|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
18.4.2008 15:45:36   
buči
maile čekiram: tole si morate pogledat, ker je res smešno. Mogoče realno?!? user posted image

http://notpadu.24ur.com/notpadu_video_show.php?media_id=60114183

< Sporočilo je popravil buči -- 18.4.2008 15:46:46 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
18.4.2008 15:45:46   
Februarka08
Janey, držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Itata, upam da se čimprej pozdraviš.user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
18.4.2008 15:46:11   
nizy
mesecnica - jaz polno dojim ,pa nimam pojma kolk obrokov na dan naša poje user posted image , ker jih enostavno ne štejem .
No, če malo poštejem  je od 5.45 do zdaj jedla  5 krat ,je pa,da res da full poliva ,dokler sama vleče jo pustim na zizi ,ko začne zabušavat jo odstavim ..... nato pa spet po potrebi pristavim user posted image .  Se sploh ne obremenjuj s tem, kolko obrokov poje na dan ,dokler pridobiva na teži .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
18.4.2008 15:47:35   
buči
itata, to je od pomanjkanja kave user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
18.4.2008 15:50:09   
Suzi*
Mesecnica, ne se obremenjevat s tem kolk poje in kolkrat. Naša je od petih jedla zdele 4x, 1x vmes se je pa samo pocartala za zaspat. bo pa zihr še 2x danes jedla al pa 3x, ker pozno zaspi. Ponavadi ima pa še več obrokov, če je na cca. 2 uri. So si pač različni! Pojejo pa tolk kokr rabijo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
18.4.2008 15:51:16   
nizy
joj, gorenjke
jaz se mogoče že jutri zategnem v qlandijo , čakam  da user posted image   sporoči ,kako dela jutri .

Se pa res lahko  enkrat zmenmo, pa še prjatlco mam v tistih blokih pri qlandiji .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
18.4.2008 16:06:30   
ella79
itata merkaj se, da ne zboliš user posted image mene tudi neki za grlo grabi, pa k da se mi mal na ušes širi. Lahko da nas je mal v sredo zagrabil, k jaz sem pav čutla kako je pihal dol user posted image

a bi še katera, k ni čist gorenjka, prišla v KR v Qlandijo mal na kavico in šoping user posted image ura zaenkrat 11:00, dan pa same izberte
nizy pa boš ti potem verjetno še kdaj prišla v KR, ne sam jutri user posted image user posted image

jaz tudi nikol ne štejem kakokrat na dan je. niti na uro ne gledam, kdaj bo spet jedla, k nikol ne vem al bo čez eno al čez štiri ure user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
18.4.2008 16:09:38   
ella79
buči men sam reklamo predvaja user posted image to pa verjento ni tok zanimivo user posted image user posted image user posted image
ej, sem prej premišljevala k imata bizovičar in zrnec v oddaji kliniko za odvajanje... da jo bom jaz kmal mogla obiskat, k sem čist z RR zasvojena user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
18.4.2008 16:11:43   
mala_pikica
Joj punce kolke ste napisale. Jaz tudi dojim pa pojma nimam kolko obrokov poje v 24 urah, jaz ga pač vedno pristavim, ko nekaj sitnari, potem pa, če je lačen je, sicer pa se takoj vstran obrne.
Jaz sem do sedaj že 3x šla od doma, sem pa si mleko sčrpala in sicer 120ml, potem pa je ati do segrel v vroči vodi, je pa vedno vse pojedel. Črpam pa jaz z aventovo črpalko in me nič ne boli, pa tudi zelo hitro na črpam. Meni mleko zelo hitro teče, tudi med dojenjem, se malemu nonstop zaletava. Naredim pa takole, da preden grem ga podojim iz ene zize, iz druge pa načrpam. Lahko pa komot črpate in zbirate mleko preko celega dneva, to pa shranjujte v hladilniku.

Glede lupinice, pa je uporaba le-te bolj priporočljiva kot pa ležalnik. Vsaj v razvojnih ambulantah jo še zmeraj bolj priporočajo kot pa ležalnik. Seveda pa je najboljše, če user posted image  leži na trdi in ravni podlagi. Jaz tudi uporabljam več lupinico kot pa ležalnik, seveda pa z ničemer ne pretiravam.

