Azzurra
|
Daša je pa danes stara 2 meseca, jutri imamo posvetovalnico in bomo videli, kako napreduje. Na oko lahko rečem, da je precej zrastla in se tudi poredila. Sem že začela pakirat pajacke, bodije in majčke, ki jih je prerastla. Zdaj samo še čakam, da se pojavi kakšna lepa novička, da bo katera od mojih prijateljic potrebovala stvari za dojenčka... Zaenkrat Daša še vedno precej spi. Ponoči spi od 22. do 5. ure, včasih tudi več. Na sprehodih ne komplicira in tudi drugače je taka zelo potrpežljiva, saj malo pa mora bit, ker je mama Azzurra zaposlena z živahnim bratcem. skratka, ni nam dolgčas. Se pa že ful smeje in zraven reče tisti fantastičen "a guuuu", da se človek stopi zraven V vsej tej sreči imam edino senco, in to je dojenje, že od začetka nam gre slabo, zdaj pa se sploh ne mara več dojit, tako da moram največkrat še pumpat, samo to je pa tako, da če sva na zunaj si ne moram pumpat, doma pa je spet odvisno - včasih nahranim njo in bi si morala še pumpat, pa ne morem, ker je treba že šibat nahranit / previt / uspavat Liama, in seveda je mleka čedalje manj, jaz sem čedalje bolj nervozna, nekateri me obsojajo in mi je zaradi tega zelo hudo, pač da nisem dovolj vztrajna in da se ne trudim dovolj, ampak tudi moj dan je dolg samo 24 ur in tudi jaz sem samo človek z 2 rokama in priznam, da mi enostavno včasih zmanjka časa, včasih pa moči in energije. Kar pa se tiče, da pozabljate na kateri strani ste dojile - sicer jaz tega problema nimam, ker imam mleko samo na eni dojki, sem pa prebrala, da si ženske dajo elastiko za lase na tisto roko, kjer dojijo, ali pa prstan oz. uro. Upam, da vam prav pride. jaz bi tako morala vse nosit na desni strani
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|