|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
18.4.2008 13:26:38   
nagajiva
Ojla Lorby007, midve sva pa kar blizu doma. Mb-Hoče. Super. Nekam malo nas je iz Mb ali pa nekatere nimajo napisanega kraja pa potem ne vem..... Sicer pa mi je hudi za drugega user posted image , ampak sreča v nesreči je vsaj eden zdrav. Upam, da bo tako ostalo. Vsakokrat ko ena napiše, da je izgubila user posted image  sem v paniki.....
Uh, ravno sem nekaj pojedla in sem sedaj tako leeeeennnnnnnnaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 876
18.4.2008 13:41:18   
lorby007
Veš tako ti bom rekla. Če si na začetku nosečnosti in zgubiš, ni tako hudo, kot če ga greš v porodnišnico rodit in v tebi "umre", pa leži tam v topli posteljici klinično mrtev štiri dni in nato umre. Verjemi vem o čem govorim. Ampak preboliš; ne pozabiš, ampak preboliš. Deset let bo letos in to je kar čas za prebolet user posted image ...
Ah sedaj pa imam najlepšega sončka Nea, ki je 4 in pol. V tem je sreča. To kar imaš, ne to česar nimaš. In veselim se vseh naslednjih user posted image .

Bodi to kar si, ostalih je tako že preveč...

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 877
18.4.2008 15:11:30   
lyra*
Danuser posted image

Pri nas je pa danes kar toplouser posted image Sem danes v službi tudi jaz tako zehalauser posted image

Da se pa pohvalim,sem imela privč majco gor prideva novembra,ampak sem imela jopico čez in noben ni vedel kaj piše goruser posted image so bili vsi firbčni in potem na koncu sem pa jim pokazala in so bili vsi ful veseli so mi čestitali! Smo se potem še vsi smejali in se pogovarjali. Sodelavci so ful lepo sprejeli,malo me je bilo strah za direktorco ampak,ko je videla  majco se je razjokalauser posted image Ful je bila vesela za mene...no ona je zgubila da v 6mesecu in tudi malo zatouser posted image

Imam pa tudi jaz fuuul apetita in jem,jem,jem,jem.....user posted image če ne jem se tečnauser posted image
pol pa moj samo reče idi jest,da se malo umirišuser posted image

Naslednji pregled imam enkrat sredina maja-moram še pogledat!

pomar*ANČA* dobrodošlauser posted image

konina ja nevem če bi izdalauser posted image     user posted image .........user posted image ..........(????)user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 878
18.4.2008 15:38:00   
pat13
pozdravljene,
v sredo sem se tako dobro počutila, da sem rekla, evo zdej je pa konc slabosti in glej ga šmet včeraj pa dobim tak napad migrene, da mi je blo tako slabo in hkrati me je tok bolela glava, da sem komaj prenašala te bolečine. In še bruhat sem šla, kar v prejšnjih dneh, niti enkrat kljub slabosti. Danes je že bolje in upam, da bo naprej tudi.
Nuhalno imam drugi teden 24.4, tako, da komaj čakam, da vidim našega user posted image in da dobimo nove slikice.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 879
18.4.2008 16:20:40   
konina
ja, ja, lyra, lahko se takole hecaš. Čakej, sej bom tudi jaz zvedela za moje, pa bom tiho. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 880
18.4.2008 16:35:07   
pomar*ANČA*
punce, ve ste pa pridne!! prave čveke user posted image
eno vpr na hitro... ker nikoli nisem plonkala, me zanima, kako naj 8 listov skrčim v en plonk? zaenkrat imam velikost 11, ko pomanjšam še vedno pride 4 liste... rabim kakeršno koli idejo do jutri zgodaj zjutraj.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 881
18.4.2008 18:25:46   
emina83
ojla user posted image !

kako ste kaj? evo mi smo danes imeli NS! in vse je o.k.user posted image user posted image user posted image user posted image sem tak vesela, da je kr kajuser posted image user posted image user posted image . skrbelo me je pa predvsem zato, ker nism imela skor nobenih znakov za user posted image , pol se pa še moji Jasni zgodi tole...user posted image user posted image user posted image

se pridružujem čestitkam anime in lyri za opravljeno NS!user posted image user posted image user posted image

no, dans ma tašča rojstni dan in gremo štuk nižje jo mal pozdravit, ker prej ni blo cajta! 

