|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
18.4.2008 17:39:29   
buči
dolenjka, drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vidi, da bo luna, naša oba sta čudna, če začne še moža metati, se odselim! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
18.4.2008 17:51:13   
nizy
ella - ti mislim ,da  si imela črtast pulover ali pa  si tista v rozem (črnolaske)user posted image   Ja ena je ella druga pa verjtno suziuser posted image , no nekaj takega ...user posted image  user posted image
dolenjka -carica v jeansu,pina v rdečem puloverju z fotičem ,potem bamby  s svojo pupo v naročju ,buči na kratko postrižena , meti pa poznam iz albuma user posted image ...... a sm kj uganila

Neposredna povezava do sporočila: 3052
18.4.2008 17:54:59   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

elma- naša pupa ima isto pliš oblekco, kot tvoja elma na zadnji slikci  user posted image user posted image

user posted image  nizy moja elma ima tudi isto jaknico z ušesi na kapuci (Roza s srčki , iz HM) tko kot tvoja pupa , a tisto roza pliš oblekico , mislim da vem kje si jo kupila .elma  jo je dobila  od sosede za darilo.user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
18.4.2008 18:03:21   
nizy
elma tisto smo mi tut za darilo dobili

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
18.4.2008 18:14:08   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

elma kako je fletkana tvoja hčerkica in kako bratec zna z njo user posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne bi šla od doma, da ne bi bila vsaj 100-tka v hladilniku user posted image

ella79 hvala tvoja je tudi user posted image  Meni se zdi da bo tvoja kar brihtna , komaj se je rodila pa nam že s prsti kaže da bo kmalu stara 3 meseca user posted image user posted image user posted image  ....(na sliki )

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
18.4.2008 18:14:09   
Suzi*
Glede recepta vidim, da je ful enih različic. Jaz sem jedla samo tazga iz piškotov in pudinga. pa ne vem s čim so bli piškoti namočeni. user posted image  Bom kakšnega sprobala sigurno od teh, ki ste mi jih dale. Hvala!! user posted image

naša tamala pa danes tud kar precej spi. pa je sploh nič ne uspavam, sama vedno zaspi v košku. user posted image user posted image  

Zvečer jo pa jaz vsak dan namakam v čebričku (samo voda), edino gubice pod vratkom in rito ji prej namilim. Ji probam s tem nek večerni ritem narest, če bo kaj pomagalo pri spanju.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 3056
18.4.2008 18:54:12   
dolenjka
Punce, hvala za spodbudne besede in lepe želje user posted image

AJa Suzi, ta oriđinal Pamperske iz Müllerja smo pa sprobal in ni primerjave user posted image  kva psi prodajajo nam "vzhodnjakom" user posted image  user posted image  user posted image  Samo še v Müllerju kupujem plenice!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
18.4.2008 19:03:44   
nizy
dolenjka- jaz imam tudi težavo od včeraj ,ampak mene sam mal boli nimam pa vročine .... pa je naša pupa danes uspešno mamici pomagala ...pa je malo bolj user posted image  user posted image  user posted image

Upam ,da  se čimprej pozdraviš user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
18.4.2008 19:20:02   
MetiLu
Midva sva pa iz sprehoda user posted image  user posted image  dones bomo kopanje preskočili, ker smo se zdej par dni zapored namakali. definitivno dones ne gre pred deveto spat user posted image  cmoklavček mali, upam, da bo dones kaj več mira ponoč, čez dan je samo 3x zaspla za pol urce user posted image  no,pa zdele že skoraj eno urco spi user posted image

Dolenjka, dej povej kolk št, si kupila, pa kako se razlikujejo od ostalih pampersk? A so kej bolj prijetne na otip, al so glih tko plastične? Pa kolk koštajo?

