Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 23:04:58
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Tolk da vas pozdravim,me ful spanje muči se vidi da ob5 vstajam.Hvalada se spomnete name. Kaj je novga pri nas.Ja Zala je dobla 4 zobek ....julci....matr je dolhcajt brez tebe ...jutr še ...kako pa kaj možek....a Zala pa kr tako...en-dva-tri...zobki rastejo. ..zdej pa bo lahko grickala ...kruhek,pa kako kurjo bedro,.... Oljla Julci, super za zobek. Ohh ob 5 vstajaš, to pa je zgodaj. Mirno noč in še jutri zdržiš, pol je pa vikend. Upam, da ob sobotah ne delaš... Je pa res dolgcajt brez tebe .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 23:07:13
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ..no dons sem še sama....pa jutr...pol bom pa 14 spet poslušala ponoč žaganje drv ...al pa me včasih kr vsuje s komolcem,ko tako čudno ležiz rokami dvignjenimi nad glavo -ko dojenček in pol.....jih jaz včasih dobim-enkrat direkt na oko,sem morala uporabit korektor,pa še v službi so se mi vsi režali,kako se me sam v spanju upa nalomit,drgač se me pa boji...tak 92 kilski hren pri nas se tud žaga - jaz moram spat s čepki - drugače ne bi šlo.... Uhh, ampak toile je pa kruto, da še kdaj kakega direktnega pokasiraš ... Nič lahko noč še od mene, dobro spite.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 5:50:53
|
|
|
|
julci
|
Jutro,sem mogla malo pošpegat kaj ste kaj debatirale. Hana si me pa nasmejala. Saj men je tud dolg cajt za vami v soboto pa delam.Naslednji teden še,pol je pa že prvi dopust
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 8:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Razmišljam o prenovi. Mogoče bom malo spremenila nick, kot Laubica in Lonib. Predolgo že imam istega... Pa še eno novico imam - matija je začel plazit, čeprav še nezna sedet. Sem ga slikala, vam potem prilepim slikice.
< Sporočilo je popravil duskamb -- 18.4.2008 8:20:28 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 8:29:33
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ..no dons sem še sama....pa jutr...pol bom pa 14 spet poslušala ponoč žaganje drv ...al pa me včasih kr vsuje s komolcem,ko tako čudno ležiz rokami dvignjenimi nad glavo -ko dojenček in pol.....jih jaz včasih dobim-enkrat direkt na oko,sem morala uporabit korektor,pa še v službi so se mi vsi režali,kako se me sam v spanju upa nalomit,drgač se me pa boji...tak 92 kilski hren HANA kot bi ti mojega moža imela-tudi na oko sem dobila
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 8:31:21
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Dobro jutro! Razmišljam o prenovi. Mogoče bom malo spremenila nick, kot Laubica in Lonib. Predolgo že imam istega... Pa še eno novico imam - matija je začel plazit, čeprav še nezna sedet. Sem ga slikala, vam potem prilepim slikice. DUŠKA-že zaradi druge slikce te nisem spoznala MATIJA BRAVOOOOOOOO julci-ja dolgi cajt je brez tebe
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 8:36:51
|
|
|
|
Laubica
|
Mama zakaj si me rodila, če nič mi nisi mogla dati? Še s svojim mlekom me nisi dojila, ker dlan si okrog steklenice ovila! Pa sem rasel nebodigatreba, v hiši sredi steklenic in greha. V svet sem nesel ta pečat! Ko rasel sem tako, sam, sem pogrešal tvojo dlan, da bi nežno zdrsnila mi preko lica, vsa mila. A roka tvoja kozarca ni spustila! to sem kopirala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 8:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Dobro jutro! Razmišljam o prenovi. Mogoče bom malo spremenila nick, kot Laubica in Lonib. Predolgo že imam istega... Pa še eno novico imam - matija je začel plazit, čeprav še nezna sedet. Sem ga slikala, vam potem prilepim slikice. DUŠKA-že zaradi druge slikce te nisem spoznala MATIJA BRAVOOOOOOOO julci-ja dolgi cajt je brez tebe Saj v tem je finta ti drugič razložim.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 8:48:22
|
|
|
|
viator
|
Živjo punce, jaz sem bolj kot zombi - Lara je precej jokala danes ponoči - mi ni jasno, kaj ji je . Julci - lepo da si se oglasila tako zgodaj - šit za soboto - ampak imaš prav, kmalu bodo prvomajske.... Duska... za Matijo - je pa hiter. Lari ne pade na pamet kako plazenje...kaj pa vem, mogoče pa sploh ne namerava nič v tej smeti ukreniti. Kako ste z avtom zadovoljni? Se večkrat spomnim nate, ko se kak Picasso mimo pelje... Prenova - zakaj pa ne - a potem zvezdice od začetka nabiraš ? Joj, Laubica - kje si pa tole pesmico skopirala..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 8:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Prenova - zakaj pa ne - a potem zvezdice od začetka nabiraš ? Verjetno?! Še razmišljam o nicku..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 9:46:37
|
|
|
|
majrim
|
