|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.4.2008 18:58:10   
Serendipity
Jao! Klepetkeeeee! kak ste super, da ste spet malo več napisale! user posted image  Sicer sem v gužvi s časom (speeet user posted image ) ampak, Let's see:

polaris & Luna  - user posted image

trinity, pikica  - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

murkica - meni se to dostikrat pojavi, mi je G kar spisala Canesten in mi omenila, da bi bilo pametno manj sladkarij jesti (zaradi bazičnosti oz nekaj podobnega), več tekočine piti, ipd.... Drugače, pa baje tampon v LCA alternativno pomaga.

špelka -jaz sem spet pred PMS-om... in to pomeni? Da si mi kar solzice zvabila v očke! Kak super! Obe piki poki super! Le ti se malo bolj pazi, ok?

beyba - ti tamala, saj veš nas je skrbelo.... Pa full smo te pogrešale...  Me veseli, da je z bebijem vse ok. Upam le, da boš ti itudi čimprej ahko uživala radosti user posted image  brez nepotrebnih bolečin!user posted image

sončece - jap .. začenja se .. jo pa uspešno rešujem s prenajedanjem ... user posted image  P ani drugo, le nisem tip z aneko organizacijo .. Mi je kar tečno vse skupaj ... Joj, raje bi imela romatično poroko nekje na travniku sredi pomladnega travniškega cvetja, z rahlim vetričem, nežnim božanjem sončka in z mislimi in srcem le pri tistem trenutku, ko poveš pred ljudmi, ki ti nekaj pomenijo, da si našel nekoga, ki te dopolnjuje in da si želiš z njim preživeti najlepše trenutke vse do ... spet fantaziram... Jao... user posted image  user posted image  user posted image  

ajsika - komaj čakam naslednji torek!!!!!!! user posted image  user posted image user posted image

jazzz - dobrodošla čvekica! user posted image  user posted image  user posted image user posted image

oktavija - user posted image  user posted image   le tako naprej, p amalo volje še meni pošlji! user posted image

Eriiiin - firbec! kaj je tisto skrivno ime???? Pa ne ... Joj, neeee, noooooooooo. Ponkvilacij????? Ali pa kak Opel Kadett Karavan????? Razfirbcaj nas! user posted image

Ej, babuške z bušijami .. slikice? (ajsika & sunshine - vidve lahko tudi kar začneta! user posted image )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
15.4.2008 20:01:02   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

BEYBA, DA NAM NIKOLI VEČ TEGA NE NARDIŠ! JASNO? In pol še ne ve, če smo te pogrešale. Katastrofa!!!!

Ti pa se ne razburji..tud to je napor... sam počivej, pa mir dej...pa blaženo se smehljaj... to je vse kar ti je dovoljeno!!!! Jasno??!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 202
15.4.2008 20:03:51   
ledenka
luuuunciiiiikaaaaa user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 203
15.4.2008 20:37:18   
ledenka
matr, nikjer nobene user posted image  kak bom prisla do 5 zvezdic, no, povejte user posted image  

pa se neki za vas

user posted image

za user posted image  in necakajoce sokec, za borke pa z enim shotom

user posted image

bojda je to najdrazja vodka na svetu user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
15.4.2008 20:45:34   
murkica
No pa ste s edanes res malo bolj razpisale... Očitno je bil danes takšen, dan da ste se vse spravile na kup.

No jaz sem malo prej prišla domov od G in mi je napisala Canesten. Ker sem ravno v obdobju O sem jo vprašala, če lahko vseeno user posted image , kljub temu sranju in je rekla da ni panike. Rekla je celo, da bi lahko med jemanjem svečk ravno tako. Ampak men se tisto kar malo gnusi, tako, da bomo pač danes pol pa bo moglo zdržat 3 dni, in ni hudič, da nebi ratalo( V GLAVNEM POZITIVNE MISLI user posted image ).

