|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
12.4.2008 10:43:03   
lyra*
jutroooooouser posted image

A smo uredu spali?  Jaz grem danes po dolgem času v kino na babji večeruser posted image user posted image user posted image user posted image

že odštevam dne do NS! Še 4dniuser posted image user posted image Imam ob 13ih tako,da takoj vam poročamuser posted image user posted image user posted image

A boste ve na NS hotele izvedeti spol????Jaz še razmišlam,če hočem vedeti ali naj bo presenečenjeuser posted image user posted image

Grem se stuširat pa glavo oprat pa se še pol slišmouser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 776
12.4.2008 15:25:26   
martina84
Živjo nosečke, kako smo kaj danes? Jaz sem utrujena, verjetno je krivo tudi vreme.

Mali marsovček čestitam, samo, da je vse ok. Upam, da bo v petek pri meni tudi user posted image .

Nosečke vsem vam želim lepo in mirno nosečnost user posted image  

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 777
12.4.2008 15:34:10   
martina84
Jaz v tem trenutku še ne razmišljam o spolu, samo, da je vse v redu. Ko bo pa NS, pa mislim, da se nebom mogla vzdržat, da ne bi vprašala za spol. Iyra pričakuješ parček?

(odgovor članu martina84)
Neposredna povezava do sporočila: 778
12.4.2008 15:39:52   
lyra*
martina84  vbistvu nevenuser posted image Srčno rada bi imela parčekuser posted image Ali pa dveuser posted image user posted image ...Na koncu,mi bo pa vseeno samo,da bo zdravouser posted image Prav lepo,da si prišla pogledat,ker ostalih user posted image kar ni na spregleduser posted image

Mogoče me je malo strah,da bi bila razočarana če bi bila user posted image user posted image user posted image user posted image Nevem takšen občutek imam...user posted image

Zdaj sem ravno imea čigumi v ustih in sem ga dol pojedlauser posted image user posted image

(odgovor članu martina84)
Neposredna povezava do sporočila: 779
12.4.2008 16:20:37   
Polynesia
Hej hej.

Midva z user posted image sva ravno popapcala kosilčka, sva danes kar malo pozno, ampak nič zato, sva doooolgo spala danes user posted image .
Joj tukaj v Lj. je tkooooo oblačna in vse črno, pa dežuje, tko da kar paše malo poležavat pred tv.
Možek gre zvečer na pijačko, jaz pa bom doma gledala BB, hahahaha, odkar sem na bolniški skos gledam ta zaklet BB, hja kaj čmo, nekak se morm tudi zamotit kajne user posted image user posted image user posted image .

lyra če bo parček bo v redu, če bosta dve pupi bo v redu, če bosta dva lulčka bo v redu...boš vidla, nič o tem ne razmišljaj...samo da bo vse v redu...veš, ko sem imela prvo nosečnost neuspelo, nato operacija maternice, zdej težave z izcedki, bolniška in tako naprej, in po vsem tem, mi je popolnoma vseeno kaj bo...če imam tri fante ali tri punce, vseeno mi je...ga ni na svetu, da bi si recimo en spol bolj želela kot drugega...in to vse zaradi tega, kar sem dala skozi, pred vsem tem pa sem razmišljala popolnoma obratno.

Tko da kar bo pa bo a ne, tudi če boš imela dva lulčka, verjami da bi bila ganjena že na prvem UZ ko bi se to videlo...pusti se presenetiti, pa kar bo bo user posted image . Ne preveč o tem razmišljati, da ne boš na koncu res kaj slučaaajno razoračana, te bom kr kregala user posted image .
user posted image

Ja jaz imam tudi 24.04. NS in tudi koooomaj čakam ta dan, imam pa ob 9:30 in je rekla da bo treba verjetno malo počakat ker ima full gužvo, po moje majo tisti teden dopust ko je 1.maj. Tko da bo šel seveda mož zraven in upam, da bo vse v redu. Se tko hudičevo bojim vsakega UZ da je kar za znort, sam kaj čmo, verjetno bo tko do konca nosečkosti, le da bo vsakič tudi lažjeuser posted image .

