|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
22.4.2008 12:45:27   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Dinki tvoj Tit je pa pravi cukrčekuser posted image . imata tudi rokavičke gor! Lan jih je tudi imel, zdaj jih pa ne dam več gor sam se še vseeno včasih popraska! lumpek tiuser posted image user posted image

hvala Tina50, sem dodala sedaj še nekaj slikic. Ja rokavičke ima moj kar skoz gor. Sej se mi na trenutke kar zasmili k se ne more s svojimi prstki igrat, ampak če bi ga videle kakšen je bil ko je bil brez rokavic user posted image ...čist popraskan kot en indijanec - je imel črtice po celem obrazku. Pa zdej so mu tudi še zrastli. Mu jih pa naša patronažna še noče strižt, pravi da je prezgodaj. Po enem mesecu.....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 776
22.4.2008 12:52:26   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

povejte mi kako se boste ve zaščitile pri user posted image .

men se tud sanja ne... midva sva bila do sedaj vedno rez zaščite, zdej pa bi neki, sam tabletke odpadejo, pa itak jih ne bi... sm mislila obroček, pa tud ne vem, če je ok. mogoče kondomi za začetekuser posted image ... sploh ne vem

Hvala San tudi tebi glede Tita in njegovih slikic user posted image .

Hmmmm zaščita.....tudi jaz še ne vem, sem vas pa že želela vprašat kaj na to temo pa sem rekla, da še ne bom, ker sem zadnja rodila pa že mislim na user posted image user posted image ....ampak jaz resnično že tolikokrat pomislim na to kako bi, pa sem rodila šele 14 dni nazaj user posted image ....me že kar razganja, ampak bom mogla še doooolgo počakati ker imam prvi pregled pri ginekologinji šele 23. maja user posted image . Takrat tudi kako rečemo o zaščiti. Najraje seveda nebi nič, ampak prec zanosila pa tudi nebi.....bomo še razmislili....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.4.2008 12:53:41   
san
je že ok, sam duda porednica je pobegnilauser posted image

nčk, mi smo s tornadi nehal in poleg mene, moje joške, črtastih zadev in mojih rok je postala zanimiva tudi okolica, ampak sam za sekundo, dveuser posted image .

glede mleka, jst sm tud taka mlekarca kot ti, pa moje joške niso tko majhne, vsaj trenutno neuser posted image . moj sine je ugotovil, da je joška večja kot urbanova glavauser posted image , no zdej sta že v sorazmerju.

drugače pa glede krize pri otrocih... mojedva ga tudi obožujeta in v vrtcu je tud vse ok, sam hči je zadnjič imela en krajši izpad, ker zarad urbana trenutno nihče od sošolcev ne more k njej (že tako je pri nas skoz njena prijateljica, sosedova punčka) pa sem rekla, da prvi mesec nihče ne more in včeri je že spraševala, če zdej pa že lahko in sem rekla, da še mal počaka, da bo lepše vreme, da bojo lahko na vrtu, ne tolk notri. ker mi je kar težko, če se urban dere zarad krčev. pa enkrat je ugotovila - ta isti dan, da nimam več tolk časa zanjo, ker morm za urbana skrbet. mi je bilo hudo, ampak sem potem ugotovila, da je imela izredno slab dan, pa še velike spremembe se dogajajo že v njej sami, pol pa še doma. sine pa za enkrat nima nobenih znakov, no zadnjič je rekle urbanu, naj bo že tiho, ker on ne more risat, ker ga ušesa bolijouser posted image . pa enkrat je rekel, mami dej mu že dudo v usta, da mu lahko nekaj zapojem, da bo pol miruser posted image . pa včasih reče, da naj že pridem, ko ga še uspavam zvečer, ampak nima težav, ko mu rečem, da samo še malo počaka.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 778
22.4.2008 12:56:53   
Zofy
Hvala san user posted image , bom tudi jaz poskusila, če bo potrebno!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 779
22.4.2008 12:58:22   
Dinki

še apetit morm komentirat, jst ga mam tud, sam ne več tolk kot na začetku. sem pa še vedno skoz lačnauser posted image

