|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
18.4.2008 12:39:39   
ledenka
jazzzi, super avatarcek user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 276
18.4.2008 12:39:50   
jazzz27
Ledenikica, sem vesela k ti s petimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 277
18.4.2008 12:40:28   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Dan!!!

Prišla sem vas malo pozdravit in prečekirat če je vse ok!!!!
Vidim da Špelči pridno počiva, za vse ostale pa user posted image user posted image user posted image , Ledenka samo še tri dniuser posted image user posted image user posted image  pol pauser posted image !!!!!

user posted image  upam, da ja user posted image  kako si kaj ti?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 278
18.4.2008 12:41:25   
jazzz27
Ja, punce to je pa zaslugauser posted image ledenkiceuser posted image ...in se javno zahvaljujem za vso pomoč!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 279
18.4.2008 12:42:07   
jazzz27
Ja realnost je pa mal drugačnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 280
18.4.2008 12:43:24   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  hvala hvala user posted image  ni problema, imam en programcek, ki to obvlada user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 281
18.4.2008 12:44:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Ja realnost je pa mal drugačnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh, pa kdo rabi realnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 282
18.4.2008 12:49:26   
jazzz27
Mah prav imaš, živim že čist virtualnouser posted image user posted image user posted image user posted image  Opažam, da tukaj definitivno ne bojo zaprli teme, ker premal klepetamouser posted image user posted image

Aja, pa naj se zahvalim še tvojmu programčkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 283
18.4.2008 12:53:17   
jazzz27
A mi lahko katera pove, kaj bo danes za kosilo kuhala???? Jaz nimam pojma!! Mam pa občutek, če ne bo nič, da bo moj skuhal rivčekuser posted image user posted image user posted image user posted image  (saj si ne bom tega prvoščlauser posted image user posted image )

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 284
18.4.2008 12:54:32   
ledenka
eh, pa sej nisi tolk gor user posted image  imas komaj 3 zvezdice user posted image  meni v tem trenutku pase tako, ker se lahko sam tule pogovarjam o postopku, znakih itd. vsi ostali ne razumejo, ce niso tega dali skos user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 285
18.4.2008 12:57:50   
jazzz27
Maš prov...je res tako! Komu pa naj pripovedujem o teh rečeh, razen mojemu dragemu...drgač se je pa lažje z nekom ment k to daje skoz ali pa je dal to skoz in moram priznat da trenutno ne poznam nobene take k bi mela te težave. Razen virtualnouser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 286
18.4.2008 13:05:44   
ledenka
heh, pa virtualno gre lazje user posted image  z mojim se o konkretnih zadevah a la znaki ne morem pogovarjat, ker nima pojma user posted image  z mamo pa tud ne, ker je prevec custvena user posted image  ocitno moji hormoni vplivajo tudi nanjo user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 287
18.4.2008 13:10:11   
murkica
No pa, da se še jaz malo na hitro javim...

Danes na polno zabušavam in v bistvu nisem še nič konkretnega naredila. Zdej me pa čaka še kup opravkov, saj moram oprat perilo, skuhat kosilo, posesat, ... in tako v nedogled naprej. Vedno se nekaj najde kar je treba nareditiuser posted image .

Jaz sem še vedno čisto slabe volje, saj se očitno še vedno nisem znebila teh glivic, pa sem včeraj zvečer vzela zadnjo tableto Canesten. Predvsem sem slabe volje za to, ker sem ravno imela O, midva pa nisva mogla nč slončka, ker me vse tako peče.user posted image  Tako, da je šel še en mesec v nič. Že prejšnjega je bil dragi v času O odsoten, ker je bil na službeni poti in seveda potem ni bilo nič.
Ma včasih me prav mori tole, ker imam občutek, da vsi ki nočejo, zanosijo, tisti, ki pa si to res želimo, pa moramo prehoditi težke ovire, da pridemo do tja... No pa saj vem, da nisem sama in da je danes pač en tak dan, ko se malo smilim sama sebi, pa čeprav vem, da ste se skoraj vse tukaj veliko bolj matrale in vložile truda za zanositev kot pa jaz. Jaz sem v bistvu šele začetnica. user posted image  Jutri bo že bolje.