Uf, sem se razkokodajsala user posted image user posted image user posted image ....hm, razmišljam kaj bi za sladico, s čim bi se posladkala...lyra ti si ekspert za rogljičke, dej enga pošlji no, hahahaha user posted image ...no verjetno bom kar malo sladoleda vzela, mmmmm user posted image .

No zdej grem pa mal počivat, že dolg nisem user posted image user posted image user posted image    user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 780
12.4.2008 16:24:53   
Polynesia
Aja še tole no, ko ste se ravno pogovarjale o spolih...jaz bi tudi vprašala na NS, ampak samo če bi se recimo dobro videlo bi želela vedeti, če pa nekaj na pol, pol pa rajš nić ne želim da mi G reče, po ti pa reče: verjetno bo fantek, pol pa ta verjetno se čez en mesec spremeni v punčko user posted image user posted image user posted image ...tko da jaz mu bom rekla naj mi povej ko se bo 100% videlo kaj je...zdej a bova povedala ostalim kaj je, skos bolj razmišljam da ne, da bi vedela samo midva, sam ko vem da bi se slej ko pred zafrknila in ti lahko zleti, hihihi...no, bomo še videli...ne upam si še tko naprej gledat, po opravljeni NS bom tiskočkrat bolj mirna kot sedaj.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 781
12.4.2008 20:26:15   
Anonimen
drage moje, zakaj mislite da boste lahko na NS vprašale za spol? Saj se ga takrat ne vidi, še pri 20-ih tednih ga včasih težko napovejo. Ga pa sigurno lahko določijo na amnio ali na horionskih resicah.
NS je navaden UZ pregled na trebuhu, ko merijo debelino vratne gube, medtem ko  pri ostalih dveh pride do odvzema otrokovih celic in tam 100 povejo spol.

Neposredna povezava do sporočila: 782
12.4.2008 21:35:01   
lyra*
Halooouser posted image

Jaz sem bila v kinu in na pijačkiuser posted image user posted image user posted image Prav fanj malo sprostitveuser posted image
Mojga tud ni doma,je kolega postau očka in so šli dojenčka zapituser posted image Sicer moj ne pije akohola,je šel samo zravn za zabavouser posted image

polynesia  daj povej mi,kdo je nominiran???Jaz tudi zdaj nonstop gledam to pa čeprav mi je bedarija! Bolj,ko se prepričujem,da nebom gledla,bolj bulim v tvuser posted image
Zmenjeno jaz tebi pošlem rogljičke ti pa meni sladoleduser posted image Si mi zdj prav lušte naredlauser posted image Bi tak zdaj enega čokoladnegauser posted image user posted image user posted image Rogliček pa dobiš čez 5 minut po zračni poštiuser posted image

Je danes moj user posted image bil na kastraciji in mu revežu inekcija popušča in ga tak boli,da kar cvili zravenuser posted image Ko pa gem do njega pa se pogovarjam z njim pa je čist mirnuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 783
12.4.2008 21:43:21   
Polynesia
Anonimna namreč na NS se lahko že vidi spol, če imaš srečo, ni nujno, se pa absolutno že lahko vidi, nekateri seveda niso 100% prepričani, ampak sej dokler ne rodimo ni nič 100% kajne user posted image . Lahko ga napovejo pri 12t, 15t, 20t, 30t, ali pa sploh ne, če malček noče pokazat, tko da to je čist relativno. Se pa definitivno lahko že vidi, moja sis ima v torek pregled in bo v 16 ali 17t in bodo pogledali.

lyra zdej sem gledala BB in sem čist notr padla, še dobr da je user posted image točn ob osmih že šel ven, ker drugač me skos moti, hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...aja, nominirala je Žanin, Marko in Spet revčka Tjaša. Čist sem notr padla, čeprov mi je res ta BB idiotarija, sam kaj čem, neki se mi more dogajat user posted image .

Evo rogljiček sem ravnokar dobila, mmmmm je dober, tak čokoladen, njamiiii...čez 5minut pa ti dobiš sladoled, imam še Planico in eno lučjo Snecers-ne vem kako se že napiše user posted image , tko da maš privilegij in lahko še zbiraš user posted image user posted image user posted image .

A tvoj kužek pa kar tko, revček mali...jaz pa tko pogrešam našega kužka, no sej je še zmeraj, ampak pri mojih starših ki imajo hišo, joj kako skače ko pridem "domov" user posted image .

