Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:43:44
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Madona -to tak ruži da me je strah -da mi keri nebo na glavo pado sej če je fejst, nič hudega....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:45:22
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim o boge naše delavke ...ampak se jim bomo kmalu pridružile tudi mi Me kar strese....tole obdobje 3. nosečnosti in porodniške je pa eno izmed lepših v mojem življenu, res. Tako da nočem mislit na 1.7.08 -
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:46:27
|
|
|
|
majrim
|
viator laubica...ti kar pridi...mi gremo zdej ven
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:49:16
|
|
|
|
viator
|
Evo, mi 2 se greva zrihtat, pa tud ven. Najprej zobar, pol pa sprehod, če ne bo glih lilo! Se tipkamo kasneje!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:54:01
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim viator laubica...ti kar pridi...mi gremo zdej ven UFFFF priletela bi če bi šlo ,Viator in Mirjam lepo se imejte -midva pas še ven ne smema
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:56:51
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Madona -to tak ruži da me je strah -da mi keri nebo na glavo pado sej če je fejst, nič hudega.... kako ma jes dolgo lajtngo,da nonstop na njej stojim ,pol moram pa 3×prebrat,da ugotovim,za kaj se gre....ja,ja..fejst..
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:07:48
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Madona -to tak ruži da me je strah -da mi keri nebo na glavo pado sej če je fejst, nič hudega.... kako ma jes dolgo lajtngo,da nonstop na njej stojim ,pol moram pa 3×prebrat,da ugotovim,za kaj se gre....ja,ja..fejst.. MADONA-saj meni je tudi ZDAJ KOMAJ POTEGNILOOOOOOO
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:08:22
|
|
|
|
Laubica
|
Samo ni noben fejst
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Ja nič, vidim, da bom mogla enkrat v MB, da vas bom spoznala TO SO BESEDE-ti samo pridi Te bova zelo veseli. Saj sva edini iz MB, če se ne motim??
< Sporočilo je popravil duskamb -- 17.4.2008 9:14:28 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:17:34
|
|
|
|
Laubica
|
JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:19:20
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo joj kako me mata na trdo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:20:44
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Samo ni noben fejst hehe
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:21:36
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo joj kako me mata na trdo Spet nič ne poveš -če boš prišla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:28:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo joj kako me mata na trdo Spet nič ne poveš -če boš prišla Zdaj ima Julči velik avto, pa lahko še vaju pripelje. Saj kako si suha te lahko odzadaj med dva stolčka stisne.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:31:21
|
|
|
|
Laubica
|
Zdaj ima Julči velik avto, pa lahko še vaju pripelje. Saj kako si suha te lahko odzadaj med dva stolčka stisne. To pa res
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:33:07
|
|
|
|
hanna1
|
je meni fajn,pijem eno dobro in se pripravljam moralno,da pokličem zobozdravnico,včeraj sem jo zgleda zamudla--upam da nima dopusta
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:35:50
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo joj kako me mata na trdo Spet nič ne poveš -če boš prišla a sem jes kje kaj spregledala-kje in kdaj ????
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:38:54
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo joj kako me mata na trdo Spet nič ne poveš -če boš prišla a sem jes kje kaj spregledala-kje in kdaj ???? Ja ko bo VIATOR v MB prišla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:42:10
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo joj kako me mata na trdo Spet nič ne poveš -če boš prišla a sem jes kje kaj spregledala-kje in kdaj ???? Ja ko bo VIATOR v MB prišla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je posijal sonček.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 10:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Laubica pa je posijal sonček. Dobro jih hrani, da bodo hitro delali.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 10:20:24
|
|
|
|
makala
|
Dan. Pr nas je tud dež. Od jutra se matram na RR, pa ni internet delal, pol sem mogla pa kr mau še z Lano zaspat, je tku pasal. V nedeljo pa nas ne bo, ker mamo v soboto poroko v Lj, pol ponoč domov in ne bo zneslo, da se dopoldne zopet vračamo v LJ. Upam, da se enkrat v maju pa res dobimo v večjem številu. Vam, ki se boste pa dobile pa želim veliko čvekanja in lep dan, pa seveda na fotkanje ne pozabte.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 10:50:46
|
|
|
|
hanna1
|
Torej nismo edini,ko dežuje...ob 12 grem k zobarju
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 12:04:23
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Torej nismo edini,ko dežuje...ob 12 grem k zobarju In pridi domov z takim nasmeškom
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 14:00:20
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Samo ni noben fejst bi ti mogla mojga poslat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......