|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
14.4.2008 13:17:49   
ANIME
Ojla punce!

no jaz sem spet v službi. Včeraj sem se celo začela učit, da poskusim malo grehe za nazaj počistit (do diplome mi manjkata še dva izpita, katera bi rada naredila do poletja). Ampak neke pretirane volje za učenje pa tudi slučajno nimam user posted image

Moje počutje še vedno OK, komaj čakam v sredo NS. Če se bo dobro videlo, bova sigurno vprašala za spol. Nekako upava na parček, ampak tudi če ne bo, sploh ni panike. Pač glede na to da sta dva, si nekako želiva oba spola, saj skoraj 100% ne bova imela še enega otroka.

Jaz za enkrat še brez problemov hodim v službo (imam v glavnem sedeče delo). Za bolniško pa bom prosila enkrat, ko se res ne bom več dobro počutila.

Pregledi ta teden:

ponedeljek: spelka12 (UZ)

torek:

sreda: Anime (NS), Iyra (NS), Jasna81 (UZ)

četrtek:

petek: emina83 (NS), petra. (UZ)

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 801
14.4.2008 13:52:38   
carly
Punce danes ste pa zelo tihe.
Anime ti priporočam, da najdeš voljo za učenje, ker ko bosta enkrat otročka privekala na svet, bo še veliko težje najti voljo in čas. Ma jest sem prov srečna, da mi je lansko leto to ratalo, da sedaj nimam še skrbi z učenjem.No pa sva tudi gledala tko,da taprvo diploma potlej pa otroček.
Nič zdej grem pa kuhat, bojo slivovi cmoki pa še kakšno juhco morm nardit, sam morm prej prevert če imam sploh kakšne pametne sestavine v hladilniku, drugače bo pa koj iz vrečke.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 802
14.4.2008 14:15:41   
nagajiva
Pozdravljene user posted image
Se nisem mogla nekaj dni javit in sem imela zeeellloo veliko za prebrat. Pridne ste ble.

Drugače pa je ena napisala, da jo boli želodec. Joj, mene tud. Predvsem ob večerih in postaja že prav moteče. Jem male obroke, večkrat na dan pa ne pomaga. Bom probala še Donat, kot je ena napisala in bom vidla.
Sicer pa samo odštevam dneve do 30.4., ko mam NS, da vidim svojega user posted image . Zdi se mi še tako daleč.....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 803
15.4.2008 8:17:55   
ANIME
Dobro jutro punce!
kje ste vse?

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 804
15.4.2008 9:23:55   
spelka12
Poročilo. Z bebikama vse ok. Eden ima 1,63 in drugi 1,64cm. To je kar dobro a ne? Mi ni g. nič rekel.
Imam pa hudi hiperstimulacijo (oba jajčnika sta zelo povečana), prosto tekočino v mali medenici in mogoče še vodo v pljučih.user posted image  tako da sem na strogem ležanju in 21.4. spet kontrola. Če ne bo bolj me šibajo v kliničnega.
carly a sva se videle na pregledu? Jaz sem imela rjav puli, črno jopico zapeto samo na en gumb pa brala sem majhno revijo, aja pa blond semuser posted image . Si me videla?

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 805
15.4.2008 9:43:06   
carly
Oj, dobr jutr.

Ja Spelka pomoje sva se videli.Jaz sem imela pa kavbojke, roza puloverček, pa očala nosim.Se mi zdi da sem nekaj časa sedela nasproti tebe. V katerem tednu pa si drugače?