Tko, zdej grem pa pojest rogljička user posted image in možek mi je pustil en DVD s filmi, tko da si enega privoščim user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 12.4.2008 21:44:31 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 784
12.4.2008 22:47:20   
lyra*
polynesia   posebej za tebe
user posted image   user posted image user posted image

ti pa men kr planico pošli jo zmažem 1,2,3...ko bova imele že trebuščke se morva enkrat zmenit,pa js tebe peljem na rogliček,ti pa mene na sladoleduser posted image

glede spola,pa bom jz vprašala,če se bo videluser posted image Pol pa bomo pri porodu vidli,če so se zmotlili ali ne....drugače pa polynesia,saj vem,da je glavno,da bo otroček zdrav,ampak nekje globoko v sebi,pa bi mogoče čutila razočaranje...ampak bomo pozabili na to ker bom imela vsakega radauser posted image user posted image

sem mojemu user posted image že dve tableti proti bolečini dala pa še kr cvili...pa klopa je mel,pa sva z veterinarjem vse pogledala,pa ga nisva našla! Zdj pa ga jaz čoham in evo ga...saj v sredo,greva k frizerju in ga bo tam pošpricala

Neposredna povezava do sporočila: 785
13.4.2008 10:26:51   
Češnca
Pozdravljene srečke nosečke! Želim vam prijetno user posted image , boste videle, kako je luštno, ko mine slabost! user posted image
Bi se vam kar pridružla v blaženem stanju, pa bomo še malo počakali, da ne bosta 2 pleničkarja pri hiši.

mali_marsovček imata zs!
p.s. zdej že vem, da boste 3, kar pišita "prosto po Prešernu" - ne bom čekirala. user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 13.4.2008 10:28:14 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
13.4.2008 12:21:52   
konina
dober dan. Pa se res bolj malo oglašamo tukaj, kajne? user posted image  No, jaz sem že dva dni vsa user posted image , še bolj kot sem bila. No, vsaj vem, da se nekaj dogaja. Smo se kar precej namatrali za tale dva naša zaklada, tako da morata sedaj malo ponagajati. user posted image  

Kosilo pri nas za enkrat kar mami kuha, ker jaz ne morem. Sem včeraj pomagala, pa sem takoj wc obiskala. Še dobro, da imam mami v isti hiši. Mi sedaj res odleže. Pa hčerko malo popazi, ko jaz visim nad školjko. Mož pa name pazi. user posted image

Na NS pa se vidi spol, če imaš srečo. Jaz verjetno ne bom zmogla zadržat firbca, pa še dva sta. Seveda me full zanima. Ampak, samo če se bo res 100% videlo, nič mogoče. Če G ne bo sigurna, naj raje nič ne pove. Bova pa spol zadržala zase, saj je potem bolj zanimivo ob rojstvu, pa še res se lahko zmotijo.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 787
13.4.2008 12:53:18   
lyra*
helow user posted image

Kje ste?Da nebomo prišle na drugo stranuser posted image

polynesia  zvečer sem razmišljala,da te moram nekaj nujno vprašat,sem hotla it napisat,pa je bila ura že prek 12.pa nisem šla zdaj sem pa pozabilauser posted image user posted image

Jaz zdaj v nosečnosti ful manj spim in se mi zelo pozna...hodim kot strašilo okoliuser posted image Ravno smo prišli iz kosila z družino..smo ful dobro jedliuser posted image Toliko ko pojem zgleda,da res jem za 3user posted image Se mi je apetit ful povrnil,nasproti prejšnjim tednomuser posted image

Ta teden,bom pa najverjetneje skočila kaj v ljubljano,pogledat kakšno vreme imate tamuser posted image
Grem v BTC po nakupih,spet malo zapravljat...

A greste ve kam za 1.maj?

Jaz grem poiskusit kakšen občutek je v vodoravnem položaju na mehki posteljiuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 788
13.4.2008 14:12:28   
Polynesia
Ojla nosečkice.

