   
barbaw
Dobro jutro!

Danes vam pa ne bom mogla poslat sonka, ker ga ni. user posted image

**** meni osebno se zdi povodec okrog prsnega koa bolji. e bi ga imela na roki je ve monosti, da bi ga probala dol snet. Kaj pa vem, se mi zdi, da je vseeno bolje e je okrog prsnega koa v primeru da bi padla ali kaj podobnega. Mogoe bo edino moneja, ker bo lahko vlekla s celim telesom. Naroanje preko e-baya pa je enostavno. Prijavi se in tam stisne buy it now in te vodi skozi postopek ali pa polje mail tej trgovini in poaka, da ti poljejo po mailu raun, ki ga plaa in potem ti stvar poljejo. Na veini bank e imajo to SEPA plailo, ki je za tujino in si ne kasirajo ve toliko provizije pa e hitreje dobijo v tujini denar.

Katina tudi jaz sem razmiljala, da bi mojemu napisala nekam, da je alergien na dve vrsti antibiotikov in je res, da ne bo el noben brskat po dokumentih, nikoli pa se ne ve. Moj ima na veliko na kartoteki napisano alergije pa dr. tega sploh ne vidijo. Je e pri dveh razlinih zdravnikih hodil nazaj, ker si niso ogledali prve strani. Samo odprejo kartoteko in piejo. Bi mojega tudi lahko poslali na drugo stran.
Tebe prav muijo s tem laboratorijem. Kako ti le uspe to vse izpeljat? Verjetno ima kaken lunch paket zraven. Ti samo pazi, da ti ne bo sladkor preve padel, da nam ne bi kje pristala v kakni P. user posted image

Aurora to, da nima nobenih krev e ni ne pomeni, ko te bo pa zgrabilo pa ne bo vedela od kod je priletelo. user posted image  Ti samo uivaj in naredi vsaj pol stvari, ki ti jih je Katina napisala. Jaz bi la obvezno na veerjo. user posted image  Razvajaj se do maximuma, ker bo potem nekdo drug pred tabo. user posted image

Tudi jaz se za javljam med tiste, ki bi rade rodile pred rokom. Prvi mi ni bilo teko akat, ampak tisto akanje na oddelku v <p, pa mojega so sestre domov naganjale pa jaz nisem pustila in ... Tisti dve noseki v sobi kjer sem bila nista imeli ni proti, ker bi tudi sami hoteli imeti podporo, sestre pa ... Se vidi, da ne delajo z otroci. Na drugem oddelku kjer so porodnice pa je bilo super. Je bil moj od jutra pa do veera z menoj, vmes sem ga le poslala na kosilo, da ne bi reve umrl od lakote.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
23.4.2008 8:16:53   
barbaw
Tale RR ga pa danes res serje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
   RE: Maj�ice - 4 del.
23.4.2008 8:18:31   
kodrana
trenutno ne morem nič kometirat..

sem čisto fertik. moj pritisk je stalno 150/90 ali čez. sem klicala g. in danes na žalost ne dela. moram pa ju3 pod nujno dopoldan na pregled. če bo pa slabše, pa moram v P.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čist sem fertik..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
23.4.2008 8:20:43   
barbaw
kodrana jaz glih ne bi akali na jutri. Vzami moj nasvet za dobro in pojdi kar takoj v P, da ti zbijejo pritisk. Bodi pripravljena, da te obdrijo noter tako kot so Auroro. Ni se za hecat.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
23.4.2008 8:25:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

sem čisto fertik. moj pritisk je stalno 150/90 ali čez. sem klicala g. in danes na žalost ne dela. moram pa ju3 pod nujno dopoldan na pregled. če bo pa slabše, pa moram v P.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čist sem fertik..

Banana uravnava pritisk ali pitje zelenega aja-brez sladkorja. Poskusi. Upam, da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2341
23.4.2008 8:26:15   
mya26
Dobro jutro!

Danes sem pa vstala z levo nogo. Spala sem še kar.
Zgleda da naša Lana vseeno nima noric, ker se mi zdi da bi morali biti vodeni mehurčki, je pa samo rdeča pikica, še izbočena ni. Bomo vidli, kaj se bo razvilo. A ve katera kaj več , kako izgledajo ko so sveži mehurčki in kako poteka razvoj bolezni.

****: meni se zdi boljši tist za okol telesa, tudi bolj varen.

Katina: super da je noga bolje. No, pa velik sreče z naslednjim pregledom v patološki amb. A to maš zaradi povišanega sladkorja?

