|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
18.4.2008 14:24:00   
mami28
Joj, sem si probala mal mleka stisnt z Aventovo črpalko. Kak svinjsko to boli. A obstaja še kaka varianta user posted image

Ja prav čudno spreminjajo mnenja tile strokovnjaki, ka se lupinic in ležalnikov tiče. Po moje je najbolj prav, če delaš po občutku. Če user posted image pač paše v lupinici, mu tud škodit ne more. Itak pa ni nonstop noter.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
18.4.2008 14:25:28   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mami28

A flaško se pa pogreje kr v topli vodi? Al kako to počnete?

jaz jo tako pogrejem ja, ker v mikrovalovki baje izgubi svojo kvaliteto user posted image

misar jaz bi ji pripravlja flaško z vsaj 100 ml, da te ne bo skrbelo, če bo lačna. Jaz sem povsod brala, da je lahko mleko v hladilniku 24 ur, čeprav je ena tukaj na RR navedla da lahko celo do 5 dni

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
18.4.2008 14:26:11   
larisa
Evo formula: 150-160 ml na 1 kg telesne teže. Torej če ima 5 kg in 6 obrokov na dan: 50×16=800ml v celem dnevu in deljeno s 6 obrokov = 133 ml na obrok. Ampak moramoo vedeti, da dojeni otroci ne pojejo pri vseh obrokih enako. Tako da jaz bi naštimala ene 150 ml, pol pa lahko pusti če ima dovolj.

Kdaj si boste pa napumpale, če boste podojile preden greste (verjetno user posted image )?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
18.4.2008 14:28:27   
misar

Joj, sem si probala mal mleka stisnt z Aventovo črpalko. Kak svinjsko to boli. A obstaja še kaka varianta user posted image

Ja prav čudno spreminjajo mnenja tile strokovnjaki, ka se lupinic in ležalnikov tiče. Po moje je najbolj prav, če delaš po občutku. Če user posted image pač paše v lupinici, mu tud škodit ne more. Itak pa ni nonstop noter.

mami, ja ni treba, da boli. jaz si črpam med tem ko mala pije, zato ker edin takrat teče, drugače pa mi noče user posted image . no kakorkoli. men v navodilih piše, da črpaš nekako tako, kot dojenček vleče. taki kratki dost hitri gibi. če boli spremeni tehniko, ker ni treba da boli. ni treba do konca stisnit. jaz najprej tako na hitro in kratko stiskam, pol ko pa začne tečt pa bolj dolge potege delam, pa čist nič ne boli.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
18.4.2008 14:30:40   
Suzi*
Hm, jaz si nikol nisem črpala, niti črpalke nimam, tako da.... user posted image  če bi jaz zdaj kam šla, bi jo podojila, preden bi šla, pol pa do naslednjega obroka oz. ko bi bla lačna, prišla domov.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
18.4.2008 14:33:43   
ella79

jaz si tudi s to črpam, pa nič ne boli user posted image kaj te boli user posted image res da mogoče najprej mal bradavice bolijo, k se tok notr nagužvajo, sam se to utrdi, jaz sem že čist zvrzirana s to črpalko user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
18.4.2008 14:35:01   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Hm, jaz si nikol nisem črpala, niti črpalke nimam, tako da.... user posted image  če bi jaz zdaj kam šla, bi jo podojila, preden bi šla, pol pa do naslednjega obroka oz. ko bi bla lačna, prišla domov.user posted image

ja sory suzi ampak to ne pali pod nujno.jaz sem pred mesecem šla k frizerju, jo prej podojila in naj bi zadostovalo vsaj za 2 uri.ja valjda je bila dama že čez uro lačna jaz pa cela panična na stolu, s farbo na glavi. ne, jaz grem od doma sama  sam še na ziher  z mlekom v hladilniku