No danes tukaj v Lj. je prav oblačno in nekaj malega dežuje, potem spet ne, skratka kr neki, je pa malćek hladneje, ampak ni panike, še vedno prijetno. Midva sva prejle pojedla kosilo, mmmm, zdej pa tudi jaz razmišljam, da bi šla za eno urco mal zadremat user posted image .
Danes greva k prijateljem na obiks, tudi ona je srečka, dva tedna več kot jaz, tko da se malo razbistrim, tale bolniška in skos biti doma je nora, ker itak ne smem okoli skakat zarad izcedkov in tablet...ampak vse naredim in bom pridna, samo da tole našo žabico do konca donosim.

lyra a te že malo skleroza daje kaj, hihihi, no ko se spomniš ti kar napiši....aja pa rogljički, mmmmm, kr vse sem pojedla user posted image user posted image user posted image .
A kar k nam v Lj. prideš malce pokukat, pa glej da boš mela potni list s sabo, hahahahaha user posted image user posted image user posted image ...mal heca, hihihi.
Aja za 1.maj, hja, glede na to da bom verjetno še na bolniški ali pa morda že zaključim ne bova šla nikamor, pa kljub mojim težavam si tudi nikamor ne upam...mislim pa da bomo oz. bodo ostali itak postavljali prikolico v Šobcu, namreč letos je 21.leto ko imajo starši od moža tam prikolico in jaz tam neizmerno uživam...in če bo vse kot mora biti bova v Šobcu tudi preživela poletni dopust in fajn hladno je tam poleti za nas nosečke user posted image .

konina midva bova tudi želela vedeti za spol, ampak tudi ko bo 100%, neki vmes me ne zanima user posted image , pa tudi jaz kar mislim da bova to skrivnost obdržala zase, kar naj jih malo firbec matrauser posted image .

Tko, zdej si grem še na hitrco lase posušit, potem pa malo počivat, ob petih pa itak greva...joj kaj se mi zdi to napredek ko nekam greva, ko si skos doma zaprt user posted image .

No se oglasim še kasneje.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 13.4.2008 14:13:59 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 789
13.4.2008 15:47:03   
lyra*
Jaz sem se zbudila,kot,da bi me vlak povoziluser posted image
Še nevem bom delala,moj je na neki tekmi...najverjetneje grem malo na sprehod,imamo malo sončkauser posted image user posted image

Pol pa se grem še za izpit učit,ki ga imam v torek. Znam pa ravno toliko,da ga nebom naredlauser posted image

A je tle še katera takšna,ki študira? Jaz bi še zdavnaj končala,če nebi bila vmes v tujiniuser posted image

Me je ravno sestrična klicala,da mi posodi angelsoundsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moram še samo ene 14dni počakat,da ona rodi,pa ga dobimuser posted image

Babe se še zvečer slišmo...uživajte kjerkoli že ste

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 790
13.4.2008 16:32:09   
šema
prej ste debatirale o spolu- jaz sem 90%, da bo fant:
1.šlogarca pred 14.leti mi je marsikaj napovedala in se je dosedaj vse uresničilo
2.kitajski koledar mi kaže fanta
3.znaki so popolnoma drugačni kot v prvi nosečnosti
...pa tko bi blo luštn, če bi bla spet punca, k zdej že vem, kako to gre- čeprav moj tud navija za fanta, ker pravi, da punco že mava

lyra* nisi sama med "študenti"- tudi jaz moram še počistit grehe iz preteklosti, vendar pa me bo user posted image prehitel- spet. Se pa ob odhodu na faks zmeri tresem, da bo takrat prišla komisija. Sam sploh ne vem kaj čm drugač narest- tablete jem, počivam druge dni tud, na faksu se pa tud moram javt, ker so stvari obvezneuser posted image
Sm svoji zdravnici rekla da ne mislm kr doma čakat na porod pa mi je sam skomignla z rameni, da se bom mogla odločt, kaj mi je pomembnejš?
Mogoče rabm sam mal spodbude od nerojenega pa bo vse ok- se beremo!

PS: a kera ve, kako nalepit sliko, ker sem poskušala dodat sliko koledarja pa mi ne rata?? 

