|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
22.4.2008 11:29:10   
lavita*
Ojla!

Lex si pisala v enme izmed postov, da gradite. Me pa zanima s kakšnimi zidaki od Poroterma ste gradili oz. velikost. Midva se namreč tud odločama in še ne vema s kakimi zidaki gradit. Kje sta pa material vzela? Mislim, kje je bil nmajbolj ugoden?

Netki glede otrdevanja trebuha je tako kot je napisala Lunica. Vsaj pri meni je tak občutek. Zgaga pa peče po grlu in tak zgleda kot da bi se ti "rigalo" in pol tri vrže v usta samo kislino. Vsaj pri meni je tako. Č eje fejst močna vzamem Rupurut. Pol je ponavadi bolje. Res pa kar malo pazim kaj jem popoldne, da ni zvečer prehudo.

Sem bila na kontroli vode. In imam spet bakterije. Sem na antibiotikih. To je pr men že kar stalnica s temi bakterijami. No pa bo že!

lp

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
22.4.2008 11:35:15   
KiKibonboncek
Js tud nimam previjalne, pa je nisem mela namen kupit, ker mi je kolegica rekla, da ona je ni nič koristila user posted image
Zdej se pa že počasi premišljujem, da mogoče mi pa prav pride... Če ne druga, pa za to, da bom cotike not spravlala.
Js sm pa v službi, pa komi čakam, da mine, da grem domov, ker me že vse boli, pa še zmatrana sem.
Noge mam pa že take ko slon. Mi kr zatekajo, pa full pazim, da ne jem preslano. Pa še pazit morem mi je reko G, da nizko nosim in ne smem nič dvigovat pa preveč hodit... včasih se vprašam: Kaj pa sploh še delam v službi? user posted image  
Joj punce, pa tak sem lačna... komi čakam, da si nekaj finega pripravim... njami!
Kaj pa ve kej kuhate?
Nimam ideje, kaj nej dragemu za jutri skuham, ker dela popoldne js pa dopoldne?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
22.4.2008 11:41:54   
klarazan
Hojla, vidim, da se pogovarjate o premikanju user posted image , o otrdevenju trebuhov...
no pri meni je vsega po malem, če mi ne otrdeva trebuh, me tišči v rebra, če ne to pa v želodec, kar se mi zadnje dni zelo pogosto dogaja, drugač pa bincanje, kobacanje sem in tja, tak da kar trebuh skače, pa špikanje in pikanje ter krči čisto spodaj v trebuhu, kar pa se spanja tiče, sploh nimam besed.

Danes bi morala imeti pregled pri svoji G, pa je zbolela, tak da sem šla v Žalec na uro gledat, sasi13, če se ne motim, imaš ti jutri pregled?, če imaš Milovanovičevo, raje prej pokliči.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
   [Brisano sporočilo]
22.4.2008 11:46:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
   [Brisano sporočilo]
22.4.2008 11:48:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3680
   [Brisano sporočilo]
22.4.2008 11:52:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3681
22.4.2008 11:56:40   
KiKibonboncek
NETKI... ne bom se delala pametno, ampak sm med. sestra in se mi te težave zdijo zelo sumljive in bi ti kar svetovala, da se takoj... ampak res TAKOJ odpraviš k zdravniku ali G, pa mu vse poveš... ne čakaj, da se težave ponovijo, ker takrat je lahko pa že kej pošteno narobe.

Ubogaj me, ker sem lahko pravi user posted image  .

S tem sem te poskušala malo nasmejat, sej nisem tako hudobna... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3682
   [Brisano sporočilo]
22.4.2008 12:09:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3683
22.4.2008 12:20:24   
frutka_
O otrdevanju trebuha smo se že nekajkrat pogovarjaleuser posted image . Ko otrdi postane trebuh  neprijetno, skoraj boleče trd.  V tem primeru se je najbolje spravit ležat na bok. Otrdevanje ni zaskrbljujoče dokler ni redno in boleče. Bolečina običajno prihaja odspodaj navzgor. Če prihaja iz križa so popadki. Ne sme se pojaviti več kot 10krat na dan. Pomaga počitek, vidim iz svojega primerauser posted image  ter Magnesol. Meni je gin dal še Spasmex, ker se mi je otrdevanje pojavljajo preko celega dneva pa MV sem imela skrajšan.

