|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
22.4.2008 13:09:42   
mixi
ojla
Vidim da nas vse danes daje euforija zaradi dežja. Da se nobeni nič ne da in da bi vse malo dremale, no pa bo manj za brat :)user posted image  drugače pa se mejte lepo ker se mi niti pisat ne da

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
22.4.2008 13:11:02   
Anonimen
barbaw: hvala za spodbudo... ampak ročnih spretnosti pa nimam. Štrikanje odpade...user posted image user posted image user posted image
Tud ti dobro opravi danes.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
22.4.2008 13:11:57   
kasso
Tudi meni se nič ne da, zato sem se lotila izpolnjevat obrazce za očetovski in nego in varstvo otroka... user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
22.4.2008 13:18:55   
kasso
****, pojma nimam kje bi se dobilo tak pas za otroka pripet. Mogoče kaj skombiniraš s fleksijem in ji pripneš za pas, mapk mislim, da je pri njenih mesecih že dovolj iznajdljiva, da se bo znala odpet in ne bo več na varnem.... vprašanje tudi, če bi se sploh pustila pripet in imet na pasu.
jaz sem to le pred mnogo leti videla v Gardalandu....

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
22.4.2008 13:24:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
JAOOO mene pa je prej ena sodnica klicala in moram prit na zaslišanje zaradi enega karambola.....pa sploh ga nisem jaz obravnavala....user posted image   SAMO DA PODPIŠEM IZJAVO!!!!! A bolj ji govorim, da ni najbolj primeren trenutek, glede na moje stanje, bolj ona vztraja....že tko mi grejo sodišča na živce.
Spet ena slaba stran policijskega dela....tip koma pijan povzroči prometno nesrečo....a sodstvo še kar ne verjame policiji....zato ker je tip najel enga sitnega odvetnika...user posted image user posted image user posted image

In taki se največkrat tudi izmažejo user posted image user posted image user posted image user posted image

StBarbara, tole kar ti opisuješ, je meni zelo znano: tako se je začel moj tretji porod, ko še sploh nisem vedela, da se je začel... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sesil
barbaw, največja ironija je, da sem jaz zaposlena v državni firmi, kjer bi moralo pa res vse štimat, pa tudi tu eni lahko delajo kar hočejo.

Kovačeva kobila je vedno bosa - sem bila zaposlena v državnem zavodu in doživela toliko sruser posted image nja, da se ti utrga!!

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Aja, kaka ideja kaj lahko počne ženska ki se skoraj da ne more sklonit, zato imam pripomoček ki mu je ime Samia ima skoraj 23 mesecev in je bolj pri tleh pa to lažje opravi pa še hvala mi reče..user posted image
Torej ženska ki se ne more sklonit, ne more hoditi več kot 500m ... se ji ne da več niti tv gledat niti za računalnikom sedet.... pa kaj naj počnem?? Uff, res mi je dolg cajt..

Aja pa za dojenčka imam že vse pripravljeno...user posted image user posted image  Sem sedajle v zadnjih dveh dneh oprala in polikala...

Gremo na kofe user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
to pomeni, da bi me moji sodelavci prišli z marico iskat!!!!hahahha
Eh no comment!!!

Hja, vsaj zastonj prevoz bi imela user posted image user posted image user posted image

****, za tiste "naramnice" sem že slišala, amapk nisem jih še nikjer opazila. No, tudi iskala jih nisem user posted image

petrahh, lepo, da si se oglasila user posted image  Še malo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pepita
Mi smo tudi danes pričeli 39 teden in priznam sem že rahlo naveličana, komaj čakam, da grem rodit, samo se mi zdi, da to še ne bo tako kmalu.

Odpustnica ti pa vseeno že pripada user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Mogoče kaj skombiniraš s fleksijem in ji pripneš za pas

user posted image  In jaz si to potem čisto realistično predstavljam user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
22.4.2008 13:24:24   
Anonimen
Jaz sem bila pa danes zelo pridna, sem naredila generalko v spalnici, mmmm kolk vse lepo diši po svežemuser posted image , zdaj popapcam kosila in šibam na kofetek z notranjkam user posted image user posted image , ker če ne se mi zmeša cel dan doma, pa ta deeežuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2256
22.4.2008 13:27:28   
špelin@
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
22.4.2008 13:29:37   
Anonimen
JOOOJ špelin, mene pa firbec fuuuul matra kako bo moja odpustnica zgledala, mi jo daš samo za pogledat plissssssssssssuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
22.4.2008 13:32:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
JOOOJ špelin, mene pa firbec fuuuul matra kako bo moja odpustnica zgledala, mi jo daš samo za pogledat plissssssssssssuser posted image

