|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
16.4.2008 9:34:11   
carly
Veš saba  ravno sem se hotla pohvalt, da imamo pri nas pa sonce pa pogledam skozi okno pa je tudi oblačno. Pa še ni ena ura minila odkar sem se s psom v soncu sprehajala.
Kar se pa slabosti tiče, jaz je za enkrat nimam, sem včeraj pa danes zjutraj preden sem vstala pojedla en prepečenec pa mi ni blo včeraj nič slabo samo potlej proti večeru me je začel želodec bolet. Tako, da ne vem al mi je dobr zaradi prepečenca al zaradi tega ker se slabost počasi umirja al sem imela pa samo srečo.Upam, da ni bla sreča pa da se bom sedaj počutila bolje.
Pa drgač, je na obali kej bolj toplo?Pri nas se temperatura kar pod 10°C drži, pa ko je sonce je kar toplo, samo na veter ne smeš stopit ker s hribov piha ledeno mrzel, se pozna da je na Stolu še kar sneg.Tako da mormo še kar kr bl zimsko napravljeni okol hodt.Uf komaj čakam, da bo topleje.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 826
16.4.2008 9:52:11   
tayrin
Pozdravček,

no glede materinske šole - jaz sem jo obiskala v prvi nosečnosti, sedaj pa je ne bom. Kaj pa vem, nisem bila lih najbolj  navdušena, še predvsem zato, ker sem pri porodu ugotovila da eno govorijo, drugo pa potem delajouser posted image
Glede partnerja v porodniški, pa vam toplo priporočam, da ga vzamete s seboj, saj se zna stvar kar zavlečt in ponavadi si prepuščen kar sam sebi in je prav lepo če ti takrat stoji ob strani oseba ki ji zaupaš.

Kaj na Ns se že lahko ugotovi spol? To prvič slišim, meni so povedali po 25. tednu pri 1.user posted image , ker so rekli, da sicer je bolj ugibanje....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 827
16.4.2008 10:59:07   
saba
...strinjam se z vsem kar je Tayrin napisala...glede spola in glede moža oz. fanta pri porodu.
Bog nedaj da mojega nebi blo zdraven..bi bla res sama ko en pes v porodni, tako da kar psihično vaše pripravite da so poleg....sej itak pol jim ne bo žal, ker je lepo doživetje, pa še kakšno solzico bodo spustili. Moj jo je dobil v naročje še pred mano in je bil trd ko kamen, niti vsesti si ni upaluser posted image

Carly pri nas piha in je tudi samo 10 stopinj, jaz pa v neki spomladanski jakniciuser posted image

jaz tudi ne mislim še enkrat v materinsko šolo, je bilo dovolj enkrat, je pa dobor it, čene drugo zaradi nege novorojenčka, pa kopanja pa tako.
Porod pa je itak vsak drugačen, tako da kako predihavat, kako se odpiraš itd. je odvisno od posameznika.

tako nosečke,končno sem pojedla malico, zdaj pa se mi še bruha. Tukaj v službi še nihče ne ve, tako da smoje tegobe in sitnosti lahko povem samo vam in možu, ki me vsako toliko pokliče. Tako da zelo je mi je žal, ma me boste morale prenašatuser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu tayrin)
Neposredna povezava do sporočila: 828
16.4.2008 13:01:58   
carly
Saba  in ostale ve se kar izkašljajte, sej zato pa smo tuki, da se podpiramo a ne? Sej pri naju tudi še nobeden ne ve.Se pripravljava, da jim bova ta konec tedna povedala potlej bodo pa hitro še ostali zvedeli, tako da bo potlej lažje.Sej jest se na čase tudi komaj pokonci držim pa se morm pred ostalimi delat, ko da nič ni potlej pa komej čakam da popoldan lohk za kakšno urco zginem v stanovanje, da se lohk mal spočijem, pa še to je problem kadar je lepo vreme ker tašča skos sprašuje kaj not tičim namesto da bi bila zunaj.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 829
16.4.2008 14:18:17   
jelka123
saba-kdaj imaš namen oznanit novico?
kako pa je kaj drugače počutje,ali že imate kaj trebuščka?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 830
16.4.2008 14:19:04   
saba
joj carly, moja tašča pa ve in ni včeraj reče: kaj še nisi speglala? - ker je bila likalna miza še vedno v dnevni
najraje bi ji naredilauser posted image da bi zbežala