Zdaj sem odprla škatlo z oblačili, ki jo imam pripravljeno za pupiko. In imam po mojem premalo stvari.user posted image Koliko imate pripravljeno  oz. kupljeno?

Moj seznamček:
4 majčke kratek rokav
5 bodi kratek rokav
3 bodiji dolgi rokav (tanki bombaž)
2hlačke s stopalci (široki pas)
2hlačke brez stopalc (široki pas)
2lepe hlače
6oblekcuser posted image
3pare nogavičk
2para dokolenk
2bombažni kapici
2copatke (pletene in bombažne)
1puloverček
1jopo
1tanko majčko dolgi rokav

Po mojem bi bilo fajn še kupiti kakšno pižamico ali nekaj z dolgimi rokavi. Kakšno jopico. Taščica mi štrika dekico (križci štrikanje), tanko za voziček.

Previjalna je že fajn, če jo imaš. Iz praktičnih razlogov kot pravi lex. Vendar otroka nikoli ne smeš puščati samega gor!!!!Tudi če še je full majhen.

(odgovor članu KiKibonboncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
22.4.2008 12:47:15   
lex
Ok vse za nazaj bom prebrala potem, ker sva glih kar uletele not - NETKI take bolečine sem jaz imela pri kamnih. IDI k zdravniku, naj ti pregleda kri (jaz sem imela jetrne teste izredno slabe, oči rumene, ker se mi je kamen zataknil v žolčevodu) in če se da naj ti naredijo UZ žolčnika in žolčevoda. Ko je mene zagrabilo sem hodila po hiši, ležala glih kakor sem se obrnila sem znorela skor od bolečine in bruhala sem. In zjutraj ponavadi bolečina popusti, nisi pa cel dan za kam. Takoj idi in naj te pregleda, ker tole ni viroza. Bolečina je pa pod prsmi (v žlički) in odseva nazaj v hrbet ine ne križ. Mojo tel. imaš lahko me pokličeš.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
22.4.2008 13:03:40   
netki
joooj lex...pa si me zdej mal prestrašla obenem pa upam da vem, zakaj se to dogaja....da dohtarjam vsaj malo namignem v to smer.

a si šla k osebnemu zdravniku ali k G?
in kaj je bilo po tem ko so ti to ugotovili?
si bila noseča takrat?

lahko na zs

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
22.4.2008 13:09:17   
lex
lavita* midva še cigla nisva kupila, sva pa poslala načrte na xello (syporex) in Winerberger Ormož (porotherm) pa so nama tam naredili predračune (cene sem že pisala). za naše razmere je debelina 25 zidak še dovolj, vendar večina vzame kar 30 in potem malo manj izolacije gor, tako da glede da je med enim in drugim razlika 11.000€ bova vzela verjetno kar porotherm, pa mislim, da se najbolj splača kar pei njih kupit cigel. Boma pa še verjetno v kakšno trgovino zajadrala, da nama naredijo predračun.

Kikibonbonček spravi se v bolniško. malokdaj smo noseče, pa lahko takrat vzamemo to kar si zaslužimo. če te vse boli itak ni efektivnega dela toliko kot pa če te ne bi. Malo razmisli.
kosilo: pohani oslič in restan krompir, solata, pa juhica za otroke. Aja pohano brez olja v pečiciuser posted image

frutka - kupi ji kakšne štramplečke (žabice) za pod oblekco. Jaz sem jo imela čez dan brez teh, zvečer pa sem jih kar potegnila gor, da je ni zeblo (saj veš zvečer na kakšnem sprehodu,...), pa kakšena majčka z dolgimi rkavi ti zna priti prav. Daš gor body s kratkimi, pa čez majčko z dolgimi (slečeš jih lahko še vedno).