Ledenka jaz sem prepričana, da si ti naša nova srečka user posted image . Znaki so vsi pravi in komaj čakam, da mine še teh 3. dni, da nam sporočiš veselo novico.

Bumbum - user posted image

jazzz- Kuhala? Ma po mojem bom kar eno ogromno skledo solate naredila, zraven pa raviole s polivko(samo ne vem še kakšno).  

Špelči- kot vicimo pridno počivaš in seveda vse mislimo nate in na tvoja user posted image user posted image .

Maša82- user posted image user posted image user posted image

Sonček- kako pa se ti držiš? Si sedaj tudi ti v kakšen postopku? Upam, da se tudi tebi kmalu uresniči želja in postaneš mamica. user posted image

Erin, Beyba, Se*- vam pa vsem pošiljam en topel pozdravček!!!

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 288
18.4.2008 13:10:51   
jazzz27
ti hormončki...mislim, da si ti nosečka...k maš mal teh težavic-hormonsko pogojenih!user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz se s svojo mamo sploh ne pogovarjam o teh rečeh, ker nihče ne ve, da se trudiva met! Mi nekako tako bol paše, da nobeden ne ve! Ker bi me motilo vsem razlagat zakaj pa kao...mamo tako familijo k noben ni mel kaj dosti težav s spočetjem! Očitno sem edinstvenauser posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
18.4.2008 13:14:59   
sonček33
Murkica- jaz sem že v postopku ja. tokrat dolgem, tako da se že tri dene špikam, danes sem imela Uz in dobila še za 10 dni inekcij - tokrat dvojnih. Torej najmanj še 20 inekcij si dam, pol pa bo kar bo.

Hvala, ker te zanima zame in ker držiš pesti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 290
18.4.2008 13:17:57   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

No pa, da se še jaz malo na hitro javim...

Danes na polno zabušavam in v bistvu nisem še nič konkretnega naredila. Zdej me pa čaka še kup opravkov, saj moram oprat perilo, skuhat kosilo, posesat, ... in tako v nedogled naprej. Vedno se nekaj najde kar je treba nareditiuser posted image .

Jaz sem še vedno čisto slabe volje, saj se očitno še vedno nisem znebila teh glivic, pa sem včeraj zvečer vzela zadnjo tableto Canesten. Predvsem sem slabe volje za to, ker sem ravno imela O, midva pa nisva mogla nč slončka, ker me vse tako peče.user posted image  Tako, da je šel še en mesec v nič. Že prejšnjega je bil dragi v času O odsoten, ker je bil na službeni poti in seveda potem ni bilo nič.
Ma včasih me prav mori tole, ker imam občutek, da vsi ki nočejo, zanosijo, tisti, ki pa si to res želimo, pa moramo prehoditi težke ovire, da pridemo do tja... No pa saj vem, da nisem sama in da je danes pač en tak dan, ko se malo smilim sama sebi, pa čeprav vem, da ste se skoraj vse tukaj veliko bolj matrale in vložile truda za zanositev kot pa jaz. Jaz sem v bistvu šele začetnica.

No, no murkica...bo že bolje! Pa si probala z vaginalnimi svečkami...te so res zakon!!! Od canastena, seveda!(tri večere si jih vstavljaš zaporedoma) Ampak ti moram povedat, če si jih dobila pred tremi dnevi, se jih ne rešiš v enem sigurno!
Kar se pa tiče opravil smo pa vse iste...v nedogled!!! Pa kaj hočeš!!!
Danes zvečer se ti z dragim mal pocartkaj pa bo!!!  

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 291
18.4.2008 13:19:18   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Murkica- jaz sem že v postopku ja. tokrat dolgem, tako da se že tri dene špikam, danes sem imela Uz in dobila še za 10 dni inekcij - tokrat dvojnih. Torej najmanj še 20 inekcij si dam, pol pa bo kar bo.