Janey držim pesti!   lp

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
18.4.2008 16:20:38   
nizy
ella- jaz sem v kranju skor na vsake 2t , hodim k prijateljici,ali pa v šoping zj k ste tko moderni , da mate cele centre pa kik  user posted image  user posted image  user posted image . Ni panike ,kadarkoli se lohk zmenmo, .... to pol urce vožnje 

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
18.4.2008 16:22:20   
mesecnica
Hvala vsem za odgovore. user posted image
Fora je v tem, da je do sedaj večkrat jedla (bolj pogosto) - pa sem očitno prehitro zapaničarila user posted image .
Saj naša tudi en čas je iz zize - potem se pa obrne in me gleda in se smeji - po tem sklepam da ima dost user posted image .

lp,

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3036
18.4.2008 16:32:47   
nizy
suzi- hvala za slike ,ful ste dobre ,  ene par sm pa prepoznala user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3037
18.4.2008 16:35:58   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

suzi- hvala za slike ,ful ste dobre ,  ene par sm pa prepoznala user posted image  user posted image

potem se bomo pa v qlandiji prepoznali user posted image user posted image user posted image
no fajn, sedaj smo že tri pofočkane za KR srečanje

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
18.4.2008 16:41:54   
nizy
elle kera pa si ti user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
18.4.2008 16:42:27   
tuna
Mami28, tvoje mleko je lahko v hladilniku le 24 ur, zmrznjeno pa je lahko do 3 mesece. Pogreješ ga lahko samo tako, da ga daš v vročo vodo; tudi odmrzneš enako.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
18.4.2008 16:42:34   
dolenjka
Samo na hitro se javljam: kasirala sem 3. mastitis na levi zizi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Vročina 37,5, antibiotika zaenkrat nimam, če se vročina dvigne nad 38 ga začnem jemat user posted image  Ne vem kaj dogaja, ampak iz te nesrečne zize ne načrpam več ko 40 ali 50 ml na 3 ure user posted image  user posted image  user posted image  Na desno pristavljam in je, koliko valda ne vem user posted image  Včeraj sem za štos črpala iz desne in načrpala 80 ml user posted image  Upam, da je vsakič tolk noter in da vsaj to poje, ker tisto kar načrpam gre bolj slabo v promet user posted image
A mislite da čuti mojo vročino in je zato tako user posted image  Prejšnja 2 dni je bila več ali manj čez dan stalno budna, verjetn jo res luna zaj****, danes pa cel dan več ali manj spi user posted image  Bi lahko bilo od 2 lekadolov user posted image  1 sem vzela ob 4h zjutraj, drugega pa ob 13h user posted image  Ful je čudn mirna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
18.4.2008 16:49:18   
Suzi*
dolenjka, user posted image user posted image user posted image user posted image  revica. Čuvaj se. Glede spanja pa mora mogoče samo noter prinest, če 2 dni ni spala, ker jo je luna dajala. Jaz mislim, da user posted image  lahko več iz zize potegnejo kokr si lahko s črpalko načrpaš, tako da verjetno tudi več poje kokr 80. Ampak maš pa res smolo s temi mastitisi. user posted image

Punce, še posebej mesečnica, a mogoče veste kako se reče tisti sladici, ko zlagaš albert kekse in puding v plasteh, povrhu je pa čokolada???? Bi jo jutri naredila, pa ne najdem na kulinariki.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
18.4.2008 17:00:44   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

elle kera pa si ti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a nisi rekla da si ene uganila user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
18.4.2008 17:03:26   
Suzi*
ela, ti pa danes pridno tipkaš. daj še kaj napiši, da bo kmalu 1000 in da ne bo treba imet samogovorov. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
18.4.2008 17:05:53   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ne pristaneš na antibiotikih. Naša danes tudi cel dan spi user posted image zdej bo pa budna do večera k pride nečak

