|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 13:01:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3626
   RE: Julijke II. - 2008
21.4.2008 13:15:11   
Motoristka
Zdravo!

Jaz sem se malo naspala, zjutraj sem bila na testu glukoze-sem mislila, da bo bolj ogabno...pa ni bilo.
Uh neboglasnica-upam, da ni kaj hudega....ta polna luna, pa še luna v škorpjonu pa je dala "veter" čez viken(toliko mtrvih) pa še par dni držiuser posted image .

V petek pa bom spet videla pikca....jaz pa čutim eno čudno premikanje, pa kot ene mehurčke, ki se pretakajo, pa nimam pojma kaj bi bilo touser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 13:18:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3628
21.4.2008 13:20:35   
tims
Neboglasnica, glej da boš sporočila, kaj je... držim pesti, da je vse ok.

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
21.4.2008 13:24:07   
Tinky
Zimska, kater voziček si pa naročila?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 13:30:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3631
21.4.2008 13:31:13   
lex
Naša se pa premika not kot da bi imela ves prostor pod soncem še. Pa ful je dober filing ko samo z enim delom telesa, kot da bi bile rokice ali nogice počoha iz enega konca proti drugemu, kot da bi me znotraj ven božalauser posted image . Od vseh treh je bila Alina najbolj "groba" in divja do zdaj. se ji tud še zdaj vidi, ko spi  samo 2h čez dan, ponoči bi bila pa tud bolj budna kot ne.
No pri nas je pa tako, da ko onadva zaspita in se mami končno spravi na kavč počivat, pol pa začne  ta treja skakat mami po trebuhu. Nikoli ni mirauser posted image .

neboglasnica držim pesti, da ni kaj hujšega in poročaj!

Zimska zanimivi vozičkiuser posted image . jaz jih sicer pogledam, no če ne bi glih gradila bi verjetno imela novega, tako pa...

Ma spet sem se čez 500€ znebila samo za elektriko (števec in gradbena omarca)user posted image . Se mi zdi, da vsak ko me pogleda hoče met vsaj 300€user posted image user posted image user posted image user posted image . grem zdaj račune premetavat sem in tja, da bom malo slabe voljeuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 14:05:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
21.4.2008 14:12:24   
tims
Lex, saj če imaš kaj viška €, lahko kar meni pošlješ user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem se pa ravno prej pogovarjala z enim agentom za nepremičnine za eno stanovanje. Dva enaka stanovanja se prodajata na istem koncu in je razlike med njima skoraj 7000€. S tem da je ta cenejši celo malo adaptiran, dražji pa prvotno stanje. Ta cenejši je že zaaran in nimamo pač nobenih pogojev, ta dražji pa noče spustiti niti za en €. Sem mislila, da ga bom kar usekala, ko mi je razlagal, kako je to stanovanje še ohranjeno in ne vem kaj še vse. Ja, bog se ga usmil, po 35 letih pa je res potreben adaptacije, tud če noben ni živel notri. Že ko sem vidla ploščice v kopalnici, mi je bilo kar slabo. In tako sem spet slabe volje, imam občutek, ko da ga sploh nima namena prodat, če ne bi vsaj malo sodeloval, tako pa:"Ne, taka cena je in konec". Adijo pamet. Tko, mal sem pojamrala, zdej grem pa spet mal brskat, če bom našla kakšen "pameten" oglas.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 14:28:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3635
21.4.2008 14:33:11   
lex
Zdaj sem pa nase jezna ko na 10 user posted image  v voz mi je vlilo!user posted image user posted image user posted image user posted image  par minut prej je še sonce sijalo, sedaj mam pa moker voziček. jao sem jezna nase. Ampak nisem pogledala skozi okno. Še sreča, da je samo zgornja prevleka mokra in je sedalo suho ostalo.

Tims te popolnoma razumem. Nama so samo za prevoz lesa iz enega konca hriba na drug konec hriba računali 100€ v 1 uri je mel 300€ v žepu. nabasal je les, ga odpeljal 5 minut daleč in razložil in to 3x pa je mel 300€ v žepu. če je tista nafta tolk vredna, pol si bom kupla tovornjak in se z njim furala okoli. Da bi pa sploh začel z njim ceno zbijat, bi ti pa rekel - nesite si sami hlode tja. No ko bo pa ostrešje zrezano bo pa še 1x kasiral toliko, da bo to v dolino pripeljal. Pol pa na kdo reče ja saj ostrešje ti je pa ati dal. Ja je blo stroškov zraven za pol ostrešja, če bi ga kupila.

Bo pa pol fajn go bomo na svojem!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 14:41:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3637
21.4.2008 14:46:35   
Anonimen
pa kaj to je nekaj v zraku, da imamo vse neke probleme s stanovanji? user posted image  midva sva prejšni mesec kupila posteljo v ikei, no spalnica je končana, sva se mislila prestavit tja, moj sestavlja posteljo in evo ena stvar manjka. zdaj sva pa pisala v ikeo in bova mogla očitno tisto zadevo dobit po pošti in jo preplačat, pa še bog ve kdaj pride... mimogrede a gre katera v ikeo v kratkem? user posted image  nič, očitno je že tko bilo treba...

