glugluglu
|
vsi nekaj pleskate, moj pa ne preveč, je poskusil sedaj hiško sam pokitati in vse, pa nekako ni šlo nikamor. In smo mojstra poklicali. To je pa drago, da je groza. Še en nepričakovani strošek, ampak si bom lahko vsaj barve zmišljevala, ker mojmu se je ne vem kdaj, to barvno barvanje zamerilo. Saj drugače moram pohvalit, je sam vso elektriko po hiši postavil, pa vso keramiko bo položil (sedaj smo na 60%, tisto kar je nujno), in tudi zahtevnejše (kopalnica, stopnice)- tu so tudi drugi samouki pomagali (brat, oče), pa pomagal je stene zidati, ker je tudi en znanec prišel to narediti, pa s stricem sta ves vodovod in kanalizacijo napeljala, pa še kaj se najde, joj, če bi še vse to plačali, bi bankrotirali. In kolikorat sem jaz pomislila, samo, da do maja kdo ne zboli in si kaj ne naredi, potem bi bila kriza. lex, mi smo kupili 3 podalj., fazo, kjer je že fasada, streha, okna, notri pa nič, pa smo se ušteli malo pri načrtovanjiu ostalih stroškov,, med drugim tudi za to, ker te vsak ta drug tako kot praviš obere za 300 EUR. Ttako, da to se še ni končalo. Potem pa spet je treba plačati gospodinjsko elektriko, pa vodovod in kanalizacijo,..pa še sto malenkosti pride, si ne predstavljam, da začnem hišo od začetka, koliko je šele to denarja. Sicer naj bi bilo manj, kot sva midva dala za 3. pod. fazo, ker drugače se tisti firmi ne bi splačalo hiše delati in prodajati, ali pa, ker delajo več od enkrat in se spogajajo z izvajalci jih pride ceneje, kot če se podaš sam v gradnjo Jutri grem pa eno znamenje na vratu pokazat, ker se mi je v razširilo oz. povečalo in me včasih srbi, sicer baje se odstranjevanje znamenj ne dela v . Samo potem ko bo dojenček se bojim, da ne bo časa, da bi zase za take stvari hodila naokoli, težje mi bo iti. A se je kateri tudi kaj takega pojavilo?
|