|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
21.4.2008 14:52:33   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Katy13...glede dojenja. Če sem čisto iskrena še nikoli nisem štela. Dojim čisto po potrebi oz. takrat ko Tit to zahteva od mene. Kdaj na 3 ure, kdaj pa na eno uro. Edino ponoči pač takrat ko se zbudi (tudi čez 4 ali 5 ur).

Jaz si zapisujem kdaj jeva, vendar predvsem zaradi tega, da vem s katero dojko začeti naslednji obrok user posted image . Na začetku si nisem zapisovala, potem pa sem vedno razmišljala katera je na vrsti. Očitno se me nosečniška pozabljivost drži tudi sedaj. user posted image  

Glede plenic in kakcev....tega nimamo ker ga povijam samo v Pamperske. na previjalni mizi pa imam poleg plenice položeno še eno podlogico od DM-a, ki ne premoči če se med previjanjem polula oz. pokaka, kar pa je pri njemu kar redna praksa user posted image .
Naš Tit ima oba kolka 1A in ga ne povijamo široko.

Naša Taja ima tudi oba kolka 1A, vendar pri nas priporočajo široko povijanje in sem si rekla, da bom povijala, ker ni tak problem.

Uživajte v deževnem dnevu....

Mi smo se pa danes zafrknili s sprehodom. Smo načrtovali, da gremo popoldan an sprehod (po kosilu), pa smo se ravno začeli spravljat, ko je zunaj začelo deževat. user posted image  Sedaj sem pa jo dala v košaro od vozička in jo luftam na balkonu. To ni to, vendar bolje kot nič.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.4.2008 16:28:22   
san
dinki, čudovitega fantka imašuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa danes stari 1 mesecuser posted image user posted image , kako je šlo hitro mimo!
sva bila pa zunaj in je začelo deževati, pa sva se še kar dve uri po dežju sprehajala. pol sva prišla pa domov in sem ga nahranila in previla pa dala v sling in sva šla še po otroke.

no, alarm je vklopu, bo treba zgleda še mal se igrat preden zaspi.

se tipkamo kasneje

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.4.2008 17:27:00   
Azzurra
Daša je pa danes stara 2 meseca, jutri imamo posvetovalnico in bomo videli, kako napreduje. Na oko lahko rečem, da je precej zrastla in se tudi poredila. Sem že začela pakirat pajacke, bodije in majčke, ki jih je prerastla. Zdaj samo še čakam, da se pojavi kakšna lepa novička, da bo katera od mojih prijateljic potrebovala stvari za dojenčka...user posted image

Zaenkrat Daša še vedno precej spi. Ponoči spi od 22. do 5. ure, včasih tudi več. Na sprehodih ne komplicira in tudi drugače je taka zelo potrpežljiva, saj malo pa mora bit, ker je mama Azzurra zaposlena z živahnim bratcem. skratka, ni nam dolgčas.
Se pa že ful smeje in zraven reče tisti fantastičen "a guuuu", da se človek stopi zraven user posted image
V vsej tej sreči imam edino senco, in to je dojenje, že od začetka nam gre slabo, zdaj pa se sploh ne mara več dojit, tako da moram največkrat še pumpat, samo to je pa tako, da če sva na zunaj si ne moram pumpat, doma pa je spet odvisno - včasih nahranim njo in bi si morala še pumpat, pa ne morem, ker je treba že šibat nahranit / previt / uspavat Liama, in seveda je mleka čedalje manj, jaz sem čedalje bolj nervozna, nekateri me obsojajo in mi je zaradi tega zelo hudo, pač da nisem dovolj vztrajna in da se ne trudim dovolj, ampak tudi moj dan je dolg samo 24 ur in tudi jaz sem samo človek z 2 rokama in priznam, da mi enostavno včasih zmanjka časa, včasih pa moči in energije. 

Kar pa se tiče, da pozabljate na kateri strani ste dojile - sicer jaz tega problema nimam, ker imam mleko samo na eni dojki, sem pa prebrala, da si ženske dajo elastiko za lase na tisto roko, kjer dojijo, ali pa prstan oz. uro.
Upam, da vam prav pride. jaz bi tako morala vse nosit na desni strani user posted image user posted image  

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.4.2008 18:37:44   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Kar pa se tiče, da pozabljate na kateri strani ste dojile - sicer jaz tega problema nimam, ker imam mleko samo na eni dojki, sem pa prebrala, da si ženske dajo elastiko za lase na tisto roko, kjer dojijo, ali pa prstan oz. uro.
Upam, da vam prav pride. jaz bi tako morala vse nosit na desni strani user posted image user posted image  

Azzura - dobra ideja. Meni je babica rekla, da si je ona dajala blazinico na tisti stran, kjer je morala začeti, vendar sama dam kar na obe strani blazinice.