Glede apetita....ne bi rekla, da ga imam ful, mi pa laufa prehranjevanje user posted image , samo se prav nič ne sekiram, ker se mi zdi, da se kar sušim.....resnično! takoj ko sem prišla iz P, sem imela že 10 kg manj, od takrat sem izgubila še dve, tko da se glede povečanega apetita zaenkrat čisto nič ne bojim....sej hvala bogu, vsaj nekaj...vem pa da je potrebno sedaj veliko jesti, sploh pri takem kerlcu kot je moj user posted image ...sem pa presenečena kako ti gre telo hitro nazaj proti prejšnjemu stanju, sem mislila da bo ta postopek bolj dologotrajen.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 780
22.4.2008 13:09:31   
Dinki
Sicer pa krčev nimamo, vetrove pa strašne ... tornadote ... no, pišem v množini, mišljena je pa le ona. Zjutraj, preden se dokončno zbudi, se pošteno naprda in dan je lep ... upam le, da jo ta navada do poroke (njene!) mine ...

user posted image user posted image  NČK tudi naš Tit veliko prdka in to tako naglas kot odrasel človeček, midva se mu prav nasmejiva user posted image . Pa kako faco naredi preden se pokaka, sva ga že prav naštudirala user posted image

San, upam, da kmalu ugotoviš vzrok za mozoljčke in da čim hitreje izginejo user posted image

prav tako Arabela...upam, da bo učka čim hitreje bolje, prav tako nosek user posted image  in pri Zofy user posted image

jaz moram v tem primeru kar potrkati. Zaenkrat je nosek in učke OK, je pa to zelo hitro pri tako majhnih user posted image .

No, pa smo se danes malce bolj načvekale. se vidi, da je zunaj kislo vreme. Upam, da bomo vsaj čez praznike lepo imeli.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 781
22.4.2008 13:34:08   
san
dinki, glede user posted image , mene je že tretji dan doma metaluser posted image . pa me čišča še zdej preganja. je pa rekla zadnjič kolegica, da je ona po 4 tednih kljub čišči... jst, pa kar ne upam, mam tolk v glavi zasidran, da je kužna, pa se bojim da bi pol kasnej kakšna vnetja fasala zarad tega.. a je katera že prakticirala tudi med čiščo? k men se kar ne nehauser posted image . je kakšen dan skor ni, pol pa drug dan spetuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.4.2008 13:34:37   
tina50
pri nama je pa sedajle bila patronažna, sem mislila, daje ne bo več, ker imava jutri posvetovalnico. Lan ima 5200 g user posted image user posted image user posted image

pa me je bilo strah, da imam premalo mleka, ker nimam kaj preveč trde joške. se očitno motimuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 783
22.4.2008 13:39:18   
tina50
san jaz sem tudi imela čiščo ful dolgo, mislim, de je nimam en teden. nisem pa še user posted image , čeprav se mi že sanja o tem kar dolgo! bo jutri G povedal. pol gremo pa v akcijouser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 784
22.4.2008 13:46:49   
mergetka
Ojla, mamice!

Mi smo spet krasno spali. Ful sem vesela, da se ponoči Matic zbudi sam za jest, pol pa že nazaj spi kot polhek. Zjutraj se pa tko lepo prebuja, nič ne joka, sam mal začne jamrat user posted image .

Ja, apetit je pri meni tudi prisoten močno, močnouser posted image . Ampak je treba res fajn jest, rabiš energije.... Dinki, jaz sem se tudi kr začudila, kako lepo gre telo nazaj... Jaz sem prišla iz P z -8kg.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
To iz katere strani smo nazadnje dojile, kar si pisala že Katy13 meni ne dela težav. Če za trenutek preden dojim pozabim kje sem na koncu nehala si potipam joški in imam zmeraj tisto na kateri sem nazadnje dojila bolj prazno. Kaj tega nobena druga ne čuti na dotik user posted image . Moj je kar sesalec in mi polno dojko kar dobro sprazni user posted image .

Punce, kako je kaj z vašo čiščo? Ste že vse brez? Jaz skoraj več ne krvavim, se le še pucam. Vir 80 so še zmeraj v akciji user posted image ...Zanima me koliko časa je bila pri vas prisotna oz.če je še....

Jaz si pa kr pišem, kdaj dojim in kje. Moja prijateljica si je vedno pisala in se mi zdi fajn, da si to mal vodim. Pol si pa se zraven napišem kake pomembne zadeve, npr. obiske patronažne, težo, prvič zunaj, prvo kopanje... Mi bo prišlo prav, ko bom izpolnjevala Dojenčkov album...
Čeprav zdaj vcasih res čutim, kera ziza je bolj polna.