Veste  kaj me zanima, ali ste dobile materinsko knjižico že takoj na prvem pregledu? Mojo je sestra izpolnila potlej je pa rekla, da mi jo bo dala na naslednjem pregledu.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 806
15.4.2008 9:47:55   
carly
Aja spelka sem pozabila vprašat, a si bila kej prehlajena, da imaš te težave al je pač to ratalo zaradi nosečnosti? Si prov boga.Upam da se boš pozdravla in ti ne bo treba v bolnico.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 807
15.4.2008 9:59:54   
spelka12
Ooooo carly seveda vem katera si. Nasproti si sedela. Malo višja pa dolge lase imaš. Pa sem te gledala nekaj časa pa se mi je zdelo, da ti tudi mene. Me je pa prijelo, da enkrat bolj potiho rečem carly in čakam, če bo kaj odzivauser posted image
Ravno danes sem v polnem 9 tednuuser posted image .
Materinsko knjižico sem pa dobila včeraj, brez problema. Nisem pa dobila slikc in sem besna.
Hiperstimulacija se mi je začela že med postopkom IVF - umetne ampak nisem vedela, da jo imam še kar. Sicer sem se res ful slabo počutila ampak da je tako hudo pa res nisem vedela.
Včeraj sva povedala domačim od fanta za user posted image user posted image  in so bili vsi veseli. V četrtek pa še mojim.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 808
15.4.2008 10:01:28   
saba

dober dan!
jaz bi se tudi rada med novemberke vpisala.
pdp pa je po mojih izračunih 24.11., mora pa še G potrditi.
pregled sem imela že 2x, ker sem imela v 6t rjavi izcedek.
prejšnji teden je na pregledu bilo vse super, tudi srček sem že videlauser posted image
upam da bo vse o.k. do konca
naslednji pregled imava 12.5.
na NS se še nisem naročila, ker se nisem še odločla, če grem ali neuser posted image
materinsko knjižico je meni že dala, ampak ne vem zakaj? Za Živo sem jo dobila komaj v 4 mesecu.
tako to je za enkrat vse...malo več vas bom brala kot kaj pisala, ...no na kolpe se bom kaj oglasilauser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 809
15.4.2008 10:02:43   
saba
aja lep pozdrav vsem nosečkam...tako sem zdrdrala moje podatke, da sem pozabla vas pozdravituser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 810
15.4.2008 10:24:07   
carly
No vidiš potlej sva se pa res videli.Sem hotla tud jest že kej rečt, sam po naravi sem bl tiha pa sem si rekla kaj pa če ni ona pa polna čakalnica, bojo ženske rekla kaj pa je s toleuser posted image .Moj je pa velik že 3,2 cm pa je gin. prov omenila da je že kar velik pa če sem res imela redno menstro. Ampak ker sem imela najprej en spontani splav potlej pa samo eno menstro se mi je najbrž cikel malo zbrkljal. Sem šla doma prov računat in naj bi bila 9t3dni noseča no na slikci je pa na dveh pisalo 10t0dni, na eni pa 10t1dan. Sem pa za slikco prov gin. rekla pa mi je vse tri dala, samo je rekla da jih moram dat v materinsko knjigco. Tko da sestre sploh ne vejo da jih imam, če bi jih gin. dala v moj karton mi jih sestre sigurn ne bi dale. Sem pa hotla imet vsaj eno, ker jo bom preskenirala pa spodaj napisala se vidimo novembra pa potlej bova to staršem pokazala. Bova jutr šla najprej mojim povedat, potlej bova pa še njegovim, ker če bi njegovim taprvo povedala, obstaja velika verjetnost da bi moja mami zvedla še preden ji jaz povemuser posted image .

Drugače pa saba pozdravljena. Veš jaz tudi nisem vedela ali bi šla na ns. Pa mi je včeraj gin. na pregledu rekla sej na ns greš a ne?Čist tko kot, da je to samo po sebi umevno, pa sem ji rekla kr ja brezkakšne dodatne debate. Mi je že takoj v karton datum napisala, tako da so sestre samo potrdile pa mi dale še uro.Mi ni blo treba nič dodatno klicat pa se naročat.Se mi je zdelo fajn, da so tako zmenjeni.Na Jesenicah tako in tako samo en ginekolog to dela.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 811
15.4.2008 12:40:44   
Anonimen
Čau punec!

Sam na hitrco vas pozdravim, ker spet nimam časa čist use prebrat.