se slišimo še kaj!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 882
18.4.2008 20:38:47   
lyra*
nagajiva  tudi jaz sem iz mbuser posted image se bomo lahko kaj dobiliuser posted image

pomar*ANČA*  jaz sem vedno plonkala z pisavo na 5ali 4 in sem imela eno nogo čez drugo-kot fantje sedijouser posted image sem sedela malo bolj od mize in sem pisala na test pa malo pošklilila na plonkec in me hvala bogu niso nikoli dobiliuser posted image drugače pa tdi zdaj uporabljam touser posted image

konina  ne nouser posted image ti boš povedala,ker bo drugače mene 2× razganjalouser posted image bom vsaj vedela,če imava istouser posted image

jaz pa zdaj gledam BBuser posted image  samo meni je ta nina prov hudauser posted image čeprav je mogoče malo neumnauser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 883
19.4.2008 13:28:05   
lyra*
kaj zdaj babe kje ste?user posted image

A ste malo na sončku?user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
19.4.2008 13:30:26   
konina
lyra, kakšen sonček?! Pri nas full piha, pa malo porosi, saj kakšen žarek se že pokaže. Toliko, da me razdraži. Ponoči smo imeli pa kar obilno nevihto. Je grozno padalo in treskalo.

Moj trebušček je tako velik, da je joj. Sem se slikala pa ne morem pomanjšat slikce, da bi jo dala gor. Moram še malo raziskat, upam, da mi uspe.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 885
19.4.2008 13:49:36   
konina
vo, sem uspela dati sliko v album. Je pa pod nosečnost2. Je velik, kajne?

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 886
19.4.2008 14:12:30   
Mijavček
O, konina, sem šla slikco pogledat... je pa res velik za 9tuser posted image .

Jaz imam tud mojga v albumu na razstavi user posted image  Moj je pa bolj mini buši.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 887
19.4.2008 14:55:10   
lyra*
konina pri nas pa je sonček samo  vseeno tudi fuuul piha...če nebi pihalo bi blo prav lepo za en sprehoduser posted image  Ja prav lep buši.Jaz imam tudi takšnega in zgleda,kot za 5mesecevuser posted image Mi pa nosečniška oblačila prav pašejouser posted image

mijavček ne se hvalit,da imaš mali bušiuser posted image 1,2,3 in boš ti tudi imela lepega velikegauser posted image user posted image user posted image

Mene je pa zdaj moj user posted image  zapustil...je šel  igralke pripravit in jih nadretuser posted image
pol majo pa tekmo pa jih grem spet malo pogledatuser posted image Ker zdaj eno ali pa dve leti je moja kariera nekje za mano,potem,če bo vse po načrtih pa tudi jaz začnem malo migat nazajuser posted image

Lp

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 888
19.4.2008 14:56:02   
lyra*
Jaz imam mojga bušija tudi poslikanega,ampak ga ne morem dat na računalnik ker nimam kablauser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
19.4.2008 15:03:59   
Mijavček
lyra sej se ne hvalim, jaz kooomaj čaaakam, da bom mela velkega bušija. Včas me kar skrbi, k je tok majhen. Zdaj, ko sem začela razglašat, da sem user posted image , mi sploh noben ne verjame, da mam dvojčka. Pa ko kažem, kok mi je že buši zrasel, se mi sam smejijouser posted image , da to sam jest vidm.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.4.2008 15:20:34   
lyra*
mijavček saj ti bo hitro buši začel rasti. Čez 9mesecev boš imela takšneg,da se premikat neboš moglauser posted image user posted image ko sem imela še manjši trebuh sem se postavila pred mojega in mu rekla,glej kak velik trebuh imam pa mi je tudi rekel,da slabo vidim,da on ne vidi razlikeuser posted image

Včeraj sva bila z mojim v rutarju,si bova novo dnevno omislila in spalnicouser posted image Kar drago pride vse skupajuser posted image