Sem pa ravno danes izvedela, da bo moj dober prijatelj postal očka. Sicer sem ful vesela zanj, vendar malo me moti to, da si je on želel še malo počakati, pa ga je v bistvu punca ufurala, da  bi ona zdej in pika in je pač popustil. SIcer pa sem prepričana, da bo krasen očka ker je res fant in pol....

Beyba- res bi te bilo treba za ušesa, me smo pa že svašta namaštale, kaj se je zgodilo s tabo!!!! No važno je, da sta tako ti kot tvoj user posted image  v redu!!!! Glej da tega ne narediš več ker bomo kar na policijo razpisale tiralico za tabouser posted image !!!

Špelči- ti se pa kar nehaj razburjati, saj smo bile zaradi tebe vse v skrbeh cel vikend. Tako, da ti bodi kar tiho, ker si nas res prestrašilauser posted image .

Oktvaija- veseli me, da se še vedno pridno držiš in rezultati so sigurno že vidni. user posted image user posted image user posted image

Se*- sem prav vesela, da si čveke kljub zabasanemu urniku vzamete čas in pridete malo pokukat na našo borbo...
Ravno danes sem spomnila, kako smo se jezile, ko so nam prepovedali na drugem forumu čvekati in so nam rekli, da lahko čvekamo tukaj pa smo vse jamrale, da ne bo enako, pa smo sedaj že toliko načvekale, da človek sploh ne more verjetiuser posted image ... Kako se vse obrne!!!!

V glavnem vse ostale Lunca, Sonček, Ajsika, Jazz, Polaruis, trinity, pikica,  (upam, da nisme katere pozabila) user posted image  in bodite skrajno odlično!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
15.4.2008 20:50:14   
ledenka
murkica, upam, da bodo te grde gljive pobegnile, ko bodo zagledale tudi Canestena user posted image  

ti pa lahk povem, da so se moje gljive umirile, ko sem nehala dnevne vlozke uporabljat user posted image  pa Allways in kar je te plastike, ce jih slucajno imam, me vse srbi. Vir ima menda eno novo, bolj naravno kolekcijo. sicer upam, da jih nekaj casa ne bom potrebovala user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 206
15.4.2008 22:35:42   
murkica
Ja Ledenka jaz tudi upam, da bodo hitro izginile. Ma ne vem no, zdej sem imela pol leta mir in niti ne vem kaj je vzrok, da so se pojavile ta mesec. user posted image  A niso mogle počakat še kakšen dan dva, ne pa da ravno prihrumijo, ko jaz opazim O sluz...

Ma kaj naj se pritožujem, tako pač je in ne morem nič narediti. Jaz sem prepričana, da najin otročiček čaka bolj tople dneve, ker sem jaz bolj zmrznjene sorte in bo zato prišel z zamikom. No v glavnem le da na koncu pride, pa bo...

No zdej pa šibam naprej, delat, ker sem že malo v zaostanku....

Lahko noč.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
15.4.2008 22:46:08   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

polaris & Luna  - user posted image

Se* user posted image

Sonček, pa ne nas kregat... saj vidiš, da smo na kupu same klepetulje user posted image

Špelka, me veseli, da sta pikici vredu,... na mamico pa le ne pozabi. Pusti se  končno malo razvajat - jaz bi to priložnost izkoristila 100 na uro, me sploh ne bi bilo potrebno prosit user posted image

Ajsi, ti kar uživaj, pa na testek ne pozabi, saj vprašanja bojda niso tolk težka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja punce, po Pikici si moramo vzeti vzgled. Ves dan pridna kot mravljica, ponoč pa  k slonček user posted image  

LuNa si ga očitno že je user posted image user posted image user posted image - ampak LuNa, 1.majska budnica ti  pa ne gine, pa če moram cele Soline gor zbudit user posted image

Beyba, duša zgubljena, ti pa znaš šponat živčke user posted image . Sam da je z vama vse vredu. Kaj pa se ti je zgodilo na nogi? Mislim, od česa take bolečine in celo delna nepokretnost? A so ti kaj povedali?