Kar pa se tiče dojenja, ne poslušaj drugih. Sama veš, da si dala vse od sebe in da si se potrudila po najboljših močeh. Svetujem ti, da ti grejo komentarji pri enem ušesu noter, pri drugem pa ven.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 754
21.4.2008 18:47:41   
Dinki
San, čestitke Urbanu za 1 mesec user posted image . Ja res gre hitro....kar preveč. Vidim, da si še zmeraj zelo aktivna, tako kot pred user posted image . Jaz se počasi tirim na svoje tirnice. Danes sem 1. šla sama z avtom do banke. Je pasalo, ampak sem imela mojega fantiča skoz v mislih user posted image .  Zdej ponovno spi na mojem trebuhu.

Azzurra, pa si se le malo javila user posted image . Verjamem, da imaš kar pestro.Glede mleka se pa sploh ne sekiraj. Ene še toliko niso dojile kot si ti in najlažje je obsojati ljudi. Ti imaš krizo že zaradi tega ker dojiš le iz ene strani, poleg tega imaš še enega fantiča pa še mala se ne trudi za dojenje....ti pa več kot poskusiti ne moreš. Nič ne bo Daši falilo, ravno tako bo zrasla kot vsak drug otrok. Pa čestitke tudi Daši za 2 meseca user posted image .

To iz katere strani smo nazadnje dojile, kar si pisala že Katy13 meni ne dela težav. Če za trenutek preden dojim pozabim kje sem na koncu nehala si potipam joški in imam zmeraj tisto na kateri sem nazadnje dojila bolj prazno. Kaj tega nobena druga ne čuti na dotik user posted image . Moj je kar sesalec in mi polno dojko kar dobro sprazni user posted image .

Punce, kako je kaj z vašo čiščo? Ste že vse brez? Jaz skoraj več ne krvavim, se le še pucam. Vir 80 so še zmeraj v akciji user posted image ...Zanima me koliko časa je bila pri vas prisotna oz.če je še....

Kot bi rekla San.....alarm.....user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 755
21.4.2008 21:06:57   
marita
hvala za odgovore glede kapljic iz avstrije, ob priliki jih bomo šli iskat.

No, pri nas je vse ok, nobenih problemov glede dojenja, rad se kopa, rad je nagec na previjalni, takrat fajn brca in se prov vidi, da uživa. Podnevi ful lepo kar sam zaspi v košku, proti večeru rata bolj nemiren, ampak sploh ne preveč. Dam mu eno kapljico proti krčem od gorenjskih lekarn. Pomoje ne nuca glih prov preveč, sam so fejst sladke pa mu to gotov paše, tko da takrat fajn dudo  vleče in potem v tistem zaspi. Ponoči se zbuja točno na 3 ure kukr švicarska ura.user posted image
Skratka, midva sva super, tud ta velka punca se je mal navadla in ne razgraja več tolk. Mislim, da smo ta prvo krizo ob novem družinskem članu dali skoz.

Imam ful apetita, pojedla bi vse živo, sploh sladkarije. Kile mi stojijo, ne gre niti gramček dol, niti gor. He, he, he.

Jaz sem tud pogrešla lucalu, kje pa je, ko se je vedno tako vestno oglašala?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 756
21.4.2008 21:36:44   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

nekateri me obsojajo in mi je zaradi tega zelo hudo, pač da nisem dovolj vztrajna in da se ne trudim dovolj, ampak tudi moj dan je dolg samo 24 ur in tudi jaz sem samo človek z 2 rokama in priznam, da mi enostavno včasih zmanjka časa, včasih pa moči in energije. 

Glavo pokonci, na dojenje moraš gledati čisto brez čustev in brez očitkov, če ne gre, ne gre, ti že veš zakaj in ni potrebno nikomur te zadeve opravičevati. Dojenje je en od načinov otrokovega prehranjevanja in dokler imamo še kaj drugega na razpolago, lahko izbiramo. Če ne je krompirja, mu pa pašto skuhaj. Pa SREČNO

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 757
22.4.2008 0:15:11   
janet
Hello!

No tudi mi smo danes stari 1 mesec.

Včeraj po kopanju je spal od 23 pa do 5 ure, sem pa zjutraj imela ful polne dojke, da je bila cela pižama mokra.