Čiščo še imam, sam bolj po malem. Men pa Vir80 ne potegnejo, so mi boljše Natur, zelene (so jih meli v P) al pa zdaj modre, ko ni vec veliko čišče.

Moj mali ima tudi ful mozoljčkov. Ampak a ni to zaradi hormonov in ne zaradi hrane? A jih s čim mažete?

Prdci in napenjanje... jaz sem čist vesela, ko mu rata, ker se še zmeraj ful matra preden mu uspe. Kapljice mu dajem in se vsaj malo potolaži. Upam, da ga ne zasvojim preveč s tem cukrom user posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.4.2008 13:57:10   
san
ja po obrazu so pikice zarad hormonov oz. se čisti koža, ampak če so pa še drugje po telesu je pa od hrane in naš jih ima po trebuhu danes precej.

glede polnih prs, jaz tudi že od začetka čutim katera je bolj polna in vem na kateri sem končala. sem si pa pri prvem otroku sama tudi pisala kdaj in koliko časa se je mala dojila pa na kateri strani, pa sem cel dan sam to počela, ker je skoz jedlauser posted image , pol sm pa nehala komplicirat, pa sem po občutku in je šla mal prvi mesec gor 1700 g in zrasla 7 cmuser posted image , pa naslednjega 15oo g in 5 cm itd.. no tam okol 6 se je normaliziral. pa pri drugem sem tud dojila po občutku in se je redil in rasel isto, je bil tak ogormen dojenček, ker s eje že rodil ogromenuser posted image . no pri urbanu bomoo pa jutri videli kako in kaj nam gre, sam po oblekah sodeč bi rekla da dobro, ker trenutno ne spravi gor ničesar manjšega od št. 62 cm. tko, da smo vse pajacke, žabice in majčke št. 56, ki smo jih dobili, že prerasli.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 786
22.4.2008 13:58:51   
tina50
mergetka jaz sem že tudi razmišljala, da ne zasvajam s temi kapljicami. pa mislim da ne k zjutraj jih mu pa ponavadi ne dajem, razen če se res joče. ker včasih se mi zdi da tako težko zaspi. pol mu pa dam kapljico na dudo, pa kar zaspi! pa saj to ni cukra not, to so pač takšne sestavine, da naredijo sladko!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 787
22.4.2008 13:58:54   
san

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

san jaz sem tudi imela čiščo ful dolgo, mislim, de je nimam en teden. nisem pa še user posted image , čeprav se mi že sanja o tem kar dolgo! bo jutri G povedal. pol gremo pa v akcijouser posted image

joj, jaz vsak dan upam, da bo že konc!!!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 788
22.4.2008 14:06:20   
Dinki
No, fajn da nisem edina, ki (že) misli na user posted image user posted image ....bom pa tudi jaz skoraj zagotovo počakala do 1. pregleda, ni za reskirat....Tina50, ti boš pa že kmalu v akciji, samo ne pozabi na zaščito, da te ne bomo kmalu zasledile pri temi v pričakovanju, nosečke januar 09 user posted image ....

Mergetka, jaz si glede dojenja ne zapisujem. Bi si, če bi mi šlo kaj slabše, tako pa je patronažna našega 14 dni starega fantiča stehtala in je v tem času pridobil slab kilogram (ko sva šla iz P je bila odpustna teža 4100 g), sedaj jih ima 5, tko da mleka je zagotovo dovolj. vse ostale stvari pa si zapisujem kar direktno v moj prvi album, tudi slikice imam že notri, ker imaš prav, če to ne delaš sproti potem vse pozabiš....

Vir80...jaz sem se jih čudežno navadila user posted image ...sem imela tolk za pripomnit čez njih, zdej so mi pa kar cool ratale. Tudi zaradi tega, ker se je zadeva spodaj skoraj čisto umirila user posted image . Mogoče jih celo v prihodnje zamenjam s tamponi in bom uporabljala le še njih user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 789
22.4.2008 14:06:38   
Naša črtica koraka

dinki, glede user posted image , mene je že tretji dan doma metaluser posted image . pa me čišča še zdej preganja. je pa rekla zadnjič kolegica, da je ona po 4 tednih kljub čišči... jst, pa kar ne upam, mam tolk v glavi zasidran, da je kužna, pa se bojim da bi pol kasnej kakšna vnetja fasala zarad tega.. a je katera že prakticirala tudi med čiščo? k men se kar ne nehauser posted image . je kakšen dan skor ni, pol pa drug dan spetuser posted image

če ti je kaj v tolažbo, nisi edina, ki se ji čišča vleče.
pa zakaj tako dolgo traja?? kera ve?