Punce jaz se obnašam tako, kot da imam še ves preljubi čas na tem svetu pred porodom. Nič nisem novega kupila, Alino morem izseliti iz previjalne (to je tud fajn pri previjalni, da imaš vse pri roki), kam nimam pojma. Pa kupit morema jogi za veliko posteljo, da lahko Aleksa preselimo na zgornji pograd, Alino na spodnji. Kupit morem ograje, da ne bo kateri sred noči štrbunknil iz postelje. Alini še novo posteljnino (odejo in valda prevlko in povšterček). Cotk še sploh nisem pregledala, nekaj jih dobim še od kolegice. Edino kar imam so pleničke, ki sem jih dobila od kolegice, ker jih je njena pupa prerasla.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
22.4.2008 14:19:55   
Tinky
Daan

Evo mene iz shoppinga.
Porabila 382,00 Eur, kupila pa praktično nič.

Posteljica, zaščitna podloga za posteljico, oblogo za okrog posteljice + kovter, 2 rjuhi, brisačko, slinček, dudico, flaško, sterilizator, vato, termometer, škarjice, milo, tetra plenice in še nekaj kozmetike.
Cene so resu ubitačne.
Še dobro, da sem full cunjic za malega dobila, saj bi sicer bankrotirala  user posted image user posted image

Še jogi moram kupit, sicer se še odločam katerega, vendar mislim, da bom kar od Dormea za 70,00 eur.

Previjalno mi bo pa fotr naredil, samo podlogo moram kupit.

Netki, mene je enkrat tudi tako zgrabilo (pred poroko), takoj sem šibala na urgenco, kjer so mi rekli, da so to živci, me nafilali s Helexom in mi je res pomagalo.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
22.4.2008 14:27:45   
frutka_
Lex najbrž res ja. Pa kaj imaš v mislih bombažne štrampelce, take zimske, ker se  mi to zdi pretoplo. Ali imajo kakšne tanjše in kje jih dobim.
Kakšne dolge rokave še bom morala ziher kupiti ja. Prvi je junijski in tisto leto je bilo kar hladno tako da je večino časa imel jopo gor ali bombažno majčko.
Tinky saj si veliko kupila!user posted image  Jaz še posteljico imam in vso posteljnino, kupila bom en bolj dekliški komplet v Odeji ali v Ikei. Pa škarjice ja. Prejšnje so zanič. Kaj pa si kupila od kozmetike. Jaz sem uporabljala od začetka vodo in trdo milo pa kremo za rito.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
22.4.2008 14:36:15   
Tinky
Frutka, kupila sem od Seba med olje za kožo, milo, kremico za bradavice, fiziološko raztopino (v ampulah). Kremico za rito bom pa kupila v lekarni.

Ne vem, meni se zdi, da sem porabila kar dosti (sicer nimam pojma, če so cene primerne). Ok, količnisko je full robe, sam vsaka malenskost stane fulllllll.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
22.4.2008 14:55:25   
ksenci
jz še kr ne morem pozabit, da ne dobiva nič od zavarovalnice merkur, pa mama oba sklenjeno življensko zavarovanje. user posted image
2 kolegici so mi že oblubli, da mi bodo dali cotke zauser posted image , pa mi še nobena ni. men pa je tud čudn rečt, a bi dala zdaj! sam tak bi rada mela, da vidim ka še morm sama kupit, pa čeprav mi vsi govorijo naj ne kopujem! ne bi rada tik pred zdajci!
pa še od sestre bom velik dobla, kr ma 28.4. rok, pa že vsi komi čakamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
   [Brisano sporočilo]
22.4.2008 14:59:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
22.4.2008 15:00:29   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

2 kolegici so mi že oblubli, da mi bodo dali cotke zauser posted image , pa mi še nobena ni. men pa je tud čudn rečt, a bi dala zdaj! sam tak bi rada mela, da vidim ka še morm sama kupit, pa čeprav mi vsi govorijo naj ne kopujem! ne bi rada tik pred zdajci!

