glugluglu
|
Danes sem odstranila zoprno znamenje zadaj na vratu, očitno se to tudi lahko počne med nosečnostjo, , zdravnik je zagotovil, da to na otroka nič ne vpliva, ker je zelo, zelo majhen poseg in tudi znamenje je bilo površinsko. Sem mislila, da me bo kaj glava bolela ali kaj drugega, pa nič. Samo ranice si pa ne upam pogledati. Malo me srbi, kar naj bi bilo ok. Joj, kako me to skomina. Jaz si brez previjalne prvih dveh let sploh ne morem predstavljati, to se mi res zdi vredna investicija. Kakršnakoli previjalna v pravi višini je ok, samo, da je in da ni treba previjati na posteljah, jedilnih mizah,... Aja ležalnik za dojenčka od rojstva mi je tudi vredna investicija, to je tudi bila vsakodnevna uporaba (ampak to je bilo pri nas, nekaterim to ne pride prav, če je otrok navajen biti bolj v naročju). netki, držim pesti, da bo vse ok, ampak le vtrajaj, da te dobro pogledajo, flower, mi bomo tudi še brez ploščic v zgornji kopalnici, jaz upam, da samo do konca junija. Zaradi reklamacije, ki jo Ytong ni priznal (notranje stene so popokale in se delajo kot, da smo prvi , mi smo pa o tem že marsikaj slišali) bomo sedaj zrihtali samo prvo nadstr., spalnica in otroške sobe bodo šele čez kakšen mesec , drugače pa bi nam kar uspelo v roku. kikibonbonček, ne se sekirati zaradi kil, sej smo , ne? Priporočam, da greš delati test za glukozo, da boš bolj mirna, če si pa že delala, je pa itak ok.
|