|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
17.4.2008 12:20:27   
saba
jaz sem tukaj, vsake tolko pogledam
pri nas pa je sonce...za enkratuser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 851
17.4.2008 12:29:11   
konina
oho, ste prišle malo naokoli. Lepo. Pri nas pa dežuje, pa hladno je. Jaz bi pa tako rada malo sončka. Pa ga ni.
Za praznike bova pa s hčerko sami doma, mož gre na izlet. Potem bomo pa morda šli na Krk za kakšen dan. Odvisno, če se kaj vreme zrihta. V mraz se mi ne gre, ker imamo prikolico. No, sestra jo ima. Pa če je mrzlo ali pa vetrovno ni ravno prijetno. Upam, da bo sonce.

lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 852
17.4.2008 13:04:11   
saba
mi pa verjetno ne bomo krenili nikamor. Delavci so mi začeli delati prizidek in bomo doma v kontroli...mogoče kakšen enodnevni kratek izlet če bo vreme.user posted image , pa sej če prav pomislim bi najraje na kavču čepela, gledala TV in jedla, skozi sem lačna uffaaaauser posted image , ko pa kaj pojem pa slabouser posted image
2kg sem že dala goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....tako je blo tudi pri prvi nosečnosti....no imam tak občutek da bo spet punčka

aja včerja sem pozabla napisat imena, ki jih je naša Živa že izbrala:
Iva (ker je ena Iva njena sošolka in zgleda da ji je všeč)
Matevž(3 tedne star dojenček naših dobrih kolegov)

tako, upam da bo še kaj spremenila, čeprav Iva mi je kar všečuser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 853
17.4.2008 14:10:15   
jelka123
pri nas že tudi izbira ime hči in niti malo ne ostopa-Meta,Blaž tako smo rekli reče in konec
imamo še čas in upam da bomo še izbirali
tako je če imaš že otroka,kako lahko imaš občutek za spol otroka?

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 854
17.4.2008 14:17:31   
saba
ma tako, malo bluzim, začelo se je isto, kot pri prvi...ista slabost,ista lakota,isto sitnarjenjeuser posted image user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 855
17.4.2008 14:27:49   
jelka123
50% možnosti pravilnega zadetka
pa saj je vseeno samo da bo zdravo in vse ok,meni se je to včasih zdelo da bluzijo o zdravju to itak bo,ampak sedaj po drugi izkušni pa drugače gledam na to,drugo otrok mi je umrlo zaradi prirojene anomalije-tako da se sedaj v pričakovanju samo ZDRAVEGA otroka

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 856
17.4.2008 14:27:59   
konina
jaz pa sploh nimam še nič občutka kaj bi lahko bilo. Nosečnost je pa čist drugačna, saj sedaj nosim dva. pa še ena poskočna žaba skače popoldne okrog, pa me kar utrudi. user posted image  Si pa želimo parček. Imena pa izbira tudi Neva, samo smo ni rekli, da dokončno bova midva izbrala. Je pa posrečena, za deklico ima polno idej, za fanta pa nobene. user posted image  

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 857
17.4.2008 14:36:15   
saba
jelka žal mi je, saj jaz tudi upam samo na zdravega otroka....to uganjevanje spola je lih tako, kot napoved vremena na TV..ko napovejo sonce - pol pa je dež.pa saj ni važno.
ja vsaka ima svoje zgodbe..ene s srečnim koncem -druge z manj.Jaz sem tudi že 4 noseča, pa imam doma le eno lepotičko. Tako je, življenje je pestro.........

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 858
17.4.2008 15:23:09   
lyra*
Dan!

Pri nas je pa tako čudno vremeuser posted image sonce sije pa oblakov je polno,da je že prav sivo vse veniuser posted image

Jaz sem danes imela izpituser posted image Šlo mi je kar dobro upam samo,da me občutek ne varauser posted image

Glede spola sem imela občutek kar nosim in mi je na NS zdravnik tudi potrdil.Ampak saj nikoli neveč kaj bo kje zraslo ali pa odpadlouser posted image

A bo katera šla na 3D ultrazvok?user posted image

Pa malo za očke spočituser posted image http://babyology.com.au/feeding imajo bolj odštekane in nevsakdanje stvari!
Ampak imajo takšen voziček kot bi ga jaz imelauser posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 859
17.4.2008 19:23:56   
pomar*ANČA*
na rr sem že od marca- odkar sem zvedela, da sem noseča, pa do danes še nisem našla te teme!  jah, kaj čmo...blond...
uglavnem, rok imam 14.11., bebike nisma načrtovala- zato še vedno kdaj dobim kakšen napad panike, nuhalno imam 5.5., počutim se nosečo... nas je pa kar precej novemberk,kar me veseli, da bom imela čim več družbe v porodnišnici user posted image
grem se učiti, v soboto me čaka en zame zeloo težek izpit. verjetno pa pridem čez pet minut nazaj, ker se mi učit ne lubi...