Zdaj grem pa dokončat en šal, da bom potem lahko začela plesti dekco za Maja. Ta šal bi moral biti dekca, ampak sem jo začela že pred letom dni, potem pa sem štrikanje le te opustila. V tem času so nehali prodajat to volno, jaz pa je nisem kupila doilj. Tako da bo zdaj z tega nastal šal. Maj pa dobi novo dekco.
Mariborčanke: saj vem, da je možnost minimalna, ampak a je mogoče katera od vas videla na kakem vozičku ali pri prijateljici dekico iz rdečih, zelenih, rumenih in svetlo in temno modrih velikih kock; velika je 130x130 in je precej težka. To dekico sem napravila sama za Lano in enkrat v MB sta jo moj oči in Lana izgubila, padla mu je iz vozička in ni opazil. Meni je ful hudouser posted image user posted image user posted image , ker ne štrikam veliko in na to sem bila res ponosna. Če jo je katera vidla ali našla, bi jo ful rada imela nazaj v zameno pa bi dobila kako darilceuser posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
23.4.2008 8:26:37   
kasso
Punce, vse ki imate danes preglede, dobro opravite, še posebej navijam za tally, da uspe ZO.

Katina, hitro opravi v laboratoriju, da res en padeš v hipo.

Estrela, zdaj pa res ni pravi čas za virozo... čimprej ozdravi, ampak ne takoj v akcijo....... počivaj malo!

Tamara, ko se boš namakala v novi banji, boš lahko v miru delala plane kakšna bo sanjska kopalnica.... jaz tudi ful pogrešam banjo, kopalnico, ki bo....

Sem pa malo jezna, ker tudi ta vikend ne bo nič z zidavo dimnika.... majstre so zaradi slabega vremena poslali na dopust in pridejo šele po praznikih... jaz pa ne vem, če bom vzdržala še toliko časa. Bom videla jutri na pregledu, kako smo že daleč. Ta viknd je v planu vsaj beljenje kuhinje in dnevne.

Antika, a ti boš celo bajto sama spucala?

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
23.4.2008 8:30:03   
špelin@

čist sem fertik..

Vse bo v redu, srcica zlata user posted image user posted image user posted image  

Na tvojem mestu bi vseeno sla kar na pregled v P, lepo te bodo pomirili, naredili se ctg in natancno pregledali, ce bi bilo res kaj narobe. Tudi ce bi te zadrzali na opazovanju, ne bo hudega, itak si ze cez kriticnih 34. tednov user posted image

S tabo smo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
23.4.2008 8:31:49   
barbaw
mya26 za tole tvojo dekico je zelo malo monosti, da bi se nala. Nikoli pa ne ve. e jo vidim ti sporoim.

kodrana sem la malo brat in ponavadi visok krvni pritisk vpliva na user posted image  tako, da zane zaostajat v rasti. Se lahko rodi malo manji in z manjo teo. Ve pa ne bom pisala. Probaj ga nekako zbit z banano, kot je napisala anonimna, pa grenivka vem, da zbija pritisk.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
23.4.2008 8:33:20   
kodrana
barbaw hvala za nasvet. vendar drugih težav niti nimam. počutje je ok. zatekam čisto malenkost. saj mi je naročeno, če se še poslabša lai če se začnem slabo počutit naj grem v P.
itak trenutno nimam prevoza.
user posted image je pa tud živahna v trebuščku.
hvala za nasvet anonimna. banane jem vsak dan. tudi danes sem jo za zajtrk. očitno ne pomagauser posted image . kar se tiče kofeina in teina pa se ga izogibam..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
23.4.2008 8:33:21   
barbaw
aaaaaaaaaaaaaaa pa kaj je to danes, da sumniki ne delajo. Moras poleg posta bit malo iznajdljiv da ga prebres kot je bil napisan. Vidim pa, da nimamo vse tega problema.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
23.4.2008 8:38:05   
kodrana
špelin in barbaw hvala. user posted image user posted image user posted image

saj to je tsito, ko vem kake so lahko vse posledice. pred slabima dvema tednoma sem imela kontrolo rasti user posted image in je bilo vse ok. ker tale višji pristisk me spremlja že skos. samo, da je zdaj še malo višji.

mah, bom počakala do ju3, če se bom dobro počutila in bo user posted image migala.
leže pa je pritisk soliden, tako da bom šla kar v horizontalo.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
23.4.2008 8:38:42   
špelin@
vendar drugih težav niti nimam. počutje je ok. zatekam čisto malenkost. saj mi je naročeno, če se še poslabša lai če se začnem slabo počutit naj grem v P.
itak trenutno nimam prevoza.
user posted image je pa tud živahna v trebuščku.

Potem pa ni krize user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
23.4.2008 8:39:27   
Anonimen
JUTROOO

Evo še mene na raportuser posted image , čeprav vem da še nobeni nisem sumljivauser posted image .
Spala hudičevo slabo, pa še z mojim sva se kao skregala in zato, je bilo še težje zaspatiuser posted image , se bomo že pobotali ko pride iz šihta.

Aurora: ej jaz ti čisto verjamem, da si počasi čisto neučakana, ker se nič noče dogajati..... A tvoj bo zraven pri porodu? A je tudi on kej neučakan, prestrašen kako bo pri porodu?

kodrana: kot so ti že punce povedala, res raje pojdi v P, zaradi pritiska, s tem se ni za šalit

Mene pa zanima, kaj se kej z naravo dogaja?

Mi smo pa od danes uradno na porodniški in smo vstopili v 9. mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.