glugluglu
|
tims, meni je bila Finkova ful v redu, mislim, da se ti ful posveti, zato sem pa vedno ful dolgo čakala, da pridem na vrsto . Pri moji gre malo hitreje in če rečeš, da si ok, te nič naprej ne sprašuje. No razen sedaj v tej nosečnosti je pri meni malo drugače, se mi moja G kar bolj posveti kot prej. Finkovo sem imela pri Marku - 1 . Meni je takrat že zelo zgodaj trebuh otrdeval in ker sem brala, da je to normalno in ker sem se drugače dobro počutila sem skoz govorila, da sem ok. Če ona takrat ne bi tako vrtala vame, če sem res ok in ugotovila zrahljan MV , CTG je v 15 min pokazal popadke (V 28tednu) , bi jaz veselo še naprej hodila v službo do konca , ker sem imela še tooooliko za narediti in uvesti novo, ... in bi lahko tudi malo prehitro rodila. V porodnišnico ne grem na MŠ, ker mi to sedaj ni spotoma, ko je bil Mark star 8 m smo se preselili v Logatec in bomo tukaj tudi ostali. Mislim, da sploh ne bom šla v MŠ, edino, če bom kakšno dop. v Lj. in bo takrat v Fužinah predavanje. Sem našla zapiske iz prve MŠ (iz porodnišnice), sicer je že kaj zastarelo, ampak bo. Pa še okoli mene so sami dojenčki . Edino dihanje me skrbi, to mi je pomembno, za nego dojenčka mislim, da kar vem, če ne bomo pa sproti obnovili .
|