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 860
17.4.2008 20:20:42   
konina
pomaranča, dobrodošla med nami. Katera porodnišnica pa? Iz seznama vidim, da sem samo jaz iz NM, pa iščem katero, ki bi z mano ležala. user posted image

Jaz bom verjetno šla na 3D, samo ne vem kam. Toliko različnih mnenj je in informacij, pa cene... Moram še malo prebrskat kako in kaj. Najprej pa seveda po vrsti, moram še NS dat skozi. Pa 1. pregled pri svoji G. Kje je še 3D! user posted image

lyra, pa ne boš nič izdala, kaj domuje v tvojem trebuščku? Mene pa matra firbec. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 861
18.4.2008 7:49:24   
pomar*ANČA*
konina, jaz ne bom s tabo ležala, ker bom verjetno šla rodit v lj, razen če se bom potepla po dolenski in bo treba v porodnišnico.
jaz sem na nuhalno naročena pri dr.strah, pa me zanima, če je nuhalna 3d al je to še kašnen drug uz, da ga naredijo 3d?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 862
18.4.2008 8:25:00   
saba
Dobro jutro.....
kako bi daes še spala, nisem in nisem mogla iz postelje...uffaaaaaaauser posted image

Kako ste kaj?
Vreme spet kislouser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

Neposredna povezava do sporočila: 863
18.4.2008 9:02:42   
carly
Dobr jutr tudi iz moje strani. Vidim, da imamo še eno novo.Fino fino.Zmeraj več nas je. Veš saj pomoje jaz tudi nebi vedla da obstaja tale debata pa sem se spomnila, da je ena moja kolegica skos govorila, da imajo en tak forum kjer so po mesecih skupaj pa da potem čvekajo, pa sem šla potlej prov brskat kje bi bil.Se mi zdi da drugače sploh ne bi šla pod temo Čvekanje gledati, ker pač nisem taka čveka, pa mi grejo ful na živce take debate kjer samo opravljajo. No samo kot sama lahko tuki vidiš, je tale debata prov luštna, jest sem že kar malo zasvojena, morm kar vsak dan bit tuki ( no edino čez vikend se bl poredko oglasim, ker se mi ne da na računalnik).

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 864
18.4.2008 9:27:25   
nagajiva
Pozdravljene user posted image

Vreme je spet tako tipično aprilsko muhasto........Grrrrrrrrrrrrruser posted image
Sicer pa sem si včeraj končno porihtala internet, tako da sedaj ne bom več tako v zaostanku pri čveku kot dosedaj. Morem priznat, da tudi jaz postajam rahlo zasvojena in vedno komaj čakam, da preberem, kaj ste načvekale.....user posted image
Sicer pa mi je koledarček pokazal, da sem v 12 t in sem kar..........ne vem, še ni dolgo kaj sem polna pričakovanj delala test.....user posted image user posted image user posted image
Še sreča, da so se slabosti končale. Sem pa zadnjih par dni dobila tak apetit.........user posted image  

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 865
18.4.2008 9:37:59   
carly
U nagajiva jest se tudi prov bojim tegale apetita, se mi že kažeuser posted image .Se mi zdi da slabosti pojenjujejo ker se že par dni prov fajn počutim in zraven samo gruntam kaj bi dobrga pojedla. Pa zaenkrat problem rešujem tako, da ko je sila, da pojem kakšno sadje, ker že kar vem da če bom malo popustila, da se bom takoj razlezla.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 866
18.4.2008 9:45:37   
nagajiva
Carly tudi jaz apetit skušam (!!) krotit s sadjem. Sicer se zaenkrat še nisem zredila, tako da se ne obremenjujem preveč. Sicer pa imam raje apetit kot pa nazaj slabosti od prej..user posted image  In naenkrat imam toliko energije....prav čudovito se počutim. Delam črtice do NS (30.4.) in komaj čakam na ponovno srečanje z user posted image . Mislim, da se mi je nosečnost prevesla v tisti lepi del.......user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 867
18.4.2008 10:02:13   
carly
Uf jest se pa kar ne upam zvagat. Sem se pred nosečnostjo pa me je skoraj kap ker je vaga 5kg več pokazala kot pa dva meseca prej, tko da sem potlej kar potihem upala da bodo tiste kile izginileuser posted image .No na prvem pregledu me pa tudi niso nič vagali, me je samo sestra vprašala koliko sem imela kg preden sem zanosila, pa jest da ne vem, ona pa kako da ne, prbližn pa že veš?Tko,da zdej bom pa že mogla počasi pogum zbrat pa na vago stopit, da ne bo šok naslednjič na pregleduuser posted image user posted image .

