Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 15:45:36
|
|
|
|
buči
|
maile čekiram: tole si morate pogledat, ker je res smešno. Mogoče realno?!? http://notpadu.24ur.com/notpadu_video_show.php?media_id=60114183
< Sporočilo je popravil buči -- 18.4.2008 15:46:46 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 15:45:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Janey, držim pesti!!! Itata, upam da se čimprej pozdraviš.
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 15:46:11
|
|
|
|
nizy
|
mesecnica - jaz polno dojim ,pa nimam pojma kolk obrokov na dan naša poje , ker jih enostavno ne štejem . No, če malo poštejem je od 5.45 do zdaj jedla 5 krat ,je pa,da res da full poliva ,dokler sama vleče jo pustim na zizi ,ko začne zabušavat jo odstavim ..... nato pa spet po potrebi pristavim . Se sploh ne obremenjuj s tem, kolko obrokov poje na dan ,dokler pridobiva na teži .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 15:47:35
|
|
|
|
buči
|
itata, to je od pomanjkanja kave
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 15:50:09
|
|
|
|
Suzi*
|
Mesecnica, ne se obremenjevat s tem kolk poje in kolkrat. Naša je od petih jedla zdele 4x, 1x vmes se je pa samo pocartala za zaspat. bo pa zihr še 2x danes jedla al pa 3x, ker pozno zaspi. Ponavadi ima pa še več obrokov, če je na cca. 2 uri. So si pač različni! Pojejo pa tolk kokr rabijo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 15:51:16
|
|
|
|
nizy
|
joj, gorenjke jaz se mogoče že jutri zategnem v qlandijo , čakam da sporoči ,kako dela jutri . Se pa res lahko enkrat zmenmo, pa še prjatlco mam v tistih blokih pri qlandiji .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 16:06:30
|
|
|
|
ella79
|
itata merkaj se, da ne zboliš mene tudi neki za grlo grabi, pa k da se mi mal na ušes širi. Lahko da nas je mal v sredo zagrabil, k jaz sem pav čutla kako je pihal dol a bi še katera, k ni čist gorenjka, prišla v KR v Qlandijo mal na kavico in šoping ura zaenkrat 11:00, dan pa same izberte nizy pa boš ti potem verjetno še kdaj prišla v KR, ne sam jutri jaz tudi nikol ne štejem kakokrat na dan je. niti na uro ne gledam, kdaj bo spet jedla, k nikol ne vem al bo čez eno al čez štiri ure
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 16:09:38
|
|
|
|
ella79
|
buči men sam reklamo predvaja to pa verjento ni tok zanimivo ej, sem prej premišljevala k imata bizovičar in zrnec v oddaji kliniko za odvajanje... da jo bom jaz kmal mogla obiskat, k sem čist z RR zasvojena
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 16:11:43
|
|
|
|
mala_pikica
|
Joj punce kolke ste napisale. Jaz tudi dojim pa pojma nimam kolko obrokov poje v 24 urah, jaz ga pač vedno pristavim, ko nekaj sitnari, potem pa, če je lačen je, sicer pa se takoj vstran obrne. Jaz sem do sedaj že 3x šla od doma, sem pa si mleko sčrpala in sicer 120ml, potem pa je ati do segrel v vroči vodi, je pa vedno vse pojedel. Črpam pa jaz z aventovo črpalko in me nič ne boli, pa tudi zelo hitro na črpam. Meni mleko zelo hitro teče, tudi med dojenjem, se malemu nonstop zaletava. Naredim pa takole, da preden grem ga podojim iz ene zize, iz druge pa načrpam. Lahko pa komot črpate in zbirate mleko preko celega dneva, to pa shranjujte v hladilniku. Glede lupinice, pa je uporaba le-te bolj priporočljiva kot pa ležalnik. Vsaj v razvojnih ambulantah jo še zmeraj bolj priporočajo kot pa ležalnik. Seveda pa je najboljše, če leži na trdi in ravni podlagi. Jaz tudi uporabljam več lupinico kot pa ležalnik, seveda pa z ničemer ne pretiravam. Janey držim pesti! lp
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 16:20:38
|
|
|
|
nizy
|
ella- jaz sem v kranju skor na vsake 2t , hodim k prijateljici,ali pa v šoping zj k ste tko moderni , da mate cele centre pa kik . Ni panike ,kadarkoli se lohk zmenmo, .... to pol urce vožnje
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 16:22:20
|
|
|
|
mesecnica
|
Hvala vsem za odgovore. Fora je v tem, da je do sedaj večkrat jedla (bolj pogosto) - pa sem očitno prehitro zapaničarila . Saj naša tudi en čas je iz zize - potem se pa obrne in me gleda in se smeji - po tem sklepam da ima dost . lp,
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 16:32:47
|
|
|
|
nizy
|
suzi- hvala za slike ,ful ste dobre , ene par sm pa prepoznala
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 16:35:58
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy suzi- hvala za slike ,ful ste dobre , ene par sm pa prepoznala potem se bomo pa v qlandiji prepoznali no fajn, sedaj smo že tri pofočkane za KR srečanje
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 16:41:54
|
|
|
|
nizy
|
elle kera pa si ti
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 16:42:27
|
|
|
|
tuna
|