Ne še user posted image  Čaki, grem na tvoj ticker pogledat. Aha, čez 3 dni že izpolnjuješ enega od pogojev  user posted image  Naj ti samo izdam, da je odpustnica zate popolnoma v stilu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
22.4.2008 13:32:44   
kodrana
hijenca danes sem dobila čaj iz malinovih listov.
iskrena hvala.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
22.4.2008 13:35:18   
kodrana
špelin bi mi sporočila prosim svojo tel. številko..jaz ti bom pa svojo.. da imam tudi ajz kak kontakt za vsak slučaj.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
22.4.2008 13:37:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ne še user posted image  Čaki, grem na tvoj ticker pogledat. Aha, čez 3 dni že izpolnjuješ enega od pogojev  user posted image  Naj ti samo izdam, da je odpustnica zate popolnoma v stilu user posted image

OK, naj ti povem da mi ticker ne deluje pravilno, kajti ne šteje kakor je treba, pravilno je sicer danes imam še 31 dni TO GOuser posted image user posted image user posted image ,

JEEEJ sem upala, da bo kej v moji barviii

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
22.4.2008 13:44:10   
špelin@
****, a si slučajno mislila na kaj takega:

user posted image

KLIK
KLIK
KLIK
KLIK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
22.4.2008 13:54:24   
aurora28
Pozdravljene! user posted image

Mi ni dalo prejle miru in sem poklicala Jano, ki pa se ni javila, ampak me je zdajle poklicala nazaj. In novičke so takšne, da Nejček pridno spančka, ima že kar nekaj laskov po glavici user posted image in je pravi lepotec. Jana tudi doji in potem sva se pogovarjali glede poroda in ženske ne boste verjele kakšna srečnica je user posted image naša Jana. Ob desetih sta se s svojim dragim šla pokazati v P, ker je imele nenehtne krče v trebuhu , ki niso prenehali in v P so ji rekli, da bo ostala notri, ker je 3 prste odprta. Nato ji niso dali nič gela ali dodatnih popadkov, ampak so jo kar v sobi pustili in jo spremljali in se ob 18. uri zvečer odločili da gre v porodno, ker je imela svoje redne popadke na 6 minut in bila kljub temu odprta še vedno samo 3 prste. Nato ji je babica predrla mehur, dodali so ji še umetne popadke in v treh urah je rodila, torej natanko ob 21.02. In ni bila nič šivana, ker se ni nič razrtgala in niti je niso prerezali. Bravo za Jano user posted image user posted image user posted image . Sva ji čast, ker za prvorodko je zelo hitro rodila in pri tem bila niti razrezana in niti ne raztrgana. To pa ne uspe kar vsaki, kajne. user posted image user posted image user posted image

Aja potem ji je pa babica, ko je še porodila posteljico povedala, da je bila posteljica še oring zdelana in že oring zrela, tako, da je pravi čas rodila. Evo je Nejček že vedel kdaj mora ven. user posted image

Jaz sem jo pozdravila v imenu vseh majčic, ji povedala, da smo vse držale pesti in da pošiljamo lubčka Nejcu. Vse vas lepo pozdravlja. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
22.4.2008 13:54:44   
Anonimen
Kasso in Špelin@:

Veš kaj če kupim takle pas ( ne znam prilimat slikce ampak si jo pa ti Špelina prilimala zgoraj ) in ga potem res skombiniram z fleksijem( saj fleksi je tisto na zateg za kužka ? ) potem bo to že super zadeva...user posted image user posted image user posted image user posted image

A mislite da si ne upam???user posted image

Ma punce ne morem jaz tok hitro tečt za njo, kakor hitro lahko skoči pred avto... pa v trgovini kar na enkrat  je ni pa jo vidim ko kar kaki drugi ženski ali gospodu da roko in bi kar šla z popolnoma tujo osebo...
Pa a veste ko gre otrok po svoje pa mu rečeš pa pa in greš v kontra smer ponavadi ( vsaj normalno bi bilo) priteče za tabo mami, mami...Moja madam pa reče pa pa in gre tja kamor se je namenila.user posted image
Pa roke mi noče dat ona bi hodila sama...