Dobrodošle nove user posted image Madona nas je veliko sedajuser posted image user posted image user posted image

Anime ti kr lepo sedi za knjige in zberi voljo. Js si z enim ne predstavljam učenja, kaj šele z dvema user posted image Je preveč fajn pol, sem raje z njim na tleh z igračami al pa na sprehodu. user posted image

Speli upam, da bo vse ok... user posted image user posted image user posted image za srečo! Lepo počivaj, pa bo! Mal sem se vama nasmejala z Carly... user posted image user posted image user posted image Kaj sta hecne!

Js mam pa jutri UZ in sem takooooo na trnih, da sem celo noč slabo spala. Pa še ena soseda itak nikol ne spi in celo noč ropota s posodami, pa kuhinjo ma glih tam, ko mama midva spalnico in se čez tanke stene ful sliši voda ipd... user posted image Za znoret!

Nč, grem zdej kavico spit, me že čaka moj pa sestra, tako da se slišimo. Če ne prej, pa jutri za poročilo, kako je bilo na UZ.

Lep dan vsem!user posted image

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
15.4.2008 13:14:01   
tayrin
Pozdravček, tudi jaz se na hitro javim. Slabosti so se malo umirile in upam, da se ne bodo spet stopnjevale. Sicer pa tudi mene želodec boli in to vedno po kosliu, ko pojem kaj bolj konkretnega - da ni sadje ali pa jogurt. ampak to sem imela že v prvi user posted image , tako da ni panike, bomo že preživeli.
Jaz imam NS 24.4., drugi pregled pa 18.5.2008. Slikico iz 1 UZ imam, mi jo je dala G, saj je rekla, da sicer romajo v koš, jaz pa jo bom dala v album.
Zasledila sem da nekatere ste si že nabavile majice z napisi (pridem novembra, ipd.) zanima me kje ste jih dobile???user posted image
No, tiste ki imate že kakšnega user posted image doma, kdaj jim nameravate povedat da bo dobil bratca/sestrico? Jaz sem se nekako odločila, da ko bo sam vprašal zakaj imam tak trebuh. Namreč je zelooooo radoveden in mu nič ne uideuser posted image .

Ok, imejte se lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
15.4.2008 14:37:48   
jelka123
jaz pa že prihajam od uz-8t3dni,zaključila sem v amb za neplodnost tako da me sedaj vodi moja g--napotena pa sem v genetsko amb.ali še katera druga?
počutje pa je čisto nosečniško

(odgovor članu tayrin)
Neposredna povezava do sporočila: 814
15.4.2008 14:39:50   
saba
Tayrin
jaz sem tudi mislila, da bom še malo počakala in kasneje moji živi povedala,
ampak me je pred dvemi dnevi malo šokirala.Je listala mojo knjigo o nosečnosti in sva
gledale slikice, pa sem jo prašala: kaj če bi pa mama imela dojenčka v trebuhu?
Živa: sej ga nimaš, ti imaš Živo!
...tako da sem se malo zmaislila in ji preko knjige in slikic iz UZ razložila, da
pa le bomo imeli dojenčka.
mislim da je kar super sprejela......po njeno vglavnemuser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu tayrin)
Neposredna povezava do sporočila: 815
15.4.2008 14:41:41   
saba
aja, pa imena je že tudi določilauser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 816
15.4.2008 15:12:34   
lyra*
dan  user posted image

Jaz sem zdaj čisto user posted image  tako,da če se hoče katera kregat naj samo poveuser posted image
Prvo sodelavec nekaj sprašuje,mu 10× povem,pa on še....pol sem dobila enih 50papirov za podpisat,pa jih vnest v računalnik,na koncu pa še ena stranka živčna na vratih,češ zakaj je ne sprejmem,pa sploh nisem vedela,da je tu ker mi je niso najavili. In motem seveda jaz tisti osel. Se skoraj napad joka dobila.user posted image user posted image  Malo sem vam morala pojamrat-ne zamerituser posted image

