Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 14:25:13
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala V nedeljo pa nas ne bo, ker mamo v soboto poroko v Lj, pol ponoč domov in ne bo zneslo, da se dopoldne zopet vračamo v LJ. Upam, da se enkrat v maju pa res dobimo v večjem številu. Vam, ki se boste pa dobile pa želim veliko čvekanja in lep dan, pa seveda na fotkanje ne pozabte. No glede maja - to bi bilo pa super .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 14:27:45
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Madona -to tak ruži da me je strah -da mi keri nebo na glavo pado sej če je fejst, nič hudega.... kako ma jes dolgo lajtngo,da nonstop na njej stojim ,pol moram pa 3×prebrat,da ugotovim,za kaj se gre....ja,ja..fejst.. Kako je Labuca s streho? A bojo kmal fertik? Pri nas se je pooblačilo, zgleda da bo dež popoldne - kako nenavadno. Hana - kako si pri zobarju zrihtala' Naši Lejčki gre na boljše, je mal maj zatečena.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 14:49:01
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Pri nas se je pooblačilo, zgleda da bo dež popoldne - kako nenavadno. .....pri nas trenutno sonce,v Peci se sneg kadi....skratka...april Hana - kako si pri zobarju zrihtala' Naši Lejčki gre na boljše, je mal maj zatečena. ....mah,zdaj mi je samo tisto plombo odbrusla,da mi ne zvoni po ustih,pa neko fosforno zalivko mi je naredla,28 grem po štift za krono,29 pa odtis... bljak..aja,pa še slikat zob...ko da je zlat....pa ceno mi je že tud povedla...sem sam za štift sfehtala za prek socialne,krono moram sama plačat,je nadstandard in ni v socialni protetiki...mal me pa še nategne poleg,pol pa ....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 15:21:33
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: viator Pri nas se je pooblačilo, zgleda da bo dež popoldne - kako nenavadno. .....pri nas trenutno sonce,v Peci se sneg kadi....skratka...april Hana - kako si pri zobarju zrihtala' Naši Lejčki gre na boljše, je mal maj zatečena. ....mah,zdaj mi je samo tisto plombo odbrusla,da mi ne zvoni po ustih,pa neko fosforno zalivko mi je naredla,28 grem po štift za krono,29 pa odtis... bljak..aja,pa še slikat zob...ko da je zlat....pa ceno mi je že tud povedla...sem sam za štift sfehtala za prek socialne,krono moram sama plačat,je nadstandard in ni v socialni protetiki...mal me pa še nategne poleg,pol pa .... jao, tole je pa komplicirano. Mojega možeka tudi mostiček čaka - najboljše da se začnem za kredite zanimat . Jao punce, kaj sem zdejle prbrala na 24 ur. Kakšen zakompliciran postopek, če otrok letuje na Hrvaškem - npr. s sarimi starši ali prijatelji - včasih je zadoščalo potrdilo danes pa...ne moreš verjet.... http://24ur.com/novice/slovenija/samo-za-sodnega-tolmaca-54-evrov.html
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 16:29:41
|
|
|
|
natasaom
|
no tko..mi pridemo če ne bo kake višje sile..bomo pa spohal meske za malco pa sok v ruzak in gasa.. a je prov?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 18:57:47
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom no tko..mi pridemo če ne bo kake višje sile..bomo pa spohal meske za malco pa sok v ruzak in gasa.. a je prov? Veš da je .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 18:59:50
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Samo ni noben fejst bi ti mogla mojga poslat A ga kar ponujaš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 19:01:17
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: natasaom no tko..mi pridemo če ne bo kake višje sile..bomo pa spohal meske za malco pa sok v ruzak in gasa.. a je prov? Veš da je . SUPER DA PRIDETE
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 19:02:01
|
|
|
|
Laubica
|
Streha končana ,vse pospravljeno in že drugo veliko delo je za nami
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 19:12:26
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Streha končana ,vse pospravljeno in že drugo veliko delo je za nami - super. Pa še deževalo ni, ne! Samo so bili pa hitri (če že niso bili fejst)
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 19:22:53
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Streha končana ,vse pospravljeno in že drugo veliko delo je za nami - super. Pa še deževalo ni, ne! Samo so bili pa hitri (če že niso bili fejst) Vsaj nekaj -ne
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 19:28:20
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: natasaom IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Samo ni noben fejst bi ti mogla mojga poslat A ga kar ponujaš ja-za streho delat
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 19:35:31
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: natasaom IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Samo ni noben fejst bi ti mogla mojga poslat A ga kar ponujaš ja-za streho delat si se hitro znašla-lisica
< Sporočilo je popravil Laubica -- 17.4.2008 19:36:10 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 20:05:27
|
|
|
|
natasaom
|
zakaj?moj je tud krovec..in baje,da je tolk dobr,da bi ga vsi imeli-sam plačal bi malokdo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 20:09:40
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom zakaj?moj je tud krovec..in baje,da je tolk dobr,da bi ga vsi imeli-sam plačal bi malokdo ...to se pa nekam znano čuje.... ......