Nizy, dobr si jih pogruntala user posted image

februarka, jaz sem čist za taka čvekalna srečanja oz. kavice, tko da bova  midva skoraj sugurno vedno prišla user posted image user posted image user posted image  A se niste najprej neki menile za oranžerijo?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
18.4.2008 19:34:37   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

elma kako je fletkana tvoja hčerkica in kako bratec zna z njo user posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne bi šla od doma, da ne bi bila vsaj 100-tka v hladilniku user posted image

ella79 hvala tvoja je tudi user posted image  Meni se zdi da bo tvoja kar brihtna , komaj se je rodila pa nam že s prsti kaže da bo kmalu stara 3 meseca user posted image user posted image user posted image  ....(na sliki )

kake tri mesece, ona je brihtna za tri leta user posted image user posted image user posted image user posted image čist po mami user posted image user posted image user posted image

suzi piškote sam v mleku namoči na hitro, pa bo čist ok user posted image

dolenjka mi imamo izključno original pampers iz Mullerja in so user posted image user posted image jih ne zamenjam za nobene

elma mal si ti čarovnica user posted image user posted image user posted image

meti vse bo oranžerija in qlandija user posted image user posted image user posted image jaz pridem na oboje user posted image user posted image user posted image

dobr da so obiski šli pet minut prej domov, da sem pred večernim ritualnom lahko špe na RR skočila user posted image user posted image user posted image
jaz našo user posted image kopam vsak dan. Sam v vodica, kakšen dan dam oljno kopel, en dan potem milim... mi jo je tok fajn kopat user posted image pa kako naj user posted image ve, da je ob osmih čas za doooolgo spanje, ne sam 2 urci, tako kot čez dan. Se mi zdi, da če jo pa skopam, pa pižamco gor, da je to ritual, za katerega ve, da mama hoče da je mir vsaj do šestih user posted image user posted image user posted image zdej pa greva v kopalnico, k že 4 minute zamujava user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
18.4.2008 19:35:15   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa sem danes čveka user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
18.4.2008 19:36:01   
ella79
ponosna lastnica štirih zvezdic user posted image user posted image user posted image
mene pomoje mal pomlad daje, sem čist v rožicah al kaj je v zraku user posted image aja luna user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
18.4.2008 20:06:43   
Marusah
A je polna luna user posted image  Očitno tudi Lovrota nekaj daje, ker je danes čez dan zelo veliko spal. Zdej je pa tut že ob 19.30 zaspal. Ne vem kaj mu je user posted image To mu ni v navadi. Pa ne bi bilo slabo, če bi mu pršlo v navado user posted image user posted image user posted image

Ja, pamperske so najboljše v mullerju, ker so original. Ampak nam so še vedno najboljše mullerjeve planice user posted image  Še dobro, da je toliko planic na tržišču, da za vsako ritko najdeš ene, ki se najbolj prilegajo user posted image user posted image user posted image  

Zdej vas grem pa malo za nazaj prebrat....

< Sporočilo je popravil Marusah -- 18.4.2008 20:07:35 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
18.4.2008 20:23:43   
Marusah
Joj, Dolenjka, ti pa tut nimaš sreče s temi tvojimi zizamiuser posted image  Ti posodim Lovrota za kak dan. Je pravi "dec" bi skus na zizikah visel. Ti bi obe spraznil v sekundi user posted image user posted image user posted image  Meni se mastitis niti nima cajta nardit, če mali skus uleče kot noruser posted image   Pa sej ni čudno, da je taki mali debelušček user posted image

