murkica
|
No pa ste s edanes res malo bolj razpisale... Očitno je bil danes takšen, dan da ste se vse spravile na kup. No jaz sem malo prej prišla domov od G in mi je napisala Canesten. Ker sem ravno v obdobju O sem jo vprašala, če lahko vseeno , kljub temu sranju in je rekla da ni panike. Rekla je celo, da bi lahko med jemanjem svečk ravno tako. Ampak men se tisto kar malo gnusi, tako, da bomo pač danes pol pa bo moglo zdržat 3 dni, in ni hudič, da nebi ratalo( V GLAVNEM POZITIVNE MISLI ). Sem pa ravno danes izvedela, da bo moj dober prijatelj postal očka. Sicer sem ful vesela zanj, vendar malo me moti to, da si je on želel še malo počakati, pa ga je v bistvu punca ufurala, da bi ona zdej in pika in je pač popustil. SIcer pa sem prepričana, da bo krasen očka ker je res fant in pol.... Beyba- res bi te bilo treba za ušesa, me smo pa že svašta namaštale, kaj se je zgodilo s tabo!!!! No važno je, da sta tako ti kot tvoj v redu!!!! Glej da tega ne narediš več ker bomo kar na policijo razpisale tiralico za tabo !!! Špelči- ti se pa kar nehaj razburjati, saj smo bile zaradi tebe vse v skrbeh cel vikend. Tako, da ti bodi kar tiho, ker si nas res prestrašila . Oktvaija- veseli me, da se še vedno pridno držiš in rezultati so sigurno že vidni. Se*- sem prav vesela, da si čveke kljub zabasanemu urniku vzamete čas in pridete malo pokukat na našo borbo... Ravno danes sem spomnila, kako smo se jezile, ko so nam prepovedali na drugem forumu čvekati in so nam rekli, da lahko čvekamo tukaj pa smo vse jamrale, da ne bo enako, pa smo sedaj že toliko načvekale, da človek sploh ne more verjeti ... Kako se vse obrne!!!! V glavnem vse ostale Lunca, Sonček, Ajsika, Jazz, Polaruis, trinity, pikica, (upam, da nisme katere pozabila) in bodite skrajno odlično!!!