suzi jaz delam nekaj podobnega in je njami user posted image skuhaš jaboljčni kompot, jabolka s paličnim čist zmiksaš, potem pa vanili puding notr zakuhaš. V posodo daš spodaj albert piškote, ta puding čez in počakaš da se shladi, nato namažeš s sladko smetano in čez še eno plast piškotov. Full je usvežujoča, če je fajn mrzlo. Pa bolj je staro, boljš je. Sam itak več kot dva dni še nikol pri nas ni zdržalo user posted image user posted image user posted image pa še tok kalorično se mi ne zdi tole user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
18.4.2008 17:06:32   
MetiLu
Joj Dolenjka  user posted image user posted image user posted image upam, da se hitro pocajtaš, maš pa res smolo s temi zizikami user posted image

Ella, jest bi tud prišla, samo tokrat samo na kofi, ker nama z Janezom tale šoping ne gre glih. Včeaj sva šla nazaj v supernovo, medtem ko je bil ati na badmintonu in sva dejasnko samo obrnila, ker mi je tako vreščal, da je po celi avli odmevalo user posted image  sem ga pol nesla, pa voziček zraven rinla user posted image  user posted image pa sem samo v Müllerja hotla it... pol sva šla hitro v avto, pa sva jedla (po dveh urah user posted image  sem računala, da bo vsaj 3 zdržal), v avtu sva potem 2x alarm vklopila, tako da so naju še na parkingu čudn gledal user posted image  user posted image  user posted image
V glavnem, za kateri dan se pa menite? Men ura ustreza.

Suzi in Pinči, hvala za slikice user posted image

Jaz si tud nič ne pumpam, ker s črpalko men ni šlo nič ven, pa pomojem tud nimam nič viška (sej ga nimam kje met user posted image ). Tako da sama žal za več kot 1 uro ne morem it od doma... Ah sej bo. Se pa midva dojiva cca. 6 do 8x v 24 urah, pol pa koker hoče user posted image

Evo, greva papat user posted image

Če bo šlo se še kej javim, dones pa res pridno čvekate, vas komaj dohajam brat, ko pa hočem kej napisat, pa zmanjka časa user posted image  ah, sem tud jest precej zasvojena s telim forumom  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
18.4.2008 17:07:26   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ela, ti pa danes pridno tipkaš. daj še kaj napiši, da bo kmalu 1000 in da ne bo treba imet samogovorov. user posted image

ja ja morm, ni kaj user posted image user posted image user posted image
sam zdej itak čakam obiske user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
18.4.2008 17:09:07   
ella79
meti to se sam reče da v šoping, glede na to da se menmo za šoping center user posted image user posted image user posted image pač tok da se vidmo, k se že dolg nismo user posted image user posted image user posted image dej potem kar dorečno en dan

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
18.4.2008 17:24:53   
mesecnica
Suzi:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4605&besede=albert
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10923&besede=albert
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10931
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6458
http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?ImeRecepta=&crka=&Avtor=&Sestavine=albert&kategorija=%25&kategorija1=%25&sort=ImeRecepta&nacin=ASC&slika=0&receptisplosno=Iskanje&SessionID=2074979442

A je kakšen od teh?

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
18.4.2008 17:32:20   
Februarka08
Ella, super recept si tole pogruntala.user posted image user posted image Pa še za doječe mamice je primeren.user posted image Albert piškotov mam pa tud na zalogi ker mi jih skoz nosjo.user posted image Kompot pa tud skoz žlampam.user posted image Evo, naša princeska je danes čist preč. Sem jo glih podojila in je že vmes spala, zdej sem jo dala pa na tisto podlogo igralno in spi naprej.user posted image Sploh ne pusti, da bi jo zbudila. Aha, sem že napisala.user posted image Se že oglaša.user posted image Saj je prav, da bo ponoči ajala. Premišljujem da bi jo danes tud kopala... Da se zmatra malo. Ali vi vaše user posted image kopljete na 2 dni ali vsak dan al kokr je?

No, kater dan se potem dobimo? Meti super, da še tebe spoznam.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?