Oči: kateri inštrument bi se učil v glasbeni šoli?
M. (4leta): gramofon ... tuba je še pretežka!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 790
22.4.2008 14:11:43   
Dinki
če ti je kaj v tolažbo, nisi edina, ki se ji čišča vleče.
pa zakaj tako dolgo traja?? kera ve?

Nam so v materinski šoli rekli, da se čišča zavleče če ne počivamo dovolj. Zdej če je to res pa lahko presodimo le po sebi. Rekli so nam, da bolj kot bomo počivale, prej jo bo konec.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 791
22.4.2008 14:48:30   
Arabela

povejte mi kako se boste ve zaščitile pri user posted image .

men se tud sanja ne... midva sva bila do sedaj vedno rez zaščite, zdej pa bi neki, sam tabletke odpadejo, pa itak jih ne bi... sm mislila obroček, pa tud ne vem, če je ok. mogoče kondomi za začetekuser posted image ... sploh ne vem

Jaz sem se odločila za inekcijo... dobila cepivo v Avstriji, grem zdaj k g. da mi vbrizgajo in drži 3mesece... ko dobim menstruacijo pa Mirela...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 792
22.4.2008 15:20:36   
Zofy

San, mene tudi že matra...mojega user posted image skozi po malem napadamuser posted image user posted image . Ampak se v pravo akcijo še ne upam spustiti, ker sem brala na forumu od Pušenjaka, da lahko pride do infekcij maternice in jajčnikov, ker maternični vrat najverjetneje še ni popolnoma zaprt. In dokler je čišča niti kondomi ne pomagajo porti okužbi, tako pravi P. zato bom jaz raje še počakala, sej je to moj prviuser posted image in bi jih rada imela še. Ne bi rada kaj zasrala... JA, tale čišča...jaz imam še kar ostanke, rumene barve, in dnevni vložekuser posted image . No, jutri teden imam pregled pri G, upam, da bo dala zeleno luč za user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 793
22.4.2008 17:50:23   
perp
danes ponoči je mala moja postavila rekord - v enem kosu je spala 4,5 ur, no potem pa še dvakrat po 2 uri. user posted image  je sedaj tudi mami ful naspana.

Tale april. Sve dopoldne skočile do trgovine in seveda je naju nazaj grede ujel dež. Kot ponavadi te dni. Zdele mi tamala spi, vreme je vzunaj ok, ko se bo pa zbudila, bo pa počasi začel padati dežek. A ve tkole čez dan zbuajte svoje malčke za npr. za na sprehod? jaz jo ne, ampak potem včasih sončka zamudive.

Ja čišča, jaz jo še imam. In je res, če sem pridna in veliko počivam ni nič, če ne pa še kar krvavim. Jaz sem se odločila oz. midva sva se odločila, da se ne bova hecala z user posted image  do prvega g pregleda, tako da ni panikle počakat do 8. maja.

Medve pa imave v petek pregled pri pediatru. Upam, da lepo napredujemo in da je vse ok. user posted image

ja Dinki tale tvoj korenjak je pa res velik dečko. Kol se je zredil. Moja se je v 14 dneh iz porodnišnica zredila le za 360 g, tvoj pa skor za kilo. Bravo! Zgleda, da bo dosti marčkov prehitel. user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 794
22.4.2008 19:03:22   
Dinki
ja Dinki tale tvoj korenjak je pa res velik dečko. Kol se je zredil. Moja se je v 14 dneh iz porodnišnica zredila le za 360 g, tvoj pa skor za kilo. Bravo! Zgleda, da bo dosti marčkov prehitel.

Perp, najprej čestitke za nov rekordek v spanju user posted image . Tudi jaz sem vsa srečna če moj ponoči zaspi v kosu za 4 ure ali več, se čist drugače naspim kot če se zbujam na dve ure. Pri nas je bila pa glih ta noč bolj švoh, sem tudi jaz slabše spala. Upamo, da bo danes bolje.