Janey, kako je šlo na izpitu? Sma oba z Lovrotom cel dan držala pestke!!! Joj, si ti pridna. Jaz si ne predstavljam, da bi se sedaj mogla še učit. Še na WC včasih nimam časa it, kaj šele, da bi se učila user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
18.4.2008 20:47:38   
buči
meti, mi sicer nimamo težav s plenicami - mislim glede občutljivosti rite, tako da lahko malo šprama in uporabim tudi Müllerjeve in DM-ove, čeprav niso najbolj kvalitetne (debele), ampak za podnevi je vseeno. Se mi zdijo Huggieske res fajn. Škoda, da nisi zadnji tiste vzela in probala. Št. 3 (78 kom.) stane skoraj 17 evrov, torej je ena plenica nekje 0,21 evra, Müllerjeva št. 3 pride nekje 0,13 evra, DM pride 0,14 evra. Za Pamperske ne vem, ker jih načeloma ne kupujem. Lumpijevih zaenkrat ne mislim kupit, ker sem jih imela pri Aljažu le paket, pa me je blazno motilo, ker je ful smrdelo po urinu. Jih pa ene zelo pohvalijo. Baje so dobre od Hoferja, samo imajo lešt. 4 in 5. Zdaj so baje vsi navalili na Lidlove plenice.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
18.4.2008 20:49:52   
buči
Janey, a si že doma? Že tako imam mravljinčaste roke od nošenja Tilna, danes sem pa tako pesti držala, da zdaj komaj tipkam. A bova jutri kavo na ta račun pili? Tilen je pa tudi stiskal pesti, da sem mu lahko nohte le na eni roki postrigla, potem mi je pa še Aljaž zdemoliral ščipalko, da je na eni roki še krampav in se bo ponoči sigurno kaj poklal.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
18.4.2008 20:50:45   
buči
Jaz bi imela tudi 4 ****! Ella, sem ti akr malo fouš, bom pa zdaj več delala! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
18.4.2008 20:53:02   
buči
Jaz bi tudi prišla v Oranžarijo, posebno tsti klanec oz. hrib me mika! user posted image  No, mojo rit ... user posted image  Ampak vsaj do četrtka bo še slabo vreme z dežjem, se bo pa ogrelo. Vsaj nekaj! user posted image

Bamby, kako ste? Kaj bolje? Si dobila Novalac? Če nimaš AC, uporabljaj vsaj navadnega. Si pogledala link?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
18.4.2008 20:53:30   
buči
Kje pa ste vse? A gledate BB? user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
18.4.2008 21:02:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jaz bi imela tudi 4 ****! Ella, sem ti akr malo fouš, bom pa zdaj več delala! user posted image

buči pa me ujem če me lahko user posted image user posted image user posted image

jaz kupim pamperske v mullerju in to jumbo paket, kjer mislim da piride 0,17 EUR / kos. Če pa ni jumbo paket je pa 0,21 EUR / plenico. To je za velikost 3. Po mullerjevih je naša mela rdečo rito user posted image najprej sem mislila da ji hladilno mazilo ne odgovarja, sam sem zadnjič dala sam za eno rundo gor muller plenico, pa je že bila spet rdeča user posted image v glavnem, jih zaenkrat zagotovo ne kupim

naša itak že spančka, je bla tak zaspanček da tudi kupčka ni podrla user posted image upam, da je kasneje ne bo kej matral

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
18.4.2008 21:03:00   
ella79

jaz priznam da mam prižganga user posted image user posted image mogoče je pa zato user posted image hotla hitr v svojo sobico pobegnit user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
18.4.2008 21:05:14   
ella79

Jaz bi tudi prišla v Oranžarijo, posebno tsti klanec oz. hrib me mika! user posted image  No, mojo rit ... user posted image  Ampak vsaj do četrtka bo še slabo vreme z dežjem, se bo pa ogrelo. Vsaj nekaj! user posted image

potem pa najboljš da se en dan do četrtka zmenmo v Qlandiji. A rečemo torek ob 11:00 v lokalčku (itak je notr edini) nasproti C&A)?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
18.4.2008 21:06:35   
ella79

buči kam si zdej pobegnila?

zdej mam pa jaz samogovore user posted image user posted image user posted image

kok morm še napisat, da bom mela 5 zvezdic user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
18.4.2008 21:12:03   
mary_lou
Komot gremo spet na eno kavico, sam mene ze ni blo v kranju odkar sem tuki v domzalah ker mam tuki vse. Kje je ze to? tm nekje pr merkatorju al se motm?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
18.4.2008 21:13:45   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Komot gremo spet na eno kavico, sam mene ze ni blo v kranju odkar sem tuki v domzalah ker mam tuki vse. Kje je ze to? tm nekje pr merkatorju al se motm?

potem je pa že skrajni čas, da prideš mal pogledat tole čudo user posted image user posted image

ti se pripelješ mimo letališča, a ne user posted image potem pa k prideš do krožnega pri mercatorju 'zaviješ' levo (kao proti Škofja Loki), potem pa že ne morš falit user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?