Punce a ve dojite sam na eni dojki?

Namreč js sem to poskusila,po nasvetu babice, pa ne morem, ker mi pol iz druge ful teče, mam pol eno vedno prepolno, imam pa itak že nasploh ogromne in mi to sploh ne znese, se mi zdi da me na eni strani kr dol vleče.user posted image

No Katy, tud js si ne zapisujem  kera dojka je prva, pač vedno začnema na desni strani, ker mam na desni mal manj mleka kot na levi, oziroma manj teče iz desne, tak da vedno začnema z desno, da nebi slučajno tam zmanjkalo mleka,ker na začetku pač bolj vleče ker je lačen, iz leve ga pa itak kar zaliva, da se mu vedno zaleti.Ubošček!user posted image Jema pa odvisno na kolk ur zahteva, približno 6-7 x v 24 urah.

Mi smo pa bili dopoldan zumaj cele tri ure,v trgovini, pa na kavici; hvalabogu, ker pol je pa tk deževalo cel dan.

Zdaj pa oba že veselo spita približno eno uro, js pa čakam dragega, da pride iz službe, še 20 minut, hvalabogu, saj sem že orng zaspana, je spet popoldanski.user posted image

No lahko in mirno noč vsem!!!!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 758
22.4.2008 0:21:33   
janet
Azzurra - tud js prve nisem mogla dojit, ker ni hotela vlečt, pa sem se trudila mesec in pol, sam ko se pa potem ni dovolj zredila, pa vedno manj mleka je bilo ker ni hotela vlečt, pa si čist nič nisem mogla pomagat, pa je zdaj zdrava in vesela deklica, -no ker zdaj pri Tinetu mi je pa iz prve uspelo, in mam hvalabogu dovolj mleka, sam je pa mali tud bolj priden in zelo lepo in močno vleče, je pač od vsakega otroka odvisno, ne se sekirat, naj drugi govorijo kar hočejo, ti pa tk pri sebi veš da si se potrudila kolikor si se lahko, če ne gre pač ne gre, saj otroka pa tud ne morš prisilit nekaj.

Ma nekateri ljudje so pa res čudni!!!!Me tako razjezi!!!!

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 759
22.4.2008 9:36:09   
tina50
pozdravljene v deževno jutro!

joj to vreme nam pa res ni namenjeno, upam da bo res konec tedna lep!

včeraj popoldan sem bila pa tako utrujena, smo kar vsi trije spali pa se cartali. dobro, da sva bila zjutraj vzunaj. zvečer sem pa imela čas, da bi vam kaj pisala je bil pa moj možek na računalniku. vas bom pa zdajle prebrala.

Azzurra tudi tvoja Daša bo zrastla, čeprav je ne boš dojila. vse pač ne morejo dojiti. ne sekiraj se!
jaz imam prstan, ki si ga menjat za dojenje, kar prav pride!

marita meni kile tudi kar stojijo, bom mogla malo manj jestiuser posted image

komaj čakam, jutri imava pa oba preglede.

povejte mi kako se boste ve zaščitile pri user posted image .
midva sva se že pogovarjala o drugem user posted image , sam ne šekar takoj, tam proti koncu leta bi začela delati na tem.user posted image  zdaj pa ne vem kako bi se zaščitila? kako se boste ve?

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 760
22.4.2008 11:06:57   
tina50
kje ste pa danes vse? a imate vse lepo vreme razen jazuser posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 761
22.4.2008 11:10:40   
Arabela
Hojla!

Pri nas se stanje noramlizira, krčev je vedno manj, mali pridno pančka, ko pa je buden pa se samo smeji...

Pri nas je tako vreme da ne vem al bi šla ven ali ne, ker zgleda kot da se bo vsak čas ulilo, sicer pa mali sedaj pridno pančka...

koža na obrazu je že lepša, ni več tako flekast, ampak po glavici pa vedno znova dobivamo temenca ki jih pridno mažem z mandljevim oljem...
Ima pa mali že od rojstva zamašen nosek pa nikakor da se pozdravi. pa okca se je spet vnela...user posted image

Pozdravčke..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 762
22.4.2008 11:19:07   
tina50
Dinki tvoj Tit je pa pravi cukrčekuser posted image . imata tudi rokavičke gor! Lan jih je tudi imel, zdaj jih pa ne dam več gor sam se še vseeno včasih popraska! lumpek tiuser posted image user posted image