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 791
13.4.2008 19:19:52   
spelka12
Oj.
Meni so pa včeraj napovedal user posted image   user posted image , ampak bom vesela čisto vsakega lulčka ali pipike, samo da pride zdrav/a ven.
Jutri imam UZ in komaj čakam, da vidim moja 2 fižolčka. Do kdaj je pregled vaginalen?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 792
13.4.2008 19:37:09   
konina
spelka, mislim, da je NS še vaginalna, potem pa nič več. Tako, da do NS so UZ-ji vaginalni. Mislim, da je tako. user posted image

meni je vseeno kakšnega spola sta naši user posted image user posted image , ampak firbec me pa matra. user posted image  Si pa možek želi vsaj enega pobčka, saj imava doma že hčerko, pa v hiši je med samimi ženskami, še živali ki jih imamo, so vse ženskega spola. user posted image  Pa tudi on ne bi bil razočaran, če so punce. Saj sva vesela, samo da so in da so zdrave pike.

Jaz sem sedaj na večer malo boljša, tako da grem nad hladilnik. Da napolnim baterije. Kako kaj vaši trebuščki? moj je že kar opazen, pa sem šele 8t noseča. Kile pa kar mirujejo. Se pozna, da mi trenutno hrana ne diši.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 793
13.4.2008 20:38:19   
lyra*
spelka12  tudi jaz mislim,da je še NS vaginalni pol pa nič večuser posted image Nisem pa čist prepričana.

Jaz pa imam v sredo NSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ooooo kako mi bodo živčki delaliuser posted image

polynesia pomnila sem se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem čeli čas razmišljala in razmišljala.....user posted image

Ju3 pa moram že ob 7ih v službouser posted image bo probala se zmenit za bolniško.
Kako dolgo boste ve delale? Sploh tiste z user posted image user posted image ...po eni strani bi rada delala čim bolj dolgo ampak se mi zdi,da nekak ne morem,pa čeprav sem šele 11tedenuser posted image

grem v pižamo,pa hitro pod odejo,ker me zebeuser posted image

Lahko noč babe! Ju3 ob pol 7ih vam pridem user posted image skuhatuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 794
13.4.2008 20:54:10   
Anonimen
hej punce, ns je preko trebuha, razen če se reeeees nič ne vidi... ampak načeloma pa preko trebuha. papa

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
14.4.2008 9:07:00   
Anonimen
Čao punce!

Kako ste kaj?

Sem nA hitrco preletela, da se menite o NS in spolih. Se da napovedat spol na NS. Je pa res, da se večinoma zmotijo pri punčkah, ker jim lahko pozneje "zraste" lulček, pač se vidi "guba", ki zgleda kot lula, pol pa mogoče še kej zraste ven.user posted image

Tudi nama je čisto vseeno kaj bo, sam ja je vse ok.  Mamo pa doma že enega pinča user posted image

Na NS ti lahko naredi tudi vaginalni UZ. Pri meni se je v prvo trudila več kot pol ure, pa je Alen tako nekako ležal, da ni mogla izmerit te gube pri vratu. Pa sem morala vmes 2-krat na wc, pa kašljat fejst, da bi se zbudil pa nič. Na konču sem še počepe delala, pa je še kr spal. No pol smo se pa odločli za vaginalnega, pa se je vse fajn vidlo. Tudi luli! In nama je pravilno napovedala. user posted image

Sma pa imela zmenjeno tako, da ne boma vprašala - js sem hotla vedet, moj pa ne. In pol je po 5-ih minutah na NS moj kr vprašal user posted image No zdej pa js nočem vedet spola, pa njega že razganja. Bomo videli, če bomo zdržali! user posted image Itak pa je glavno, da je vse ok.

Pri nas se je že ena februarčica poslovila od nosečk. Mi je tako hudo...user posted image Danes ima čiščenje in odkar sem se zbudila skoz na njo mislim...user posted image

Nič punce, da ne bom kej preveč morila, se slišimo mogoče kasneje.

Grem kuhat, moj pride že ob 11h na kosilo.

lep dan vsem!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
14.4.2008 11:10:41   
konina
dober dan. Kako ste kaj danes, ko tak lep sonček sije? Jaz sem bila že na malem sprehodu, sedaj pa čekiram, kaj se dogaja. Vse, ki imate danes UZ ali pregled, držim pesti, da je vse o.k. Kaj pa drugega! Seveda je vse v redu.

Danes sem še kar dobro, malo slabosti je prisotne, ampak ni hudega. Morda mi pa sonček koristi. user posted image

Meni je NS v 1.user posted image  delala vaginalno, nič preko trebuha. Smo pa težko ujeli našo zverinico, saj je telovadila 100 na uro. Spola pa nismo izvedeli takrat, ampak v 8. mesecu.