Erin, hitro poročaj ime, sicer ga bomo kar za Izaka krstile, potem pa se sama zagovarjaj pred svojim dragim user posted image

Oktavija , vnetje sinusov user posted image Ti se le igraj, očitno ti jih še niso čistili (štemali po domače) sicer bi zdaj pridno počivala, papala arcneje in pila čajčke. Pa ta tvoja dijeta - vsaka čast, jaz ne bi prišla niti do dopoldanske malice, bi vse kar za zajtrk pospravila. Ti držim pesti, da ti uspe user posted image

Trinity, ne sam na PP mislit, me smo še tud tukaj...

Murkica, si že kaj bolje? Pa čestitke tvojemu prijatelju... ti pa takoj za njim, a velja?

Jazzzika, kje se pa ti skrivaš? Pa ne no spet poniknit user posted image

Maša, zate velja isto user posted image

Skratka Sonček, tvoja brca v naše tri črke je očitno obrodila sadove,... si zaslužiš en velik user posted image

Nočka punce moje, pa lepe sanje...

< Sporočilo je popravil polaris -- 15.4.2008 22:48:24 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 208
16.4.2008 7:43:51   
pikica36
jutro, evo me .. zdaj zjutraj  mi še dajo malo dihat na šihtu, pol pa user posted image  verjetno ne več.

ooooo  oktavija , ti si tud bolj med izgubljenimiuser posted image user posted image user posted image , jaz sem tud mela to jajčno dieto in je kr učinkovitauser posted image , čeprav sem jaz v enem tednu izgubila "samo "  2 kg, rečeno je pa kao 2.5-5user posted image  ampak to je skoraj nemogoče, če jaz zgubim 5 kg sem že skoraj podhranjenauser posted image  v glavnem naj ti rata, držim pestkeuser posted image user posted image

sem pa besna danes kouser posted image . včeraj imam v nabiralniku obvestilo da imam na pošti priporočeno pošiljko iz sodišča, sanjalo se mi ni kaj bi lahko bilouser posted image  seveda najprej pomislim, da bivši verjetno ni plačal kake položniceuser posted image  in gas na pošto in odprem pa me je skoraj kap.
5.1.08 so me menda slikali z radarjemuser posted image user posted image user posted image user posted image  pazi!!!!!!!!!!!! 5.01.08. in imam 21.05.08 na sodišču!! pa tile niso normalni, pol pa še piše  , da so me o prekršku obvestili po telefonu!!! jaz pa pojma o pojmu ne, nobenega klica, nobenega obvestila!!mislim.. halooo!!
joj sem jezna

v glavnem babuške mejte se fajn , pazite naseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se pa še kaj tipkamouser posted image

čaoo

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 209
16.4.2008 8:01:57   
oktavija
Jutro drage moje dame!

Najprej ena kavicauser posted image za vse nenosečke in en čajčekuser posted image za naše srečkeuser posted image !

Hvala za spodbudne besede od vseh za mojo dijeto!user posted image user posted image

Ampak kaj jaz danes naredimuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Jezna sem sam a na sebe ko user posted image !!!!! Zjutraj doma pridno zajtrkujem kot je treba po dijeti...., v službo si prinesem kuhano jajce, pa jogurt in prepečenc.... pol pa prifrči v pisarno sodelavka in nam prinese NUTELIKO TORTO, ki jo je obljubljala že en teden!!!!!
Jaz sem skor znorela!!!!!!!! Full sem se upirala, ampak po pravici povedano Nutelo obožujem in jo kar sanjam te dniuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa še moj lubi jo je sinoči glodal po večerji, meni pa so se kr sline cedileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
In kaj naredimuser posted image user posted image .... ja kljub močni volji se danes nisem mogla upret torticiuser posted image in jo zmažem v roku 10 minut!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj, to je moj prvi greh, čeprav mi je zdaj tako zelo žaluser posted image user posted image user posted image , ampak včasih si moremo privoščit tudi kaj za duše in ne samo za telo!!!!user posted image user posted image

A je tako punce???? Dejte me malo potolažit PROSIM!!!!!!