zakaj ste mi poslale ..vstanemo,pojemo in sem se ravno hotela it uštimat,pa začne ...zdej pa sem že pošteno štufa tega sra...od vremena julci......ti pa tako hitro že na dopust?? ...se pa vidi,da si v službi... duskamb....kaj ti ni več všeč nick al kaj??...ah dej,kaj ma veze...glavno,da si tu
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 9:50:46
|
|
|
|
Laubica
|
Majrim-pri meni sonce sije-pridi k meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 9:51:56
|
|
|
|
Laubica
|
Viator-pri novemberkah je ena prilepla-grozna pesmica KAJ JE Z LARO DA JE JOKALA-bogica-kaj če so zobki ali uhice
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 9:56:03
|
|
|
|
majrim
|
sonce??...tle pa lije kot iz škafa ... ..naj te potolažim...moja se tudi zbuja v joku...po moje je to od zobov,ker danes se spet full slini...hodijo eni trije ven..in to že podočniki
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 9:57:39
|
|
|
|
majrim
|
nič,grem likat...najbolj da izkoristim mir v hiši...zdej je ratala pravi brdavsek..povsod šiba,pa prej pridem v njeno sobo in je dva predala obrnila na glavo...vse je zmetala ven ...ene omare sem kar zvezala skupaj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 9:57:54
|
|
|
|
Laubica
|
Moj mali spi že od 8 pol morava pa it kri in vodo dat-držite pesti da mu prav naštimam vrečko in da bo lulal
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 9:59:09
|
|
|
|
majrim
|
že od 8 ooooooooooo,ta pa je priden ...mi pa še nikoli nismo dale vodde ne krvi
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 10:12:19
|
|
|
|
viator
|
Majrim, jaz sem tudi hotela ven, kao dokler še ne dežuje...ja pajade ...itak da mi ni uspelo. Nič - zdej grem pa pospravit cote, tiste, ki jih je Lara prerasla...da jih vrnem. Laubica, kaj pa vem...drugače je čisto OK, malo jio sicer še iz noska treče...mogoče so pa res zobki - se mi zdi, da neki tipam na dlesni... Laubica - sonček imate, še en razlog več da se res na Štajersko odpravim . Lari tudi še niso pregledovali krvi in urina - kaj pa vem...zgleda da imajo pediatri različno taktiko...čeprav jaz sem s našim zelo zadovoljna in mu res zaupam. Če se samo spomnim, kakšne blesarije sem ga spraševala pri prvem otroku , na vsak sistematski sem uletela z listo vprašanj... . In on mi je smrtno resno odgovarjal na dolgo in široko - po moje si me je zapomnil za vse večne čase.. . Tako da tastarejši dve še kar k njemu hodita, čerav bi bil že čas za zamenjat in jih prepisat k šolskemu zdravniku...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 12:17:43
|
|
|
|
viator
|
Evo mal pavze imam. Da nas dvignem, da ne pademo na 2. stran.
< Sporočilo je popravil viator -- 18.4.2008 12:18:10 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 12:24:12
|
|
|
|
hanna1
|
Dober dan Midve sva šli prej z dežnikom ven,ker se itak tako dolgo spravljava,pa so ene tri kaple padle,hujšega ni blo...pol sva tako dolgo bingljali zunaj,pa čist vsakega,ki sva ga na videz poznali..oblaj..... mama mislim,prišle domov,se namalicali-huda lakota-zdej pa frajla sploh ne misli spat ,pa komaj feranke gor drži,pa visi na plotu..je že spet vstala ...aja,hotla sem rečt,da zunaj dežuje in ...sva glih ušle ...no tako dolgo pišem,da je spet sonček duskamb,zelo lep avatar...a zamenjala bi nick Laubica,tale pesmica ,pa je tudi resnična za prenekaterega otroka julci.....zoperno to zgodnje vstajanje,kdaj pa začneš delat..ob 6?? viator,majrim,ne preveč pretiravat z pospravljanjem no,ker mam slabo vest Ja kri morma midve pa dat na naslednji posvetovalnici--bo stara že leto,zarad železa,ker sem rekla,da bom ji probala z prehrano dvignt ga,pol bomo pa vidli--vodo lovit--midve sva takrat tud v čisto in razkuženo kahlo,pa takoj prelila v vrečko in voda je bla OK,hemoglobin je bil pa nizek ....grem kuhat....čufte v omaki,pa pire...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 12:38:53
|
|
|
|
majrim
|
hmmmmmmmmmmmm...polpete in pire
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 12:50:55
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim hmmmmmmmmmmmm...polpete in pire Pošlji še malo meni...jaz sem nora na pire...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 14:28:16
|
|
|
|
majrim
|
ma hanna1 to dela ...jaz bom imela rižoto s porom,korenčkom,čebulo... in skledo solate
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 14:40:21
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim ma hanna1 to dela ...jaz bom imela rižoto s porom,korenčkom,čebulo... in skledo solate Sej, sej - mal sem narobe citirala. Tud tvoja rižota ne bi bil ašvoh. Mi imamo tudi rižoto, samo tunino.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 14:45:28
|
|
|
|
majrim
|
kaj daš tuno na koncu??
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......