Hvala, ker te zanima zame in ker držiš pesti.

joj sonček, ti boš mela rito kot rešetouser posted image user posted image user posted image user posted image  a te špike kaj bolijo? A si pri rešu?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 292
18.4.2008 13:25:18   
ledenka
punce, sem zvedla, da je ena moja znanka noseca user posted image  z njenim sta se ene 4 leta trudila, imela je 2 ali 3 IUI, sedaj pa je kar naravno ratalo user posted image  tako da gre, zmeraj user posted image  nic posebej ni bilo z njima narobe, vsi testi v mejah normale... user posted image  pa se to - malce se je zredila, prej je bila noro suha, in glej glej... user posted image  

murkica, zal mi je, da je tako user posted image  potem vidis, kako hitro mine leto... enkrat enga ni, enkrat si bolan, enkrat je to, pa ono... in je mimo user posted image  ampak bo, ti si najprej vnetje pozdravi, potem pa maja novim zmagam naproti... paa fajn si odpocijta med prvomajskimi in bo user posted image  

soncek user posted image  bravo za dvojno dozo! pomisli tako - samo se 10 dni, pa bo user posted image

jazzz, tud pri nas so se otroci kar zgodili user posted image  razen pri naju user posted image  in ko je babica spet neki vrtala na to temo, sem ji direkt povedala, kako je na stvari. no, sedaj se je umirila in me samo stisne k sebi, ko grem k njej, sprasuje pa nic user posted image  moja druzina ve, njegova pa ne. no, sicer moja mama je precej cvekava in se bojim, da je tud svoji prijateljici povedala... upam, da se je to potem ustavlo. user posted image  sicer pa - to ni sramota, in ce lahko govorimo o tem, kako so nekomu slepic operirali, lahko tudi o neplodnosti, ki je pac zdravstveni problem user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 293
18.4.2008 13:32:34   
sonček33
jazzz - nič ne bom imela rito kot rešeto, ker se špikam v trebuhuser posted image ne, jaz sem na GK. A ti si pa pri reškotu? Sehj menda je fajn dečko.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
18.4.2008 13:33:44   
jazzz27
vem, da to ni sramota...samo nekateri pač to držimo zase...saj veš - sto ljudi sto čudi!

sem pa vesela za tvojo prijateljico, ker po vsakem takem primeru dobim novo upanje za vse nas, ki se matramo in trudimo, da bi mele svoje navihančke!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
18.4.2008 13:37:32   
jazzz27
ja jaz sem pri Reškotu in je res vredu dečko! Pa nisem vedla, da se špika v trebuh...mene to še čaka smo naročit se še morem in začneva. Potem se to ne šika v rito??? Uffff...kako olajšanje...ampak ledenkica nimaš ti "rito špike"?user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 296
18.4.2008 13:38:38   
ledenka
soncek user posted image  sej se vse v trebuh, razen stopke user posted image  

jazzz, ja, take zgodbe so res pozivilo, dajo dodatno upanje user posted image  moja druzina je pac zelo povezana in se lahko o marsicem pogovorimo. no, z ocetom se o tem konkretno ne user posted image  ve pa, da sem v postopku - in za nevpletene moske je to cist zadost user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 297
18.4.2008 13:42:12   
sonček33
ledenka, ja sej se mi je zdelo, da se vse več ali manj v trebuh,a  se katera v stegno???Pa še to - kje točno v trebuh se? men se zdi, da me zdej že zato boli vsakič, ker se samo na par centimetroc všpikam. A si vi počas not vbrizgate?

jazz - oprsoti, seveda ne moreš vedt, če še nisi nikol to počela. ja, v trebuh se boš.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 298
18.4.2008 13:48:20   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

soncek user posted image  sej se vse v trebuh, razen stopke user posted image   

user posted image  ve pa, da sem v postopku - in za nevpletene moske je to cist zadost user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image za nevpletene je pa res to dost!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Razen Reškotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image on pa je fejst vpleten!

zdej ste me pa čist zmedle...kam? user posted image user posted image user posted image
a u rito?
a u stegno ?
a u trebuh?
user posted image
Kaj je zdaj to stopka?
koliko pa je velika tale špikauser posted image ??

Mislim pa da zmeraj manj boli, vsaj pri cepljenju je tako, če počasi brizgaš tekočino noter...če maš kako prijazno sestro to naredi hitro, da kar peče!! Packe! Upam, da nisem zašlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 299
18.4.2008 13:57:00   
sonček33
jazz - v stegno al v trebuh, stopka pa  v rito. Stopka je zadnja inekcija pred punkcijo. 

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

5ri

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!