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
18.4.2008 14:41:57   
itata
jaz imam pa aventovo črpalko doma (sposojeno) pa si ne znam mleka stisnit venuser posted image  tko da sem tud sam za 2 ure max bla odsotna zaenkrat.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
18.4.2008 14:42:41   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ja sory suzi ampak to ne pali pod nujno.jaz sem pred mesecem šla k frizerju, jo prej podojila in naj bi zadostovalo vsaj za 2 uri.ja valjda je bila dama že čez uro lačna jaz pa cela panična na stolu, s farbo na glavi. ne, jaz grem od doma sama  sam še na ziher  z mlekom v hladilniku

ja, sej ok, sej nisem črpanja in shranjevanja mleka šinfala. sam hočem rečt, da ker si ne pumpam in tud pojma nimam kako je to treba počet, da bi pač tako zrihtala. je pa tud ful odvisno, kdo otroka čuva, ker moja tašča tamalo res tolk zanimira, da mi ni panike jo pri njej pustit.

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 18.4.2008 14:46:54 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
18.4.2008 14:47:44   
misar
suzi nisem mislila, da šinfaš. sama še nikoli nisem pustila ta male sameuser posted image , razen ko sem šla k frizerju in takrat je bila pač taka situacija zato sem sam hotela povdarit, da se ni pametno zanašat na to da bo dost. lahko da bo, lahko pa tud da ne bo, torej, da mam mirno vest si bom danes nekaj mleka izčrpala, pa če ga bo jedla prav, če ne pa ga lahko še zmeraj stran zlijem

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
18.4.2008 14:50:13   
nizy
oj,
nimam časa vse prebrat ,sm pa dodala par novih slikc....

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
18.4.2008 14:51:39   
ELMA
jaz imam od čikota prsno črpalko , pa vam povem da si lažje mlek isčrpam z roko , ko pritiskam na kolobar kot s črpalko user posted image ..

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
18.4.2008 14:54:14   
ella79
elma kako je fletkana tvoja hčerkica in kako bratec zna z njo user posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne bi šla od doma, da ne bi bila vsaj 100-tka v hladilniku user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
18.4.2008 15:02:42   
nizy
elma- naša pupa ima isto pliš oblekco, kot tvoja elma na zadnji slikci  user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
18.4.2008 15:04:08   
mami28
Hvala za odgovore. Bom probala se še mal potrudit s tole črpalko. Lahk, da res nisem dober pristavla, pa me je bolel. Sem pa tud hitr odnehala user posted image

Nizy, čudovite slikce.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
18.4.2008 15:05:50   
ella79

Hvala za odgovore. Bom probala se še mal potrudit s tole črpalko. Lahk, da res nisem dober pristavla, pa me je bolel. Sem pa tud hitr odnehala user posted image

Nizy, čudovite slikce.

a si dala na 'školjko' un mehak del še? sej veš kaj mislim. Pa zizo morš točno v sredino naštimat, k drugač ti tako bo robu drgne in tist boli

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
18.4.2008 15:25:06   
mesecnica
Eno ? za doječe mamike...
Koliko obrokov čez cel dan skupaj "sklamfate"? Naša je sedaj že dva dni samo 7x, danes pa ji še to ne bo uspelo - bo samo 6x (se mi zdi user posted image ).

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
18.4.2008 15:25:44   
ella79
kje ste vse user posted image jaz morm še 12 povstov napisat, da bom mela 4 zvezdice user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
18.4.2008 15:26:14   
Februarka08
Uh, jaz sem mela tud preglavice s tole črpalko - že v P.user posted image Ko mi je sestra pokazala je njej vleklo mlek ven, samo da je iz sobe stopila je nehalo.user posted image Pol pa šibam za njo da ne gre, pa greva spet v sobo, pa spet... Groza. Doma pa isto. Men ni šlo, možu pa kot za šalo.user posted image Ampak zdej je tko v omari.
Joj kok sem nesramna... Larisi ne pustim da bi spala. Potem pa ponoč nič ni od spanca.user posted image Malo zadrema sem in tja in se itak kar sama zbudi, tako da tako grozna pa spet nisem.user posted image Sam ogovarjat jo morm sprot mal pa pogleda spet z velikimi očki.user posted image

No, gorenjke, kdaj se kaj dobimo? Nazadnje smo bile na kavi Ella, Nuka, Listek in jaz. Potem je pa tukaj še Bajsa in ali je še katera? Listek se tudi nič več ne javi, kajne? Al pa sem jaz spregledala.user posted image