Jooj ju3 pa je moj danuser posted image user posted image user posted image user posted image  Že zdaj me je strah,ko pomislim na ju3user posted image
Sem danes videla tisti kolendrček in mi je napisal,da sem noseča 12tednov in sem se kar malo zamislila,kako je bilo,ko sem še poroko načrtovala,jo odpovedala,šla na prvi pregled....vse je tko hitro minilouser posted image

saba  meni je moj kupil majco nekje v ljubljani...če se ne motim v bušiju al kakko se reče pač tisti trgoviniuser posted image Kakšna imena je pa izbrala?user posted image user posted image Joj sama komaj čakam,da bom začela izbirat imena...user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 817
15.4.2008 18:27:37   
konina
hojla, dekleta. pri meni ni nič novega. Slabosti so, ampak se umirjajo. Moj pregled pri G je šele čez en teden. Se mi zdi tako dolgo, pa vem da ni. NS mi je pa sestra narobe določila, šele 30.5. Takrat bom že 15t. Se moram v torek ponovno zmenit.

jelka, super za uspešen UZ v Lj.
lyra tebi pa želim čudovit pogled na pikici jutri.

pa še nekdo ima jutri NS, kajne? Katera že? Moram na seznam pogledat. No, vsekakor, srečno.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 818
15.4.2008 18:29:51   
konina
aja, pa Nevi smo povedali, ko sem imela UZ v LJ. Je presrečna in zelo pozorna do mene. Res pa je, da je stara že 6 let in vse skupaj že malo drugače dojema in razume. Imena pa že izbira, ampak smo se dogovorili, da lahko predlaga, izbrala pa bova midva.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 819
15.4.2008 19:11:57   
mali_marsovcek
Ojla user posted image

Pri nas se stanje slabosti počasi umirja. So pa seveda priprave na sobotni veliki dogodek v polnem zamahu.

Zanima pa nas nekaj stvari. G nam je rekla da bi bilo priporočljivo jit na tečaj staršev. En sestanek naj bi bil pred 20. tednom, kasneje pa nej bi bilo še nekaj sestankov.

Kje v LJ opravljajo te sestanke in tečaje.

Kaj si pa ve mislite glede prisotnosti partnerja v porodni sobi?

LP

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 820
15.4.2008 20:30:24   
lyra*
dober večeruser posted image

mali_marsovcek  jaz sem sokarj sigurna,da bo moj z mano pri porodu. Sicer še nevem kdaj in kako bom rodila,ampak si zelo želim,da bi bila obauser posted image Kaj pa je v soboto?user posted image nisem zasledila,ko si povedalauser posted image user posted image

A vse gledate BB,da vas ni?user posted image
Glede teh tečajev za starše ipd. pa se bom jaz nekaj ju3 pozanimala,pa potem,ko imam pregled pri svoji zdravnici.
Grem se jaz stuširat pa nekaj pojestuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 821
16.4.2008 8:51:25   
carly
Ojla dobr jutr. Držim pesti za vse, ki imate preglede danes. Hitro poročajte.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 822
16.4.2008 9:04:13   
ANIME
Dobro jutro.

no jaz imam NS šele popoldan, tako da ne vem kdaj bom lahko poročala. Se bom potrudila, da bo čim prej.

Držim pesti še za lyro in Jasno81 - čim prej sporočila novičke!

Zdaj pa šibam delat, danes imam frko!

LP

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 823
16.4.2008 9:15:31   
saba
Dobro jutro

joj kako se meni ne da danes nič in še tle v službi moram čepet....in tako slabo mi delaaaaaauser posted image

...in jem jabolko in tako sem lačna in tako sem sitna...uffauser posted image

en lep deževno-oblačen pozdrav z obale

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 824
16.4.2008 9:17:19   
saba
aja, tudi jaz seveda držim pesti za vse user posted image , ki se bodo danes nastaljali mamicam na pregledihuser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.