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 831
16.4.2008 14:25:03   
saba
jelka, sorodniki več ali manj vejo..razen none ostali pa še ne...no razen naj naj kolegice

ne vem, jaz bom počakala vsaj do 11-12t, ker še vedno se non stop spodaj čekiram - vsake toliko mi pride neka mini rjava sluz, ki se je skoraj ne vidi ampak je. Zadnjič sem G. omenila in je rekel da je vse čisto, da on nič ne vidi, tako da nevem več nič, ali bi se sekirala ali ne.včasih si rečem bo kar bo, so pa dnevi ko sem pesimist (95%) in pač vem da je neki narobe in da bo tokrat tudi šlo.user posted image

bomo videli......upam da sfuram teh 9 mesecev

trebuh se pozna full in ko hodim po hodnikih v firmi ga tiščim not, da nebi kdo kaj opazu.
zdej pa grem nazaj delat........gužva, delo mi kar nalagajo, kot da nimam kaj delat......kot da ne vejo da sem nosečauser posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 832
16.4.2008 16:14:11   
Anonimen
Punce jaz se pa danes poslavljam od vas... Danes na UZ nismo našli utripa in sem naročena jutri na čiščenje.

Držim pesti za vsako od vas, da se veselo pričakovanje tudi veselo konča!

Vsekakor vas pridem še mal prebrat pa kej napisat.

Lepo se imejte, božajte bušije in pazite nase!

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
16.4.2008 17:33:31   
ANIME
Ojla punce

Prišla iz NS in vse je ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Riziko za downov sindrom imam 1:5.000
Riziko za trisomy 13 + 18 pa 1: 75.000

Menda so to full dobri rezultati.

Desni A se ni videlo spola, ker je kolcal
Levi B pa se je videlo in menda je fantek!!!!!

Midva presrečna in zdaj grem lahko v miru na službeno pot.

Jasna81, zelo mi je žal da se poslavljaš. Upam, da se kmalu spet pridružiš!!!!
lyra ... čim prej sporoči svoje rezultate!!!

LP

anime

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 834
16.4.2008 17:40:40   
lyra*
Dan!

Jaz sem tako srečna,da kar skačem okoliuser posted image user posted image user posted image

Bila sem na nuhalni svetlini. Rezultat je 1:7867user posted image
Videli smo 4rokice,4nogice...hrbtenico,mehur,možgane,nosno kost,in vse kar pač spada zravenuser posted image Pri obeh je popkovina daleč od vratu! Zvedeli smo pa tudi tistouser posted image user posted image user posted image A vas zanima kaj?user posted image Vbistvu še ni 100% ampak je zdravnik rekel,da se 99% ni zmotiluser posted image  

Je bil pa moj zraven je bil čisto raznežen.Sta nama user posted image user posted image pomahala in se vrtela okoli in sesala prstek,skakala sta kot na skakalnici...velika sta malo manj kot 6cm. je rekel,da sta prava korenjakauser posted image user posted image

In zdaj,ko vem,da je vse ok bo zabavaaaauser posted image Komaj čakam,da bom oblekla tisto majco pridema novembra...mogoče že ju3user posted image jaz sem tako srečna,da vm ne morem povedatuser posted image