Neposredna povezava do sporočila: 3638
21.4.2008 15:06:38   
lex
no evo najini predračuni za ves cigel za bajto + plošča med pritljičjem in mansardo:

ytong - cca 18.000€ (brez lepila z prevozom - razen prevoz za ploščo)
winerberger (porotherm opečnati zidak) - 8.000€ (brez prevoza, peska, apna, cementa,....)

ja na rit te vrže ko začneš skup vlačit. Evo do zdaj sva zmetala cca 22.000€ ven za parcelo,... pa imamo samo rušo dol, tu še sploh bager ni zakopal za temelje. Papirji te stanejo celo premoženje. Saj pravim kak me kateri samo pogleda dam 300€ ven iz žepauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
21.4.2008 15:11:45   
glugluglu
tims, meni je bila Finkova ful v redu, mislim, da se ti ful posveti, zato sem pa vedno ful dolgo čakala, da pridem na vrstouser posted image . Pri moji gre malo hitreje in če rečeš, da si ok, te nič naprej ne sprašuje. No razen sedaj v tej nosečnosti je pri meni malo drugače, se mi moja G kar bolj posveti kot prej. 

Finkovo sem imela pri Marku - 1user posted image . Meni je takrat že zelo zgodaj trebuh otrdeval in ker sem brala, da je to normalno in ker sem se drugače dobro počutila sem skoz govorila, da sem ok. Če ona takrat ne bi tako vrtala vame, če sem res ok in ugotovila zrahljan MV , CTG je v 15 min pokazal popadke (V 28tednu) , bi jaz veselo še naprej hodila v službo do koncauser posted image , ker sem imela še tooooliko za narediti in uvesti novo, ... in bi lahko tudi malo prehitro rodila.

V porodnišnico ne grem na MŠ, ker mi to sedaj ni spotoma, ko je bil Mark star 8 m smo se preselili v Logatec in bomo tukaj tudi ostali. Mislim, da sploh ne bom šla v MŠ, edino, če bom kakšno dop. v Lj. in bo takrat v Fužinah predavanje. Sem našla zapiske iz prve MŠ (iz porodnišnice), sicer je že kaj zastarelo, ampak bo. Pa še okoli mene so sami dojenčkiuser posted image . Edino dihanje me skrbi, to mi je pomembno, za nego dojenčka mislim, da kar vem, če ne bomo pa sproti obnoviliuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
21.4.2008 15:41:48   
ksenci
oj punce! 
sm napisala že cel roman pol pa sm nekegauser posted image stisnala pa se mi je vse zbrisal!
lubekova 30 letnica je bla v petek zakonuser posted image user posted image user posted image !!! poleg vsega drugega sm bla najboj vesela darilnih bonov od baby centra v vrednosti 250 evrov, ki so jih podarili njegovi starši. kak bomo zapravlaluser posted image user posted image user posted image user posted image

mam pa že dva dni grozne probleme. ko grem spat je vse ok. po kakih 2 urah spanjah pa se zbudim kr me tako peče želodec in mi je grozn slabo pa prebavi se zmeša.  bruhala sm, kar že nism 2 leti!!! kako trebuh boli in peče. to je gorčica a ne?  pol ko se zbruham pa je vse ok.  čez dan se počutim super  pol pa kr naenkrat  to, pa mi je čudn kr nism nič drugače jedla in pila kot običajno. pomagajte!! dans še ekstra pazim, da jem samo lahko hrano!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
21.4.2008 15:55:05   
lex
kaj pa če ti ne paše položaj ko se uležeš? Probaj si dat še kakšno blazino po d glavo, da boš više. pa zvečer probaj kaj lahkega pojest in ne veliko.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 16:16:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
21.4.2008 16:27:10   
KiKibonboncek
Živjo, sm nova tuki, pa se še malo lovim. Tako težko sem vas našla. Js pa pričakujem mojo prvo user posted image 26.7. Tako sm srečna. Toliko tega bi vam napisala, pa vas bom za prvo samo pozdravila!

user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
21.4.2008 16:29:50   
KiKibonboncek
Mi lahko katera pomaga, me zanima, kako vas nej naslednjič takoj najdem, ko pridem na forum user posted image . Nočem vas zgubit, ker bi rada bila v kontaktu z vami user posted image

(odgovor članu KiKibonboncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 16:58:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3646
21.4.2008 16:59:16   
lex
Kikibombonček dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, če si že uspela videt - imamo 2 seznama. En seznam je s podatki o user posted image  (katera po vrsti je, koliko jih pričakuješ, kda in kaj user posted image aliuser posted image ) in en naš rojstnodnevni - da si voščimo ob prazniku.

Najbolje nas boš našla tako, da ko prideš na osnovno RR (ringaraja) stran klikneš vsi forumi, nosečnost, čvekanje v pričakovanju in potem poiščeš julij 2008. Ali pa si forum nosečnost narediš kot priljubljen in nas potem poiščeš, bolj enostavno žal ne gre.

Torej dobrodošla in pridno čvekaj z namiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3647
21.4.2008 17:01:48   
lex
flower jaz se že 4 leta ubadam s tem, da nimam nič za gor dat in da sem cele dneve v trenerkah. Vmes sem še kar shujšala, zaradi diete in sem dobila ful veselje za cotke zase, no pol sem pa 3user posted image  pa je šlo vse k user posted image , tako da bom morala še 1x z dieto začetuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
21.4.2008 18:05:34   
ksenci
ležim kr udobno na boku podpolcana z blazinami, jedla pa nism nč drugač kot običajno, pa tud ne preveč zvečer. dans še sam neki lahkega pojem. če mi bo slučajn dans ponoč spet slabo-pekla zgaga bom jutr šla k zdravniku. izogibam pa se kislih, masnih in sladkih stvari. upam da bo vse ok.

glede oblačil- sanjam lahka jz po porodu še kr neki cajta mojo staro garderobo- hlač že v drugem mesecu nosečnosti nism čez boke dobla- ka šele bo, prav pa mi ni čisto nobena sračka in ne majčka, sm glih včeri sprobalauser posted image . zdaj resnično nimam čist nič za oblečt, pa sm si lani nabavla tolk velik cunj!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
21.4.2008 18:10:20   
lex
bomo drugo leto tak čas hujšale - skupajuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?