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 868
18.4.2008 10:08:56   
nagajiva
Moja G oz. sestra me je in me še vaga ter meri pritisk ob vsakem obisku, tako da če ne prej sem tam točno vidla kolikšna je moja teža. Sicer pa imam sama ža celo življenje kak kg preveč pa mi moj pravi, da sem mu ravno taka všeč in me malo potolaži. user posted image  Sedaj pa me tako samo razvaja in moram priznat, da se mu lepo pustim. Saj bo hitro minlo.....user posted image user posted image user posted image user posted image  
Eh, vaga je pa tako največja groza v ženskem življenju, ampak končno imam tehten razlog za kak pridobljen kg user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 869
18.4.2008 11:19:28   
pomar*ANČA*
jaz sem se mejčken zredila (za 0,8kg), mi je pa zanimivo, ker skos nekaj jem, griskam...da se nisem več zredila.
res pa je, da je to večinoma sadje ali pa zelenjava.  nebi bilo pa nič narobe, če bi po nosečnosti obdržala kakšen kilogramček več, oz da nebi padla nazaj na predporodno težo user posted image
vreme je pa res bedno, ampak saj je ves teden že tako, da je dopoldan dež, popoldan pa se pokaže sonček. mi pa kar paše tako vreme, da lahko dopoldan normalno delam, popoldam pa učim- če je sonček, me vleče ven in ne naredim popolnoma nič. 

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 870
18.4.2008 12:20:26   
saba
ejla kje ste?
a se tudi vam tako spi kot meni...po malici tukaj v službi imam komi komi odprte ukeuser posted image user posted image user posted image

obljubljajo lepo vreme v nedeljo. bomo videli kaj bo, upajmo da res...da kakšen sprehod na kakšno igrišče pade, pa sladoled...
aha zdaj sem se spomnila, kaj katera ve s čim bi odpravla čokoladni sladoled iz žabic. Že dvakrat oprala na 60 in gor namazala bio-šaut (ne vem kako se napišeuser posted image )..pa nič, madež je še vedno tam in to kar velik...od pasa vse dol do gležnja....................to je pa rezultat sladoleda v lončki+počasnega lizanja+sonce+nikoli biti pri miru ko se je.

no kakšen nasvet?

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

Neposredna povezava do sporočila: 871
18.4.2008 12:29:43   
carly
Ravno s sladoledom nimam izkušenj, ampak zadnjič se je moj s svetlimi hlačami v gozdu usedel na podrto drevo in ko sva šla nazaj sem videla da ima smolnat flek, sicer je bil majhen ampak ga jaz nisem mogla ven spravit, ko sem hotla spucat kar na roke z mokro krpo. Pa sem med pralni prašek dala eno celo žličko ( tisto ki je zraven) Vanisha pa še na madež sem ga malo stresla, pa so se hlače lepo oprale, ni ne duha ne sluha o smoli. Probej, mogoče bo pri tebi tudi pomagalo.
Mm si mi pa naredila sline s sladoledom, bi zdej kakšno fajno lučko, jagodno pa oblito s čokolado, njami.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 872
18.4.2008 12:31:36   
Mijavček
Jaz mam z Vanishem tud uredu izkušnje, sam če so barvaste žabice, pa poskusi na kakšnem vogalu najprej, da se ne razbarvajo.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 873
18.4.2008 12:51:16   
saba
hvala
sam če z bio-šautom ni šlo,
ki je ista fora kot veniš, pol ne vem...ma jih pa bom fliknila v smeti, itak je konc zime, zdej bom ji kar dajala tiste bombažne najlonke - oz. ne vem kako bi rekla, debele najlonke

je nora na krilca in hoče za v vrtec krilce in se pol tako važi, kot da je edina na svetu ,ki ga imauser posted image user posted image user posted image

sem mislila da ima katera nasvet od kakšne njene none ali kaj takega, kakšno zvijačo...sam mislim da sem ga usrala na začetku, ko sem dala prat, ki jih morala z mrzlo vodo, tako kot flek od krvi - po mojeuser posted image

joj še malo pa na kavico...in pol spet delat.
komaj čakam da končam ta teden in da začne vikend......nič ne rabim pucat doma, ker je itak vse tako umazano , ki nam delajo sobo da nima smisla pucat...in meni je prav lepooooo - en izgovor več, da ne rabim čistituser posted image user posted image ma sem smotana

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 874
18.4.2008 13:14:50   
lorby007
Tako punce, po dolgem času sem nazaj user posted image .
Sedaj imam uradno rok 26.11.2008, in pa ostal je eden user posted image . Bolje eden in zdrav. NS pa imam 12.5.. Pregled pri G pa nato 14.5.
Super napredujete s temo, komaj vas uspem prebrati .

Bodi to kar si, ostalih je tako že preveč...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.