Mami28, tvoje mleko je lahko v hladilniku le 24 ur, zmrznjeno pa je lahko do 3 mesece. Pogreješ ga lahko samo tako, da ga daš v vročo vodo; tudi odmrzneš enako.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 16:42:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Samo na hitro se javljam: kasirala sem 3. mastitis na levi zizi Vročina 37,5, antibiotika zaenkrat nimam, če se vročina dvigne nad 38 ga začnem jemat Ne vem kaj dogaja, ampak iz te nesrečne zize ne načrpam več ko 40 ali 50 ml na 3 ure Na desno pristavljam in je, koliko valda ne vem Včeraj sem za štos črpala iz desne in načrpala 80 ml Upam, da je vsakič tolk noter in da vsaj to poje, ker tisto kar načrpam gre bolj slabo v promet A mislite da čuti mojo vročino in je zato tako Prejšnja 2 dni je bila več ali manj čez dan stalno budna, verjetn jo res luna zaj****, danes pa cel dan več ali manj spi Bi lahko bilo od 2 lekadolov 1 sem vzela ob 4h zjutraj, drugega pa ob 13h Ful je čudn mirna
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 16:49:18
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjka, revica. Čuvaj se. Glede spanja pa mora mogoče samo noter prinest, če 2 dni ni spala, ker jo je luna dajala. Jaz mislim, da lahko več iz zize potegnejo kokr si lahko s črpalko načrpaš, tako da verjetno tudi več poje kokr 80. Ampak maš pa res smolo s temi mastitisi. Punce, še posebej mesečnica, a mogoče veste kako se reče tisti sladici, ko zlagaš albert kekse in puding v plasteh, povrhu je pa čokolada???? Bi jo jutri naredila, pa ne najdem na kulinariki.
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 17:00:44
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy elle kera pa si ti a nisi rekla da si ene uganila
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 17:03:26
|
|
|
|
Suzi*
|
ela, ti pa danes pridno tipkaš. daj še kaj napiši, da bo kmalu 1000 in da ne bo treba imet samogovorov.
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 17:05:53
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka upam da ne pristaneš na antibiotikih. Naša danes tudi cel dan spi zdej bo pa budna do večera k pride nečak suzi jaz delam nekaj podobnega in je njami skuhaš jaboljčni kompot, jabolka s paličnim čist zmiksaš, potem pa vanili puding notr zakuhaš. V posodo daš spodaj albert piškote, ta puding čez in počakaš da se shladi, nato namažeš s sladko smetano in čez še eno plast piškotov. Full je usvežujoča, če je fajn mrzlo. Pa bolj je staro, boljš je. Sam itak več kot dva dni še nikol pri nas ni zdržalo pa še tok kalorično se mi ne zdi tole
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 17:06:32
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj Dolenjka upam, da se hitro pocajtaš, maš pa res smolo s temi zizikami Ella, jest bi tud prišla, samo tokrat samo na kofi, ker nama z Janezom tale šoping ne gre glih. Včeaj sva šla nazaj v supernovo, medtem ko je bil ati na badmintonu in sva dejasnko samo obrnila, ker mi je tako vreščal, da je po celi avli odmevalo sem ga pol nesla, pa voziček zraven rinla pa sem samo v Müllerja hotla it... pol sva šla hitro v avto, pa sva jedla (po dveh urah sem računala, da bo vsaj 3 zdržal), v avtu sva potem 2x alarm vklopila, tako da so naju še na parkingu čudn gledal V glavnem, za kateri dan se pa menite? Men ura ustreza. Suzi in Pinči, hvala za slikice Jaz si tud nič ne pumpam, ker s črpalko men ni šlo nič ven, pa pomojem tud nimam nič viška (sej ga nimam kje met ). Tako da sama žal za več kot 1 uro ne morem it od doma... Ah sej bo. Se pa midva dojiva cca. 6 do 8x v 24 urah, pol pa koker hoče Evo, greva papat Če bo šlo se še kej javim, dones pa res pridno čvekate, vas komaj dohajam brat, ko pa hočem kej napisat, pa zmanjka časa ah, sem tud jest precej zasvojena s telim forumom
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 17:07:26
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ela, ti pa danes pridno tipkaš. daj še kaj napiši, da bo kmalu 1000 in da ne bo treba imet samogovorov. ja ja morm, ni kaj sam zdej itak čakam obiske
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 17:09:07
|
|
|
|
ella79
|
meti to se sam reče da v šoping, glede na to da se menmo za šoping center pač tok da se vidmo, k se že dolg nismo dej potem kar dorečno en dan
|
|
RE: februarski sončki 2008 18.4.2008 17:32:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Ella, super recept si tole pogruntala. Pa še za doječe mamice je primeren. Albert piškotov mam pa tud na zalogi ker mi jih skoz nosjo. Kompot pa tud skoz žlampam. Evo, naša princeska je danes čist preč. Sem jo glih podojila in je že vmes spala, zdej sem jo dala pa na tisto podlogo igralno in spi naprej. Sploh ne pusti, da bi jo zbudila. Aha, sem že napisala. Se že oglaša. Saj je prav, da bo ponoči ajala. Premišljujem da bi jo danes tud kopala... Da se zmatra malo. Ali vi vaše kopljete na 2 dni ali vsak dan al kokr je? No, kater dan se potem dobimo? Meti super, da še tebe spoznam.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?