Arabela držim pesti, da se mu nosek in očka čimprej pozdravta!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 763
22.4.2008 11:59:32   
san
azzura, ne sekiraj se zarad takih komentarjev, jaz res ne vem zakaj se morajo nekateri vtikat v vsakega in bit pametni. jst sm tud na prilagojenem mleku gor zraslta, pa kaj pol. moja mama pač ni mela mleka in kaj naj me bi stradala? joj... to me ful pojezi. pa moja kolegica se je pa zavestno odločla, da ne bo več dojila, ker ji enostavno ni pasalo in je bla čist fertik od dojenja, pa je pri 2 mesecih začela dodajat in potem nehala dojit in pol je blo vse ok. prej je imala pa ona ful težav in čist stresno je blo vse preveč zanjo. pa zato ni nič slabša mamica in ima zelo rada svoji hčeri. tko da, azzura kot sta rekli že jagoga in janet, take komentarje čez en uho not, čez drugega ven !!!

dinki, joj kako je šele lep ko gledauser posted image

pri nas je vreme tudi katastrofa, sploh ne vem a čem ven al ne... mam urbana že napravlenga in v vozičku, pa se bojim da se bo preveč ulilo...hm, ne smem predolgo mislit, ker pol sebo prej zbuduuser posted image

no, grem vseen en krog....aaa, že lijeuser posted image

jah nč, pol bo treba pa mal počakat

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 764
22.4.2008 12:01:35   
san
povejte mi kako se boste ve zaščitile pri user posted image .

men se tud sanja ne... midva sva bila do sedaj vedno rez zaščite, zdej pa bi neki, sam tabletke odpadejo, pa itak jih ne bi... sm mislila obroček, pa tud ne vem, če je ok. mogoče kondomi za začetekuser posted image ... sploh ne vem

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 765
22.4.2008 12:03:56   
san
arabela, moj urban ima tudi nos zamašen in še nosnici ima notri zelo ozki, je prav zoprno in pol smrči revež. hvala bogu, ga pri dojenju to ne ovira. drugače je pa trenutno čisto pikčast po obrazu, pa mal tud po trebuščku, se pravi mu nekaj ne odgovarja v moji prehrani...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 766
22.4.2008 12:05:02   
san
aja.. pa ČESTITKE DAŠI IN TINETU ZA MESEČNICIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 767
22.4.2008 12:05:35   
san
San, čestitke Urbanu za 1 mesec
user posted image HVALAuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 768
22.4.2008 12:09:10   
san
še apetit morm komentirat, jst ga mam tud, sam ne več tolk kot na začetku. sem pa še vedno skoz lačnauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 769
22.4.2008 12:12:00   
Zofy
Hoj, hoj! Spet dežuser posted image ... Komaj čakam, da bo konec tega muhastega aprila.
Mi smo pa bili ta vikend prvič na Obali na obisku pri noni in nonotu in je bilo vreme prečudovito. Smo bili zunaj celo soboto in celo nedeljo. Še kopel zvečer in Julija je spala kot ubita. Pa tudi mozoljčki so se ji malo pozdravili na svežem zraku. Zdaj pa tak dežuser posted image .
A je katera od vas dobila Daktarin gel za obloge na jeziku? Kako ste jim ga dajali? Meni je farmacevtka rekla, da samo malo jezička z gelom namažem, ker na navodilih piše, da se da 1/4 žlice. No, sem dala 3x na jezik in zvečer je ful bruhala,tako kot še nikoli - ji je šlo bruhanje prav čez nosek, revica. In sem se odločila, da ne bom več dajala tega gela, ker je imela tudi drekec malo čuden. DAnes pa morem zato še enkrat k pediatrinji, da jo pregleda in predpiše novo zdravilouser posted image . In kako naj jo peljem po dežju? Sej bo čisto mokra do avta... ma, se bom že nekako znašla...

Se mi je pa od poroda nabralo ful za likat in bom pač danes to počela, že če ne morem na sprehod.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 770
22.4.2008 12:16:12   
san
zofy, jaz ga nisem še imela nikoli, daktarin gel, namreč. sem pa s prekuhano sladko vodo oblogice umila preč in sicer s pleničko. sam zelo nežno, da ne poškoduješ jezička.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 771
22.4.2008 12:18:03   
Zofy
Glede zaščite pa bova midva kar dobre stare kondome uporabila oz. pazila, ker si itak želiva še vsaj enegauser posted image . Delat na novem projektuuser posted image pa bov azačela tako, da bo med Julijo in naslednjim otrokom  cca. 2 leti razlike. So mi prijatelji rekli, da je to najbolj optimalno, ker starejši otrok že razume stvari in je pol lažje 2 user posted image rihtat.