Tudi meni je kolegica rekla, da mi bo dala posteljico. 2x sem jo "spomnila", na koncu sem se pa odločila, da ne bom fehtarila nobenega in si nabavila vse sama.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
22.4.2008 16:18:52   
Inigo
uf, Tinky, sj si pa dosti nakupla!  ti dam pa čisto prav, da veliko stane...

moj user posted image si je zmislu, da bo naš fant mel neko super postlco - bukela se ji reče, ki že samo postla pride 400€! kje je še odejica, posteljnina... ampak mamo na srečo "bogate" babice, da so čist nore, da bi lahko kaj kuple. tko da sva tega stroška rešena. in posteljica že drug teden pride! user posted image s posteljnino in jogijem vred. smo mogli vse naročit, saj ni blo nič "lepega" za 140x70 mere. ja tak je to...

danes pa si greva midva po nove jogije. no, ni Jogi... je nekaj X, samo sva dobr naletela. mava rezervirano. slabih 1000€ 2 jogija. prej pa je bil en toliko. akcija! ja, sj so fuuuuuuuul dragi! ampak ma user posted image občasno težave s hbrtenico (športnik), jst pa tko in tko zdj slab spim, ker mam fuč jogi. zdaj bo pa najbrž ful razlika. sta pa iz nekega hudega materiala, neke spominske pene, ki jo je razvila Nasa... mah! če mene pitaš: jogi je jogi! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
22.4.2008 16:21:09   
Inigo
tinky - kako postlco si pa kupila? joj, sm firbčna... user posted image

netki
- kako si? si šla k zdravniku?

KiKibonbonček - kak fajn! mamo zdj eno medicinsko sestro tu. te lahko vse vprašamo glede zdrav. stanja! user posted image user posted image user posted image ker smo tu kar pisana druščina (ekonomistke, politiloginja, ...), samo zdr. osebja pa še nismo mele. razen Balonchy je bila kratek čas... škoda, da je tak končalo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
22.4.2008 17:00:35   
netki
inigo...k zdravniku grem jutri....morm it vprašat ker me je skoz strah da se bo ponovilo. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
22.4.2008 17:03:53   
sasi13
klarazan hvala za info, jz mam dr. benčič tako da bom mela pregled. a ti nisi pol nič rihtala?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
22.4.2008 17:06:47   
sasi13
inigo midva sma kupla dormeo memory, od začetka sm 14 dni full slabo spala predn sm se navadla na ta jogi. zdej pa lebdim ko spim - tk kot pravi jernej damjan user posted image  

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
22.4.2008 19:15:46   
neboglasnica
Oj, bejbe!

Moj dragi trpi kljub tabletom grozne bolečine, nobenega zdravnika ni bilo danes blizu, tako da se mu sestre ne upajo nič močnejšega dati. Operiran, v prstu ima zapičeno iglo, ne ve zakaj, nihče mu še ni vedel povedati, ali bo prst gibljiv. Popoldne sem bila tam, je samo spal, prejle smo bile vse tri, je bil že bolje.

Cel dan sem že v pogonu: najprej zjutraj snemanje besed za znakovni slovar, nato moj zdravnik (kardiolog-sem se šla samo naročit, pa so me že kar nekaj pregledovali, nadaljevali bodo v petek), nato mož, pa po punci, plavanje, za večjo, Spar, bolnica, po možev avto pred službo... Zdaj pa samo še risanke na DVD-eju (hvala bogu za TV), umivanje, spanje in mami juhuhu na kavč (sem si kupila Gorenjkine roladice s posipom in liter mleka). Saj ne da bi bila lačna, ampak za tolažbo.

Glede previjalne: že pri prvi sem si omislila Alplesovo komodo, mož je izdelal leseni večji del za čez. In tako bo tudi pri tretjem, se obnese. Samo mami ne pride in ne pride do  komode zase. Pa bo že...

V Sanolaborju sem si kupila nosečniškio pas (17,48€), je bel, XL je največja številka. Zdaj moram samo še pogruntat, kako naj si ga namontiram in koliko časa ga lahko nosim. Kakšen nasvet?

Hvala, lepo se imejte!

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
   [Brisano sporočilo]
22.4.2008 20:02:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?