Pikica36 tudi jaz sem izgubila 2,5 kg v prvih petih dneh in ne 5 kg kot piše, sam jaz mislim, da je tako bolje počasi izgubljat kilograme, tako je manjša verjetnost, da se bodo vrnili...user posted image user posted image user posted image

user posted image delat in se pišemo kasneje!!!!user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 210
16.4.2008 9:40:46   
beyba
Dobro jutro....

Polaris, men je sam potem neka znana ginekologinja iz ljubljane(veze) rekla da je to zarad hormonov, da je takih primerov, približno 1% ni odvisno od teže, starosti, št. nosečnosti, trajanje le te....Da majo tut take ki so boge že od tretjega meseca naprej in so do poroda na invalidskem vozičku.

Špelka...ti pa se pusti razvajat, raje za kako stvar več reč da ne moreš, kot kako premal!

Oktavija nič se sekirat, če se zavestno pregrešiš enkrat pa potem spet vsaj en teden nič je čist uredu. Sam se ne sekirat, ker slaba vest je težka, boš mela kuj ppol kile večuser posted image ...Pa itak tuki vse držimo pesti da ti bo ratal vrjamemo vate, pa es ti po porodu pridružimo. Jst sem med to godljo ki sem jo mela shujšala 6 kg, tako da mam v materinski zdej sam 3 kg več kot ko sem zanosila...

ostale pa hvala vam za lepe želje in pozitivne misli...sej bom pol mal bl pridnaa pa še kaj napisala, zdej morm it pa zajtrk jest, ker mi je že mal salbo.....

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 211
16.4.2008 10:28:12   
ledenka
dobro jutro, bejbike moje!

beyba, kaj to berem, 6 kil si sla dol user posted image  sam, da je vse ok, bo ze user posted image  ja, take godlje, sploh bolezen, takoj poberejo ful.

oktavija, hvala za cajcka user posted image  kave se kar ne morem user posted image

pikica user posted image  joooj, tole se pa ne slisi dobro, upam, da bo vse ok!

polaris user posted image  tale tvoja o testih je kjut! se drzim, jeee user posted image  (zaenkrat)

punce, se sam 6 dni *smajlikigrizenohte*

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 212
16.4.2008 12:28:57   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

BEYBA, DA NAM NIKOLI VEČ TEGA NE NARDIŠ! JASNO? In pol še ne ve, če smo te pogrešale. Katastrofa!!!!

Ti pa se ne razburji..tud to je napor... sam počivej, pa mir dej...pa blaženo se smehljaj... to je vse kar ti je dovoljeno!!!! Jasno??!!!

Zdej sem pa počla od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image . A naglas se lahko smejim lunčika?user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugače pa jasno!!!!!!
oktavija luba duša - od ene torte pa res ne grejo kile gor, kvečjem počutje se izboljša. Preverjeno.

No vprašte me kaj delam. Se vam sanja? Ne bo šlo? NIČ. Popolnoma nič. Že od ponedeljka popoldne ležim kot krava, gledam tv al pa v strop.user posted image
Za pop..... Res nisem tak človek. Ko moj pride domov najprej pogleda po stanovanju, če je še vse razmetano, da nisem slučajno kaj pospravilauser posted image . Me je pa končno ulovila teta slabost. Pride okol 10.00 in gre šele ko zaspim. Toliko o nezaželenih obiskih. Pa sem mislila, da je te faze konec ampak neeeeeeeee, samo v hujši obliki je prišla.
Vsem borkam en hugy pa cmok. Imejte se lepo, grem nazaj ležat, da ne bom spet kreganauser posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 213
16.4.2008 13:03:40   
ledenka

