neboglasnica
|
Oj, bejbe! Moj dragi trpi kljub tabletom grozne bolečine, nobenega zdravnika ni bilo danes blizu, tako da se mu sestre ne upajo nič močnejšega dati. Operiran, v prstu ima zapičeno iglo, ne ve zakaj, nihče mu še ni vedel povedati, ali bo prst gibljiv. Popoldne sem bila tam, je samo spal, prejle smo bile vse tri, je bil že bolje. Cel dan sem že v pogonu: najprej zjutraj snemanje besed za znakovni slovar, nato moj zdravnik (kardiolog-sem se šla samo naročit, pa so me že kar nekaj pregledovali, nadaljevali bodo v petek), nato mož, pa po punci, plavanje, za večjo, Spar, bolnica, po možev avto pred službo... Zdaj pa samo še risanke na DVD-eju (hvala bogu za TV), umivanje, spanje in mami juhuhu na kavč (sem si kupila Gorenjkine roladice s posipom in liter mleka). Saj ne da bi bila lačna, ampak za tolažbo. Glede previjalne: že pri prvi sem si omislila Alplesovo komodo, mož je izdelal leseni večji del za čez. In tako bo tudi pri tretjem, se obnese. Samo mami ne pride in ne pride do komode zase. Pa bo že... V Sanolaborju sem si kupila nosečniškio pas (17,48€), je bel, XL je največja številka. Zdaj moram samo še pogruntat, kako naj si ga namontiram in koliko časa ga lahko nosim. Kakšen nasvet? Hvala, lepo se imejte!
|