Lepo preživite tale sončen dopoldne.

Lp, Nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 797
14.4.2008 12:16:36   
carly
Ojla punce kako ste?
No jest sem iz pregleda in je vse ok. 10teden velik je pa 32mm. Drgač sem pa 6.5. naročena na NS, mi ni blo treba nič klicat, so me sestre kar tam naročile, za plačat je pa 50eur. 20.5. imam pa spet pregled pri svoji gin.
Spelka si ti bila, si dolgo čakala?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 798
14.4.2008 12:28:28   
carly
Sem šele zdaj imela čas it prebrat za nazaj kaj ste napisale.
Vidim, da je še ena nova, dobrodošla.
Drgač ste se papogovarjale glede spola.Jest bom tudi kar vprašala na nuhalni če se že vidi.Sej mi je v bistvu vseen, samo kar malo za punčko navijam, ker vsi ostali hočjo fantka, no moj v bistvu ni še nič rekel kaj bi raje, samo mam tak filing da bi raje fantka pa njegova dva tud sploh k sta že malo starejša pa še bl tiste miselnosti, da je fant več vreden kot punca, pa sam gruntata da bi ja čim več vnukov imela da bi v delavnici delali.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 799
14.4.2008 13:09:35   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )          28 let           LJ            NS 16.04. user posted image

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let           LJ            NS 23.04.user posted image

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB           NS 16.04. user posted image

04.11     zara13                 (?user posted image  ,?user posted image  )        ?? let          kraj           pregled

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            NS 18.04. user posted image

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            NS 22.04.user posted image

05.11.   nagajiva             (1user posted image  ,0user posted image  )         27 let          MB           NS 30.04. user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )          32 let    Gorenjska     UZ 20.03user posted image

11.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            NS 24.04.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image  ,0user posted image  )         29 let         kraj          UZ 01.04.user posted image  

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 06.05. user posted image

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )           42 let          PO           pregled

13.11.    carly                   (?user posted image  ,?user posted image )           26 let     Jesenice      NS 06.05.user posted image

13.11     orka                    (3user posted image  ,2user posted image  )         33 let          kraj         UZ 24.04. user posted image

14.11.    Malapikice          (2user posted image  ,1user posted image         29 let          KR           UZ 14.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image  ,?user posted image  )         32 let       Koroška      NS 24.04.user posted image

12.11.   mali_marsovček (1user posted image  ,0user posted image  )        27 let           LJ           NS 25.04.user posted image    

15.11.    _katja_              (1user posted image  ,0user posted image )          24 let      Domžale     UZ 08.04.user posted image

16.11.    Šema                  (2user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           NS 29.04.user posted image

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 16.04.user posted image

18.11.    spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image  ,0user posted image )         26 let         kraj         UZ 14.04.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image  ,1user posted image  )         ?? let         kraj          pregled

18.11.    martina84           (?user posted image  ,?user posted image  )           ?? let        kraj          pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image  ,0user posted image  )         ?? let           LJ            UZ 06.05.user posted image

19.11.     Oaza                   (?user posted image  ,?user posted image  )         ?? let         kraj          UZ 06.05. user posted image

21.11    Andromeda          (1user posted image  ,0user posted image )         27 let          LJ            UZ 24.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image  ,1user posted image )          29 let         kraj          UZ 08.04.

22.11.    konina user posted image user posted image        (2user posted image  ,1user posted image  )        30 let         NM           UZ 22.04.user posted image

23.11.    petra.                  (1user posted image  ,0user posted image  )        20 let          LJ            UZ 18.04.

25.11.    tayrin                  (2user posted image  ,1user posted image  )        29 let         kraj           pregled

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )         32 let          MB           UZ 03.04. 

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )           24 let          GO           
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          pregled

??          simo                    (2user posted image  ,1user posted image  )         ?? let     Prekmurje     UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image  ,?user posted image )           ?? let          kraj           pregled

??          RENY19              (1user posted image  ,0user posted image  )          ?? let         kraj           pregled

??          28nina                 (?user posted image  ,?user posted image  )          ?? let          kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.