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 20:17:08
|
|
|
|
natasaom
|
je-ne?? sem pa na cajte tolk jezna,da bi kar kam na oglasno desko dala kdo in koliko po moje še obresti dobiva
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 20:17:12
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: natasaom zakaj?moj je tud krovec..in baje,da je tolk dobr,da bi ga vsi imeli-sam plačal bi malokdo ...to se pa nekam znano čuje.... ...... ja na žalost je to tako
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 21:28:05
|
|
|
|
dašabina
|
Živjo, punce, nimam nič pametnega za pisat. Otroci v postelji, mož na kavču, jaz grem pa kar v žimo. Bolančki pozdravte se, ženske, spočijte se! Nočko!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 21:45:57
|
|
|
|
hanna1
|
...sem malo trenja gledala,pa so tolk pluvali eden čez drujga,da nisem vedla,kdo ma prav in kdo ne....ma sej...men se itak ne bo poznalo,za tistih par fickov bom mogla pošteno delat...te kr vsuje,ko jih začneš malo poslušat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 21:46:53
|
|
|
|
julci
|
Tolk da vas pozdravim,me ful spanje muči se vidi da ob5 vstajam.Hvalada se spomnete name. Kaj je novga pri nas.Ja Zala je dobla 4 zobek
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 21:48:15
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Živjo, punce, nimam nič pametnega za pisat. ...ni panike,sam da se mal oglasiš.. .. Otroci v postelji, mož na kavču, jaz grem pa kar v žimo. .... Bolančki pozdravte se, ženske, spočijte se!.... Nočko! mirno nočko dašabina
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 21:50:29
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...sem malo trenja gledala,pa so tolk pluvali eden čez drujga,da nisem vedla,kdo ma prav in kdo ne....ma sej...men se itak ne bo poznalo,za tistih par fickov bom mogla pošteno delat...te kr vsuje,ko jih začneš malo poslušat Hana jaz bi jim znižala plače za polovico,najprej pa poslancem.Tam se kregajo za delavske plače,če bi jih dvignali za 20 eu,pa je preveč.Saj revež je že 2 eu zadovoljen. žalostno vse skupaj.bom rajš spat šla,bo bolj koristno.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 21:51:30
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Tolk da vas pozdravim,me ful spanje muči se vidi da ob5 vstajam.Hvalada se spomnete name. Kaj je novga pri nas.Ja Zala je dobla 4 zobek ....julci....matr je dolhcajt brez tebe ...jutr še ...kako pa kaj možek....a Zala pa kr tako...en-dva-tri...zobki rastejo. ..zdej pa bo lahko grickala ...kruhek,pa kako kurjo bedro,....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 22:03:31
|
|
|
|
hanna1
|
..no dons sem še sama....pa jutr...pol bom pa 14 spet poslušala ponoč žaganje drv ...al pa me včasih kr vsuje s komolcem,ko tako čudno ležiz rokami dvignjenimi nad glavo -ko dojenček in pol.....jih jaz včasih dobim-enkrat direkt na oko,sem morala uporabit korektor,pa še v službi so se mi vsi režali,kako se me sam v spanju upa nalomit,drgač se me pa boji...tak 92 kilski hren
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 22:32:31
|
|
|
|
hanna1
|
pa-pa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......