To bi bila idealna rešitev.. sem zadnjič eno videla s tremi in je imela enega kot na povodcu...pa sedaj vedno bolj razmišljam v to smer.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
22.4.2008 13:56:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Mi ni dalo prejle miru in sem poklicala Jano, ki pa se ni javila, ampak me je zdajle poklicala nazaj. In novičke so takšne, da Nejček pridno spančka, ima že kar nekaj laskov po glavici user posted image in je pravi lepotec. Jana tudi doji in potem sva se pogovarjali glede poroda in ženske ne boste verjele kakšna srečnica je user posted image naša Jana. Ob desetih sta se s svojim dragim šla pokazati v P, ker je imele nenehtne krče v trebuhu , ki niso prenehali in v P so ji rekli, da bo ostala notri, ker je 3 prste odprta. Nato ji niso dali nič gela ali dodatnih popadkov, ampak so jo kar v sobi pustili in jo spremljali in se ob 18. uri zvečer odločili da gre v porodno, ker je imela svoje redne popadke na 6 minut in bila kljub temu odprta še vedno samo 3 prste. Nato ji je babica predrla mehur, dodali so ji še umetne popadke in v treh urah je rodila, torej natanko ob 21.02. In ni bila nič šivana, ker se ni nič razrtgala in niti je niso prerezali. Bravo za Jano user posted image user posted image user posted image . Sva ji čast, ker za prvorodko je zelo hitro rodila in pri tem bila niti razrezana in niti ne raztrgana. To pa ne uspe kar vsaki, kajne. user posted image user posted image user posted image

Aja potem ji je pa babica, ko je še porodila posteljico povedala, da je bila posteljica še oring zdelana in že oring zrela, tako, da je pravi čas rodila. Evo je Nejček že vedel kdaj mora ven. user posted image

Jaz sem jo pozdravila v imenu vseh majčic, ji povedala, da smo vse držale pesti in da pošiljamo lubčka Nejcu. Vse vas lepo pozdravlja. user posted image

FANTASTIČNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
22.4.2008 13:59:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

SUPER NOVICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

hvala aurora za čudovito novico

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
22.4.2008 14:04:12   
aurora28
Res tolk sem bila vesela, ko me je poklicala nazaj in si vzela čas in mi kar sama začela pripovedovati o porodu. Jaz sem jo hotela samo slišati kako je novo pečeni mamici, ampak je danes zelo dobre volje, spočita, Nejček spi, obiske dobi ob 16. uri in si je vzela čas in z menoj pokramljala. Sem ji še enkrat čestitala, ker tole o šivanju me je prav presenetilo, saj sem mislila, da je v naših P že stalnica, da te preventivno prerežejo in potem zašijejo, ampak me je Celje presenetilo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
22.4.2008 14:04:32   
Anonimen
Čestitke še enkrat Jani...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
22.4.2008 14:07:14   
kodrana
super za janouser posted image user posted image user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
22.4.2008 14:07:57   
špelin@
aurora28, drugače sta bili pa obe (Čmrlika in jana81) ekspresni user posted image user posted image

****, katere vajeti misliš? A take, ki so pri mojem postu na fotki?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
22.4.2008 14:09:56   
Anonimen

****, katere vajeti misliš? A take, ki so pri mojem postu na fotki?

Jup... take vajeti pa fleksi...user posted image user posted image user posted image user posted image

A sem nora? Daj po resnici povej, ker jaz to resno...user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
22.4.2008 14:20:54   
Anonimen
Kodrana: Glede CSD... Jaz sem oddala vlogo za paket (denar) že 14.3. Odločbo so mi uspeli poslati 10.4. Denar nakazuje direktno ministrstvo enkrat mesečno in sicer okrog 15.. Glede na to, da denarja še ni, bo nakazan očitno šele 15.5.. Te kar mine. Takrat sigurno ne bom več skakala po trgovinah. user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
22.4.2008 14:23:13   
MARTINA25
AURORA hvala za tako lepe novičke o JANI!!!!Bravo JANA, res sem vesela zanjo!!!!!! 

Čimveč takih lepih porodov, a ne punce!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
22.4.2008 14:28:16   
StBarbara

StBarbara, tole kar ti opisuješ, je meni zelo znano: tako se je začel moj tretji porod, ko še sploh nisem vedela, da se je začel... user posted image

ŠPELIN@

A čist zares? Koliko dni preden si rodila se ti je pa začelo? Jas sem šele 36t user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.