No vprašte me kaj delam. Se vam sanja? Ne bo šlo? NIČ. Popolnoma nič. Že od ponedeljka popoldne ležim kot krava, gledam tv al pa v strop.user posted image
Za pop..... Res nisem tak človek. Ko moj pride domov najprej pogleda po stanovanju, če je še vse razmetano, da nisem slučajno kaj pospravilauser posted image . Me je pa končno ulovila teta slabost. Pride okol 10.00 in gre šele ko zaspim. Toliko o nezaželenih obiskih. Pa sem mislila, da je te faze konec ampak neeeeeeeee, samo v hujši obliki je prišla.

no, potem ti je rešitev, da sam spiš user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 214
16.4.2008 13:08:39   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image  Špelči moja zdaj si me pa v smeh spravla!!!user posted image user posted image user posted image  Pridna, ti kar počivaj, pa kako knjigo preberi, to full skraša čas, vsaj meni...Jaz ko sem po operaciji ležala, so mi knjige bile najboljše prijateljice, pa tako hitro mine čas ob njih!!!!user posted image  Nevem če si brala Davinčijevo šifro ali temu kaj podobnega, za **** zanimivo, meni so ob takih knjigah ure in dnevi kr leteli....
Tvoj dragi pa je pravi policaj, veš kaj bi moj naredil???user posted image user posted image  Pogledal bi po stanovanju in rekel, kaj si pa danes delala, spet nič, sej ti ni treba cel dan ležatuser posted image user posted image  Moj je take vrste moški, ki ne razume kaj pomeni strogo ležanje!!!!user posted image user posted image  No to ga bomo s časoma še naučili!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja če verjameš v Baltazarja!!!user posted image user posted image user posted image
Samo upam lahko, da ko bom enkarat srečka user posted image  ne bom imela strogega mirovanja, čeprav močno dvomim v to, saj že zdaj hitro zakrvavim pri malo večjih naporih!user posted image user posted image user posted image

No ti pa kr pridno počivaj in se ne pusti motit! Sam za neka minut pa nes le pridi pogledat!!!!user posted image  Pridna bodi in pridno čuvaj vaše in našeuser posted image user posted image !

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 215
16.4.2008 15:38:23   
beyba
Špelči zdej sva pa že dve obležali tuki pod joštomuser posted image user posted image user posted image   stražišče ni ravno srečni prostor za nosečniceuser posted image user posted image user posted image za tvojega, kar naj bo policaj, prav je tako, upam sam da on tut potem pospravlja namesto tebe. moj namreč enako dela, ne pusti mi delat ampak sam pa nič ne pospravlja, sej je dobr vedno reče....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 216
17.4.2008 9:55:32   
jazzz27
ooj!!
Evo mene!
Sploh ne morem verjet, da sem danes prvauser posted image !! Drgač ste pa super, ste naklepetale, ko me ni bilo...

spelka, sploh ne vem, kako sem lahko tebe spregledala!! Sem bla čist navdušena, ko sem prebrala, da pod svojim srčkom nosiš dvauser posted image user posted image ...čestitam, da vama je uspelo!! Je pa prav, da ne delaš nič, če je tako naročilo!!!user posted image user posted image  Tale slabost - dobrodošlo jo sprejmi, vsaj veš da se nekaj dogaja v tebi!!!! Evo za to sta se namatrala!!! Drugače pa sem delala ko nora in sploh nisem več nič gor zašla na tale RR...sem vas pa vse pogrešala!!

oktavija: pregledala sem dieto pa se mi zdi kar ok...je veliko lažje gledat stvari, kot pa jih potem izpeljat. Nič hudega, če si pojedla nuteliko...reci si, da tebi ta tortica ni škodila in se naprej lepo drži dijete, pa bo!!! sAMO VERJET MORAŠ!!!
PUNCE SAMO VERJETI JE TREBA!!

Ledenka, jaz verjamem, da bo tvoj testek prinesel veliko sreče!!! Komaj čakam, da sporočiš rezultat! Kdaj pa bi drugače uradno lahko naredila test? Si v službi al doma počivaš???

polaris evo mene nazaj, ni nobene skrbi...danes je dan, ko bom izvedela kaj bo z mojo službo...zdaj sem že dva tedna doma, pa mi nič ne paše!! Razen to je dobro, da lahko z vami poklepetam!user posted image  Vsaka stvar za nekaj prav prideuser posted image user posted image user posted image !!