Grem pod tuš pa se pol slišimo

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 891
19.4.2008 15:21:15   
lyra*
aja sem pozabila povedat,da dobim tist angelsound zvečeruser posted image user posted image user posted image
Bomo bitje srčka poslušaliuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 892
19.4.2008 16:19:03   
nagajiva
Ola user posted image
Malo prej sva se vrnila s sprehoda, sedaj sva se najedla in lepo poležavam, pa sem se odločla, da malo poklepetam. V Mb je res tak lep sonček, pa toplo je, res pa je da zeeeelllllo piha. Ampak, saj gre. Če stopiš v zavetrje je prav prijetno.
Uh, veš Mijavček, tud jaz sem še pred tednom rekla, da buši ne bo zrasel, pa je zadnji tedn kar vidno. In sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem že rekla mojemu, da sedaj pa se že splača ga poslikat.....user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 893
19.4.2008 18:16:22   
konina
pri nas je tudi prišel na obisk sonček. user posted image  Pa veter se je malo umiril. Tako, da ga grem še izkoristit. Sva bila z možekom malo v nabavi, pa sem kar malo utrujena. Se bom pa malo posončila. user posted image

Ja, moj buši kar raste. Res pa je, da je še podlaga kvalitetna. Ko pa špehek otrdi, pa takole zgleda. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 894
19.4.2008 21:16:31   
lyra*
babe moje...

jaz sem prišla iz večerje zdajuser posted image sva iz tekme šla z mojim na večerjo...me je povabiluser posted image user posted image  Zdaj mi pa pripravlja kopel,potem pa posteljauser posted image user posted image user posted image

no jaz nisem imela nič špeheca in se mi tudi zaradi tega tolko bolj pozna?user posted image
drugače pa greva ju3 k enim kolegom na koslo,spet nebo treba kuhatuser posted image

Dajte mi povejte kako se ve brijete? Ker jaz sem se z depilatorjem samo se mi zdi,da imam kožo bolj občutljico v nosečnosti....user posted image

nočko nosečkeuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 895
19.4.2008 21:51:43   
Andromeda
Lep  pozdravček, moje drage sonosečke!

Po dolgem času se spet malo javljam. Saj bi se večkrat, pa me nekaj zeza in nikakor noče objavit mojega posta, kao da ni povezave??? (administrator?).
Zdaj sem že v 10. tednu, v četrtek imam 1. pregled in UZ. Zaenkrat se še kar dobro počutim, le malce slabosti in utrujenosti me opomni, da sem v drugem stanju. Aja, pa buši se mi že malce pozna. Sem pa si danes kupila majčko "pridem novembra"...še dobra 2 tedna in bom šla z njo z največjim veseljem v javnost.
Zdaj pa grem napasti 2-kilski ananas. Pa pa!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 896
20.4.2008 10:46:22   
jelka123
andromeda-pozdravljena,kako ti je uspelo da lahko tako dolgo skrivaš skrivnost
jaz sem zelo hitro povedala

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 897
20.4.2008 11:10:16   
lyra*
jutroooo

Samo,da vas na hitro pozdravim.....midva greva na zajtrk na sonček z njegovo družinouser posted image
Še psa zraven peljevauser posted image

Pol pa še na kosilo-joj samo jemuser posted image
Na koncu pa samo v posteljo pademuser posted image

by byuser posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 898
20.4.2008 15:44:41   
pomar*ANČA*
konina, dobro da sem videla tvoj trebušček, ker jaz sem se že sekirala, da nekaj ni ok, ker imam tudi velikega!

midva sva pa včeraj šla se kopati v terme 300, najprej me je pelal na izpit, potem pa kopat. ja pa zelo pasalo, mal sem se kopala, mal sem dremala, pa velik jedla. dons sva pa doma, počivava, lenariva.

lyra, sem plonkala tako kot si napisala in mi je uspalo celo nekaj preplonkati- upam, da rata, glede na to da sem se zelo malo učila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 899
20.4.2008 17:18:31   
lyra*
hej user posted image

Jaz sem se zbudila in seveda spet jemuser posted image Pred sabo imam veliko banjico sladoleda in sveže jagodeuser posted image user posted image  pa nogomet gledam zravenuser posted image

pomar*ANČA* upam,da ti je pomagalouser posted image Jaz še od 8ega razrreda tako plonkamuser posted image

potem ma šibam na sprehod....bolj proti večeru.....

sam dans pa je kar toplo veni,ane??user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.