san
|
je že ok, sam duda porednica je pobegnila nčk, mi smo s tornadi nehal in poleg mene, moje joške, črtastih zadev in mojih rok je postala zanimiva tudi okolica, ampak sam za sekundo, dve . glede mleka, jst sm tud taka mlekarca kot ti, pa moje joške niso tko majhne, vsaj trenutno ne . moj sine je ugotovil, da je joška večja kot urbanova glava , no zdej sta že v sorazmerju. drugače pa glede krize pri otrocih... mojedva ga tudi obožujeta in v vrtcu je tud vse ok, sam hči je zadnjič imela en krajši izpad, ker zarad urbana trenutno nihče od sošolcev ne more k njej (že tako je pri nas skoz njena prijateljica, sosedova punčka) pa sem rekla, da prvi mesec nihče ne more in včeri je že spraševala, če zdej pa že lahko in sem rekla, da še mal počaka, da bo lepše vreme, da bojo lahko na vrtu, ne tolk notri. ker mi je kar težko, če se urban dere zarad krčev. pa enkrat je ugotovila - ta isti dan, da nimam več tolk časa zanjo, ker morm za urbana skrbet. mi je bilo hudo, ampak sem potem ugotovila, da je imela izredno slab dan, pa še velike spremembe se dogajajo že v njej sami, pol pa še doma. sine pa za enkrat nima nobenih znakov, no zadnjič je rekle urbanu, naj bo že tiho, ker on ne more risat, ker ga ušesa bolijo . pa enkrat je rekel, mami dej mu že dudo v usta, da mu lahko nekaj zapojem, da bo pol mir . pa včasih reče, da naj že pridem, ko ga še uspavam zvečer, ampak nima težav, ko mu rečem, da samo še malo počaka.
|