Babe jaz se moram it učit,jutri imam izpit pa se ne morem spravit za knjigeuser posted image

jasna žal mi jeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 16.4.2008 17:41:42 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 835
16.4.2008 18:57:16   
dojenč
pozdravljene novemberke, malos em vas prečitala, pa sem tako vesela da ste ve tako vesele, ki ste predkratkim zagledale 2  črtici
JASNA 81-ne razumi me napačno ampak če danes niste našli utripa, še ne pomeni,...zakaj še nebi malo počakala,???
sem slišala za primer ko je bilo isto da niso našli utripa punca pa ni šla takoj na čiščenje, in ko je čez nekaj dni šla na preged, so videli utrip,čisto šibak, ampak bil je.potem je ta punca rodila, zdaj nevem točno aluser posted image  aliuser posted image .bil je popolnoma zdrav, reči hocem da se zdravniki tudi motijo.
upam da se še kaj tipkamo.za informacijo jaz sem pa avgustovka.
anita, a sem tebi naredila majcko z napisom pridem novembra, če sem jo, kako si zadovoljna.sedaj pa grem delat majčke ker imam gužvo.
srečke nosečke, uživajte

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 836
16.4.2008 19:04:11   
konina
jasna user posted image . Žal mi je, da se je tako končalo.

anime, lyra vama pa user posted image user posted image  za uspešne preglede in čudovito doživetje.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 837
16.4.2008 19:24:06   
dojenč
SABA.
dala ti bom nasvet,v službi čimrej povej da si noseča, vsaj direktorju, kajti, on te mora zaščitit, sama ko sem bila noseča 2 meseca, sem takoj povedala za nosečnost,čeprav mi je to direktor zamerouser posted image , ampak on te mora zaščitit, odpustit pa te itak ne sme, ti mu samo pisno izroči izpoved da si noseča, mora te razbremenit, nevem v kaki službi si.verjetno si nikoli ne bi oprostila če bi bilo kaj narobe

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 838
16.4.2008 19:46:14   
Anonimen
Punce ciao.
Pri  meni v službi pa vejo že od vključitve v ivf, saj sem si za vsak odhod na kliniko vzela frej, sam imam pa tako dobro šefo,da nikoli ni komplicirala.user posted image
user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste imele ok rezultate,
jasna81, mi je žal zate in upam da kmalu ponovišuser posted image user posted image
Kdaj povedati prvorojencu? pravijo da čimkasneje, še posebej, če je majhen, saj potem težko pričakuje , k se mu 9 m zdi zelo dolgo.

(odgovor članu dojenč)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
16.4.2008 19:58:35   
šema
Zmeraj mi je zelo hudo, ko berem, da se katera poslovi, pa čeprav pravijo, da narava dela svoje- pa še spomnim se, da sem lahko naslednja jazuser posted image
Zato sem šla mal brat aprilčice- kolk je fino k vidiš, da rojevajo in se veselijo druga z drugouser posted image

Zaenkrat sem še kar na B- ali mogoče katera ve, za koliko časa ti iz zzzs podaljšajo bolniško- ker sem slišala, da včasih tudi samo za nekaj dni??
Iz službe me je klicala sodelavka in prjavla: "sej tebe zdej mal manj kot dve leti ne bo nazaj, ane?"- Jaz pa v šok- sej nisem bolnauser posted image  Tko, da zdej sploh nimam pojma kako si oni predstavljajo, da če greš na B, boš pa kr skoz doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
16.4.2008 20:12:41   
jelka123
načeloma si potem doma res celo nosečnost in prav je tako za nas ivf,tudi jaz sem doma,zaposlena sem v amb.in prav se mi zdi da je tako-
prvi mesec ti da bs osebni zdravnik,potem pa zzzs,podaljšuje pa se na 1,5 .
meni nič ne manjka organizirala si bom te par mesecov zase in tako hitro bo mimo tudi 2 leti