Erin user posted image user posted image  ti si pa res dobra!! Lepo, da si še kar med nami in nas mal vedriš tuleuser posted image !! Koliko tednov je že? In koliko še do DAD D (mislim P)?user posted image  Sem zasledila, da boste meli fanta!! Povej kako je mama sprejela novico??!! Sej veš nisem čist na tekočem.

Uživajte, pa ne mislim met monologovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 217
17.4.2008 10:39:35   
Fargesia
moja pošta je prišlaaaa za IUI!!! jupijej!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 218
17.4.2008 10:48:58   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

moja pošta je prišlaaaa za IUI!!! jupijej!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super, Mašika moja.... user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 219
17.4.2008 10:57:15   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

JUPI!!!!user posted image user posted image user posted image  Kam pa greš na IVI?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 220
17.4.2008 11:06:10   
oktavija
Jaz bom spet malo zatežilauser posted image user posted image user posted image , danes nisem še nič grešila pri dijetiuser posted image user posted image user posted image , čeprav sem že pošteno lačna, okoli 13. ure bo padel en jogurt, ena jajčka in ena solatkauser posted image user posted image user posted image , pol bom pa sita do 15.30 ko pade eno jabolko, zvečer pa 3 tanki kosi sira in en prepečenec, za hudo krizo pa še kako jabolko pade za večerjo....user posted image user posted image user posted image

Migali bomo pa na orbitreku 30 min in 30 dvigov z ABkingomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mater sem pridnauser posted image user posted image user posted image  če bom takole nadaljevla še en mesec, me bo moj dragi zapustil, ker on ne mara suhic, in kot on pravi: Vse lahko gre, sam RIT more ostatuser posted image user posted image user posted image user posted image .... No toliko o njegovi motivaciji za meneuser posted image user posted image user posted image ...

Punce priden bodite!!!! Pa pište kaj!!!!
Lep dan vam želim!!!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 221
17.4.2008 11:20:16   
jazzz27
No oktavija, saj ti gre!! Mal je treba potrpet! Jaz bi tud telovadla, pa nimam orbitreka, pa teh stvari, pa še v glavi se mi zadnje tri dni tako vrti, pa ne vem al je to od tabletovuser posted image  buši še ne raste po moje, ker šele drug teden delamo za resuser posted image user posted image ...no ja, ta teden smo meli pa pripraveuser posted image user posted image user posted image . Tako, da bi bilo vsako presenečenje dobrodošlouser posted image .
Luna, kaj pa ti, kaj novega?!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 222
17.4.2008 11:26:46   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image  maša - user posted image user posted image  Upam, da ta tečka tokrat čimprej pride!

oktavija - Zdaj si me pa tak fajn nasmejala! user posted image  Moj pravi skoraj isto, le da se osredotoča na predel malo višje user posted image  Pa včerajšnja tortica, ni noben greh. Je le potešitev notranje želje, a ni svet bil malo bolj barvit po tortici? Just U go girl! A veš, če bom še malo prebirala tvoje uspešno hujšanje se bom mogoče še jaz kcoj spravila indo konca maja stirala te 4 kg na trebuščku! Tak, da sam mi fajn ''lušte'' delaj! user posted image

jazzz - držim pesti za službo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsika -joj, že odštevam dneeeveeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse ostale - user posted image ... Hm..ej, ma ta mi je pa celo malo podobna user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 223
17.4.2008 11:29:25   
ledenka
hoj, punce user posted image  sem bila ze v trgovini... domov sem prinesla solato, sir in datlje user posted image  sla sem seveda po vse kaj drugega user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 224
17.4.2008 11:30:06   
ledenka
se 5 dni user posted image  bi se lahko razvadila, tako doma user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.