No evo, jutri naj bi bilo že lepše vreme...upajmo, da res.
Jaz našega Tita zbudim za sprehod oz. ga previjem, podojim in ga položim v voziček pa spi potem naprej user posted image .

Ja, tale naš Tit je res neverjeten. Tako mu pravi tudi patronažna user posted image ...po vsej verjetnosti bo res orng dec ko bo velik. Ima že sedaj velike nogice in rokice, pa tudi midva sva oba kar visoka, ampak tale nas bo zgleda vse gledal navzdol user posted image ....mišek moj mali, sam da je zdrav user posted image .

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 795
22.4.2008 22:19:49   
*medica*
pozdravljene mamice..sem prebrala samo zadnjo sttran..pa vidim da čvekate glede user posted image no glede tega in zaščite mi ni treba bat..drgač pa bi tud jest full rada že kaj nardila pa mojuser posted image že ene par dni sprašuje kdaj bo kej akcije ampak še ne upam..bom počakala da mine vsaj še en teden no do naslednjega četrtka..ker je lih šest tednov..a če bom čakala do G bom dobila še sive lase pa še moj zravn ..ker mam šele 12.5 pregleduser posted image še dinki ga ma preh pomoje kot jest kkokr sm vidlauser posted image ..a čišča je že prot koncu sem prav vesela mam že dva tedna skor rjavkast izcedek no bolj svetu je že..se pravi sem pri koncu..in bo kmalu akcija..user posted image user posted image na začetku sem itak ful počivala..zj pa tam tam ppočivam ko mam cajtuser posted image ko tamal spi pa če sem sama doma se kr mal zvrnem pa zadremuckam...

moj anis je pa kr priden..čez noč spi lepo ..dojiva se vedno tam okol dveh pol dveh..pol spet ob šestih al pol sedmih ..tkoda je kr rutina že..zvečer ga okopam podojim in je ob osmih že v spanju..ga kr mal že navajam na neko rutino..in se že pomoje mal prijela..čez dan je pa tko tko zjutraj ful mal spi..je kr dolgo pokonci če zaspi je to pol ure do uro..pol pozno popoldne pa tam ene dve urce..drgač pa ga na srečo ne dajejo taki grozni krči..bolj se napenja da prdne pa da kaka..in se je dones kr mal matral da je kakal ampak ko mu je ratalo je blo pa kaj vidtuser posted image user posted image ..ko se je podelal je pa mel prav olajšanje in nasmešek na obrazku prav zanimiv je..

no fajn  bodte pa se čujemo...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 796
23.4.2008 8:19:53   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Sicer pa krčev nimamo, vetrove pa strašne ... tornadote ... no, pišem v množini, mišljena je pa le ona. Zjutraj, preden se dokončno zbudi, se pošteno naprda in dan je lep ... user posted image  upam le, da jo ta navada do poroke (njene!) mine ... user posted image user posted image

Če pa ne mine, bo pa to test za bodočega moža, tisti, ki jo bo sprejel z vsem slabmi (jutranjimi vetrovi) in z vsem dobrim ( visokim bančnim računom), bo pravi.user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
23.4.2008 8:59:16   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

No, fajn da nisem edina, ki (že) misli na user posted image user posted image ....

Brez skrbi, Dinki, nisi edina, ki razmilja o tem, mi ze dooolgo prakticiramo user posted image user posted image user posted image
Ja, tokrat nismo počakali na pregled pri G, smo ze doooolgo prej, je pa res, da je bilo tokrat čisto drugače kot po prvem porodu, saj boste videle...user posted image  

Kar se tiče začite, razmiljam o Mireni.

Včeraj smo imele posvetovalnico, Dasa ima zdaj 5750g in 61cm.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 798
23.4.2008 9:09:59   
Arabela
Jutro!

Včeraj je spet minil dan brez krčev.. lepo je pančkal, bil kar precej buden in vesel...
Ampak vetrove pa ima on tudi... pa ponoči še vedno brunda.. zjutraj pa je je grmelo kot da se ruši stolpnica...user posted image user posted image user posted image ... rezultat je bil Sergejev blažen nasmešek in plenica polna dreka...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 799
23.4.2008 9:41:00   
Katy13
San - ti ima ta sling in me zanima katerega ima in kakno tevilko oz. dolino ter koliko si ti velika, da lahko primerjam. Jaz bom scagala, sedaj ko lahko konno hodimo na sprehode, pa deuje. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?