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 841
16.4.2008 20:17:38   
dojenč
šema-jaz sem šla v bolniško  v 2 mesecu nosečnosti, ker sem se slabo počutila pa se tako službo sem imela delala na 4 izmenav gumi.
ginekologu sem povedala da se ne počutim najboljse, saj mi je škodilsmrad po gumi, oz mi ni odgovarjal, pa sem bruhala, slabo počutla, pa se vezi so me zabavale.čisto nizko doli me je vleklo na vse strani-to so vezi-pol pa me je dal v bolniško, do naslednjega pregleda,ko sem naslednjič prišla, me je vprašal al še bo naprej v bolniški, pa kak se počutim, žal izboljšanja ni bilo,slabost je sicer minila ampak kak bi spet šla delat v tisti smrad, bi opet bruhala, tako  da m sedaj bolniško samo podaljšuje.sicer potem dobiš pspirje ki gredo na komisijo-ti ne rabis it nikamor, pol pa samo domu dobiš odločbo, da si v bolniškem.potem mislim da 1 mesec pred pdp, pa itak greš v porodniško, porodniška pa je nekje 1 leto?zato ti je sodelavka rekla da te  2 lti nebo.kje pa delaš?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 842
16.4.2008 20:44:59   
mali_marsovcek
Ja tako je da se v soboto ženiva!

Vse teče dokaj po planu so pa samo še malenkosti za poštimat. Upam da si bo tudi vreme kakšno plenico naštimu da bomo spodaj suhi.

LP

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 843
17.4.2008 9:15:50   
saba
Jasna drži se, silimo nateuser posted image user posted image

Mali marsovček..čestitke pa da bi vse potekalo kot sta si zamislilauser posted image user posted image

dobro jutro punce
jaz sem včeraj odprla sezono bruhanja
upam da bo kmalu konec...joj pregled imam komaj 12.5. ...komaj čakam, da vidim da je vse o.k., da si malo oddahnem

kako ste punce? grem nazaj delat
joj nevem katera me je rekla da naj pač v službi povem....nočem povedat ker se bojim, da bo kaj narobe, zato čakam na prvi pregled. Delam pa itak sede v pisarni tako da mi ni hudega...samo jaz se preveč pritožujemuser posted image ker sem smotana, oziroma to so sigurno krivi hormoni user posted image jeres

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 844
17.4.2008 9:50:31   
carly
Dobr jutr punce, kako ste?Ste se naspale?No sej vreme je res tak, da bi z lahkoto cel dopoldan prespala.
Jasna 81 žal mi je zate in držim pesti, da bo naslednjič vse v redu.
Anime, lyra čestitam za lepe novice iz NS. mali marsovček tebi pa že v naprej čestitam za poroko, upam da se bo vreme držalo pa da bo vse tako kot sta si zamislila.
Kaj sem še hotla povedat?Joj bom mogla jest tud začet si na listek pisat kaj je katera napisala, da bom lahko odgovorila.
Aja saj res saba, joj da bi se men tašča utikala kdaj mam speglan pa kdaj ne, bi se pomoje takoj skregali, jest nebi mogla jezika držat, tašča je pa itak takoj užaljena če ji kaj rečeš kar ji ne paše.Je imela včasih navado, ko še nisem stanovala pri mojmu, da je ko sva šla kam na spehod, prišla gor v stanovanje pa čeprov sem jaz recimo posteljo zjutraj postlala, jo je mogla ona še enkrat, samo da ni blo tako kot sem jaz naredila. No pa sem popiz... pa se na mojga spravla naj urihta z njo kot ve in zna ampak, če bo še gor hodila pa kao pospravljala za mano, da me ne bo več vidu pri njem. No pa se je potlej to nehalo, ga nisem nikoli spraševala, kako se je z njo zmenu.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 845
17.4.2008 9:59:57   
saba
ja Carly, včasih ji že kaj rečem, ma večino krat ne, ker se ne želim skregati oz. da bi se gledali postrani...čeprav bi kakšen krat prav z ''guštom'' jo poslala v 3 krasne......sej ne morem rečt da je slaba ženska, ampak včasih ma ene ''fleše'' in blekne ven brez pomislit.
dobro bo že.........važno da moj mož drži z mano in se strinja z vsem....jo pač pustimo na miru in je.

veraj zvečer mi je prinesla jajca s šparglji, vsa prijazna....sam pol kaj ko sem vse zbruhala,  to zato ker ti ni dala iz ljubezni!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - hec

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 846
17.4.2008 10:09:10   
tayrin
Pozdravček vsem...