Mislim, da je perp spraševala glede pranja plenic. jaz imam terta plenice na previjalni mizi in mi redno dnevno 2 umaže, ker se mi pokaka mimo med previjanjem (ja, še zdaj je nisem pogruntalauser posted image ). Najprej sem dala direktno prat oz. samo splahnila, če je bil na plenici res drekec, pa sem vidla, da plenice še kar ostanejo umazane. No, zdaj jih takoj, ko se umažejo zdrgnem z milom ali pa vanish oxy action ali praškom (kar imam takrat pri roki) in potem gre skorajda vedno vse dol pri pranju v pralnem stroju.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 772
22.4.2008 12:21:29   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

zofy, jaz ga nisem še imela nikoli, daktarin gel, namreč. sem pa s prekuhano sladko vodo oblogice umila preč in sicer s pleničko. sam zelo nežno, da ne poškoduješ jezička.

San, kako ti pa je to uspelo? Jaz nikakor ne morem do njenega jezička. Sem ji ga namazala z gelom tako, da sem ji ga na dudo dalauser posted image

Aja, Arabela, glede okeca: meni je dala pediatrinja kapljice in je zdaj boljše. Čiščenje s fiziološko namreč ni kaj preveč pomagalo... Nosek pa ima naša tudi skozi zamašen, zjutraj prav trobi med dojenjem. Samo ji ga vsako jutro pucam s fiziološko in vatko in vedno kar nekaj smrkljev ven dobim.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 773
22.4.2008 12:26:53   
Naša črtica koraka
AZZURA: ma, ja! Kaj mi dvigne platformo, ko poslušam tapametne, ki težijo!!!! Pa kaj jih briga, glavno da je otrok sit, raste in da je mamica zadovoljna! Če so tolk pametni pa naj se potrudijo sami in se podojijo, bojo svaj nekaj časa tiho!

Tko. Zdaj pa lahko prijazna pozdravim:

Čauči user posted image

Sem vam danes že pisala pismo, tako dooolgo, študiozno ... pa je šlo vse v maloro, ko je dragi ugasnil računalnik user posted image . Upam, da bom zdaj krajša, je pa res da sem sama doma, kraljična spi ...

Najprej o nas:
kravic ne pasemo. Vrtiljak nad posteljo jo niti pod razno še ne zanima. Njo zanima le moj obraz in joška (hm, vrstni red se mi zdi, da bi bil boljši zamenjanuser posted image ) pa spanje. Samo, da je zadekcana - po možnosti v štručko- pa že pančka. Ne vem koliko ponoči spi, a ker sem naspana, očitno dovolj. Je tudi dovolj - mami je mlekarna ko iz učbenika. Danes sem si napeto in bolečo dojko spumpala, preden sem podojila malo in je lilo ko iz škafa, groza, saj tega ne bi mogla požirat - in napumpala 60ml, ko se je curek umiril in normaliziral. Pomoje je zato tako, ker imam mejhne žakle (prsi), pa zato tako silovito teče. Nč fajn. Skos je vse mokro, pa celo stanovanje diši po seserjenem mleku. Še malo pa bo štala user posted image  (ker kravco pa že imamo)

Sicer pa krčev nimamo, vetrove pa strašne ... tornadote ... no, pišem v množini, mišljena je pa le ona. Zjutraj, preden se dokončno zbudi, se pošteno naprda in dan je lep ... user posted image  upam le, da jo ta navada do poroke (njene!) mine ... user posted image user posted image

Tavelik sine jo ima rad. V vrtcu pa pravijo, da je bolj agresiven in jokav ... da naj ga cortamo ... tolikokrat mi je to vzgojiteljica ponovila, ko da ga doma sploh ne cortamo! Še več ga ko prej ... samo res je vprašanje, če ga dovolj. Kako pa vaši otročki? Se jim kaj kaže, da niso več edinčki?

joj, arije so se oglasile, čau!

Oči: kateri inštrument bi se učil v glasbeni šoli?
M. (4leta): gramofon ... tuba je še pretežka!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 774
22.4.2008 12:40:18   
san
zofy, razprla sem usta mal na silo s prstom na katerem sem že imela ovito plenico namočeno v to vodo in pol sem to ponovila, sicer so se pritoževali, ampak obloge so šle pa preč.

alarm...

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?