Zdele se mi je pa Larisa tako lepo nasmejčkala, da bi jo kar pojedla.user posted image Greva se mal igrat na igralno podlogo, da mi ne zaspi.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
18.4.2008 15:33:33   
buči
Punce, jaz vas pa prosim za malo podpore, čeprav niste iz Ljubljane. Tole je po mailu poslal moj kolega, ki je predtavnik sveta staršev našega vrtca.
Pozdravljeni,

Kot najbrž veste v Ljubljani poteka akcija zbiranja podpisov v podporo peticiji proti povišanju cen vrtca.

"25% podražitev vrtcev? NE!
Župan je nerazumno povišal cene vrtcev, zato bodo starši otrok v ljubljanskih vrtcih v aprilu prejeli tudi do 25% višje položnice. Prizadeti starši smo se odločili temu upreti in izraziti svoj protest. Pozivamo vse, ki nas podpirajo, da oddajo svoj glas v akciji Solzica podpore staršem.
Solzice bomo zbirali do 15. aprila, ko bomo peticijo predali županu."

Če menite, da je akcija smiselna in skladna z vašim prepričanjem, lahko na spletnem naslovu "oddate" svoj glas podpore ter to e-sporočilo pošljete naprej vsem, ki imajo otroke v kateremkoli izmed ljubljanskih vrtcev v razmislek in vpogled.

Lep pozdrav,

Milan Jurenec

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
18.4.2008 15:33:34   
ella79
februarka si pa res grozna k je ne pustiš spat user posted image user posted image naša je danes tak zaspanček, sam poje, previjem in že naprej spi. Itak potem pride njen bratranec, pa ji sigurno ne bo pustil spat user posted image user posted image
so še februarčice iz gorenjske: jencili si pozabla user posted image , pa sandra, nizy je mal bolj severno
listek sem zadnjič zasačila k se je sam po temi sprehajala, pa sem napisala da jo vidim, pa ni nič napisala kako so. Se je pa takrat pofočkala k je rodila, mislim da ima fantka Luka user posted image
lahko se v qlandiji zmenmo en dopoldan ne glede na vreme, ker vreme čakat je zapuser posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
18.4.2008 15:35:03   
buči
Moj je pa ravnokar razdrl sesalec in ven potegnil nogavico, tako da lahko nadaljujem z delom. user posted image

Ob 16ih ima Janey izpit, ne pozabite držat pesti!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
18.4.2008 15:37:27   
ella79
buči bova pa skupi sesalc sprehajali zdele, moj me že tako nevoščlivo gleda, k sem prej likalnik, njega pa ne user posted image user posted image user posted image

tole sem z veseljem podprla, k vrtci so že sedaj user posted image dragi user posted image user posted image

janey držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
18.4.2008 15:41:17   
itata
jaz sem pa očitno mal zbolelauser posted image  grlo me boli mal, glava mal - nič tazga dejansko sam mal sem švoh. pa sem si šla temperturo zmert jo imam pa 37,5user posted image  kr neki...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
18.4.2008 15:44:45   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka si pa res grozna k je ne pustiš spat user posted image user posted image naša je danes tak zaspanček, sam poje, previjem in že naprej spi. Itak potem pride njen bratranec, pa ji sigurno ne bo pustil spat user posted image user posted image
so še februarčice iz gorenjske: jencili si pozabla user posted image , pa sandra, nizy je mal bolj severno
listek sem zadnjič zasačila k se je sam po temi sprehajala, pa sem napisala da jo vidim, pa ni nič napisala kako so. Se je pa takrat pofočkala k je rodila, mislim da ima fantka Luka user posted image
lahko se v qlandiji zmenmo en dopoldan ne glede na vreme, ker vreme čakat je zapuser posted image

Ups, jencili, sandra in nizy saj res... Sem mislila samo na tiste ki smo ble takrat zmenjene...user posted image Ja, nizy je pa iz jesenic, če se ne motim, kajne?
Tud jest sem za qlandijo... In tud za uro nekje v dopoldanskem času.user posted image sam še pofočkat se morjo ženskice...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?