Jasna žal mi je za tvojo pikico in zate.
Anime in Iyra - čestitke, sem prav vesela za vas..
Jaz tudi komaj čakam 24, da vidmo kako in kaj.
Carly: ja te tašče znajo bit pa res nemogoče , jaz mam tud tako, če se samo spomnim kako je bilo ko sem rodila, ufff. Pa ni bli druge kot da sem ji povedala kaj si mislim, potem pa nisva govorile leto dni (meni je prav pasalo). Sedaj pa spet dobiva na moči in že vidim da se bo situacija kmalu ponovila.GRRRRRRRR!!!!! Ampak jst se ne bom pustila -HAHAHA.

No zadnjič sem se pohvalila da so slabosti minile, ampak sem se prehitro - že dva dni sem slaba tako da je joj. Pa tak čuden okus imam v usti kot da bi imela kos rjavga železa na jeziku. Katastrofa...
Ma kdaj se ponavadi končajo te slabosti????? Prva nosečnost v primerjavi s to je bila prava milost...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 847
17.4.2008 10:21:03   
konina
hojla, dekleta. Nas je tale dež skupaj spravil danes. Lepo.

Jaz sem kar v redu, samo apetit je še bolj tako tako. Lačna sem non stop, ampak nič ne bi jedla. Slabosti so se za enkrat umirile, upam, da ostane tako. Komaj čakam 22. ko imam pregled. Me kar panika grabi včasih. Včeraj sem bila vsa tečna in jokava, me je stalno nekaj skrbelo. user posted image

tašče - moja je v redu, se razumeva, ampak ne živimo skupaj user posted image  Živi pa moja mami v isti hiši z nami. Včasih bi jo kar prodala, ampak večinoma pa res prav pride. Sedaj mi vse opere in zlika, pa kuha, ker meni smrdi. user posted image  Mi sploh ne dovoli, da bi sama. Hja, naši dve pikici sta bili prigarani in sedaj mislijo vsi okoli mene, da moram ležat, počivat in se pustit razvajat. Kako grozno mi je, kajne? user posted image

aja, pa jaz sem tudi v službi povedala, saj sem hodila na IVF, pa so vedeli, sedaj sem pa na bolniški, pa se mi zdi fer, da vedo zakaj. So pa vsi srečni, ker nam je uspelo in sem imela v službi res podporo.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 848
17.4.2008 11:20:38   
konina
vidim, da vsa tudi dež ne zadrži tukaj gor. Ste vse ušle.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 849
17.4.2008 12:20:08   
carly
Evo jest sem nazaj prišla. Sem mela mal gužvo v službi pa ni blo časa it mal sem počvekat. No potlej sem pa hotla, me je pa internet zafkaval, da sem na koncu mojga mogla od mašine spravt, da mi je vse odklopu pa nazaj priklopu, tako da sedaj lahko malo počvekam. No pa bog ne daj da bi moj izvedel, da je zato mogu nehat delat, itak je mislil da mi tud program za službo ne dela k je vezan na net, hi hiuser posted image .
No še en teden potlej bodo pa prazniki, bo fajn mal krajši teden.Boste kam šle, kej planirate?Mi imamo en piknik v planu, drgač naju pa tud mojedva na morje vabta, k gresta za en teden, samo v takem vremenu me ne spraviš dol, itak nimaš kej počet. No moj fotr ima tako račune, da bi mu moj mal pomagal k bo neki apartma še rihtal, samo pomoje, da bo mogu kar brata dol spravt.user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.